Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπέρα!  :hi: :hi:

Άννα, νέα κοπέλα από Αθηνών 318!  :fuck1: :tits: :tits2:
01bou.jpg

Πρόγραμμα:

Καλή φάση φαίνεται. Πες μας εντυπώσεις, αν τυχόν την πήρες...

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Συναγωνιστές κατά τις 18:00 είμαι στο Σερβίων 26 όπου έχω πάει καρφί για τη Λάνα γιατί έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά μαζί της και την πεθύμησα. Μαζί της η Βίκυ BBW για όσους αρέσκονται αλλά εγώ πήγα για Λάνα με την οποία πέρασα στο δωμάτιο. Δεν θα γράψω ακόμα μια κριτική για την τύπισσα γιατί θα είναι η τρίτη και δεν θέλω να φανώ προμότορας.
ΑΛΛΆ: Υπάρχει αυτό το αλλά,η γυναίκα είναι ίδια ακριβώς, ενώ έχω να την δω χρόνια, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την τελευταία κριρική μου γι αυτήν πού ήταν κ η τελευταία φορά μαζί της.Όταν λέω ίδια εννοώ και εμφανησιακά και σε όρεξη. Σε λεπτομέριες δε θα μπώ απλά θα σας πω ότι ενώ έχυσα, έφυγα πιο καυλωμένος απ' ότι πήγα......

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.310
Πόντοι
1.206
Συναγωνιστές κατά τις 18:00 είμαι στο Σερβίων 26 όπου έχω πάει καρφί για τη Λάνα γιατί έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά μαζί της και την πεθύμησα. Μαζί της η Βίκυ BBW για όσους αρέσκονται αλλά εγώ πήγα για Λάνα με την οποία πέρασα στο δωμάτιο. Δεν θα γράψω ακόμα μια κριτική για την τύπισσα γιατί θα είναι η τρίτη και δεν θέλω να φανώ προμότορας.
ΑΛΛΆ: Υπάρχει αυτό το αλλά,η γυναίκα είναι ίδια ακριβώς, ενώ έχω να την δω χρόνια, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την τελευταία κριρική μου γι αυτήν πού ήταν κ η τελευταία φορά μαζί της.Όταν λέω ίδια εννοώ και εμφανησιακά και σε όρεξη. Σε λεπτομέριες δε θα μπώ απλά θα σας πω ότι ενώ έχυσα, έφυγα πιο καυλωμένος απ' ότι πήγα......
σοφι κ βερονικα εχεις δοκιμασει να μου πεις τι παιζει; πιο πολυ για σοφι ενδιαφερομαι

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Μεσημεριανή επίσκεψη στην πανέμορφη και γλυκιά Ρεμπέκκα των γερμανών, όπου κινηθήκαμε σε full gfe ρυθμούς.
Γι΄ ακόμη μια φορά πέρασα πολύ καλά κι απόλαυσα για ένα μισάωρο περίπου το αδύνατο και σφιχτό κορμί της.Με πλούσια προκαταρκτικά, αγκαλιές, χάδια, φιλιά στο λαιμό, στο στήθος, αρκετό καραμέλωμα των αρ@@@@ών μου.Πολύ καλή τεχνική στη στοματική της περιποίηση, με εναλλαγές στο ρυθμό και αρκετή χρήση της γλώσσας της.Έδειξε να απολαμβάνει τη δική μου περιποίηση στο όμορφο και καθαρό μουνάκι της, με αληθοφανή κι όχι υπερβολικά βογγητά, πικάντικα σχόλια κι αρκετά υγρά να μουσκεύουν την ευαίσθητη περιοχή της.Αλλάξαμε τρεις στάσεις, αλλά αυτή που με κάβλωσε περισσότερο, όταν πέρασε τα πόδια της κάτω απ΄ τα δικά μου και με καβάλησε με την πλάτη της γυρισμένη προς εμένα.Δίναντάς μου την ευκαιρία, να απολαύσω τέλεια το καυτό μουνάκι της, αλλά και το θέαμα απ΄το σφιχτό και στητό κωλαράκι της (το οποίο δέχτηκε με ευχαρίστηση και μερικά σκαμπίλια), έτσι όπως ανεβοκατέβαινε πάνω στον ερεθισμένο πούτσο μου.Παραμένοντας χαμογελαστή, ευδιάθετη, χωρίς να βιάζεται σε όλη τη διάρκεια της συνάντησής μας. 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο...

Στην Τριγγέτα 3 η Αννίτα...

Μέτρια,εντελώς μέτρια,παντοιοτρόπως μέτρια...
Πρόσωπο,κορμί (αδύνατο μεν αλλά περίεργα χαλαρό σε στυλ αποτυχημένου ζελέ) και μικρό και πεσμένο στήθος,κώλος νερουλιασμένος-μού ήθελε και το διαφανές κόκκινο κορμάκι εσώρουχο τρομάρα της...

Η Ειρήνα ήταν σε δωμάτιο σε απλό πρόγραμμα αλλά τουλάχιστον η (σούπερ ντούπερ!) ευγενικότατη υπηρεσία με είχε προετοιμάσει...

Λοιπόν...Μελαχροινούλα,με πολύ γλυκό πρόσωπο και από κει και κάτω;
Κιλάκια,ζουμερούλα,παχουλούλα,κωλάρα δίχως όμως το ανάλογο στήθος αλλά...ωραίο χαμόγελο,φωτεινό πρόσωπο!
Θα μου πείτε "το χαμόγελο και το πρόσωπο της γεματούλας θα γαμήσουμε ρε μάστορα;"
Έλα ντες...

Απέναντι στην Αριστοτέλους 6...

Πρώτη εξήλθε η  Λίλυ...

Όπως ήμουν καθισμένος χαμηλά στον καναπέ, το μάτι την "περίμενε" να σκάσει ψηλά!
Και μόλις εμφανίστηκε,χαμήλωσε απότομα!!!

Δεν είναι κακό:καστανό κοντοπουτανάκι(για να μη πω νανοπουτανίδιο...),πολύ γλυκιά φατσούλα,πιο νεανική απ'ότι στις φωτογραφίες και σωματικά...ζουμερός κώλος,ωραίος όμως,όχι ατσούμπαλος-ίσως "έδειχνε" περισσότερο λόγω του ύψους της.

Μαζί της η γνωστή Λίλιαν...

Σκούρα,πιο όμορφη από τότε που την είχα ξαναδεί,μετριόφατσα όμως για τα γούστα μου αλλά ωραίο κορμί,δεν είναι στεγνό,δεν το λες δηλαδή στυλιαροειδές-μοντελέ είναι όμως πολύ καλό και αναλογικό!

asteri_12

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
81
Πόντοι
11
Απ τα αγαπημενα μου στουντιοκριτσα η Μαντονα αλλα χαθηκε !!! Κανενα νεο ??

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Έχουμε πληροφορίες σχετικα με την Ναομι?

παροτι έψαξα δε βρήκα κάποια κριτική εκτος απο κανα δυο και δεν ειμαι καν σιγουρος αν πρόκειται για την ίδια. Φαινεται πολύ καλη!

asteri_12

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
81
Πόντοι
11
Τι γινεται ρε παιδια ?? Τοσο πατσαβουρα η Μαντονα ? Για τα δικα μου γουστα ειναι τρομερη αλλα και απ οτι μαθαινω , οταν παει σε studio γινεται χαμος !!
Κατι θα κανει καλα !! Δεν γινεται !!!
  Οσο για το κασε της....... Προσφορα και ζητηση !!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Παρατηρησα ανεση χρονου στο στουντιο των 20 ευρο Λιοσιων 73.

Corrupter91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, μετά απο αποχή καποιων χρονων και επιστρεφοντας στον αγοραιο ερωτα αναπωλω ορισμενα στανταρακια των εποχων των παχιων αγελαδων. Νινα απο κασσανδρας και αργοτερα εργαζομενη ως μελινα στην γερμανικη αλυσιδα, και Μιχαελα επισης απο κασσανδρας.. υπαρχουν ιχνη τους? :tits:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
Καλησπέρα συναγωνιστές, μετά απο αποχή καποιων χρονων και επιστρεφοντας στον αγοραιο ερωτα αναπωλω ορισμενα στανταρακια των εποχων των παχιων αγελαδων. Νινα απο κασσανδρας και αργοτερα εργαζομενη ως μελινα στην γερμανικη αλυσιδα, και Μιχαελα επισης απο κασσανδρας.. υπαρχουν ιχνη τους? :tits:
αν μιλαμε για το ξανθο κοντοπουτανο-τουμπανο νινα-μελινα ειναι cg τωρα...

nokia1

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
ρε παιδια η Αλεξανδρα απο κασανδρασ ξερετε που βρισκετε. Ευχαριστω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom