DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κοριτσάκι κοριτσάκι σωστός κορίτσαρος...αλλά "χάλασε" δίπλα στη Μαρίνα...μας έγινε άγρια και αυτή...
Ένας κορίτσαρος σκέτος γενίτσαρος όπως λέει καί το λαικό γνωμικό !!!!
κοριτσάκι κοριτσάκι σωστός κορίτσαρος...αλλά "χάλασε" δίπλα στη Μαρίνα...μας έγινε άγρια και αυτή...
Η Βαλια κανει φοτυλ προγραμμα(+ πρωκτικο).Η Βαλια στο Κασσανδρας 8Γ ήταν πάντα κοριτσάκι? Οι φωτο έχουν κατι το άγριο και όλες οι κριτικές είναι απλου προγράμματος .....
τη συγκεκριμένη κοπέλα ζήτημα αν την έχω δει συνολικά 7-8 φορές..δε νομίζω ότι έχει τέτοια κολλήματα η συγκεκριμένη...μου έδωσε την εντύπωση ότι ξέρει να φροντίζει και να προσέχει τον παρτενέρ της...
μα όπου και να πας παντού υπάρχει στούντιο...Γκάζι, Συγγρού, Νέο Κόσμο,Καλλιθέα,Πειραιώς, Βουλιαγμένης, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση....εγώ φταίω??Λαγέ μόνο μια ερώτηση...πως γίνεται όταν έχεις "Μεσημεριανές/απογευματινές υποχρεώσεις"...να είναι πάντα κοντά σε περιοχές που υπάρχουν στούντιο?
μα όπου και να πας παντού υπάρχει στούντιο...Γκάζι, Συγγρού, Νέο Κόσμο,Καλλιθέα,Πειραιώς, Βουλιαγμένης, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση....εγώ φταίω??
προγραμμα για αυριο 16/9/14
Κασσανδρας 3(κατω): Λάουρα - Λάουρα - Λαουρίτα
Κασσανδρας 3(πανω): κλειστό - Ελενα - κλειστό
Κασσανδρας 4(πανω): κλειστό - Βανέσα/άντζυ- Βανέσα/Ελίνα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νάνσυ - Λαουρίτα - Έλενα/Άντζυ
Κασσανδρας 4Γ(κατω) κλειστό - Μάνια/Αλίκη - Μάνια/Αλίκη
Κασσανδρας 6: κλειστό - Ζέτα- Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: κλειστό - Μαρίνα/Μόνικα/Βαλια - Τζουλια /Σονια
Θησεως 40(κατω): Ζωή/Μπία - Ανίσα/Τάνια/Σοφια - Τάνια/Μπία/Ανίσα
Σολωμού 32Α: Μπιάνκα - Μπιάνκα
αυτό δεν το ξέρει ακόμα και η ίδια η Άννα...Καλησπέρα sexitsa!Μηπως θα μπορουσες να μας πεις ποτε θα κανει βαρδια η Αννα! Ευχαριστώ!
αυτό δεν το ξέρει ακόμα και η ίδια η Άννα...
Η Βαλια κανει φοτυλ προγραμμα(+ πρωκτικο).
Πιθανον να ειναι συμπτωση που δεν εχει αναφερθει.
αυτό δεν το ξέρει ακόμα και η ίδια η Άννα...
Sweet Angels Ελληνιδα Βικυ. Κορυφαιο κορμι, κορυφαιες υπηρεσίες. Η άλλη κοπέλα η Εμανουέλα έχει κάνει τρελό Photoshop.
Μεινε στην περιγραφή μου δηλ, κορμαρα, προσωπο μετριο, υπηρεσιες κορυφή, ξαναλέω για GFE κυριως. Και στα μεγάλα προγραμματα που την έχω δοκιμάσει ήταν και πολύ καθαρη.Αν λες γιαυτην, πραγματι πολυ ωραια φαινεται. Δεν βρησκεις ευκολα Ελληνιδες με τετοια "προσοντα"
Αν λες γιαυτην, πραγματι πολυ ωραια φαινεται. Δεν βρησκεις ευκολα Ελληνιδες με τετοια "προσοντα"
Καλημέρα παιδιά Συμφωνώ απόλυτα με tenten956 και επαυξανω η βικαρα είναι παρα πολύ καλη σε όλα συμετοχή επικοινωνία την έχω δοκιμάσει επανειλημμένως είναι στανταρακι και πανω απο όλα Ελληνίδα καλλίτερα να μένουν τα λεφτά στον τόπο μαςΜεινε στην περιγραφή μου δηλ, κορμαρα, προσωπο μετριο, υπηρεσιες κορυφή, ξαναλέω για GFE κυριως. Και στα μεγάλα προγραμματα που την έχω δοκιμάσει ήταν και πολύ καθαρη.
Καλημέρα παιδιά Συμφωνώ απόλυτα με tenten956 και επαυξανω η βικαρα είναι παρα πολύ καλη σε όλα συμετοχή επικοινωνία την έχω δοκιμάσει επανειλημμένως είναι στανταρακι και πανω απο όλα Ελληνίδα καλλίτερα να μένουν τα λεφτά στον τόπο μας
Ναι...σήμερα το πρωί εκεί ητανΚαλημέρα αληθεύει ότι ξεκίνησε βάρδιες στην Θησέως 40 ή Ίρα ή Τατάρα ( γνωστή απο Βούρβαχη 19 , Κωνσταντινουπόλεως 61 κ.λ.π. ) ?