Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ιερα οδος 21 στο στενακι . Ευα η πρωτη πιπα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Σιγουρος σε αυτη την ζωη ειναι μονο ο θανατος
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Περα απο τη πλακα, πιστευω οτι ειναι διαφορετικες κοπελες.
......

.... Αγαπημένε μου φίλε καλημέρα...

.... καί ή Εφορία  :smitten: :smitten:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

cliffburton833

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
χθεσινη τσαρκα και καταθεση με τον πορνομεταναστη και γερο χυστη donrokavlone.αφου περασαμε απο Φωκαίας μηπως καταθεσουμε στις πιτσιρικες με το ζουμερο κωλο που υπαρχουν εκει ξαφνικα μας ηρθε η ιδεα να παμε απο κωσταντινουπολεως 80 και 92Α.Στο 92Α ειχε βαρδια το καυλοπιστονο η μαρκελλα που δε ν αφησε πολλα περιθωριο στον συναγωνιστη donrokavlone και τη πηρε αμεσα στο δωματιο για καταθεση.επειτα κατευθυνθήκαμε στο studio 80 οπου μολις αντικρυσα τη γνωστη φαιη με τις απιστευτο φυσικο στηθος και αφου ετριψε τη κωλαρα της στο καυλωμενο στυλιαρι μου χωρισ δευτερη σκεψη μπηκα στο δωματιο και εχοντας περασει ενα τελειο 15λεπτο μαζι της εκλεισε αυτη η δημιουργικη πορνοβολτα

donrokavlone83

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
χθεσινη τσαρκα και καταθεση με τον πορνομεταναστη και γερο χυστη donrokavlone.αφου περασαμε απο Φωκαίας μηπως καταθεσουμε στις πιτσιρικες με το ζουμερο κωλο που υπαρχουν εκει ξαφνικα μας ηρθε η ιδεα να παμε απο κωσταντινουπολεως 80 και 92Α.Στο 92Α ειχε βαρδια το καυλοπιστονο η μαρκελλα που δε ν αφησε πολλα περιθωριο στον συναγωνιστη donrokavlone και τη πηρε αμεσα στο δωματιο για καταθεση.επειτα κατευθυνθήκαμε στο studio 80 οπου μολις αντικρυσα τη γνωστη φαιη με τις απιστευτο φυσικο στηθος και αφου ετριψε τη κωλαρα της στο καυλωμενο στυλιαρι μου χωρισ δευτερη σκεψη μπηκα στο δωματιο και εχοντας περασει ενα τελειο 15λεπτο μαζι της εκλεισε αυτη η δημιουργικη πορνοβολτα

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

:orchestra:  :orchestra:  :orchestra:

:hi:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Σιγουρος σε αυτη την ζωη ειναι μονο ο θανατος
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Περα απο τη πλακα, πιστευω οτι ειναι διαφορετικες κοπελες.

και εγώ από την άλλη, πιστεύω ότι δεν είναι διαφορετικές. :grin:

leopold-stoch

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Χλωμο το βλεπω.

Ολα τα μαγαζια της Μεταμορφωσης (golden, atoioy 58-71) εχουν σοβαρότατο προβλημα για να επαναλειτουργησουμ............

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Ξέρει κανείς τι παίχτηκε και κλείσανε;

όχι τίποτε άλλο, γτ με το studio16 έχουν μείνει ορφανά τα ΒΠ...
με εξαίρεση το studio12, αλλά τι να το κάνεις, στου διαόλου το κέρατο είναι...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ξέρει κανείς τι παίχτηκε και κλείσανε;

όχι τίποτε άλλο, γτ με το studio16 έχουν μείνει ορφανά τα ΒΠ...
με εξαίρεση το studio12, αλλά τι να το κάνεις, στου διαόλου το κέρατο είναι...

Άνοιξε ένα οκ, άνοιξαν δύο οκ, άνοιξαν τρία ε είναι πάρα πολλά ενοχλήθηκαν δήμος-αστυνομία. Κάτι τέτοιο με λίγα λόγια.

Επισκέπτης
ο δημος ενοψλιθικε απο γκαρισματα των πολιτων,η αστυνομια δεν ενοχλιθικε απλα δεν μπορει να κανει
αλλο την κοροιδα για τορα.να τα λεμε οπος ειναι.κριμα για την περιοχη γιατι εχει φιτοριο με καλους πελατες.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Άνοιξε ένα οκ, άνοιξαν δύο οκ, άνοιξαν τρία ε είναι πάρα πολλά ενοχλήθηκαν δήμος-αστυνομία. Κάτι τέτοιο με λίγα λόγια.

Τα δυό ήταν δίπλα σε νεκροταφείο και το άλλο δίπλα σε παιδική χαρά, πλατεία κτλ. :headbang:

To Golden είναι σίγουρα κλειστό :think:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
και εγώ από την άλλη, πιστεύω ότι δεν είναι διαφορετικές. :grin:
Ωπα ποαρεξηγηση.
Εγω αναφερομουνα οτι η Ιζαμπελα του Π193 δεν ειναι η Iζαμπελλα on line.
Tσεκαρα παλι προσεκτικα τα post και ειδα οτι η ερωτσηη αναφερεται στη Παουλινα απο το Izampella on line και οχι στην λαθεαυτο Ιζαμπελλα.
Δεν ξερω εαν προκειται για την ιδια κοπελα

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
καλησπέρα η φαίη από βριλλησού που δουλεύει απόψε?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.700
Πόντοι
3.715
Ωρειαία παρτούζα σε στούντιο για 2 άτομα με 2 γυναίκες.

Ξέρει κανείς πόσο πάει;
Έχει κανείς να προτείνει δίδυμο, δυνατό που θα αναστενάξουμε;

Ευχαριστώ.

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.608
Πόντοι
10.751
Τσαρκουλα χθες, με στοχο την Αννετα στο Αθηνων 343, οπου οπως βλεπετε ελεγε οτι εχει βαρδια με τη Ζακλυν. Τις οποιας Ζακλυν οι καινουριες φωτος μου αρεσαν, οποτε ειπα να δω τι γινεται, κατι θα παιξει. Παω, και η υπηρεσια μου παρουσιαζει τη Ζακλυν, η οποια απο κοντα απεχει κατα την αποψη μου και δεν θα περναγα.... Τη ρωταω για την Αννετα και μου λεει: Αποκλειεται να ειναι στις βαρδιες! Αφου ειναι σε νησι! Καλα της λεω, ηρεμησε, αφου το ειδα, τελοσπαντων, παω μια βολτα, καλη συνεχεια. Και ακουγεται απο μεσα η Ζακλυν τσαντισμενη που δεν περασα: Ελπιζω να μην εισαι γκαντεμης, γιατι εισαι ο πρωτος της ημερας και δεν περασες, αλλη φορα να μην ερθεις αν ειναι ετσι!
Κρατηθηκα και της απαντησα ηρεμα: Ενταξει κουκλα μου, κι εφυγα.
Ποτε ξανα με τετοια συμπεριφορα, μαυρο - καταμαυρο!!!
Μετα πηγα Κασσανδρας 6 να δω τη Βανεσσα, πολυ ωραιο κορμι με προσωπο που δεν το ειδα καλα λογω αποστασης αλλα μου φανηκε δυσαναλογο. Για το κορμι και μονο θα περναγα. Δευτερη κοπελα η Ναταλυ, η οποια ειναι xl για τα γουστα μου....
Περασμα απο Σπυρου Πατση 40, οτι να'ναι, το προγραμμα στις κυριες λεει οτι δουλευει απο τις 10πμ και η υπηρεσια μου ειπε οτι θα ερχοταν η κοπελα ισως μετα τις 19:00.
Αφου ειπα να δω αγνωστα μωρα πηγα στα Αντιοχειας να δω την Ερρικα την καινουρια. 2 δωματια γεματα και αναμονη! Εκατσα μονο και μονο για να την δω, καθως δεν θα περιμενα τοση ωρα. Και αξιζε! Μπηκε στα υποψιν. Δεν ειναι μοντελε οπως ειναι τα προτυπα μου, αλλα μου θυμισε πολυ τη Ζανετ απο γερμανους στο σωμα. Στο προσωπο οπως τη βλεπετε στις φωτογραφιες, πολυ καλη παρουσια γενικα. Επισης να τονισω οτι υστερα απο καιρο συναντησα ευγενικη υπηρεσια εκει. Να ειναι καλα!
Πηρα το διτροχο με πηγα Κατεχακη 8 για Σονια, ακολουθει κριτικη!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αυτή η Γεωργιάνα μοιάζει καθόλου με τις photo; Η άδικα πάλι θα γράψω χιλιόμετρα;

:hi:
Την ειδα χθες συμπτωματικα, στην τσαρκουλα που εκανα.
Οι φωτογραφιες ειναι αρκετα κοντα στην πραγματικοτητα, αν και εκανε περασμα-αστραπη απο το σαλονι.
Ενημερωτικα κανει και πρωκτικο για τους μερακληδες...........

;) ;) ;) ;) ;)

Επι τη ευκαιρια επιγραμαμτικα :

Αριστοτελους 6 : Τζωρτζιανα (Γεωργιαννα) και Κεντρα η πανεμορφη μελαχρινη.
Τριγγετα 3 : Νικολ η μελαχρινη Βουλγαρα με την Φεραρι και Αλισα η μελαχρινη κουκλιτσα
Βριλησσου 36: Πεννυ σε τρελλα κεφια. Θα εργαζεται και σημερα για τους ενδιαφερομενους
Βριλησσου 36Α : Κελλυ η ξανθια σταθερη αξια του ομιλου
Βριλησσου 42 : Μαράια μελαχρινη ομορφη κοπελα, αδυνατη για τα γουστα μου, Σοφι επισης μελαχρινη με ενισχυμενο στηθος, γλυκητατο προσωπο και χαμογελο.
Βριλησσου 60 ανω : Βαλεντια ή αλλοιως Εμμανουελλα απο Τατοιου 58, ΛΑ 343, γλυκητατη σεξυ μελαχρινη με πλουσιο φυσικο στηιος και ζουμερη περιφερεια, Συλβι αδυνατη κοντη μελαχρινουλα, Γαβριελα, ή γνωστοτερη σαν Ντονα απο το ερασμα της στον Μεγαλεηανδρο
Κωνσταντινουπολεως 92Α : Ναντια καστανο γλυκητατο πιπινακι
Κωνσταντινουπολεως 80 : Η γνωστη Μαρκελα.
Μ.Αλεξανδρου 133 : Αλεξια, Ομορφη ξανθια με ωραιο σωμα και προσωπο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom