Σήμερα το απόγευμα ένοιωσα την ανάγκη να προσφέρω λίγη βοήθεια....
Συλλογιζόμουν: πόσο ωραίο πράγμα είναι να βοηθάς τον πλησίον σου ( ) εξασφαλίζοντας του τον άρτο τον επιούσιο (αποσπώντας μόνο λίγη ηδονή);
Έτσι ο δρόμος με οδήγησε στη Μαράια...
Αρκετά καλή, ευδιάθετη, δεκτική, υπομονετική...
(έλαβα λίγη ηδονή)....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
donrokavlone83
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είναι καλή φίλε billy13....
Αν σου αρέσει από εμφάνιση πιστεύω αξίζει μια δοκιμή...
Αυτά όμως είναι γούστα..
Μαι,μαν...την είδα από κοντά...αλλά δεν ήξερα τι παίζει μέσα στο δωμάτιο!Είναι καλή φίλε billy13....
Αν σου αρέσει από εμφάνιση πιστεύω αξίζει μια δοκιμή...
Αυτά όμως είναι γούστα..
Thanks...
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
γιατι τωρα ξερεις με το "Αρκετά καλή, ευδιάθετη, δεκτική, υπομονετική..." του don?Μαι,μαν...την είδα από κοντά...αλλά δεν ήξερα τι παίζει μέσα στο δωμάτιο!
Thanks...
παικτη μπορεις καλυτερα,βοηθα κ μας να δωσουμε το κατιτις μας στο φτωχο πλην τιμιο πουτανοειδες κοριτσι
ξερουμε οτι δεν εφαγε ξεπετα,τουλαχιστονγιατι τωρα ξερεις με το "Αρκετά καλή, ευδιάθετη, δεκτική, υπομονετική..." του don?
παικτη μπορεις καλυτερα,βοηθα κ μας να δωσουμε το κατιτις μας στο φτωχο πλην τιμιο πουτανοειδες κοριτσι
master xono2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει καποιος ποτε δουλευει η Ναντια απο βριλλησου 36 και η Βικυ απο βριλλησου 46?
donrokavlone83
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γιατι τωρα ξερεις με το "Αρκετά καλή, ευδιάθετη, δεκτική, υπομονετική..." του don?
Αγαπητέ φίλε, γνωρίζεις ότι έχω γίνει αυτόπτης μάρτυρας εκδίωξης συναγωνιστή λόγο του ότι έγραφε στο internet;
Πίστεψε με, δεν θα ήθελες να ήσουν στη θέση του....
Ούτε εγώ θέλω....
Δεν πρόκειται να κάνω το ψυχολόγο για να καταλαβαίνω με ποια λέξη υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθεί η κάθε μία από τις κοπέλες.
Θα κάνω το κέφι μου με χιούμορ, μη δίνοντας κανένα στίγμα αναγνώρισης...
Μέχρι εκεί μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς...
Ανάλογα σε ποια αλυσίδα έγινε...ποια κορασίδα αντέδρασε και ποιος είχε γράψει κριτική...Αγαπητέ φίλε, γνωρίζεις ότι έχω γίνει αυτόπτης μάρτυρας εκδίωξης συναγωνιστή λόγο του ότι έγραφε στο internet;
Ούτε εγώ θέλω....
Δεν πρόκειται να κάνω το ψυχολόγο για να καταλαβαίνω με ποια λέξη υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθεί η κάθε μία από τις κοπέλες.
Πίστεψε με ξέρω κορασίδες που κάνουν "κρα",για καλές κριτικές... ;)
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
σωστός ο ροκαβλόνε.
Θα αστειεύεσαι βέβαια. Και ποιος ο λογος ύπαρξης του site?
Τότε να σβήσουμε τις κριτικές και τις αναφορές και να γράφουμε όλοι έτσι.
@donrokavlone1983 μην μασάς. Σιγά μην σε κυνηγήσουν. Εδώ αλλού παρακαλάνε όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Γράψε την εμπειρία σου όπως την έζησες και δεν τρέχει τίποτα.
donrokavlone83
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα αστειεύεσαι βέβαια. Και ποιος ο λογος ύπαρξης του site?
Τότε να σβήσουμε τις κριτικές και τις αναφορές και να γράφουμε όλοι έτσι.
@donrokavlone1983 μην μασάς. Σιγά μην σε κυνηγήσουν. Εδώ αλλού παρακαλάνε όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Γράψε την εμπειρία σου όπως την έζησες και δεν τρέχει τίποτα.
Αν και την έγραψα την εμπειρία μου, θα τη ξανά γράψω γιατί μάλλον δεν κατάλαβες καλά...
Δε σε κυνηγάνε, ούτε σε δέρνουν...
Απλά δε σε αφήνουν να μπεις στο δωμάτιο
Δεν έχει να κάνει ούτε με αλυσίδα, ούτε με τίποτα... είναι καθαρά θέμα κοπέλας.
Άλλες κάνουν κρά και άλλες παρεξηγούνται...
Ευχαριστώ για την κατανόηση!!
donrokavlone83
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
jim βρήκα φρέσκο πράμα
Ελληνίδα λέει, ούτε το προφυλακτικό δεν ξέρει να βάζει ακόμα (όπως ακριβός με )
Ωραίο πρόσωπο, καλό σώμα και εντελώς άπειρη...
Ότι χρειάζομαι να προσφέρω τον οβολό μου (με μικρό αντάλλαγμα )
Σίγουρα θα πάω να ρίξω μια ματιά...
Ελληνίδα λέει, ούτε το προφυλακτικό δεν ξέρει να βάζει ακόμα (όπως ακριβός με )
Ωραίο πρόσωπο, καλό σώμα και εντελώς άπειρη...
Ότι χρειάζομαι να προσφέρω τον οβολό μου (με μικρό αντάλλαγμα )
Σίγουρα θα πάω να ρίξω μια ματιά...
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
σε καταλαβαινω απολυτα διοτι ειμαι παθων!αυτο που δε μπορω με τιποτα να καταλαβω ειναι πως ταυτισε η κοπελα το προφιλ μου εδω με τη πραγματικοτητα...Αγαπητέ φίλε, γνωρίζεις ότι έχω γίνει αυτόπτης μάρτυρας εκδίωξης συναγωνιστή λόγο του ότι έγραφε στο internet;
Ούτε εγώ θέλω....
donrokavlone83
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε καταλαβαινω απολυτα διοτι ειμαι παθων!αυτο που δε μπορω με τιποτα να καταλαβω ειναι πως ταυτισε η κοπελα το προφιλ μου εδω με τη πραγματικοτητα...
Φίλε μου αν έγραφες λεπτομέρειες, είσαι πελάτης δεν θέλει και πολύ να σε καταλάβουν...
Γι αυτό σου λέω πρέπει να με το γάντι...
Χωρίς να αφήνουμε ίχνη...
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Επανέρχομαι στα σχετικά με Καρίνα
Εμένα μου θύμισε την Τζίνα λόγω φωτογραφιών και μόνο (έβαλα πιο και τις δυο φωτογραφίες που με μπέρδεψαν) και είπα 'ίσως'. O kerveras μετά από μήνες σιωπής μπήκε να κάνει παρέμβαση, να μας πει να ξεκολλήσουμε (...) και να μοιραζόμαστε τις πληροφορίες (...) και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την Τζίνα...
Προφανώς μπερδεύτηκε και μπέρδεψε περισσότερο.
Διαβάζοντας το σχόλιο του piatsas και μετά την κριτική που μπήκε για Καρίνα () όντως ΔΕΝ είναι η Τζίνα.
ο kerveras πάντως ενώ φαίνεται να έχει συνδεθεί και χθες, δεν σχολίασε την 'διόρθωση' του piatsa...
Εσύ το πήγες μέσω Λαμίας Ναι είχε δουλέψει ένα φεγγάρι και σαν Τζίνα στην Καρολίνα.
Aλλη ειναι η Τζινα!
Σαν Τζωρτζινα δουλευε στα Μελαντιας!
Εμένα μου θύμισε την Τζίνα λόγω φωτογραφιών και μόνο (έβαλα πιο και τις δυο φωτογραφίες που με μπέρδεψαν) και είπα 'ίσως'. O kerveras μετά από μήνες σιωπής μπήκε να κάνει παρέμβαση, να μας πει να ξεκολλήσουμε (...) και να μοιραζόμαστε τις πληροφορίες (...) και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την Τζίνα...
Προφανώς μπερδεύτηκε και μπέρδεψε περισσότερο.
Διαβάζοντας το σχόλιο του piatsas και μετά την κριτική που μπήκε για Καρίνα () όντως ΔΕΝ είναι η Τζίνα.
ο kerveras πάντως ενώ φαίνεται να έχει συνδεθεί και χθες, δεν σχολίασε την 'διόρθωση' του piatsa...
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Και σχετικά με την πιο πάνω συζήτηση, μου φαίνεται λογικό να υπάρχουν τρόποι κοπέλες να ταυτοποιήσουν ποιος είναι ποιος βάσει κριτικών κλπ.
Είναι όμως επίσης λογικό και εφαρμόσιμο, για κάποιον που δεν θέλει να ταυτοποιηθεί να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες και τρόπους που δεν θα του δημιουργήσουν ποτέ πρόβλημα.
Τώρα το ότι κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να συστήνονται με τα nickname τους ή οι ίδιοι να προδίδουν-προδίδουν ιντερνετικά δεδομένα, να δημιουργούν 'φιλίες' κλπ κλπ, να τους έχουν μάθει όλες οι εκδιδόμενες και να έχουν μπει στις σχετικές μαύρες ή άσπρες λίστες... μου φαίνεται αδιανόητο και δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ.
Είναι όμως επίσης λογικό και εφαρμόσιμο, για κάποιον που δεν θέλει να ταυτοποιηθεί να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες και τρόπους που δεν θα του δημιουργήσουν ποτέ πρόβλημα.
Τώρα το ότι κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να συστήνονται με τα nickname τους ή οι ίδιοι να προδίδουν-προδίδουν ιντερνετικά δεδομένα, να δημιουργούν 'φιλίες' κλπ κλπ, να τους έχουν μάθει όλες οι εκδιδόμενες και να έχουν μπει στις σχετικές μαύρες ή άσπρες λίστες... μου φαίνεται αδιανόητο και δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ.
The Chainsaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συμφωνω με τον Κο Ξυδη!!!
donrokavlone83
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K