Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ρε παικτη,τα τηλεφωνα των στουντιο που θες υπαρχουν στον καταλογο

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.549
Πόντοι
506
Σημερα Βριλησσού 57 μέχρι τις 23.00-Σαμάνθα, μετα-Κωνσταντίνα. Αύριο Αγάπη-Έμιλυ-Ζλάτα. :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.549
Πόντοι
506
μια κοπελα της δουλειας. μαντεψε

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
γεια σας αρχοντες της κάβλας ... το πρ¨οηγούμενο σουκου δεν πέτυχα τις πολυπόθητες Κωνσταντίνες και Πάολες και γιαυτό πέρασα από δροσοπούλου(βλεπε κριτηκή) και λέλας όπου απογοητεύτικα αφού βρήκα ένα προθημο μέν τσιγγαννάκι δε που μονο 20 ευρώ θα άξιζε στη φυλής. Τις ίδιες στο 97 (ούτε τη Σαντρα ρε παιδί μου) οπο΄τε κατέληξα στο 95 με μια ξανθια που είπε πως είναι καινούργια... 

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γιασας παιδια στο καινουριο στουδιο Μηχαηλ Βοδα 192,αυριο απω 10 ειναι η Σαρα μεχρι 1 το πρωη....φιλια γλυκια κ...............ΣΙΜΟΝΕ

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Στο στουντιάκι της Λέλας Καραγιάννη γιατί δεν σηκώνουν το τηλέφωνο? They wanna play fuck with me ?  :birdman:  Με τσαντίζουν και....δεν κάνει . Έτσι απλά. Φέρτε τη Μικαέλλα τώρα !!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα ξερουμε που δουλευει η μαντι :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Στο στουντιάκι της Λέλας Καραγιάννη γιατί δεν σηκώνουν το τηλέφωνο? They wanna play fuck with me ?  :birdman:  Με τσαντίζουν και....δεν κάνει . Έτσι απλά. Φέρτε τη Μικαέλλα τώρα !!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Μαλλων δεν εχουνε κοπελα και το κλεισαν το μαγαζι!!!!

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Παλι τα ιδια για το Λιντακι.
Τα εχουμε πει εκατο φορες , ναι εγω βαζω και τον κωλο μου στην φωτια οτι δεν ειναι.
Την περουκα την φοραει και ριχνει παντα τα μαλλια μπροστα γιατι ετσι νομιζει οτι προστατευει τον εαυτο της.

Δεν ειναι τρανς, αλλα μου εχει βαλη δαχτυλο στο ποπο μου  :S :S :S.
μιλαμε για μεσα, οχι μαλακιες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Το επομενο βημα ειναι η κωλονοσκοπηση!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν ενημέρωση:
Εχθές από 9:00 έως 10:00 :
1. Βουλιαγμένης 83: Βιολέτα, αδιάφορη Ρουμάνα (νέα και καλά) που δεν θα την καμάκωνα ούτε στο δρόμο. Η Τσατσά με το ζόρι να μπω γιατί είναι καλή. Ευγενική πάντως παρότι δεν μπήκα. Μόνο αν με πληρώνανε.
Περιγραφή: Σχετικά ψηλή, λεπτή, κοντό μαλλί ξανθό, βυζί δυάρι, αδιάφορο πρόσωπο και γενικώς έβγαζε μια κρυάδα.

2. Βουλιαγμένης 68: Σοφια, κινεζόφατσα ποθ προφανώς είχε πάρει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό κυτταρίτιδας. Η τσατσά αλοίθορη, αλλά ευγενική παρότι δεν έμεινα όσο και αν προσπάθησε.
Περιγραφή: Ψηλή, νταρντάνα, αλλά όχι με μεγάλο στήθος, μάλλον πεσμένο κιόλας αν διέκρινα καλά.

3. Φρατζή 47 (αν δεν κάνω λάθος): Αγάπη, αξιοπρόσεκτη κορασίς, δεν έμεινα μόνο και μόνο επειδή την έχω ξαναπάρει. Σε όποιον αρέσουνε οι λολίτες είναι καλή περίπτωση και περιποιητική. Φοβαρός πάτος, δεν ξέρω αν τον δίνει όμως. Δεν μπήκα μέσα αν και ήμουνα στο τσακ.

4. Τριγγέτα: Αννα, νέα άφιξις από την Παρασκευή και για δύο μόνο εβδομάδες ακόμα εδώ. Κορμάρα με μία λέξη. Γερμανίδα, πάρα πολύ καλή επαγγελματίας με deep throat ανακλαστικές κινήσεις και υπομονή. Ξαναλέω επαγγελματίας. Και καθαρή.
Συστείνεται.
Περιγραφή: κοντό καρέ μελαχροινό μαλλί, βυζί 3άρι γεμάτο και φυσικό. λεπτή, αλλά σε καμία περίπτωση κοκκαλιάρα, απίστευτος κώλος (99% τον δίνει κιόλας - έκανα αυτοψία με το δάχτυλο)

Η παίκτρια υποδοχής ευγενική, παρότι αρπαχτήκαμε λιγάκι στην αρχή (περισσότερο δικό μου κόλλημα)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
το ξερω οτι θα φαω πολυ μανουρα  :headbang: :headbang: :headbang:
αλλα την αληθια θα την πω..... Ναι με καυλοσε περισοτερω.
Υγεια πανω απο ολα σκυλοπνιχτη κι αν εσενα σου αρεσε ασε τους αλλους να λενε  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom