Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μεχρι εκεινη την ωρα περιπου!
Ομορφο κοριτσι η Σαμανθα,πολυ γλυκια!

Επισκέπτης
Καλημερα παιδια.Μετα απο 54 ημερες αποχη απο το σεξ(ουτε μαλακια)αποφασισα να σπασω το σερι αγαμιας.Διαβαζοντας κριτικες για Νινα και Εμιλη επεσα και στις δυο.Κεφαλληνιας 75 Νινα:καλη απο εμφανιση και σεξυ παρουσια.Πληρωνω για δυο φορες συν ελευθερο στοματικο και πρωκτικο,συνολο 170Ε.Μεσα στο δωματιο μετρια κατασταση.Ειναι απο Βουλγαρια αλλα εχει μεινει 10 χρονια Ιταλια οπου μενουν οι γονεις της.Καλη κοπελα 26 ετων ειναι.Μιλαγαμε αρκετη ωρα.Σε μια φαση εκει που την πηδαω,σηκωνεται και τον ετρωγε ορθια ακουμπωντας στον καθρεφτη.Φευγω και κανω μια σταση Φωκιωνος Νεγρη για να ξαναφορτωσω.Τρωω μια μεριδα γυρο κοτοπουλο,πινω μια σοδα και βουρ για Βριλλησου 57.Περιμενω μαζι με κατι αλλα παιδια αρκετη ωρα,τα χωνω λιγο στην τσατσα για την καθυστερηση και πληρωνω 50Ε για Εμιλη.Γλυκια κοπελα και νοστιμουλα,αν και εριξα δυο εχυσα σε λιγα λεπτα.Μου ελεγε οτι ειναι πολυ στενη και εχει προβλημα στο πισωκολλητο.Η αποχη εγινε γιατι καποια στιγμη πρεπει να τα κοψω.Πηγαινω απο το Σεπτεμβριο του 1996 σε πουτανες και εχω καταστραφει οικονομικα και ψυχικα.Μετρωντας εχω παει περιπου με 230 διαφορετικες πουτανες.Πολλαπλασιαστε επι ποσες φορες η καθε μια.Παραδειγμα την Αντελλα την εχω γαμησει 28 φορες.Καταλαβαινετε γιατι διαστημικα νουμερα μιλαμε.Ετσι βγηκε και το Γεροντας Τακιος,λογω παλαιοτητας και οχι ηλικιας(27 ετων ειμαι).

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πηγαινω απο το Σεπτεμβριο του 1996 σε πουτανες και εχω καταστραφει οικονομικα και ψυχικα.Μετρωντας εχω παει περιπου με 230 διαφορετικες πουτανες.Πολλαπλασιαστε επι ποσες φορες η καθε μια.Παραδειγμα την Αντελλα την εχω γαμησει 28 φορες.Καταλαβαινετε γιατι διαστημικα νουμερα μιλαμε.Ετσι βγηκε και το Γεροντας Τακιος,λογω παλαιοτητας και οχι ηλικιας(27 ετων ειμαι).
Παπούλη RESPECT με κεφαλαία γράμματα  :rockon: :rockon: :rockon:

mikro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αγορίνα μου εχεις γράψει τρελα χιλιόμετρα εσυ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!! Αντε να μηδενισεις για να αρχήσει το μέτρημα πάλι!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Καλημερα παιδια.Μετα απο 54 ημερες αποχη απο το σεξ(ουτε μαλακια)αποφασισα να σπασω το σερι αγαμιας.Διαβαζοντας κριτικες για Νινα και Εμιλη επεσα και στις δυο.Κεφαλληνιας 75 Νινα:καλη απο εμφανιση και σεξυ παρουσια.Πληρωνω για δυο φορες συν ελευθερο στοματικο και πρωκτικο,συνολο 170Ε.Μεσα στο δωματιο μετρια κατασταση.Ειναι απο Βουλγαρια αλλα εχει μεινει 10 χρονια Ιταλια οπου μενουν οι γονεις της.Καλη κοπελα 26 ετων ειναι.Μιλαγαμε αρκετη ωρα.Σε μια φαση εκει που την πηδαω,σηκωνεται και τον ετρωγε ορθια ακουμπωντας στον καθρεφτη.Φευγω και κανω μια σταση Φωκιωνος Νεγρη για να ξαναφορτωσω.Τρωω μια μεριδα γυρο κοτοπουλο,πινω μια σοδα και βουρ για Βριλλησου 57.Περιμενω μαζι με κατι αλλα παιδια αρκετη ωρα,τα χωνω λιγο στην τσατσα για την καθυστερηση και πληρωνω 50Ε για Εμιλη.Γλυκια κοπελα και νοστιμουλα,αν και εριξα δυο εχυσα σε λιγα λεπτα.Μου ελεγε οτι ειναι πολυ στενη και εχει προβλημα στο πισωκολλητο.Η αποχη εγινε γιατι καποια στιγμη πρεπει να τα κοψω.Πηγαινω απο το Σεπτεμβριο του 1996 σε πουτανες και εχω καταστραφει οικονομικα και ψυχικα.Μετρωντας εχω παει περιπου με 230 διαφορετικες πουτανες.Πολλαπλασιαστε επι ποσες φορες η καθε μια.Παραδειγμα την Αντελλα την εχω γαμησει 28 φορες.Καταλαβαινετε γιατι διαστημικα νουμερα μιλαμε.Ετσι βγηκε και το Γεροντας Τακιος,λογω παλαιοτητας και οχι ηλικιας(27 ετων ειμαι).

...χεχεχε, Σωστός ο Γέροντας, αλλά εγώ που Πουτανίζω πάνω από 20-ετία τί να πώ ???
           με 2 φορές την εβδομάδα (τουλάχιστον) 'τσάρκα για άδειασμα' σταθερά...χεχεχε
           Βέβαια εγώ είμαι πιστός μπουρδελιάρης, και στούντιο ή call girls πολύ σπάνια.
           Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ !!!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.493
Πόντοι
506
Βριλησσου 57 σημερα  :-* Ευα-Χριστινα :boobies:-Μαργο  :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.493
Πόντοι
506
...χεχεχε, Σωστός ο Γέροντας, αλλά εγώ που Πουτανίζω πάνω από 20-ετία τί να πώ ???
           με 2 φορές την εβδομάδα 'τσάρκα για άδειασμα' σταθερά...χεχεχε
           Βέβαια εγώ είμαι πιστός μπουρδελιάρης, και στούντιο ή call girls πολύ σπάνια.
           Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ !!!
Προτοσ!!!

Επισκέπτης
Η αποχη φερνει την υπερκαταναλωση.Μετα τα χθεσινα το κρεσεντο συνεχιστηκε και σημερα.Εγερτηριο,πρωινο και βολτα φυλης.(οπως ειπα και σε ενα φιλο μου το πρωι που με πηρε και με ρωτησε αν θα πηγαινα:εννοειται αλλιως το πρωινο δεν θεωρειται πληρες)καταθεση φ.67 στην Μαρια,νεαρη εμφανισημη κοπελια μελαχροινη.καλη μεσα και γουσταρει το πηδημα χωρις βιασυνες.Και επειδη εκανα ταυτοχρονα και ρεπορταζ η τσατσα μου ειπε οτι λογω οικονομικης κρισης υπαρχει μειωση 40% στους πελατες.παραδειγμα μου ειπε:μαγαζι στη φυλης με ημερησιο τζιρο 8-10.000Ε τωρα κανει 3.000Ε.Επειδη βιαζομαι και παω ΟΑΚΑ να δω τον ΠΑΟ,η αλλη μου ψυχωση με διαρκειας,αργοτερα θα γραψω και την εμπειρια μου:one night stand με τραβεστι στην Καβαλας.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η αποχη φερνει την υπερκαταναλωση.Μετα τα χθεσινα το κρεσεντο συνεχιστηκε και σημερα.Εγερτηριο,πρωινο και βολτα φυλης.(οπως ειπα και σε ενα φιλο μου το πρωι που με πηρε και με ρωτησε αν θα πηγαινα:εννοειται αλλιως το πρωινο δεν θεωρειται πληρες)καταθεση φ.67 στην Μαρια,νεαρη εμφανισημη κοπελια μελαχροινη.καλη μεσα και γουσταρει το πηδημα χωρις βιασυνες.Και επειδη εκανα ταυτοχρονα και ρεπορταζ η τσατσα μου ειπε οτι λογω οικονομικης κρισης υπαρχει μειωση 40% στους πελατες.παραδειγμα μου ειπε:μαγαζι στη φυλης με ημερησιο τζιρο 8-10.000Ε τωρα κανει 3.000Ε.Επειδη βιαζομαι και παω ΟΑΚΑ να δω τον ΠΑΟ,η αλλη μου ψυχωση με διαρκειας,αργοτερα θα γραψω και την εμπειρια μου:one night stand με τραβεστι στην Καβαλας.

:helpplea: :helpplea:  :o :o :o :o
Τι διαολο ρε πουστη μου,ολοι δροσερέψατε  :headbang:?????
Ρε γεροντα μην χαλας την καριερα σου με τραβεστιά!!!!!!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
επαναλαμβανω...μετα τη παναθα....λεω για κατι ευαγές.....το ντορινακι που να είναι αραγε σημερα

Επισκέπτης
Φιλε Ακορεστε,γι'αυτο ειπα οτι εκτος απο οικονομικα με χαλασε και ψυχικα.Ιουλιος απογευματακι,εγω παρα πολυ καυλωμενος και μονιμος αφραγκος ξεκιναω μπουρδελοτσαρκα χωρις φραγκο στην τσεπη.Η πρωτη σταση ηταν κηφισσου 30,κλειστα.Αφου κανω ενα τουρνε και με αυτα που ειδα η καυλα εχει βαρεσει κοκκινο γυρναω σπιτι απο Καβαλας μιας και μενω Αιγαλεω και να δω μηπως ανοιξε και το Κ.30.Ειμαι με τη μηχανη και με πιανει φαναρι στο χρηματιστηριο.Απεναντι κανει αναστροφη ενα τραβεστι και πεταει ενα ξεφωνητο,εγω νομιζα οτι καποιος την εκραξε,αλλα τελικα ηταν καμακι προς εμενα.Βαζω βενζινη στο pappas oil και στο επομενο στενο να'σου το τρανς.Σταματαω για χαβαλε και μου βαζει το χερι μεσα απο το μαγιο.Ε δεν ηθελα και πολυ της λεω παμε πιο μεσα γιατι θα γινω ρομπα μπροστα στον κοσμο.Παμε και μου λεει κατεβα και μπες στο αμαξι.Κατεβαινω,μου λεει α δε μ'αρεσεις στη μηχανη εισαι πιο ωραιος,το κανω γαργαρα,μπαινω και της λεω:δεν καταλαβες δεν δινω λεφτα να παω με σενα.Μου απανταει ποιος σου ζητησε λεφτα,εγω αυτο θελω και μου παιρνει πιπα.Της λεω γλυψε μου τα αρχιδια,οχι,να σε χυσω στη μαπα,οχι,στα βυζια,οχι και μου λεει ελα να με γαμησεις.ΟΚ γυριζει αποτομα γιατι δεν πρεπει να ηταν εγχειρισμενη και την πηδηξα.Φοραγα ενα μαγιο και μια μπλουζα με κατι σκελετους που ελεγαν only the strong survive.Μολις τελειωσα καταλαβα ποσο 'τυφλος',ανωμαλος και ψυχολογικα κατεστραμενος ειμαι.Αφου ειχαμε κατι γλυκα στο σπιτι και σιχαθηκα να τα φαω.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Της λεω γλυψε μου τα αρχιδια,οχι,να σε χυσω στη μαπα,οχι,στα βυζια,οχι και μου λεει ελα να με γαμησεις.ΟΚ γυριζει αποτομα γιατι δεν πρεπει να ηταν εγχειρισμενη και την πηδηξα.
Δηλαδη ακομα και μετα το περας δεν καταλαβες αν ηταν ή οχι εγχειρισμενη  :S

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Φιλε Ακορεστε,γι'αυτο ειπα οτι εκτος απο οικονομικα με χαλασε και ψυχικα.Ιουλιος απογευματακι,εγω παρα πολυ καυλωμενος και μονιμος αφραγκος ξεκιναω μπουρδελοτσαρκα χωρις φραγκο στην τσεπη.Η πρωτη σταση ηταν κηφισσου 30,κλειστα.Αφου κανω ενα τουρνε και με αυτα που ειδα η καυλα εχει βαρεσει κοκκινο γυρναω σπιτι απο Καβαλας μιας και μενω Αιγαλεω και να δω μηπως ανοιξε και το Κ.30.Ειμαι με τη μηχανη και με πιανει φαναρι στο χρηματιστηριο.Απεναντι κανει αναστροφη ενα τραβεστι και πεταει ενα ξεφωνητο,εγω νομιζα οτι καποιος την εκραξε,αλλα τελικα ηταν καμακι προς εμενα.Βαζω βενζινη στο pappas oil και στο επομενο στενο να'σου το τρανς.Σταματαω για χαβαλε και μου βαζει το χερι μεσα απο το μαγιο.Ε δεν ηθελα και πολυ της λεω παμε πιο μεσα γιατι θα γινω ρομπα μπροστα στον κοσμο.Παμε και μου λεει κατεβα και μπες στο αμαξι.Κατεβαινω,μου λεει α δε μ'αρεσεις στη μηχανη εισαι πιο ωραιος,το κανω γαργαρα,μπαινω και της λεω:δεν καταλαβες δεν δινω λεφτα να παω με σενα.Μου απανταει ποιος σου ζητησε λεφτα,εγω αυτο θελω και μου παιρνει πιπα.Της λεω γλυψε μου τα αρχιδια,οχι,να σε χυσω στη μαπα,οχι,στα βυζια,οχι και μου λεει ελα να με γαμησεις.ΟΚ γυριζει αποτομα γιατι δεν πρεπει να ηταν εγχειρισμενη και την πηδηξα.Φοραγα ενα μαγιο και μια μπλουζα με κατι σκελετους που ελεγαν only the strong survive.Μολις τελειωσα καταλαβα ποσο 'τυφλος',ανωμαλος και ψυχολογικα κατεστραμενος ειμαι.Αφου ειχαμε κατι γλυκα στο σπιτι και σιχαθηκα να τα φαω.

Από μένα σχωρεμένος Γέροντα, και για μετάνοια να 'ρίξεις' 3 καβλιά σε ρδέλα λέγοντας 'συγχώρεσον' :-)
Πέραν αυτού μη χαλιέσαι, είναι που έχεις 'ανεξέλεγκτες κάβλες' ... είσαι ένας 'Χούλκ' της Κάβλας :-)
...πάνω στην κάβλα 'θωλώνεις' κι όπου βρείς τρύπα την χώνεις ...(κάνει και ομοικαταληξία)  :-)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ελα ρε φιλε,τετοια πικρα εφαγες?????γαμώτο κριμα.........
Εγω διαβασα ότι ειχες χαλαστει και ψυχικα(εκτος απο την τσεπη)και νομιζα ότι θα εννοουσες πως ερωτευτηκες καμια πουτανα,δηλαδη συναισθηματικο προβλημα.
Πω ρε η κωλοτραβελο,τι σου εμελλε να παθεις.Αφου εισαι ακμαίος τωρα,όλα καλα.Μην ανησυχεις,δεν πειραζει.απλως σιγουρα θελει λιγο μέτρο,γιατί καλη διασκεδαση ειναι και εγω ειμαι συχναστής κοκκινων οικισκων,αλλά μην παθουμε κι εξαρτηση με τις κωλοπουτανες!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Ελα ρε φιλε,...................... καλη διασκεδαση ειναι και εγω ειμαι συχναστής κοκκινων οικισκων,αλλά μην παθουμε κι εξαρτηση με τις κωλοπουτανες!!
ναι εσυ δεν επαθες εξαρτηση φαινεται και απο το ονομα σου  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom