You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Εσυ Glikoula μου ποια εισαι?Σημερα Βριλησσού 57 μέχρι τις 23.00-Σαμάνθα, μετα-Κωνσταντίνα. Αύριο Αγάπη-Έμιλυ-Ζλάτα. :-* :-* :-*
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η κων/ναΕσυ Glikoula μου ποια εισαι?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγή τελευταίας στιγμής στο αυριανό πρόγραμμα του Studio 55 (Βριλησσού 55).
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
γεια σας αρχοντες της κάβλας ... το πρ¨οηγούμενο σουκου δεν πέτυχα τις πολυπόθητες Κωνσταντίνες και Πάολες και γιαυτό πέρασα από δροσοπούλου(βλεπε κριτηκή) και λέλας όπου απογοητεύτικα αφού βρήκα ένα προθημο μέν τσιγγαννάκι δε που μονο 20 ευρώ θα άξιζε στη φυλής. Τις ίδιες στο 97 (ούτε τη Σαντρα ρε παιδί μου) οπο΄τε κατέληξα στο 95 με μια ξανθια που είπε πως είναι καινούργια...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Στο στουντιάκι της Λέλας Καραγιάννη γιατί δεν σηκώνουν το τηλέφωνο? They wanna play fuck with me ? Με τσαντίζουν και....δεν κάνει . Έτσι απλά. Φέρτε τη Μικαέλλα τώρα !!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ποια να είσαι.... Χμμμμμια κοπελα της δουλειας. μαντεψε
Η Μπεζαντάκου ?
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
ποτε δουλευει η κατερινα στη κολονου?
petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημερα ξερουμε που δουλευει η μαντι
Επισκέπτης
Μαλλων δεν εχουνε κοπελα και το κλεισαν το μαγαζι!!!!Στο στουντιάκι της Λέλας Καραγιάννη γιατί δεν σηκώνουν το τηλέφωνο? They wanna play fuck with me ? Με τσαντίζουν και....δεν κάνει . Έτσι απλά. Φέρτε τη Μικαέλλα τώρα !!
Skilopnixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παλι τα ιδια για το Λιντακι.
Τα εχουμε πει εκατο φορες , ναι εγω βαζω και τον κωλο μου στην φωτια οτι δεν ειναι.
Την περουκα την φοραει και ριχνει παντα τα μαλλια μπροστα γιατι ετσι νομιζει οτι προστατευει τον εαυτο της.
Δεν ειναι τρανς, αλλα μου εχει βαλη δαχτυλο στο ποπο μου :S :S :S.
μιλαμε για μεσα, οχι μαλακιες.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ηθελε να δει αν εχεις προστατη...Δεν ειναι τρανς, αλλα μου εχει βαλη δαχτυλο στο ποπο μου :S :S :S.
μιλαμε για μεσα, οχι μαλακιες.
δεν μας είπες αν σου άρεσε μόνο...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
H αν εκανε διαγνωση για τον προστατη σου....ηθελε να δει αν εχεις προστατη...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Λοιπόν ενημέρωση:
Εχθές από 9:00 έως 10:00 :
1. Βουλιαγμένης 83: Βιολέτα, αδιάφορη Ρουμάνα (νέα και καλά) που δεν θα την καμάκωνα ούτε στο δρόμο. Η Τσατσά με το ζόρι να μπω γιατί είναι καλή. Ευγενική πάντως παρότι δεν μπήκα. Μόνο αν με πληρώνανε.
Περιγραφή: Σχετικά ψηλή, λεπτή, κοντό μαλλί ξανθό, βυζί δυάρι, αδιάφορο πρόσωπο και γενικώς έβγαζε μια κρυάδα.
2. Βουλιαγμένης 68: Σοφια, κινεζόφατσα ποθ προφανώς είχε πάρει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό κυτταρίτιδας. Η τσατσά αλοίθορη, αλλά ευγενική παρότι δεν έμεινα όσο και αν προσπάθησε.
Περιγραφή: Ψηλή, νταρντάνα, αλλά όχι με μεγάλο στήθος, μάλλον πεσμένο κιόλας αν διέκρινα καλά.
3. Φρατζή 47 (αν δεν κάνω λάθος): Αγάπη, αξιοπρόσεκτη κορασίς, δεν έμεινα μόνο και μόνο επειδή την έχω ξαναπάρει. Σε όποιον αρέσουνε οι λολίτες είναι καλή περίπτωση και περιποιητική. Φοβαρός πάτος, δεν ξέρω αν τον δίνει όμως. Δεν μπήκα μέσα αν και ήμουνα στο τσακ.
4. Τριγγέτα: Αννα, νέα άφιξις από την Παρασκευή και για δύο μόνο εβδομάδες ακόμα εδώ. Κορμάρα με μία λέξη. Γερμανίδα, πάρα πολύ καλή επαγγελματίας με deep throat ανακλαστικές κινήσεις και υπομονή. Ξαναλέω επαγγελματίας. Και καθαρή.
Συστείνεται.
Περιγραφή: κοντό καρέ μελαχροινό μαλλί, βυζί 3άρι γεμάτο και φυσικό. λεπτή, αλλά σε καμία περίπτωση κοκκαλιάρα, απίστευτος κώλος (99% τον δίνει κιόλας - έκανα αυτοψία με το δάχτυλο)
Η παίκτρια υποδοχής ευγενική, παρότι αρπαχτήκαμε λιγάκι στην αρχή (περισσότερο δικό μου κόλλημα)
Εχθές από 9:00 έως 10:00 :
1. Βουλιαγμένης 83: Βιολέτα, αδιάφορη Ρουμάνα (νέα και καλά) που δεν θα την καμάκωνα ούτε στο δρόμο. Η Τσατσά με το ζόρι να μπω γιατί είναι καλή. Ευγενική πάντως παρότι δεν μπήκα. Μόνο αν με πληρώνανε.
Περιγραφή: Σχετικά ψηλή, λεπτή, κοντό μαλλί ξανθό, βυζί δυάρι, αδιάφορο πρόσωπο και γενικώς έβγαζε μια κρυάδα.
2. Βουλιαγμένης 68: Σοφια, κινεζόφατσα ποθ προφανώς είχε πάρει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό κυτταρίτιδας. Η τσατσά αλοίθορη, αλλά ευγενική παρότι δεν έμεινα όσο και αν προσπάθησε.
Περιγραφή: Ψηλή, νταρντάνα, αλλά όχι με μεγάλο στήθος, μάλλον πεσμένο κιόλας αν διέκρινα καλά.
3. Φρατζή 47 (αν δεν κάνω λάθος): Αγάπη, αξιοπρόσεκτη κορασίς, δεν έμεινα μόνο και μόνο επειδή την έχω ξαναπάρει. Σε όποιον αρέσουνε οι λολίτες είναι καλή περίπτωση και περιποιητική. Φοβαρός πάτος, δεν ξέρω αν τον δίνει όμως. Δεν μπήκα μέσα αν και ήμουνα στο τσακ.
4. Τριγγέτα: Αννα, νέα άφιξις από την Παρασκευή και για δύο μόνο εβδομάδες ακόμα εδώ. Κορμάρα με μία λέξη. Γερμανίδα, πάρα πολύ καλή επαγγελματίας με deep throat ανακλαστικές κινήσεις και υπομονή. Ξαναλέω επαγγελματίας. Και καθαρή.
Συστείνεται.
Περιγραφή: κοντό καρέ μελαχροινό μαλλί, βυζί 3άρι γεμάτο και φυσικό. λεπτή, αλλά σε καμία περίπτωση κοκκαλιάρα, απίστευτος κώλος (99% τον δίνει κιόλας - έκανα αυτοψία με το δάχτυλο)
Η παίκτρια υποδοχής ευγενική, παρότι αρπαχτήκαμε λιγάκι στην αρχή (περισσότερο δικό μου κόλλημα)
Skilopnixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το ξερω οτι θα φαω πολυ μανουραηθελε να δει αν εχεις προστατη...
αλλα την αληθια θα την πω..... Ναι με καυλοσε περισοτερω.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Υγεια πανω απο ολα σκυλοπνιχτη κι αν εσενα σου αρεσε ασε τους αλλους να λενετο ξερω οτι θα φαω πολυ μανουρα
αλλα την αληθια θα την πω..... Ναι με καυλοσε περισοτερω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K