You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Ναι φτιαξε μας βραδιατικα να δουμε τι θα καταλαβεις!!!!...................
και ξεχασα να σου πω,
ειναι και παραπολυ καλη στα ισπανικα
καληνυχτα αγορινα μου
Η Κορινα η γερμανιδα ειναι η γνωστη απο την Ιππωνακτος?Μινι βολτιτσα πριν απο λιγο μαζι με τον Pitsiriko1 οπου και εθεαθησαν τα εξης...
Ιπποκρατους144...Μιρα οχι απο το Καλομοιρα αλλα απο το Αλμυρα με διορθωσε η τσατσα!Εχει δουλεψει και σαν Μια στο Συγγρου144!Ρουμανιλα μελαχρινη με λεπτη κορμαρα και με γαμευσιμο μουτρο!!Ωραιο κομματι!
Πιπινου118...Βικυ ξανθια ψιλοασουλουπωτο κορμι με κρεμαστα βυζια αλλα ειχε μια γλυκαδα στο προσωπο της!
Βριλλησου55..Ιωαννα παυλα Αννα Καστανοξανθο μαλλον Ελληνικο σκυλι...εχει το στυλακι γκομενας που φοραει καυτα μινι και χορευει πανω στα τραπεζια των σκυλαδικων του Μπουρναζιου κι ολο το μαγαζι γουσταρει να περασει το βραδυ του μαζι της για ξεφτιλικια!Ωραια περιπτωση!!
Βριλλησου36..Αλεξανδρα Ιταλιανα συμφωνα με την ευγενεστατη τσατσα απο την Τσιγγανορουμανια θα ελεγα εγω αλλα...κορμαρα με γυφτε ομορφα χαρακτηριστικα και γενικα αξιογαμευτοτατο κομματι αν και διεκρινα μια ψυχρασια στο βλεμμα της!
Βριλλησου46..Κορινα Ξανθια Γερμανιδα μιλφ με προστυχοπροσωπαρα βγαλμενη απο Ουγγαρεζικες τσοντες με mature αλλα στο κορμι υπηρχαν οι φυσιολογικες ατελειες της ηλικιας της!Μια χαρα καυλα η θεια!!
Η Κορινα η ελληνιδα που δουλευε στο 36 την εχει πετυχει κανεις πουθενα?
Επισκέπτης
Καλημερα studiades εχουμε τιποτα τετοιο καλο !!!!
Α να χαθεις παλιάνθρωπε πρωι πρωι μας καβλωσεςΚαλημερα studiades εχουμε τιποτα τετοιο καλο !!!!
Επισκέπτης
Καλημερα studiades εχουμε τιποτα τετοιο καλο !!!!
ε ναι ρε συ. θα πάμε στις δουλειές μας και θα μας κοιτάνε περίεργα
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Eνα 100αρι φιλε!Το πρωκτικο με Μαντυ ποσο ειναι?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Καλημέρα BABY!!! βαλτός είσαι πρωϊ πρωϊ????Καλημερα studiades εχουμε τιποτα τετοιο καλο !!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Βαλτος ξεβαλτος το εβαλε καλα παντως!Καλημέρα BABY!!! βαλτός είσαι πρωϊ πρωϊ????
Καλημερα!!!!!!!!!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
καλημέρα φίλε!!!! ξέρεις και τώρα βρίσκομαι πλησίον φυλής...αν ανεβάζει και τέτοιες φώτο με βλέπωΒαλτος ξεβαλτος το εβαλε καλα παντως!
Καλημερα!!!!!!!!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Στη φωλια του λυκου εισαι δλδ!καλημέρα φίλε!!!! ξέρεις και τώρα βρίσκομαι πλησίον φυλής...αν ανεβάζει και τέτοιες φώτο με βλέπω
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Kαλή μου γλυκούλα Αλεξάνδρα , μπορείς σε παρακαλώ να μάθεις πότε και πού δουλεύει η Σαμπρίνα με τις βυζάρες ? Και να ενημερώσεις και εμένα με πμ και το φόρουμ. Σε παρακαλώ γλυκιά μου, είναι ανάγκη, Θεός σ΄χωρές τα πεθαμένα σου!!!
Επισκέπτης
Βυζαρες στον λαο !!!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Και Πάολα βασίλισσά μου, το αυτό και για σένα. Ενημερώστε με που δουλέυει η Σαμπρίνα. ΄Οσα τηλέφωνα και αν παίρνω μου λένε ξαναπάρε αύριο...
(Δεν δέχομαι απάντηση "δε δουλεύει πια" , γιατί θα πάθω έμφραγμα... )
(Δεν δέχομαι απάντηση "δε δουλεύει πια" , γιατί θα πάθω έμφραγμα... )
Επισκέπτης
Καλα αμα ειναι να μας πεθανεις στην στελνω σπιτι !!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
-Βριλησσού 60 η ξανθούλα Κρολίνα
-Βριλησσού 57 η Σαμάνθα
-Βριλησσού 55 η Μαρίζα, μελαχρινή κοντούλα με ωραίο προσωπάκι αλλά πλαδαρό σώμα
-Φυλής 104 η Αλίνα
-Βριλησσού 57 η Σαμάνθα
-Βριλησσού 55 η Μαρίζα, μελαχρινή κοντούλα με ωραίο προσωπάκι αλλά πλαδαρό σώμα
-Φυλής 104 η Αλίνα
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Απόσπασμα από την κριτική του mysterious για την σενεύρεσή του με την Εμμανουέλα στο Αχαρνών 106. Τρελό γέλιο...(αν και δεν είναι για γέλια)
"Δεν είχαν περάσει τρία λεπτά και της ξαναζητώ να πάει πιό χαλαρά χωρίς το παίξιμο του χεριού της κι εκείνη μου λέει το απίθανο. ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΔΩ!! Καλά της λέω τα 80 ευρώ που πήρες δε τα σέβεσαι? Γιατί με ξενερώνεις? Μάταια όμως..ΜΗ ΜΕ ΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ μου είπε και της απώθησα το χέρι που εσφιγγε τον πούτσο μου με μανία και απο τα νεύρα μου τελείωσα ακούγοντάς την να με αποκαλέι ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ!!"
Σόρι φίλε , αλλά μου προκάλεσε γέλιο
Σου έχω στείλει pm με τρόπους εκδίκησης ;) Τσέκαρέ το
υ.γ. Για τους φαν των ασιατικών κοριτσιών, η Γιόκο - Μαρία δουλεύει απόγευμα Πέμπτης στο Βουλιαγμένης 68 και απόγευμα Παρασκευής στο Κασσάνδρας 3 . Συμφέρει να την πάρετε στο Κασσάνδρας γιατί είναι φθηνότερα. Ενδεικτικά λέω, το πρόγραμμα με 69 κοστίζει 50 ευρώ στην Κασσάνδρας και 70 (!) στο Βουλιαγμένης. Ψάχνουν για μαλάκες??
"Δεν είχαν περάσει τρία λεπτά και της ξαναζητώ να πάει πιό χαλαρά χωρίς το παίξιμο του χεριού της κι εκείνη μου λέει το απίθανο. ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΔΩ!! Καλά της λέω τα 80 ευρώ που πήρες δε τα σέβεσαι? Γιατί με ξενερώνεις? Μάταια όμως..ΜΗ ΜΕ ΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ μου είπε και της απώθησα το χέρι που εσφιγγε τον πούτσο μου με μανία και απο τα νεύρα μου τελείωσα ακούγοντάς την να με αποκαλέι ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ!!"
Σόρι φίλε , αλλά μου προκάλεσε γέλιο
Σου έχω στείλει pm με τρόπους εκδίκησης ;) Τσέκαρέ το
υ.γ. Για τους φαν των ασιατικών κοριτσιών, η Γιόκο - Μαρία δουλεύει απόγευμα Πέμπτης στο Βουλιαγμένης 68 και απόγευμα Παρασκευής στο Κασσάνδρας 3 . Συμφέρει να την πάρετε στο Κασσάνδρας γιατί είναι φθηνότερα. Ενδεικτικά λέω, το πρόγραμμα με 69 κοστίζει 50 ευρώ στην Κασσάνδρας και 70 (!) στο Βουλιαγμένης. Ψάχνουν για μαλάκες??
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Άσε που όταν σου είπε "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΔΩ" έπρεπε να της πεις , "Και εσύ γιατί τρως πούτσα τότε ?"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K