Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Σημερα Τριτη

πρωι Αλινα :smitten:

απογευμα η Κατερινα μια καινουργεια κοπέλα στο μαγαζι με πολυ μεγαλο στηθος ειδικα για οσους εχουν παθος με τα μεγαλα ζιζακια

φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:
καλο βραδυ :-*

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
απογευμα η Κατερινα μια καινουργεια κοπέλα στο μαγαζι με πολυ μεγαλο στηθος ειδικα για οσους εχουν παθος με τα μεγαλα ζιζακια

Ναι φτιαξε μας βραδιατικα να δουμε τι θα καταλαβεις!!!!...................

perisk

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Μινι βολτιτσα πριν απο λιγο μαζι με τον Pitsiriko1 οπου και εθεαθησαν τα εξης...
Ιπποκρατους144...Μιρα οχι απο το Καλομοιρα αλλα απο το Αλμυρα  :grin: με διορθωσε η τσατσα!Εχει δουλεψει και σαν Μια στο Συγγρου144!Ρουμανιλα μελαχρινη με λεπτη κορμαρα και με γαμευσιμο μουτρο!!Ωραιο κομματι!
Πιπινου118...Βικυ ξανθια ψιλοασουλουπωτο κορμι με κρεμαστα βυζια αλλα ειχε μια γλυκαδα στο προσωπο της!
Βριλλησου55..Ιωαννα παυλα Αννα Καστανοξανθο μαλλον Ελληνικο σκυλι...εχει το στυλακι γκομενας που φοραει καυτα μινι και χορευει πανω στα τραπεζια των σκυλαδικων του Μπουρναζιου κι ολο το μαγαζι γουσταρει να περασει το βραδυ του μαζι της για ξεφτιλικια!Ωραια περιπτωση!!
Βριλλησου36..Αλεξανδρα Ιταλιανα συμφωνα με την ευγενεστατη τσατσα  :grin: απο την Τσιγγανορουμανια θα ελεγα εγω αλλα...κορμαρα με γυφτε ομορφα χαρακτηριστικα και γενικα αξιογαμευτοτατο κομματι αν και διεκρινα μια ψυχρασια στο βλεμμα της!
Βριλλησου46..Κορινα Ξανθια Γερμανιδα μιλφ με προστυχοπροσωπαρα βγαλμενη απο Ουγγαρεζικες τσοντες με mature αλλα στο κορμι υπηρχαν οι φυσιολογικες ατελειες της ηλικιας της!Μια χαρα καυλα η θεια!!
Η Κορινα η γερμανιδα ειναι η γνωστη απο την Ιππωνακτος?
Η Κορινα η ελληνιδα που δουλευε στο 36 την εχει πετυχει κανεις πουθενα?

Επισκέπτης
Καλημερα studiades εχουμε τιποτα τετοιο καλο !!!!

agat119xc7.jpg

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Το πρωκτικο με Μαντυ ποσο ειναι?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Kαλή μου γλυκούλα Αλεξάνδρα , μπορείς σε παρακαλώ να μάθεις πότε και πού δουλεύει η Σαμπρίνα με τις βυζάρες ? Και να ενημερώσεις και εμένα με πμ και το φόρουμ. Σε παρακαλώ γλυκιά μου, είναι ανάγκη, Θεός σ΄χωρές τα πεθαμένα σου!!!  :helpplea:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Και Πάολα βασίλισσά μου, το αυτό και για σένα. Ενημερώστε με που δουλέυει η Σαμπρίνα. ΄Οσα τηλέφωνα και αν παίρνω μου λένε ξαναπάρε αύριο...
(Δεν δέχομαι απάντηση "δε δουλεύει πια" , γιατί θα πάθω έμφραγμα...  :boobies: )

Επισκέπτης
Καλα αμα ειναι να μας πεθανεις στην στελνω σπιτι !!!  :tickedoff:

agat093wr7.jpg

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
-Βριλησσού 60 η ξανθούλα Κρολίνα
-Βριλησσού 57 η Σαμάνθα
-Βριλησσού 55 η Μαρίζα, μελαχρινή κοντούλα με ωραίο προσωπάκι αλλά πλαδαρό σώμα
-Φυλής 104 η Αλίνα

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Απόσπασμα από την κριτική του mysterious για την σενεύρεσή του με την Εμμανουέλα στο Αχαρνών 106. Τρελό γέλιο...(αν και δεν είναι για γέλια)
"Δεν είχαν περάσει τρία λεπτά και της ξαναζητώ να πάει πιό χαλαρά χωρίς το παίξιμο του χεριού της κι εκείνη μου λέει το απίθανο. ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΔΩ!! Καλά της λέω τα 80 ευρώ που πήρες δε τα σέβεσαι? Γιατί με ξενερώνεις? Μάταια όμως..ΜΗ ΜΕ ΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ μου είπε και της απώθησα το χέρι που εσφιγγε τον πούτσο μου με μανία και απο τα νεύρα μου τελείωσα ακούγοντάς την να με αποκαλέι ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ!!"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Σόρι φίλε , αλλά μου προκάλεσε γέλιο
Σου έχω στείλει pm με τρόπους εκδίκησης  ;)  Τσέκαρέ το
υ.γ. Για τους φαν των ασιατικών κοριτσιών, η Γιόκο - Μαρία δουλεύει απόγευμα Πέμπτης στο Βουλιαγμένης 68 και απόγευμα Παρασκευής στο Κασσάνδρας 3 . Συμφέρει να την πάρετε στο Κασσάνδρας γιατί είναι φθηνότερα. Ενδεικτικά λέω, το πρόγραμμα με 69 κοστίζει 50 ευρώ στην Κασσάνδρας και 70 (!) στο Βουλιαγμένης. Ψάχνουν για μαλάκες??  :idiot:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Άσε που όταν σου είπε "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΔΩ" έπρεπε να της πεις , "Και εσύ γιατί τρως πούτσα τότε ?"  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom