tsingiringi
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια για μιση ωρα ποσο παει στουντιο (γενικα το προγραμμα πως παει) επισησ η Τζουλια ποθ ειναι βραδινι βαρδια στην δαφνη τελειωτικο που κανει?
παιδια για μιση ωρα ποσο παει στουντιο (γενικα το προγραμμα πως παει) επισησ η Τζουλια ποθ ειναι βραδινι βαρδια στην δαφνη τελειωτικο που κανει?
η ωρα ειναι 150 να υποθεσω?
δλδ τελειωνεις μεσα με καποτα αμα λαχει ξερογω?
με τιποτα! τουλαχιστον οχι ακαποτα,βαλε μια το λινκ της κριτικης αν μπορεις να δωοχι απλα διαβασα μια κριτικη κ ελεγε οτι τελειωσε στο στομα τησ γ αυτο λεω
καλα για τη Σονια ολοι το λενε,με εγχειρισμενες δεν παω, για τη Ζανετ μ ενδιαφερουν λεπτομερειες...σε τι προγραμμα τη πηρες?Καλημέρα στην παρεα. ειχα καιρο να γραψω μιας και ειχα ένα θεμα με το μαιλ μου και ειχα χασει τον κωδικο. να αναφερω για 3 πιπινακια που συναντησα τελευταια .
Ζανετ... Μιλαμε για ΤΟ μουνι και απίστευτα καυλιαρα μεσα στο δωματιο
Βικυ... Τα ιδια ακριβως με τη ζανετ. Φοβερη...
Τελος η Σονια... πολύ καλο μωρο με πολύ καλο στηθος που είναι μεγαλυτερο από τις φωτο και γενικα πολύ καλο σωμα. Από υπηρεσίες όμως σας κομοδινο ηταν μαζι μου. Ουτε ομιλια ουτε διαθεση για σεξ...
Καλημέρα και παλι.
καλα για τη Σονια ολοι το λενε,με εγχειρισμενες δεν παω, για τη Ζανετ μ ενδιαφερουν λεπτομερειες...σε τι προγραμμα τη πηρες?
Σιγά μην είναι τραβέλι η Σόνια! Τόσο καλά τα φτιάχνουνε πλέον; Και εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος;ειναι σιγουροτατο! αλλα αν περασες καλα στ αρχιδια σου.ζανετ στανταρακι δηλαδη,ωραια
Μαντονα μακραν γυναικαρα κ υπηρεσιες!Σιγά μην είναι τραβέλι η Σόνια! Τόσο καλά τα φτιάχνουνε πλέον; Και εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος;
Η Μαντόνα που μας πρότεινες πιο πολύ μοιάζει για τράβελος.
ακριβωςΈχει αρκετές πρόεδρε και υπάρχει ομοφωνία: σούπερ φόλα.
Νομίζω πως δε μιλάνε για τη Σόνια αλλά για τη Βίκυ, που είναι όντως τρανς.
Με συγχωρείς πιλοφόρι νόμιζα πως εννοούσες τη Σόνια και τρομοκρατήθηκα!Μαντονα μακραν γυναικαρα κ υπηρεσιες!
Η βικαρα όντως είναι τρανς,αλλά προσωπικά δεν έχω θέμα πάω κ με τρανς όταν είναι τουμπανα όπως η βικαρα. Είναι καλή πάντως σε υπερεσιες μια φορά πήγα και ήταν πολύ καλή, δεν έχω ξαναπάει γιατί δεν βολεύουν οι ώρες. Για την εβελιν(Αριστοτέλους 6 Καλλιθέα) θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει από υπερεσιες.