tsoutseki90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Η miss ΠΕΝΝΥ ποτε επιστρεφει παιδια??
Ποτέ.Η miss ΠΕΝΝΥ ποτε επιστρεφει παιδια??
Aν τη δεις να δουλεύει,πες το μου και μένα...Εσύ που το ξέρεις; Έχεις πηγές ιαματικές;
Μαγια και αλινα απο φυλης??? τη μαγια με τη λορδωση λες?
ωραιος digweed!Πριν λίγη ώρα...
Στο Ισμήνης 2 όπου "καθήστε παρακαλώ,έχουμε δύο Ουγγαρέζες και είναι σε δωμάτιο"...
Μάλιστα...
Η πρώτη που κατέβηκε από τα ψηλά αλώνια ήταν η Amy...
Όμορφο μικροσκοπικό πιπινοειδές!Πραγματική μινιατούρα!
Με γλυκό κοριτσίστικο πρόσωπο και με αρκετά αδύνατο σωματάκι-στολισμένο με διάφορα μπιχλιμπιδοτατουαζάκια!
Στις φωτογραφίες δείχνει πιο μεγάλη,πιο γεμάτη,σίγουρα αδικείται -οι πιο αντιπροσωπευτικές της είναι οι δύο τελευταίες.
Ακολούθησε η πιο ξεψαρωμένη και αεράτη Ρεγγίνα...
Ωραία κοπέλα,όμορφο πρόσωπο,καλό κορμί ιδανικών αναλογιών!
Όχι η μοιραία γυναίκα που δείχνει στις φωτογραφίες αλλά πολύ ελκυστική εμφανισιακά - αν δείτε τις τρεις προτελευταίες φωτογραφίες της θα έχετε μια καλή άποψη.
Για όσους ενδιαφέρονται ανακοινώθηκαν τα κάτωθι:
Στα 50 ευρώ,απλό πρόγραμμα.
Στα 70 ευρώ,μασαζάκι,69 και ισπανικό.
Στα 100 ευρώ "φουλ φουλ με τζακούζι" για μισή ώρα.
Στα 150 ευρώ πρόγραμμα για μία ώρα με δύο εκτονώσεις.
Λίγο πιο κάτω στη Βουλιαγμένης 238...
Μόνη κι έρημη η Ρενάτα...
Μελαχροινή,σχετικά ψηλή,με ωραίο πιανούμενο κορμί,καλός ζουμερός κώλος αλλά από πρόσωπο όχι κάτι το ιδιαίτερο...
Πιο ζουμερό κορμί (και πιο ωραίο για τα γούστα μου) πχ από την Καρίνα του Μεταξουργείου αλλά καλύτερη φάτσα.
Στα ίδια περίπου κυβικά με την Τζωρτζιάννα από την Κολωνού κινείται κάπου προς εκείνο το φατσικό γίγνεσθαι...
Χαμηλά στη Συγγρού...
Στο Τριγγέτα 3,η Νάνσυ ήταν σε δωμάτιο και τσουπ...ξεπρόβαλλε ολόγυμνη!
Αναθεωρώ τα όσα είπα την προηγούμενη φορά:
Σήμερα είχε μαζεμένα τα μαλλιά της επάνω και τα (όμορφα) χαρακτηριστικά του προσώπου της "έδειξαν" καλύτερα!
Φάτσα πολύ πιο νεανική και δροσερή σε σχέση με τις φωτογραφίες,όχι ψηλή αλλά με καλό κορμί όσο και όπου πρέπει ζουμερό!
Απέναντι,στο Αριστοτέλους 6...
Η Σόφι με το κλασσικό μαλλί Κλεοπάτρας!
Μ'αυτό το μαλλί ούτε αυτή έβλεπε μπροστά της,ούτε εγώ μπορούσα να διακρίνω πρόσωπο...
Έσκυψα και ξαναέσκυψα,έπεσα κάτω στο χαλί να βρω κάτι που μου'πεσε αλλά...μπα,τίποτα...
Το μυστήριο παρέμεινε!
Ωραίο σωματάκι πάντως και μέχρι εκεί-τίποτα άλλο το ξεχωριστό...
Στο Αριστοτέλους 5,η υπηρεσία μού ανήγγειλε τη Ρούμπυ...
Βρε τι μού λέει το όνομα,τι μου λέει...
Ώσπου ξεπρόβαλλαν δυο μεγάλα βυζόμπαλα και μπήκα στο νόημα:
Η γνωστή φολοΡούμπυ που έχει περάσει κι απ'τα μπουρδελάκια-Κωνσταντινουπόλεως 166,Βέργας 2 κλπ κλπ.
Κι εδώ στα 50 ευρώ το απλό προγραμματάκι.
Στο Νέο Κόσμο,στη Βούρβαχη 19,είπα να κάνω μια στάση μια και ήμουν διαβατικός...
Ευγενέστατη η υπηρεσία-μάλλον η πιο ευγενική μαζί με εκείνη από την Τριγγέτα.
"Μαζί μας η Σίσυ από τη Λιθουανία,δεν ξέρω μήπως τη γνωρίζετε;"
"Λιθουανία;Μπα δεν νομίζω" μουρμούρισα.
Και βγαίνει το ξανθό Σισάκι από τη Φυλής (67 και 66) σαφώς πιο σουλουπωμένο εδώ!
Με απλό πρόγραμμα στα 50 ευρώ,60 ευρώ με 69 και ελεύθερο στοματικό στα 70 ευρώ!
Ένα 50άρικο διαφορά το πρώτο και το τελευταίο από τις τιμές της Φυλής!!!
Αυτά!
Ειρήνη απο Φωκαιας φυλης και άλλα.... Βουλγάρα εχει κλείσει την πρώτη πενταετια ενσημα .... Φολαρα στο δωματιο....
Κατα τα αλλα νέα ...
Αυτή την Κριστυ από Μελαντίας την έχει πάρει κανείς;
Φαίνεται καυλιάρα στο σαλόνι.
την πηρε τελικα κανεις αυτην την Petra? δεν την βλεπω πια διαθεσιμη....εγω περιμενω τουτη, ελπιζω να ειναι το ιδιο καυλα και απο κοντα.
Ειρήνη απο Φωκαιας φυλης και άλλα.... Βουλγάρα εχει κλείσει την πρώτη πενταετια ενσημα .... Φολαρα στο δωματιο....
Κατα τα αλλα νέα ...
Αυτη πρεπει να ειναι.Μοιαζει αρκετα στο προσωπο στις φωτο! Νομιζω δεν δουλευει τωρα στη Φωκαιας , αρα θα εχει παει στουντιο.on second thought, και τώρα που είδα τις φωτό σε PC και όχι στο κινητό, μάλλον δεν είναι η Βουλγάρα η Φολάρα η Ειρήνη από Φωκαίας...
γράψτε λάθος... απορώ και με τον εαυτό μου καμιά φορά...