Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κάτι τελευταίο...ας ηρεμήσουμε όλοι γενικά και να κοπούν οι μαλακίες,καληνύχτα...

:crazy: :crazy: :crazy: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :priest: :priest: :priest:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.021
Πόντοι
3.715
Διακρίνω μια απαξίωση ή μου φαίνεται? Εγώ είμαι εδώ και απαντώ και το πιο σημαντικό παραδέχομαι και προσπαθώ να διορθώσω τα κακώς κείμενα, πρωτίστως για το δικό μας καλό σαν επιχείρηση και εν συνεπεία και για τους ανθρώπους που επισκέπτονται τα στούντιο μας να πιάνουν τα χρήματα τους τόπο και να μην αισθάνονται εξαπατημένοι.
Για την συγκεκριμένη απάντησα στον λαγό παραπάνω ΠΙΣΤΕΎΩ να σε κάλυψα, πες μου όμως μια και είσαι καιρό στο φόρουμ, έχεις συναντήσει κάναν άλλο εκπρόσωπο, να απαντά όπως εγώ και να έχει το θάρρος όταν το θέμα είναι αρνητικό ,να τα λέει με το όνομα τους, σε αυτό απάντησε μου αν θέλεις και από εκεί και πέρα όλα δεκτά και σεβαστά.

Σου λέω λοιπόν ότι όντας εδώ μέσα από τις απαρχές χρόόόνια πριν, μέχρι που έπαθε κοκομπλόκο το παλιό μπουρδέλα.κομ κι ανανεώθηκε με αλλαγές, προσθήκες, πλήρη ενημέρωση, νέες λειτουργίες, μοντερνισμούς, μπάτσους, ηλεκτρονικούς μπάτσους, αλλαγές φρουράς κλπ. ποτέ δε βασίστηκα στις απαντήσεις των πάσης φύσεως εμπόρων, αλλά μόνο των καλά φιλτραρισμένων συνοδοιπόρων που μαζί επενδύουμε στη διασκέδασή μας, μαζί τρώμε τις χλαπάτσες και μαζί τις αποφεύγουμε. Εσύ πουλάς ένα προϊόν, μια υπηρεσία, το οποίο δεν μπορείς εκ των προτέρων να πεις ότι είναι φόλα/ μάπα, μπορείς; Πως θα το πουλήσεις; Πιο εύκολο είναι κατόπιν παραπόνων να βγεις να μιλήσεις και δε θα το κάψεις, αλλά θα το ερευνήσεις υπερασπίζοντας την επιχείριση.

Εμείς μπορούμε να πούμε αν είναι φόλα/ κομοδίνο/ ψυγείο ή άλλο έπιπλο, γιατί κρίνουμε ιδίοις όμασι, σώματι και λοιπής δράσεως ως χρήστες, άλλες τις επαξιώνουμε κι άλλες τις απαξιώνουμε. Θέλοντας και μη αφού το κομοδίνο είναι στο μαγαζί σου, εσύ είσαι ο αποδέκτης. Υπάρχουν λογής λογής εκπρόσωποι, καλά κάνεις κι απαντάς, απαντούν κι οι άλλοι. Σου αναγνωρίζω ότι είσαι ακόμη ένα μέλος εδώ μέσα, με θέση κι άποψη.

Εκπρόσωπος της επιχείρισης εσύ, εκπρόσωπος της καύλας μου εγώ.

Στην αλυσίδα σας έχω περάσει καλά, έχω φάει όμως και κάτι φόλες που με αποτρέπουν να δοκιμάσω οτιδήποτε μοιάζει με πορσελάνινη κουκλίτσα γιατί πλέον η συνταγή είναι πολυπαιγμένη. Κι αν είναι να πληρώσω 1/2 μισθό για να περάσω 1 ώρα ή 1.5 και να φύγω μη πραγματώνοντας τη φαντασίωσή μου όπως θέλω, καλύτερα τα γλεντάω αλλού.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.332
Πόντοι
4.130
Σου λέω λοιπόν ότι όντας εδώ μέσα από τις απαρχές χρόόόνια πριν, μέχρι που έπαθε κοκομπλόκο το παλιό μπουρδέλα.κομ κι ανανεώθηκε με αλλαγές, προσθήκες, πλήρη ενημέρωση, νέες λειτουργίες, μοντερνισμούς, μπάτσους, ηλεκτρονικούς μπάτσους, αλλαγές φρουράς κλπ. ποτέ δε βασίστηκα στις απαντήσεις των πάσης φύσεως εμπόρων, αλλά μόνο των καλά φιλτραρισμένων συνοδοιπόρων που μαζί επενδύουμε στη διασκέδασή μας, μαζί τρώμε τις χλαπάτσες και μαζί τις αποφεύγουμε. Εσύ πουλάς ένα προϊόν, μια υπηρεσία, το οποίο δεν μπορείς εκ των προτέρων να πεις ότι είναι φόλα/ μάπα, μπορείς; Πως θα το πουλήσεις; Πιο εύκολο είναι κατόπιν παραπόνων να βγεις να μιλήσεις και δε θα το κάψεις, αλλά θα το ερευνήσεις υπερασπίζοντας την επιχείριση.

Εμείς μπορούμε να πούμε αν είναι φόλα/ κομοδίνο/ ψυγείο ή άλλο έπιπλο, γιατί κρίνουμε ιδίοις όμασι, σώματι και λοιπής δράσεως ως χρήστες, άλλες τις επαξιώνουμε κι άλλες τις απαξιώνουμε. Θέλοντας και μη αφού το κομοδίνο είναι στο μαγαζί σου, εσύ είσαι ο αποδέκτης. Υπάρχουν λογής λογής εκπρόσωποι, καλά κάνεις κι απαντάς, απαντούν κι οι άλλοι. Σου αναγνωρίζω ότι είσαι ακόμη ένα μέλος εδώ μέσα, με θέση κι άποψη.

Στην αλυσίδα σας έχω περάσει καλά, έχω φάει όμως και κάτι φόλες που με αποτρέπουν να δοκιμάσω οτιδήποτε μοιάζει με πορσελάνινη κουκλίτσα γιατί πλέον η συνταγή είναι πολυπαιγμένη. Κι αν είναι να πληρώσω 1/2 μισθό για να περάσω 1 ώρα ή 1.5 και να φύγω μη πραγματώνοντας τη φαντασίωσή μου όπως θέλω, καλύτερα τα γλεντάω αλλού.
:thumbsup: Απο το Α εως το Ω!!

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0

Πέρι καύλας κολοκυθόπιτα :2funny: άποψη σου ,σεβαστή, όχι όμως και αποδεκτή από εμένα ,no problem, όπως έλεγε και μια γνωστή μου παλιότερα, για κάθε τρένο έχει επιβάτη, προσαρμοσμένο στα εδώ για κάθε πελάτη έχει και το πορνείο του, εδώ θα τα χαλάσουμε τώρα?
Πολλές καλημέρες σε όλους μας :dancing:

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.129
Καλησπέρα ....  :) :) :) :) :) :)!!!!!!!!!!!

Ελ.Βενιζέλου(Θησέως)40 18:00-22:00....... "στο δεύτερο"...... 

10394033_643974685720032_134573599327488168_n.jpg

Σιγά  ρε Σαλονικιά  μην πάθουμε καί κανένα εγκεφαλικό   :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: !! έχουμε καί κάποια ηλικία  :grin: :grin: :grin: !!
Χα!Χα!Χα!.... ποιο α'πολλά το πάνω η κάτω...;;;.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπέρα ....  :) :) :) :) :) :)!!!!!!!!!!!

Ελ.Βενιζέλου(Θησέως)40 18:00-22:00....... "στο δεύτερο"...... 

10394033_643974685720032_134573599327488168_n.jpg

Χα!Χα!Χα!.... ποιο α'πολλά το πάνω η κάτω...;;;.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Το πάνω  φυσικά , εξ' άλλου για το κάτω  φροντίζεις εσύ όποτε χρειάζεται....οξυγόνωση καί  αποσυμφόρηση  :pipa1:  :knockinb:  ;) ;) !!

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Πριν από μέρες επίσκεψη στο στούντιο της Αριστοτέλους 6. Όλα καλά και καθαρά αλλά το πιο σκοτεινό στούντιο που έχω πάει ποτέ - μιλάμε για πίσσα σκοτάδι, δεν υπερβάλλω καθόλου... Εντάξει είπαμε καλή και απαραίτητη η ατμόσφαιρα αλλά όχι κι έτσι! Από μένα φάουλ.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Επιλεκτική τσάρκα σε κοινή πορεία με cheyenne, mpouzoklidos

Κασσάνδρας8γ: Βάλια: η όμορφη νταρντάνα Ρουμάνα από rip AMNEZIA με το πολύ όμορφο πρόσωπο...

Kασσάνδρας8α: Μόνικα: Ένα ακόμα "τούμπανο" από τη Βουλγαρία με τρομερό κορμί, γυμνασμένο, αδύνατο, ενισχυμένο στήθος 3άρι, κώλος και πόδια εξαιρετικά. Χιούμορ και καλή διάθεση...

Κων/πόλεως92: Η- τα λόγια είναι περιττά- Μαντόννα. Απίστευτη παρουσία πιο σέξυ από ποτέ...

Μεγ. Αλεξάνδρου 133:Σαμπρίνα: Πολύ όμορφη παρουσία, μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο γλυκό πρόσωπο, όμορφο φυσικό στήθος, ωραίο κορμί. Πάλι δεν την πέτσωσα... :headbang: :headbang: Μαζί της η Τζέσικα: Αδύνατη, με φυσικό στήθος και ωραία περιφέρεια. Φορούσε τα γυαλάκια της...

Βριλησσού42: Νόρα: Νέα άφιξη για το ίδρυμα, εξ Ινδονησίας σύμφωνα με τον κύριο της υποδοχής. Όμορφη παρουσία, κοντούλα, σχιστομάτα(και αυτή :rockon:) ωραίο πρόσωπο, κορμί κανονικό. Μπήκε στα υπόψιν. Μαζί της η Ρεγγίνα: γνωστή μιλφ, καστανή, με ενισχυμένο στήθος και κορμί με καμπύλες...

Βριλησσού36: Αμαλία:Μαύρα μακριά μαλλιά, τρομερά εκφραστικό πρόσωπο με ωραία μάτια, μικρό στήθος και ωραίο κορμί με έμεφαση στον κωλαράκο της. Μαζί της η Ντόνα: Μελαχρινή μετριόττηα, και σώμα με πιασίματα...

Βριλησσού36α: Εβελίνα: Από τις πιο ενδιαφέρουσες/εντυπωσιακές παρουσίες: Τρομερό κορμί με καμπυλωτή περιφέρεια σφιχτή, ωραίο στήθος φυσικό και καλλίγραμμα πόδια. Και αυτή με γυαλάκια. Μαζί της η Κλαούντια

Εδώ σε αυτό το σημείο και για περίπου 2ώρες η τσάρκα διακόπηκε καθώς είχε δοθεί ραντεβού  με neasmirni76 και pathos gia ta temachia για ποτό στο  XBAR...εκεί για κάποιον ανεξήγητο λόγο, με κέντρισε μια νέα παρουσία, πρώτη μέρα στη δουλειά, η Νατάσα, ξανθιά με ωραίο μακρύ μαλλί, πολύ γλυκό πρόσωπο, δηλωτικό της Ουκρανέζικης καταγωγής της, και κορμί με καμπύλες και αρκετά μεγάλο στήθος. Η συστολή της αλλά και ταυτόχρονα η γλυκύτητά της με έκαναν να αποφασίσω την άνοδο και δεν το μετάνιωσα. Πολύ καλή συνεύρεση, ήρεμη, μέσα σε "τρελλό" κλίμα gfe, φιλιά, γλειψίματα, ωραίοι αναστεναγμοί, καλή ανταπόκριση, και αληθοφάνεια. Την απόλαυσα δεόντως.Λεπτομέρειες...ξέρετε που... :lol: :lol:

Συνέχεια με...

Τατοίου 58/71: Ώρα 3:30 φώτα και πόρτες θεόκλειστα :dunno: :dunno:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μερικά στούντιο , ενώ ΔΕΝ υπάρχει άλλος πελάτης δεν αφήνουν την κοπέλα να κάτσει λίγο παραπάνω.
Μου συνέβη τελευταία στο καινούριο στούντιο στη Βουλιαγμένης 238.
Προσέξτε το,  γιατί θα ανακαλύψετε νέα παιχνίδια για να περνάτε την ώρα σας στο μέλλον
20101019_21807.jpg

20101019_21805.jpg

20101019_21802.jpg

gkorobliss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μολις γυρισα απο Αννιτα στουντιο12! Ευχαριστω ολους που μου την προτεινανε  ;)Δυναμιτης η ατιμη !!!  :pipa3:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
ε πες κατι παραπανω αγορινα ,εκτος αν θα γραψεις κριτικη

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επιλεκτική τσάρκα σε κοινή πορεία με cheyenne, mpouzoklidos
Nα συμπληρωσω μιας και ο μεγας πορνος το αμελησε :

Βουρβαχη 19 :Σαννυ. Σαν να βλεπεε την Βαλεντινα σε νεαρη ηληκια και με λιγοτερα κιλα. Αφρατη αλλα καθολου πλαδαρη. Προσχαρη, πλακατζου, επιθετικη με συμπαθιτικο προσωπο.

Υγ: Η Εβελινα με κολασε. Γυναικαρα οντως. Δεν ξερω πως κραηθηκα παρολα τα ασχημα σχολια που την ακολουθουν. Φοραγε και γυαλακια................

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.021
Πόντοι
3.715
Πέρι καύλας κολοκυθόπιτα :2funny: άποψη σου ,σεβαστή, όχι όμως και αποδεκτή από εμένα ,no problem, όπως έλεγε και μια γνωστή μου παλιότερα, για κάθε τρένο έχει επιβάτη, προσαρμοσμένο στα εδώ για κάθε πελάτη έχει και το πορνείο του, εδώ θα τα χαλάσουμε τώρα?
Πολλές καλημέρες σε όλους μας :dancing:

ακριβώς, ο σκοπός δεν είναι να χαλάσουμε τίποτε, εμείς τα ακουμπάμε, εσείς πρέπει να φτιάχνετε. Είμαστε οι επενδυτές...υπάρχει αμφιβολία σε αυτό;

τώρα για τις καύλες, ναι είναι το κίνητρο και διαφέρει στο τι ζητάω και που μπορώ να το βρω. Μπορεί τη Δευτέρα να μου κάνει η Μπιάνκα σας, μπορεί την Τρίτη να θέλω το 104, μπορεί να περάσω για ένα γρήγορο και βρώμικο από Μελαντίας.
Ευτυχώς έχω πολλές επιλογές (ακόμη).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom