Σε χθεσινοβραδινή τσάρκα παρέα με ένα φίλο μου, εν μέσω χιονόνερου, είδα τις παρακάτω εργαζόμενες :
- Αντιοχείας 64 τη μελαχρινή Έρρικα, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος και θηλυκό σώμα με καμπύλες.
- Στούντιο 12 δύο ξανθιές. Την Μαρία, ψηλή, με αδύνατο σώμα και μικρό στήθος. Και την Έλλις, με κανονικό στήθος,όμορφο πρόσωπο και τουρλωτό κωλαράκι. Είχαν κι οι δύο δωμάτια.
- Κατεχάκη 5 εμφανίστηκαν γυμνόστηθες η μελαχρινή Μαρίνα Σέρβα κι η ξανθιά Σάσα. Το στήθος της Σάσας, αλλά και το κωλαράκι της, με εντυπωσίασαν και με έβαλαν σε σκέψεις κι ίσως με κάνει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου (επειδή τις τελευταίες 2 φορές που πέρασα οι κοπέλες ήταν βιαστικές) και περάσω μαζί της.
- Κατεχάκη 8 συνάντησα τρεις κοπέλες. Την Γαβριέλα, η οποία μου άνοιξε, αλλά έχει αλλάξει αρκετά απ΄την τελευταία φορά που την είχα συναντήσει, έχοντας πάρει κιλάκια. Την Εύα και την Μελίνα δύο νεαρά μελαχρινά κορίτσια, μεσαίο στάτους κι οι δύο. Πάντως ο χώρος μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του είναι πολύ ωραίος και καλαίσθητος.
- Βριλησσού 55 ήταν η Γκαμπριέλα, μελαχρινή, κοντούλα, αδύνατη, με μικρό στήθος. Κι η γνωστή σε όλους για επιθετικό της σαλονάρισμα και το τουρλωτό και στητό κώλο της Έμιλυ, η οποία εμφανίστηκε με το στητό στήθος και τις καβλωμένες ρόγες της σε κοινή θέα.
- Στα 36άρια δύο πετίτ κοριτσάκια. Στο 36 η καστανή Νάντια και στο 36Α η ξανθιά Σαμάνθα. Κι οι δύο μακρυά απ΄τα γούστα μου.
Και συνεχίσαμε στο Γκάζι, όπου προστέθηκαν στην παρέα μας οι αγαπητοί φίλοι Px75 και Cheyenne.
- Κασσάνδρας 4Γ δούλευε η Λαουρίτα, η οποία ήταν στο δωμάτιο με μεγάλο πρόγραμμα.
- Κωνστα/πόλεως 92Α την ξανθιά, με το ωραίο και φυσικό στήθος Λίλλη.
- Κωνστα/πόλεως 80 τη ρουμάνα Ντανιέλα με το εντυπωσιακό 3άρι, φυσικό στήθος.
- Μεγ.Αλεξάνδρου 133 την εντυπωσιακή και όμορφη Κέλλυ.
- Θησέως 40 την ξανθιά μίλφ Λίλη. Εντυπωσιακή θά ΄λεγα. Ψηλή, με φυσικό στήθος, μακρυά πόδια και στητό κώλο.
- Ισμήνης 2 τρεις κοπέλες. Την Καρίνα, πολύ αδύνατη, η οποία εμφανίστηκε με το φτιαγμένο στήθος της ακάλυπτο. Η Αντζελίνα η οποία έχει πιο θηλυκό κορμί, με αρκετά πιασίματα στη περιφέρειά της. Κι η καστανή Sophie, απ΄ την Ουγγαρία σύμφωνα με τη δήλωση της υπηρεσίας. Η πιο όμορφη παρουσία της βραδυάς. Φορούσε άσπρα εσώρουχα, που την έκαναν πιο όμορφη, με φυσικό στήθος, ενώ στις φωτογραφίες της φαίνεται φτιαγμένο. Έχει όμορφο πρόσωπο και κανονικό σώμα. Αλλά, το αμήχανο σαλονάρισμά της δε μου έδωσε την ώθηση που ήθελα, για να περάσω στο δωμάτιο μαζί της.
Η βραδυά έκλεισε με πίτσα και μακαρονάδα σε γνωστή pasterria των Αθηνών.