aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Εμενα παντως το μπανερ του Γοργονες μου βγαζει κατι απο ψαροταβερνα!!!
Ελα εσυ και θα σου εχουμε και μπακαλιαρο-σκορδαλια.
Ακομα καλυτερη φιλε!!!!
Δεν εχει βυζαρες,καλες ειναι βεβαια, αλλα οσες φορες και αν εχω παει περασα καλα!!!
A ρε κατι Γοργονες !!Αλλαγή στο αυριανό πρόγραμμα του www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url].
Η Αγαπη που δηνει το προγραμμα για 23.00-05.00 εχει ηδη διπλοβαρδεια στο Βριλησσου 57 οποτε μαλλον αποκλιεται να κανει και τριτη στο Βουλιαγμενης 83. Μαλλον θα ειναι η Τατιανα νυχτα.Αλλαγή στο αυριανό πρόγραμμα του www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url].
ρε παιδιά αυτή η βρωμοκαρέα δεν έχει ενδιαφερθεί να βάζει κάπου ενημέρωση ή να φτιάξει ένα site? έχει πολύ καλές κοπέλλες και καλό θα ήταν να έχουμε σωστή ενημέρωση γι αυτο
Η ολη κατασταση εκει ειναι απαραδεκτη.
Δεν υπαρχει κανενας σεβασμος , προς τον ταλαιπωρημενο μπουρδελιαρη που δινει καθημερινα τη μαχη στο στιβο της ιδονις.
Ουτε καν τα ονοματα των κοριτσιων δεν σου λενε για να μπορεις να τις ξαναβρεις αλλη μερα.
παντως χτες οταν μπηκα, στην τιβι επαιζε μια ελαφρα τσοντα στο εξτρα τσανελ,με μια ωραια γκομενα να πηδιεται.ολοι ματι γαριδα,ακομα και η μαρινα απαρατηρητη περασε,οσοι προλαβαν και ειδαν,ειδαν.περιμενετε στην επομενη γυρα που θα κατεβει σε τρια τεταρτα.δροοοοοοομοοοοοοοοασε που για να βγουν οι κοπέλες σαλονι και να περασεις μετα δωματιο πρεπει να περιμενεις κανα 2ωρο και να βλεπεις μαλακοτηλεοραση