GEKAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 141
- Πόντοι
- 11
Η παλια η Σονια ειναι?
Οχι! Αν παρατηρησεις τα προγραμματα, κανουν πολλες βαρδιες μαζι! Θα ελεγα οτι μοιαζουν λιγο! Ελπιζω να μοιαζουν και σε επιπεδο υπηρεσιων!
Η παλια η Σονια ειναι?
Καλησπερα!γνωρίζει κανείς αν η μανια συνεχίζει να εργάζεται στην κασσανδρας?γιατί τα τηλέφωνα δεν απαντανε και μας πέφτει λίγο μακρια..Ευχαριστώ εκ των προτέρων! !
Ναι κανονικα ειναι σχεδον καθε μερα!!! Στο Κασσανδρας 4 (κατω)
να ενημερωσω μιας που πηγα για τη μανια οτι ελειπε και θα επιστρεψει την τεταρτη!καλο βραδυ σε ολους!
Καλησπερα,
Εχει κανεις εμπειρια με την Αντζελινα? Σκεφτομαι να την τιμησω
Ευχαριστω
Το στούντιο στην Φιλικής Εταιρείας έκλεισε οριστικά ;
Αδελφάκι με το Studio 12 ήταν
Καλησπερα,
Εχει κανεις εμπειρια με την Αντζελινα? Σκεφτομαι να την τιμησω
Ευχαριστω
Λοιπον πηγα, Κοριτσακι 20 ετων απο Ρουμανια. Ομορφα ματια, λιγο αραια μπροστινα δοντια, βυζι σχεδον οπως φαινεται στις φωτο αλλα μαλακο στην αφη οχι τουμπανο (ρογες που δυσκολα ανταποκρινονται). Το κοριτσι ειναι πιο μικροκαμωμενο απο το πως φαινεται στις φωτο και σιγουρα δεν ειναι ο δυναμιτης που δειχνει. Καλη πιπα ακα χωρις ομως περιποιηση @@ (δεν το κανει λεει αν και με λιγο πιεση ασχοληθηκε ελαχιστα). Δεν θελει δαχτυλα και σε χαστουκακια στο κολαρακι εδειξε οτι δεν τις αρεσει αλλα δεν εκανε θεμα.
Ψιλομιλαει αγγλικα οποτε υπαρχει συνεννοηση. Κουρασμενη μου φανηκε (εριξε μερικα χασμουριτα κατα τη διαρκεια). Ωραιο στησιμο στα 4 χωρις να κλεβει. Αυτα τα λιγα για τωρα. Οταν βρω χρονο θα γραψω και κριτικη κανονικα.
Χμ μέτρια πράγματα η Αντζελίνα δηλαδή. Κρίμα γιατί στις φώτο φαίνεται κορμάρα! Έχει το σωματότυπο της φοβερής πορνσταρ Michelle Wild
Όχι, λάθος κάνεις κοίταξε καλύτερα, η απάντηση αφορά την Αντζελίνα.Φιλε μου, αν καταλαβα καλα ο συναγωνιστης απο πανω μιλαει για τη Βανεσα, αυτης το λινκ εχει βαλει κι οχι της Αντζελινας.
Όχι, λάθος κάνεις κοίταξε καλύτερα, η απάντηση αφορά την Αντζελίνα.
Εγω καταλαβαίνω πως η απάντηση στον Ξυδη αναφέρεται στην κοπέλα για την οποία αυτός απαντάει, όχι αυτήν της όποιας τις φωτο ποσταρε