Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
cheynne κ mauros gatos σας ευχαριστω για την ενημερωση..Απο τι καταλαβα με γλιτωσατε απο φολα..

Εγώ πάντως θα διαφωνήσω με αυτή τη λογική. Το πως καυλώνει, γαμάει και περνάει καλά ο καθένας (ειδικά σε στούντιο κλπ) είναι κάτι το υποκειμενικό και δεν υπάρχει κανένας κανόνας. Το στανταράκι του ενός μπορεί να είναι η ξεπέτα του άλλου και η τάδε γκόμενα μπορεί για έναν να είναι γαμάτη εμπειρία και για κάποιον μπορεί να είναι τελείως φόλα. Βλέπω κατά καιρούς διάφορους να λένε 'ευχαριστώ που με γλίτωσες', ή 'ευχαριστώ θα πάω' και δεν τα καταλαβαίνω. Η απόφαση θα πρέπει να είναι καθαρά και αποκλειστικά δικιά σας. Γενικά καλό είναι να ρωτάμε γνώμες αλλά δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν τόσο πολύ, άσε που μετά από τέτοια γίνονται παρεξηγήσεις του στυλ  'που με έστειλες ρε μεγάλε κλπ;'

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγώ πάντως θα διαφωνήσω με αυτή τη λογική. Το πως καυλώνει, γαμάει και περνάει καλά ο καθένας (ειδικά σε στούντιο κλπ) είναι κάτι το υποκειμενικό και δεν υπάρχει κανένας κανόνας. Το στανταράκι του ενός μπορεί να είναι η ξεπέτα του άλλου και η τάδε γκόμενα μπορεί για έναν να είναι γαμάτη εμπειρία και για κάποιον μπορεί να είναι τελείως φόλα. Βλέπω κατά καιρούς διάφορους να λένε 'ευχαριστώ που με γλίτωσες', ή 'ευχαριστώ θα πάω' και δεν τα καταλαβαίνω. Η απόφαση θα πρέπει να είναι καθαρά και αποκλειστικά δικιά σας. Γενικά καλό είναι να ρωτάμε γνώμες αλλά δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν τόσο πολύ, άσε που μετά από τέτοια γίνονται παρεξηγήσεις του στυλ  'που με έστειλες ρε μεγάλε κλπ;'

sofa λογια γιατρε :hi:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Ποτε δεν εχω πεσει εξω...ισα ισα και με το παραπανω..

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
για πες φιλε τεντεν το λες ειρωνικα η οντως ητανε καλο γιατι με ενδιαφερει .κανει χαλαρωτικο καυλωτικο η νινα ?
Παρά ότι είχα πάρει φουλ προγράμματα, όταν ήρθε προσπάθησε να παζαρέψει τι θα κάνει αρχίζοντας απο το ότι δεν κάνει 69...
Στην ερώτηση μου γιατί δεν μου το είπαν πριν μπω, δεν πήρα σοβαρή απάντηση, προσπάθησε να παει την κουβέντα άλλου...
Κάπου εκεί σηκώθηκα να φύγω, και τότε το μάζεψε, αλλά με είχε χαλάσει το όλο σκηνικό. Γενικά υπάρχει μια ηθοποίια που εμένα δεν με αφήνει να χαλαρώσω. Το μασάζ ίσως επειδή ήταν στο τέλος ήταν πεντάλεπτο αλλά αξιοπρεπές, εξ ού και το σχόλιο.
Αυτή ήταν η δίκη μου εμπειρία, το μαγαζί έχει άλλες πολύ καλύτερες, ίσως όχι σε εικόνα αλλά σε υπηρεσίες όπως η Άντζελα.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
φουλ προγραμμα κ σου κανε μαγκιες?μαυρο τη τρελα μου μεσα!

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Άποψη για Λολιτα από Κασσάνδρας? Κάνεις να ξέρει?

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Παρά ότι είχα πάρει φουλ προγράμματα, όταν ήρθε προσπάθησε να παζαρέψει τι θα κάνει αρχίζοντας απο το ότι δεν κάνει 69...
Στην ερώτηση μου γιατί δεν μου το είπαν πριν μπω, δεν πήρα σοβαρή απάντηση, προσπάθησε να παει την κουβέντα άλλου...
Κάπου εκεί σηκώθηκα να φύγω, και τότε το μάζεψε, αλλά με είχε χαλάσει το όλο σκηνικό. Γενικά υπάρχει μια ηθοποίια που εμένα δεν με αφήνει να χαλαρώσω. Το μασάζ ίσως επειδή ήταν στο τέλος ήταν πεντάλεπτο αλλά αξιοπρεπές, εξ ού και το σχόλιο.
Αυτή ήταν η δίκη μου εμπειρία, το μαγαζί έχει άλλες πολύ καλύτερες, ίσως όχι σε εικόνα αλλά σε υπηρεσίες όπως η Άντζελα.

ε όχι...

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Καμιά εμπειρία από την Άντζελα που δουλεύει απόψε νυχτερινή βάρδια στο Βριλησσού 55;

natassa serbia

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
0
Καλησπερα αποψε μαζι σας στο Συγγρου 296 η ομορφη Αλεξηα
και στο Θησεωσ 35 Ρομπερτα μαζη με Τζουλη  
ΣΑΣ ΕΥΗΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Πριν λίγες ώρες με λίγη βροχούλα  στα εξής....

Κασσάνδρας 3 πάνω:Μου άνοιξε η ίδια η κοπέλα...Η πόρτα του οίκου άνοιξε σιγά σιγά και από πίσω "κρυβόταν" η Νταϊάνα...Πολύ όμορφη,είχα και χρόνια να τη δω...Αλλά ήταν τόσο μα τόσο ψυχρή που δεν....

Κασσάνδρας 6:Η ευγενική υπηρεσία μου παρουσίασε την Ιρένα.Πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με ωραία σέξυ μαύρα εσώρουχα...

Κασσάνδρας 4:H υπηρεσία μου παρουσίασε  την "καινούργια" άφιξη σχετικά...Η Κολομβιανή Τζένη αν θυμάμαι καλά...Πολύ μακριά απ'τα γούστα μου...Θα είναι έκπληξη εάν προχωρήσει τη "καριέρα" της στα στούντιο της περιοχής....

Κασσάνδρας 4β:Ίσως μία απ'τις πιο ωραίες που είδα!Μάνια με ωραίο σετ εσωρούχων μάυρο και κορδόνι...Πραγματικά κώλος ποίημα...!

Κασσάνδρας 4γ:Η Μελαχρινή Ναταλύ αν θυμάμαι καλά το όνομα της...Μπαμπάτσικη περιφέρεια,σώμα με περιττά κιλά και μακριά απ'τα γούστα μου...

Αναχώρηση για απέναντι στο Μ.Αλεξάνδρου 133.Σε αυτό το σπίτι η Στέλλα,μόλις είχε έρθει...Αρκετά περιποιημένη,αρωματισμένη με ωραία μαύρα εσώρουχα...

Κωνσταντινουπόλεως 80...Μαρκέλα,μία απ'τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες της αλυσίδας!

Και στο βουνό...

Βριλησσού 36 η Κέλυ και κάτω η Σαμάνθα...

Αυτά καλό βράδυ σε όλους και καλή εβδομάδα!

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206
Ρε μαγκες η πενυ(το στανταρακι μου), που δουλευε στον ομοιλο κωνσταντινουπολεως τι εχει γινει;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε μαγκες η πενυ(το στανταρακι μου), που δουλευε στον ομοιλο κωνσταντινουπολεως τι εχει γινει;
Aνεκαθεν η Πενυ καλοαίρια και Σεπτεμβριο έκανε μονο κάποιες guest εμφανίσεις
Κάτσε να χειμωνιάσει και (λογικά) θα επανέλθει στις βάρδιες.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
οποτε μαπα το καρπουζι ,σε ρωταω γιατι εχω κολλημα με το μασαζ και γενικα ειχα βρει ενα στανταρακι οπου τα εκανε ολα και μαλιστα πολυ καλα ,απο μασαζ απο γαμησι απο καβλα.....τι να σου πω ,τωρα δε ξερω αν τα εκανε σε μενα μονο , αλλα το χασαμε το κορμι και μαλιστα σας εχω ρωτησει εαν ξερετε που βρισκεται αλλα απαντηση δεν εχω παρει .
ειναι η ραμονα που δουλευε στο στουντιο στα φιλαδελφεια και στο κροκεων ,μαλιστα το κροκεων την εχει φωτο ακομα .
θα παραθεσω την εμπειρια μου για να καταλαβετε και να μου πειτε αν μπορω να βρω παρομοια .
παντοτε εμπαινα στο στουντιο στα φιλαδελφεια με προγραμμα με μασαζ στα 50 ευρω , ξεκιναει η τυπισα ενα μασαζ καυλωτικο παντα στην αρχη και μετα μου ελεγε να της κανω εγω ,αρχιζω και γω μασαζ κανονικο ( το εχω γενικα ) και οπως παω στο μουνι να βαζω δαχτυλα να γινεται μουσκεμα να μου πιανει τα χερια με μανια και οπως καταλαβαινετε μετα στο γαμησι αφου ειχε φτιαχτει γινοτανε της πουτανας στην κυριολεξια .
τωρα η χημεια με τον καθενα ειναι υποκειμενικη αλλα ψαχνω απο τοτε ενα νεαρο μωρακι για παρομοια εμπειρια .

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
οποτε μαπα το καρπουζι ,σε ρωταω γιατι εχω κολλημα με το μασαζ και γενικα ειχα βρει ενα στανταρακι οπου τα εκανε ολα και μαλιστα πολυ καλα ,απο μασαζ απο γαμησι απο καβλα.....τι να σου πω ,τωρα δε ξερω αν τα εκανε σε μενα μονο , αλλα το χασαμε το κορμι και μαλιστα σας εχω ρωτησει εαν ξερετε που βρισκεται αλλα απαντηση δεν εχω παρει .
ειναι η ραμονα που δουλευε στο στουντιο στα φιλαδελφεια και στο κροκεων ,μαλιστα το κροκεων την εχει φωτο ακομα .
θα παραθεσω την εμπειρια μου για να καταλαβετε και να μου πειτε αν μπορω να βρω παρομοια .
παντοτε εμπαινα στο στουντιο στα φιλαδελφεια με προγραμμα με μασαζ στα 50 ευρω , ξεκιναει η τυπισα ενα μασαζ καυλωτικο παντα στην αρχη και μετα μου ελεγε να της κανω εγω ,αρχιζω και γω μασαζ κανονικο ( το εχω γενικα ) και οπως παω στο μουνι να βαζω δαχτυλα να γινεται μουσκεμα να μου πιανει τα χερια με μανια και οπως καταλαβαινετε μετα στο γαμησι αφου ειχε φτιαχτει γινοτανε της πουτανας στην κυριολεξια .
τωρα η χημεια με τον καθενα ειναι υποκειμενικη αλλα ψαχνω απο τοτε ενα νεαρο μωρακι για παρομοια εμπειρια .
Αν σε βολεύει το Κροκεων δοκίμασε την Βίκυ την Ελληνίδα όταν/αν επανελθει
Μέχρι τότε.... Αφροδίτη στο 12, δεν είναι νεανικό μωράκι αλλά έχει την τρέλα που ζητάς ....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom