Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Καλημέρα!  :hi: :hi:

Νέες κοπέλες από Ιεροφαντών 9! Μια μικρή γεύση...  :kneel:  :kissass:
gia-bou.jpg

και από αύριο περισσότερα...  :cool2:  :dancing:

Οκανένας

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι η Βανέσα και Νίκα στο studio desire, έχουν καμία σχέση με αυτές που δούλευαν τη προηγούμενη βδομάδα Τριγγέτα κτλ;
ευχαριστώ!!  :hi:

takoulisk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκεςς..η μαριαννα η μελαχρινη που δουλευε στην βριλησσου 42 μηπως ξερετε που δουλευει τωρα σε ποιο στουντιο??αν ξερει κανεις να με ενημερωσει!!!!

flo13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Κριτικές
9
Like
68
Πόντοι
0
να ρωτησω κ κατι ασχετο. υπαρχει στο forum καπου να λεει για μαγαζια που οι κοπελες πινουν χυμο ???? ;)
:pipa1:  :pipa1:  :pipa1:
ή να τα παιρνουν για κρεμα προσωπου?
:2on1:  :2on1:  :2on1:

tsotos777

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
η αννιτα που εμφανιζεται στο 12 ειναι η παλια γνωστη αννιτα που δουλευε εκει?το ξανθο μιλφ?

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.632
Πόντοι
10.756
Περασα απο Ιεροφαντων 9 να δω Νικα και Αμαντα που ελεγε το προγραμμα. Ηταν εκει η Νικα μονο τελικα. Μια χαρα, οτι βλεπουμε στις φωτος και πολυ γρηγορο σαλοναρισμα. Ωραια λεω, θα περασω σε αυταρχικο. Μου λεει παρε αλλο προγραμμα. Α, καλα λεω, αστο και παω να φυγω. Μου λεει μια στιγμη να ρωτησω. Ρωταει, τιποτα, δεν κανει η κοπελα λεει. Της λεω: Τοτε τι το εχετε το δωματιο το σπεσιαλ το ντατζεον (που λεμε και στο χωριο μου); Δεν μιλησε, εφυγα.
Πηγα να δω αλλες καινουριες, στο 12, αν δεν επαιζε κι εκει κατι καλο θα κατεβαινα αργοτερα στο 204 μετα τις 20:00 για Σαντρα.
Ειχε το προγραμμα 3!
Χριστινα - Ξανθια, λεπτουλα με ωραιο προσωπο, πιτσιρικα. Μου αρεσε!
Μαιρη - Καστανη ψηλη μιλφ με σωμα οπως στις φωτος και προστυχο σαλοναρισμα. Μου αρεσε!
Μισελ - Ξανθια με βυζαρες φυσικες, ωραιο κορμι. Μου αρεσε!
Δυσκολευτηκα να διαλεξω, πηρα τη βυζαρου σε αυταρχικο, θα ακολουθησει κριτικη!

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Περασμα χτες απο delaida στη Μεταμορφωση.
Ωραιο σαλονι αλλα μεσ' στο σκοταδι.
Μετα βιας μπορουσα να διακρινω την υπηρεσια.
Αλλες κοπελες ελεγε το προγραμμα (Αννα και Μαρινα) αλλη μου παρουσιασε (Αλικη) η οποια δεν ηταν καθολου του γουστου μου και εννοειται δεν ειχε καμια σχεση με τις φωτογραφιες που εχει στο site (οι οποιες κανουν μπαμ οτι ειναι κλεμμενες)!
Δεν ξερω αν καποιος συναγωνιστης εχει αλλη αποψη αλλα νομιζω οτι με αυτες τις πρακτικες δεν μπορει να στεριωσει μαγαζι!
Ο σεβασμος πελατη-μαγαζιου πρεπει να ειναι αμοιβαιος!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom