Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

tsingiringi

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδια για μιση ωρα ποσο παει στουντιο (γενικα το προγραμμα πως παει) επισησ η Τζουλια ποθ ειναι βραδινι βαρδια στην δαφνη τελειωτικο που κανει?

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
παιδια για μιση ωρα ποσο παει στουντιο (γενικα το προγραμμα πως παει) επισησ η Τζουλια ποθ ειναι βραδινι βαρδια στην δαφνη τελειωτικο που κανει?

Στα 50 ευρώ που είναι το απλό πρόγραμμα, η διάρκεια δεν είναι πάνω από 15 λεπτά. Στα 70 ευρώ για την Τζούλια που ρωτάς στο Βουλιαγμένης 238, μπορεί να διαρκέσει και μισή ώρα, αλλά θα την φάτε κυρίως στο social, καθώς με την συγκεκριμένη στο κρεβάτι, αν και έχει gfe διάθεση, οι στροφές βαράνε κόκκινο και δεν θα αντέξεις στο σεξ πάνω από 5 λεπτά, άντε 10 με τις εναλλαγές στάσεων και αν ξέρεις να κρατιέσαι. Τώρα, ελεύθερο τελειωτικό που φαντάζομαι ρωτάς, απ' ότι ξέρω δεν κάνει... Συνήθως το μισάωρο στα περισσότερα στούντιο και με τις περισσότερες κοπέλες κοστίζει 100 ευρώ...

Ελπίζω να βοήθησα...

tsingiringi

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
η ωρα ειναι 150 να υποθεσω?
δλδ τελειωνεις μεσα με καποτα αμα λαχει ξερογω?

the__undertaker

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
28
Πόντοι
1
εχει κανεις εμπειρια με την τζουλια απο το 104 να μας πει εντυπωσεις?

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
η ωρα ειναι 150 να υποθεσω?
δλδ τελειωνεις μεσα με καποτα αμα λαχει ξερογω?

Αν θες ντε και καλά χωρίς καπότα, πήγαινε στο ημερήσιες ενημερώσεις για μπουρδέλα και απευθύνσου σε parakmiako, ΓΑΣΠΑΡΗΣ και λοιπούς ειδήμονες.

tsingiringi

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
οχι απλα διαβασα μια κριτικη κ ελεγε οτι τελειωσε στο στομα τησ γ αυτο λεω

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

Νικοςςς

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρεα. ειχα καιρο να γραψω μιας και ειχα ένα θεμα με το μαιλ μου και ειχα χασει τον κωδικο. να αναφερω για 3 πιπινακια που συναντησα τελευταια .
Ζανετ... Μιλαμε για ΤΟ μουνι και απίστευτα καυλιαρα μεσα στο δωματιο
Βικυ... Τα ιδια ακριβως με τη ζανετ. Φοβερη...
Τελος η Σονια... πολύ καλο μωρο με πολύ καλο στηθος που είναι μεγαλυτερο από τις φωτο και γενικα πολύ καλο σωμα. Από υπηρεσίες όμως σας κομοδινο ηταν μαζι μου. Ουτε ομιλια ουτε διαθεση για σεξ...
Καλημέρα και παλι.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Καλημέρα στην παρεα. ειχα καιρο να γραψω μιας και ειχα ένα θεμα με το μαιλ μου και ειχα χασει τον κωδικο. να αναφερω για 3 πιπινακια που συναντησα τελευταια .
Ζανετ... Μιλαμε για ΤΟ μουνι και απίστευτα καυλιαρα μεσα στο δωματιο
Βικυ... Τα ιδια ακριβως με τη ζανετ. Φοβερη...
Τελος η Σονια... πολύ καλο μωρο με πολύ καλο στηθος που είναι μεγαλυτερο από τις φωτο και γενικα πολύ καλο σωμα. Από υπηρεσίες όμως σας κομοδινο ηταν μαζι μου. Ουτε ομιλια ουτε διαθεση για σεξ...
Καλημέρα και παλι.
καλα για τη Σονια ολοι το λενε,με εγχειρισμενες δεν παω, για τη Ζανετ μ ενδιαφερουν λεπτομερειες...σε τι προγραμμα τη πηρες?

Νικοςςς

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Αν σου πω ότι δεν ειχα ιδεα ότι είναι τραβελι θα με πιστεψεις? εχασα τη μπαλα τωρα... είναι σιγουρο? Από κοντα που την ειδα δε μοιαζει ουτε στο τοσο με τραβελι. δεν εχει αυτή την αγριαδα των φωτο... Τεσπα... Τη Ζανετ την πηρα σε απλο πρόγραμμα 50 ευρω... Δεχτηκε μασαζ από εμενα στην αρχη . Εχει πολύ σφηχτα ποδια λογω gym αποτι μου ειπε και μικρο αλλα καλο βυζακι.... Στον αγωνα είναι μεσα την καυλα. Μιλαμε δειχνει να το γουσταρει οσο δεν παει... Σιγουρα θα την ξαναπαρω καποια στιγμη. Ουτε βιασινες ουτε τιποτα. Μολις τελειωσα καθησε κανενα 5λεπτο σιγουρα. Πηε να με φιλησει και στο στωμα αλλα τραβηχτηκα μιας και που είμαι λιγο προσεχτηκος σε αυτά. Από στασεις κανει τα παντα... οπου την βαλεις γουσταρει τρελα... Αυτο δειχνει τουλάχιστον και εμενα μου αρκει...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
ειναι σιγουροτατο! αλλα αν περασες καλα στ αρχιδια σου.ζανετ στανταρακι δηλαδη,ωραια  :dancing:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Η Βικτωρια με τις βυζαρες έχει καπου κριτικες ?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
καλα για τη Σονια ολοι το λενε,με εγχειρισμενες δεν παω, για τη Ζανετ μ ενδιαφερουν λεπτομερειες...σε τι προγραμμα τη πηρες?

Η Σόνια απ΄τις χειρότερες εμπειρίες....Μακριά!!!Όσο για τη Ζανέτ ακούγονται καλά λόγια.Έχω καιρό να τη δω,την είχα τιμήσει στο 144 πριν αρκετό καιρό αν θυμάμαι καλά δεν είχε ανοίξει ακόμη το χ μπαρ...Ήταν καλή στο δωμάτιο με συμμετοχή...

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420
ειναι σιγουροτατο! αλλα αν περασες καλα στ αρχιδια σου.ζανετ στανταρακι δηλαδη,ωραια  :dancing:
Σιγά μην είναι τραβέλι η Σόνια! Τόσο καλά τα φτιάχνουνε πλέον; Και εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος;
Η Μαντόνα που μας πρότεινες πιο πολύ μοιάζει για τράβελος.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Σιγά μην είναι τραβέλι η Σόνια! Τόσο καλά τα φτιάχνουνε πλέον; Και εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος;
Η Μαντόνα που μας πρότεινες πιο πολύ μοιάζει για τράβελος.
Μαντονα μακραν γυναικαρα κ υπηρεσιες!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας σχετικα με τη Βικτωρια

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.211
Πόντοι
1.206
Η βικαρα όντως είναι τρανς,αλλά προσωπικά δεν έχω θέμα πάω κ με τρανς όταν είναι τουμπανα όπως η βικαρα. Είναι καλή πάντως σε υπερεσιες μια φορά πήγα και ήταν πολύ καλή, δεν έχω ξαναπάει γιατί δεν βολεύουν οι ώρες. Για την εβελιν(Αριστοτέλους 6 Καλλιθέα) θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει από υπερεσιες.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420
Μαντονα μακραν γυναικαρα κ υπηρεσιες!
Με συγχωρείς πιλοφόρι νόμιζα πως εννοούσες τη Σόνια και τρομοκρατήθηκα!
Όσον αφορά τη Μαντόνα δεν είπα πως είναι τρανς αλλά πως μοιάζει για τρανς περισσότερο απ' ότι μοιάζει η Σόνια :)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Η βικαρα όντως είναι τρανς,αλλά προσωπικά δεν έχω θέμα πάω κ με τρανς όταν είναι τουμπανα όπως η βικαρα. Είναι καλή πάντως σε υπερεσιες μια φορά πήγα και ήταν πολύ καλή, δεν έχω ξαναπάει γιατί δεν βολεύουν οι ώρες. Για την εβελιν(Αριστοτέλους 6 Καλλιθέα) θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει από υπερεσιες.

Είναι τρανς η Βίκυ, αλλά έχει κορμάρα και σέρβις που δεν το συναντάς και σε πολλές γυναίκες του χώρου. Μιλάμε για φοβερή περίπτωση....Οσο για τη Σόνια κουκλάρα, αλλά - έπιπλο- κομοδίνο στα όρια της προσβολής προς τον πελάτη. Μαύρο!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom