Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

nikosnikolas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
60
Πόντοι
0
Kαλημερα...
Ξερει κανεις καποια κοπελα που να τις αρεσουν τα χαδια κ να της κανεις μασαζ πριν το sex?
Φανταζομαι οι περισσοτερες θα ειναι θετικες απλα ψαχνω το κατι παραπανω..
ty

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
α εσυ εισαι ρομαντικος  :smitten:

Thanos272

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2008
Κριτικές
9
Like
384
Πόντοι
281
Kαλημερα...
Ξερει κανεις καποια κοπελα που να τις αρεσουν τα χαδια κ να της κανεις μασαζ πριν το sex?
Φανταζομαι οι περισσοτερες θα ειναι θετικες απλα ψαχνω το κατι παραπανω..
ty
Ξέρω πολλες αλλά όχι σε studio  :cheesy:
To καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας και άμα δεις κάποια που στο βγάζει αυτό (άμα δεις καμμία με τατουάζ που στον πιάνει στο σαλόνι άστο), να περάσεις και να το πεις στην υπηρεσία και στην ίδια όταν μπει. Οι περισσότερες δεν θα έχουν θέμα και αν έχουν θα είναι επειδή ο χρόνος είναι μετρημένος οπότε ξεκαθάρισέ το αυτό. Γιατί άμα την χαιδεύεις 15 λεπτά θα υποθέσει ότι θέλεις και άλλα τόσα για  :fuck1: και θα προσπαθεί να σε  :pipa1:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Περασμα χτες απο delaida στη Μεταμορφωση.
Ωραιο σαλονι αλλα μεσ' στο σκοταδι.
Μετα βιας μπορουσα να διακρινω την υπηρεσια.
Αλλες κοπελες ελεγε το προγραμμα (Αννα και Μαρινα) αλλη μου παρουσιασε (Αλικη) η οποια δεν ηταν καθολου του γουστου μου και εννοειται δεν ειχε καμια σχεση με τις φωτογραφιες που εχει στο site (οι οποιες κανουν μπαμ οτι ειναι κλεμμενες)!
Δεν ξερω αν καποιος συναγωνιστης εχει αλλη αποψη αλλα νομιζω οτι με αυτες τις πρακτικες δεν μπορει να στεριωσει μαγαζι!
Ο σεβασμος πελατη-μαγαζιου πρεπει να ειναι αμοιβαιος!

ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. τα είχα πει και γω για τις fake, ακόμα αυτές έχουν...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Περασα απο Ιεροφαντων 9 να δω Νικα και Αμαντα που ελεγε το προγραμμα. Ηταν εκει η Νικα μονο τελικα. Μια χαρα, οτι βλεπουμε στις φωτος και πολυ γρηγορο σαλοναρισμα. Ωραια λεω, θα περασω σε αυταρχικο. Μου λεει παρε αλλο προγραμμα. Α, καλα λεω, αστο και παω να φυγω. Μου λεει μια στιγμη να ρωτησω. Ρωταει, τιποτα, δεν κανει η κοπελα λεει. Της λεω: Τοτε τι το εχετε το δωματιο το σπεσιαλ το ντατζεον (που λεμε και στο χωριο μου); Δεν μιλησε, εφυγα.
Πηγα να δω αλλες καινουριες, στο 12, αν δεν επαιζε κι εκει κατι καλο θα κατεβαινα αργοτερα στο 204 μετα τις 20:00 για Σαντρα.
Ειχε το προγραμμα 3!
Χριστινα - Ξανθια, λεπτουλα με ωραιο προσωπο, πιτσιρικα. Μου αρεσε!
Μαιρη - Καστανη ψηλη μιλφ με σωμα οπως στις φωτος και προστυχο σαλοναρισμα. Μου αρεσε!
Μισελ - Ξανθια με βυζαρες φυσικες, ωραιο κορμι. Μου αρεσε!
Δυσκολευτηκα να διαλεξω, πηρα τη βυζαρου σε αυταρχικο, θα ακολουθησει κριτικη!

αν έχουν δωμάτιο dungeon δεν σημαίνει ότι ΚΑΘΕ κοπέλα κάνει αυταρχικό. προσωπικά πιστεύω καλά σου είπε ότι δεν κάνει παρά να σου έλεγε ότι κάνει και να ήταν άσχετη.  ;)

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Καλησπέρα!  :hi:

Νέες φωτογραφίες Νίνας από Κατεχάκη 5!  :kissass: :kissass2: :fuck2:
01bou.jpg

Πρόγραμμα:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Κοιτα, απο αυτο:

νέο είναι, οπότε αν πας ενημέρωσε  Dancing Smiley Dancing Smiley

το ίδιο ισχύει και για εδώ

Λοιπον πηγα, Κοριτσακι 20 ετων απο Ρουμανια. Ομορφα ματια, λιγο αραια μπροστινα δοντια, βυζι σχεδον οπως φαινεται στις φωτο αλλα μαλακο στην αφη οχι τουμπανο (ρογες που δυσκολα ανταποκρινονται). Το κοριτσι ειναι πιο μικροκαμωμενο απο το πως φαινεται στις φωτο και σιγουρα δεν ειναι ο δυναμιτης που δειχνει. Καλη πιπα ακα χωρις ομως περιποιηση @@ (δεν το κανει λεει αν και με λιγο πιεση ασχοληθηκε ελαχιστα). Δεν θελει δαχτυλα και σε χαστουκακια στο κολαρακι εδειξε οτι δεν τις αρεσει αλλα δεν εκανε θεμα.
Ψιλομιλαει αγγλικα οποτε υπαρχει συνεννοηση. Κουρασμενη μου φανηκε (εριξε μερικα χασμουριτα κατα τη διαρκεια). Ωραιο στησιμο στα 4 χωρις να κλεβει. Αυτα τα λιγα για τωρα. Οταν βρω χρονο θα γραψω και κριτικη κανονικα.

εγω καταλαβαινω οτι λεει για τη Βανεσα. Βεβαια καλυτερα να ενημερωσει ο ιδιος αν θελει.

Λίγες σελίδες πριν ένα (διαφωτιστικό) σχόλιο για την Αντζελίνα

Απ' την άλλη μεριά εγώ ψάχνω γνώμες για την Αφροδίτη την Κύπρια από Σπύρου Πάτση 40. Δούλευε και πουθενά αλλού; Κριτικές δε βρίσκω... Όποιος συναγωνιστής μπορεί ας διαφωτίσει

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Λίγες σελίδες πριν ένα (διαφωτιστικό) σχόλιο για την Αντζελίνα

Απ' την άλλη μεριά εγώ ψάχνω γνώμες για την Αφροδίτη την Κύπρια από Σπύρου Πάτση 40. Δούλευε και πουθενά αλλού; Κριτικές δε βρίσκω... Όποιος συναγωνιστής μπορεί ας διαφωτίσει
Το ειδα το σχολιο απλα αναρωτιώμουν αν κάνει και κανα πιο special προγραμμα (Αnal, CIM, CIF κτλ)

Krish

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
107
Πόντοι
0
Το Τατοΐου 71 έχουμε κάποια ενημέρωση αν έκλεισε?

gix_s

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα καλησπέρα!  :hi: :hi: :hi:

Μαρίνα, νέα κοπέλα από Ιεροφαντών 9!  :kissass: :kissass2: :pipa3:
04bou.jpg

Πρόγραμμα:

Καλή η φάση που βάζετε και πρόσωπο στις κοπέλες πλέον. Το έχω παρατηρήσει τουλάχιστον για όσες παίζουν αυτό τον καιρό στο Ιεροφαντών. Γλιτώνουμε χρόνο όλοι (κι εμείς και οι κοπέλες).

gix_s

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Να το γράψω μπας και προλάβω κανέναν που θα πάει τζάμπα... Η Αμάντα ΔΕΝ είναι σήμερα στο Ιεροφαντών όπως λέει το πρόγραμμα στο site τους. Και δεν είναι ούτε και στο Πειραιώς 193.

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
για την ΕΥΑ που ειναι τωρα στο Βριλησου 42, γνωριζει κανεις κατι απο υπηρεσιες ?

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.218
Πόντοι
206
Να πα να πηδηξω Σονια στο De Paris η τσαμπα τα λεφτα?

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
παιδια καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω  για την Εμμανουελλα που δουλευει στο Sensuality που μπορω να βρω κριτικες ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom