Σε χθεσινη μικροβολτουλα γυρω στις 22:00 με lagonisian και mpouzoklido
Κασσανδρας 3Β : Μανια και Μαριάννα
Κασσανδρας 3 : Λαουρα
Σ. Πατση 40 : Εμμανουελλα. Νεαρη καστανοξανθη με ισια μαλλια και πλουσιο φυσικο στηθος. Ωραιο σωμα, συμπαθεστατο προσωπο. Γνωστη και σαν Αννα απο το περασμα της στα Τατοίου 58 και μετεπειτα στο Βρ. 60
Θησεως 22 : Ινα, νεαρη αδυνατη ψηλή κοκκινομαλλα
Θησεως 40 : Αποχωρουσε η Σοφια, θα αναλάμβανε η Βανέσσα, η μελαχρινη milf με την βραχνη φωνή
Θησεως 35 : Μαρια η ψηλη πανεμορφη ξανθια, αδυνατη για τα γουστα μου, αλλα αντικειμενικα κουκλάρα και Ρομπερτα η μελαμψη μελαχρινη busty με το πλουσιο φυσικο στηθος. Γνωστη σε πολλους απο την θητεια της στο Αριστοτελους 5 αλλα και το Φ104 για λιγο και το Κηφισου 60
Συγγρου 296 : Αλεξια, μελαχρινη αδυνατουλα με χτενισμα σε αφελειες. Τατουαζ στην πλατη κατα μηκος της σπονδυλικης στηλης, εχω την εντυπωση οτι ειναι η Αλεξια απο το Ευνειδων 5, Αριστοτελους 5 και αλλα ιδρυματα. Δεν βαζω το χερι μου στην φωτια. Αλεξανδρα. Η Φουρειρα των φτωχων. Ειχα πολυ καιρο να την δω απο την εποχη πουε ργαζοταν στην Κασσανδρας. Ισια πλεον μαλλιά, εχει πάρει κάποια κιλάκια στην περιφερεια, που την κάνουν ακομα πιο επιθυμητη και sexy. Απο τις ομορφοτερες παρουσιες της βραδιάς.
Ισμήνης 2 : Λορελ, ή αλλοιως η γνωστη μας Εβελινα απο την αλυσιδα του Μεγαλεξανδρου. Κουκλαρα οσο ποτε. μαυρισμενη, "ντυμενη" με ζαρτιερες¨φιλικη και γλυκια. Λιλιαν μελαχρινη με ισια μαλλια, συμπαθητικη παρπυσια, Εβελυν ξανθια με ισια μαλλιά και σαρκωδη χείλη και Ελιζαμπεθ επισης ξανθια τροφαντη σχετικα. Παραφωνια ο "κυριος" επι της υποδοχης ο οποιος ηταν αποτομος, επιθετικος και αγενης.
Βουλαιγμενης 238 : Οι μεαλχρινες πιπινες Μαράια και Σοφι που είχα δει την Παρασκευη στο Βρ. 42
Συνεχεια για μπυρες στο X-Bar