Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
H Σαμπρινα (προιν Μικαελα)μολισ να σφραγιζει το βιβλιαριο τησ ερχετε.μαλον ΣΚ.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
H Σαμπρινα (προιν Μικαελα)μολισ να σφραγιζει το βιβλιαριο τησ ερχετε.μαλον ΣΚ.
Πάντως σίγουρα θα ξαναέρθει έτσι ? Στα ίδια σπίτια που δούλευε... Να μείνω ήσυχος...
Να είσαι καλά γλυκούλα Γλυκούλα μου. Θα σου έρθω επίσκεψη για να τα πούμε και να σε ευχαριστήσω από κοντά... ;)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
Σιγουρα.Μαζη με φιλη τησ Μαρτινα.Και εγω ειμαι σημερα νυχτα σασ περιμενω στιν Φραντζη 47. :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
Για ταιλαντεζα ενδιαφερεστε?

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Απόσπασμα από την κριτική του mysterious για την σενεύρεσή του με την Εμμανουέλα στο Αχαρνών 106. Τρελό γέλιο...(αν και δεν είναι για γέλια)
"Δεν είχαν περάσει τρία λεπτά και της ξαναζητώ να πάει πιό χαλαρά χωρίς το παίξιμο του χεριού της κι εκείνη μου λέει το απίθανο. ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΔΩ!! Καλά της λέω τα 80 ευρώ που πήρες δε τα σέβεσαι? Γιατί με ξενερώνεις? Μάταια όμως..ΜΗ ΜΕ ΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ μου είπε και της απώθησα το χέρι που εσφιγγε τον πούτσο μου με μανία και απο τα νεύρα μου τελείωσα ακούγοντάς την να με αποκαλέι ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ!!"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Σόρι φίλε , αλλά μου προκάλεσε γέλιο
Σου έχω στείλει pm με τρόπους εκδίκησης  ;)  Τσέκαρέ το
υ.γ. Για τους φαν των ασιατικών κοριτσιών, η Γιόκο - Μαρία δουλεύει απόγευμα Πέμπτης στο Βουλιαγμένης 68 και απόγευμα Παρασκευής στο Κασσάνδρας 3 . Συμφέρει να την πάρετε στο Κασσάνδρας γιατί είναι φθηνότερα. Ενδεικτικά λέω, το πρόγραμμα με 69 κοστίζει 50 ευρώ στην Κασσάνδρας και 70 (!) στο Βουλιαγμένης. Ψάχνουν για μαλάκες??  :idiot:

Yoko back ? ? ?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Μιλάμε για τη Yoko που δείχνει το ladies - athen ?
Όοοοχι!! Αυτή που δούλευε παλιά και στο Κασσάνδρας,Σολωμού . Άλλη Γιόκο αυτή που λές εσύ...
Και αυτή στο Κασσάνδρας καλή είναι πάντως. Ψιλομίλφ θα την έλεγα , αλλά ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
Вριλησσου 57 10.02 Σαμανθα-Σαμανθα-Καρολινα.
            11.02 Νανσυ-Νανα(ταιλαντ)-Αννα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Καλημερα studiades εχουμε τιποτα τετοιο καλο !!!!

agat119xc7.jpg

Παρατηρω οτι εχεις εφεση στα ροζ προφυλακτικα,γιατι αρχηγε μου;
Σου θυμιζουν τσιχλοφουσκα;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.171
Πόντοι
19.505
υ.γ. Για τους φαν των ασιατικών κοριτσιών, η Γιόκο - Μαρία δουλεύει απόγευμα Πέμπτης στο Βουλιαγμένης 68 και απόγευμα Παρασκευής στο Κασσάνδρας 3 . Συμφέρει να την πάρετε στο Κασσάνδρας γιατί είναι φθηνότερα. Ενδεικτικά λέω, το πρόγραμμα με 69 κοστίζει 50 ευρώ στην Κασσάνδρας και 70 (!) στο Βουλιαγμένης. Ψάχνουν για μαλάκες??  :idiot:
Φανς του ασιατικού, μιας και δεν πρόκειται να πετύχουμε ποτέ ορίτζιναλ ασιάτισα:
Εκτός από τη Μαρία-Γιόκο που δν είναι ιαπωνέζα αλλά μαλλον ρωσίδα απλά έχει ασιατικά χαρακτηριστικά, αύριο έχουμε και τη Νανά (που δεν νομιζω να είνι ταιλανδέζα αν είναι αυτή που δούλευε στο αριστομένους και στο Πιπίνου) αύριο στο Βριλησσού 57 απόγευμα

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μην κουράζεστε μάγκες, μάλλον ο φίλος θέλει να το φάει εμπεριστατωμένα!!!

Εγώ του προτείνω λοιπόν αυτό:
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.xniche.net/shemale/black-pump/pics/black-pump-6.jpg[/code[/URL]]
αυτό:
[code][URL unfurl="true"]http://www.gototeens.net/club_crossdresser/023/014.jpg[/code[/URL]]

Και βεβαίως βεβαίως υπάρχει και ο Λίλας!!

:2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
πρεπεινα ομολογησω οτι απο κοντα μπορει κανεις να διαπιστωσει ευκολα οτι εχετε δικιο για την αφροδιτη,η "κοπελα" και ειναι και φαινεται τρανσακι! οι φωτο απο το ladiesathen ειναι πολυ παραπλανητικες και ειναι αυτες που με οδηγησαν στο να εχω αμφιβολιες.
τωρα οσων αφορα τον λιλα,οσοι των συστηνουν με τοση ευκολια παιζει να εχουν ιδια αποψη.
ας την κρατησουν για τον εαυτο τους λοιπον,εγω ευχαριστω δεν θα παρω! ;) ;) ;)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον, παιδια.. σημερα πριν λιγο μας ηρθε ενας τιπος, ειπε οτι ειναι gay και ψαχνει για δουλεια... ωραιος και ψιλος.. τι λετε να τον παρουμε?????))))))

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.171
Πόντοι
19.505
λοιπον, παιδια.. σημερα πριν λιγο μας ηρθε ενας τιπος, ειπε οτι ειναι gay και ψαχνει για δουλεια... ωραιος και ψιλος.. τι λετε να τον παρουμε?????))))))

πόσο πάει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom