Πριν από λίγο...
Στην Τριγγέτα 3 η Αννίτα...
Μέτρια,εντελώς μέτρια,παντοιοτρόπως μέτρια...
Πρόσωπο,κορμί (αδύνατο μεν αλλά περίεργα χαλαρό σε στυλ αποτυχημένου ζελέ) και μικρό και πεσμένο στήθος,κώλος νερουλιασμένος-μού ήθελε και το διαφανές κόκκινο κορμάκι εσώρουχο τρομάρα της...
Η Ειρήνα ήταν σε δωμάτιο σε απλό πρόγραμμα αλλά τουλάχιστον η (σούπερ ντούπερ!) ευγενικότατη υπηρεσία με είχε προετοιμάσει...
Λοιπόν...Μελαχροινούλα,με πολύ γλυκό πρόσωπο και από κει και κάτω;
Κιλάκια,ζουμερούλα,παχουλούλα,κωλάρα δίχως όμως το ανάλογο στήθος αλλά...ωραίο χαμόγελο,φωτεινό πρόσωπο!
Θα μου πείτε "το χαμόγελο και το πρόσωπο της γεματούλας θα γαμήσουμε ρε μάστορα;"
Έλα ντες...
Απέναντι στην Αριστοτέλους 6...
Πρώτη εξήλθε η Λίλυ...
Όπως ήμουν καθισμένος χαμηλά στον καναπέ, το μάτι την "περίμενε" να σκάσει ψηλά!
Και μόλις εμφανίστηκε,χαμήλωσε απότομα!!!
Δεν είναι κακό:καστανό κοντοπουτανάκι(για να μη πω νανοπουτανίδιο...),πολύ γλυκιά φατσούλα,πιο νεανική απ'ότι στις φωτογραφίες και σωματικά...ζουμερός κώλος,ωραίος όμως,όχι ατσούμπαλος-ίσως "έδειχνε" περισσότερο λόγω του ύψους της.
Μαζί της η γνωστή Λίλιαν...
Σκούρα,πιο όμορφη από τότε που την είχα ξαναδεί,μετριόφατσα όμως για τα γούστα μου αλλά ωραίο κορμί,δεν είναι στεγνό,δεν το λες δηλαδή στυλιαροειδές-μοντελέ είναι όμως πολύ καλό και αναλογικό!