You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.176
- Πόντοι
- 206
εγω και υπαρχει και κριτικη στο βριλησσου 42Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς την Ίνες από Κατεχάκη 8;
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Πρόσφατη επίσκεψη στη Ρομπέρτα από Αριστοτέλους 5 και Θησέως 35.
Η χαρά του βυζολάτρη, φωτό ακριβής, καλή και χαμογελαστή στη συμπεριφορά της, ωστόσο μη περιμένετε ούτε GFE ούτε PSE, απλά μια σωστή επαγγελματίας χωρίς κάτι παραπάνω.
Ρε παίδες, γι' αυτή τη Λάουρα της αλυσίδας Πειραιώς υπάρχει καμιά γνώμη; ]
Η χαρά του βυζολάτρη, φωτό ακριβής, καλή και χαμογελαστή στη συμπεριφορά της, ωστόσο μη περιμένετε ούτε GFE ούτε PSE, απλά μια σωστή επαγγελματίας χωρίς κάτι παραπάνω.
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.263
- Πόντοι
- 2.420
Πήγα να την δω χθες βράδυ στη Λ. Αθηνών, αλλά ήταν σε φουλ πρόγραμμα και θα αργούσε οπότε έφυγα. Το ότι είχε πελάτη με φουλ πρόγραμμα ίσως λέει κάτι. Στις φώτο πάντως φαίνεται πολύ καλή, μέση δαχτυλίδι!Πρόσφατη επίσκεψη στη Ρομπέρτα από Αριστοτέλους 5 και Θησέως 35.
Μάγκες ο ένας λέει για Πειραιώς κ ο άλλος για Λ. Αθηνών, μάλλον για άλλη λέτε εκτός κ αν εγώ κάνω λάθοςΠήγα να την δω χθες βράδυ στη Λ. Αθηνών, αλλά ήταν σε φουλ πρόγραμμα και θα αργούσε οπότε έφυγα. Το ότι είχε πελάτη με φουλ πρόγραμμα ίσως λέει κάτι. Στις φώτο πάντως φαίνεται πολύ καλή, μέση δαχτυλίδι!
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.263
- Πόντοι
- 2.420
Το 318 λέω ρε! Ιδια αλυσίδα είναι!Μάγκες ο ένας λέει για Πειραιώς κ ο άλλος για Λ. Αθηνών, μάλλον για άλλη λέτε εκτός κ αν εγώ κάνω λάθος
Οκ λάθος δικό μου, νόμιζα το απέναντι κατάστημαΤο 318 λέω ρε! Ιδια αλυσίδα είναι!
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Και για να μη ξεχνιόμαστε, ψάχνουμε πληροφορίες για τη Λάουρα της αλυσίδας ΠειραιώςΟκ λάθος δικό μου, νόμιζα το απέναντι κατάστημα
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ομολογουμενος τελειο σωματοτιπο αλλα δεν υπαρχουν καθολου κριτικες :SΚαι για να μη ξεχνιόμαστε, ψάχνουμε πληροφορίες για τη Λάουρα της αλυσίδας Πειραιώς
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Δεν έχω δοκιμάσει αρχηγε από φώτο δείχνει πολύ καλό..Και για να μη ξεχνιόμαστε, ψάχνουμε πληροφορίες για τη Λάουρα της αλυσίδας Πειραιώς
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Randall
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Διαγραμμένο μέλος 149800
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,έχει κανείς να προτείνει κάποια κοπέλα που να είναι δυνατή σε gfe κατάσταση??
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα καλησπέρα!
Τζούλια, νέα κοπέλα από Θησέως 365!
Πρόγραμμα:
Τζούλια, νέα κοπέλα από Θησέως 365!
Πρόγραμμα:
kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
ερωτηση κρισεως
η ευα που δουλευει στο 12ο στην λυκοβρυση είναι το ιδιο κοριτσι που δουλευε και στο πιπινου 118????
γιατι μοιαζει αρκετα νομιζω
η ευα που δουλευει στο 12ο στην λυκοβρυση είναι το ιδιο κοριτσι που δουλευε και στο πιπινου 118????
γιατι μοιαζει αρκετα νομιζω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K