Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
οκ.να σου πω,μηπως βλεπεις τη παραθεση που εχω κανει τη προτελευταια κ να μου απαντησεις?
όχι. το βλέπεις εσύ;
οκ.να σου πω,μηπως βλεπεις τη παραθεση που εχω κανει τη προτελευταια κ να μου απαντησεις?
Βάλε GPS,αλλιώς πάρε τηλ. και κάνε παράπονα...Έλεος ποια με αυτά τα studio Κων. 92Α κτλ...
Ότι καλό το βάζουν στα βριλησσού και από εδώ τα ίδια και τα ίδια...
Εμείς που δεν ξέρουμε να πάμε Βριλησσού πως θα δοκιμάσουμε ( ) τη Σαμάνθα ;
Δεν είναι κακό να έρθει καμιά μέρα από εδώ...
Να βοηθήσουμε ( ) θέλουμε.....
ναι αλλα μονο αν πατησω την παραθεση.τελοσπαντων.η ερωτηση μου αφορα την Βαλια που αλλαξε ομαδα κ αν ειναι σαν τη Βικυ των Γερμανων...μη με παρεξηγειτε γιατι το ρωταω απλα κατι δε μου παει καλα...όχι. το βλέπεις εσύ;
ναι αλλα μονο αν πατησω την παραθεση.τελοσπαντων.η ερωτηση μου αφορα την Βαλια που αλλαξε ομαδα κ αν ειναι σαν τη Βικυ των Γερμανων...μη με παρεξηγειτε γιατι το ρωταω απλα κατι δε μου παει καλα...
δεν εισαι ομως κ 100% σιγουρος αποτι καταλαβαινω....
ειχα εκφρασει την ιδια απορια κ για τη μαρινα εγω φταιω αν με τις πλαστικες γινονται σαν τραβελια?Όσο σίγουρος μπορώ να είμαι απ αυτό που είδα από κοντά αλλά και απ τις φωτό. Βασικά μόνο από σένα έχω ακούσει/διαβάσει αυτή την απορία και μέχρι να κάνεις την ερώτηση ούτε που μου είχε περάσει απ το μυαλό. ;)
ειχα εκφρασει την ιδια απορια κ για τη μαρινα εγω φταιω αν με τις πλαστικες γινονται σαν τραβελια?
Θα ήθελα να εκφέρω μια διαφορετική άποψη για τη Γιαννα: κορμάρα σούπερ, Σερβα, στο 1.70+, χειλαρες, μαυρισμένη απο σολάριουμ και μπάνια, με πολύ καλές υπηρεσίες για GFE.Καλημέρα πέρασμα πριν λίγη ώρα από στουντιο12 διασταύρωση Λυκόβρυσης να δω την καινούργια κοπέλα Χριστίνα που ήταν αδύνατη αρκετά όχι υπερβολικά σχετικά κοντη ξανθό μαλλί ως τους ώμους συμπαθητική φάτσα όχι ξεχωριστή όμως μπορεί να την πει κανείς στυλιαρι ηλικιακά προμιλφ, μαζί δούλευε μια Γιάννα μελαμψη μακρι καστανό μαλλί πιο ψηλή αρκετά καλό σώμα οι κοπέλες ήταν δωμάτιο για ώρα πάντως καλό ξημέρωμα να έχετε
δε βγαλαμε τιποτα!μια ευλογη απορια ειχα λογω παρουσιαστικου της την οποια οντως δεν εχω συναντησει ποτε μου κ αν θες να βοηθησεις να το κανω καλο ειναι να πεις τη γνωμη-εμπειρια σου για τη κοπελα κ να αφησεις την ειρωνια...Ντάξει, βγάλαμε και τη Βάλια τρανς, την οποία αμφιβάλω αν έχεις δει ποτέ από κοντά.
Βέβαια εδώ κάποιος άλλος έβγαλε τρανς τη Λάουρα στα Κασσάνδρας οπότε μπορείς να παρηγορηθείς ότι δεν είπες και τη μεγαλύτερη μαλακία όλων των εποχών.
ποσο εκφυλη πια παικτη?βλεπω το fb της μαρινας που σου εβαλα παραθεση κ το σκεφτομαι διπλα για συναντηση...υπαρχει και η κατηγορια των εκφυλων γυναικων παντως!
Απο τις χειροτερες εμπειριες μου.Εχει καποιος συναγωνιστης δοκιμασει την Χρυσα στην Λ.Αθηνων 373; Να μου πει τι λεει απο υπηρεσιες η κοπελα στο δωματιο. Εχω δει τις φωτο της κ εχω μπει στον πειρασμο..
Η Βάλια ειναι 1000% γυναικα.δε βγαλαμε τιποτα!μια ευλογη απορια ειχα λογω παρουσιαστικου της την οποια οντως δεν εχω συναντησει ποτε μου κ αν θες να βοηθησεις να το κανω καλο ειναι να πεις τη γνωμη-εμπειρια σου για τη κοπελα κ να αφησεις την ειρωνια...
δε βγαλαμε τιποτα!μια ευλογη απορια ειχα λογω παρουσιαστικου της την οποια οντως δεν εχω συναντησει ποτε μου κ αν θες να βοηθησεις να το κανω καλο ειναι να πεις τη γνωμη-εμπειρια σου για τη κοπελα κ να αφησεις την ειρωνια...
Οι υπηρεσιες της είναι βάσει προγράμματος, δεν αφήνεται......100 τοις 100 γυναίκα. Γυναικάρα, για την ακρίβεια, και με πολύ καλές υπηρεσίες.