n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
πές μου ηλικία να λυθω απο τα γέλια και βέβαια και πόσα πλήρωσεςόχι και μιλφ η Βανέσα...πλάκα μου κάνεις???
πές μου ηλικία να λυθω απο τα γέλια και βέβαια και πόσα πλήρωσεςόχι και μιλφ η Βανέσα...πλάκα μου κάνεις???
τη δευτερο ρε μωρο αυτο το συστημα σε παει κατευθειαν στον εβδομοΚαλησπέρα .... ;) ;) ;) ;) ;)!!!!!!!!!!!
Ελ.Βενιζέλου(Θησέως)40 18:00-23:00....... "στο δεύτερο"......
δε ζήτησα και ταυτότητα αλλά μιλφ δε τη λες σίγουρα...μιλφ ρε τύπε μου είναι η μαντόνα ας πούμε, η τζένη η ελληνίδα στο Μπουζιάνη, η Λάουρα επίσης από Μπουζιάνη κλπ....Απλά αναρωτιέμαι αν εσύ αναφέρεσαι σε άλλη Βανέσα γιατί αυτή που τίμησα εγώ πραγματικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΦ...πές μου ηλικία να λυθω απο τα γέλια και βέβαια και πόσα πλήρωσες
εάν η πτώση τιμών συνεπάγεται και πτώση υπηρεσιών τότε θα διαφωνήσω αγαπητέ εκπρόσωπε μαζί σου. Δεν είναι θέσφατο αυτό...Γιατί και στην Ελλάδα έπεσαν οι τιμές λόγω κρίσης, αλλά οι ποιότητα υπηρεσιών ανέβηκε και ο ζήλος του επαγγελματικού κόσμου αυξήθηκε προκειμένου να διατηρήσει/συντηρήσει την πελατεία και εισόδημά του...Τα παραδείγματα πλείστα...Οι τιμές μπορούν να διατηρηθούν σε ένα μίνιμουμ μέσο όρο που να εξασφαλίζεται η ποιότητα και το λεγόμενο vfm κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως από όλους και σε βάθος χρόνου...όλοι...ΜΑ ΟΛΟΙ θα βγούμε κερδισμένοι...Ευχάριστα νέα αυτά που αναφέρεις για Κ8 και ΗΠ37<<Χωρις να θελω να κανω το ξυπνιο, λεω οτι ισως ολη αυτη η "αρνητικη δημοσιοτητα" σας κανει κακο στο βαθος του χρονου, γιατι ειναι φανερο οτι δεν εισαστε περαστικοι απο τη δουλεια, ηρθατε για να μεινετε. Το δειχνουν τα επενδεδυμενα κεφαλαια στους χωρους σας(Το ρημαδι το Κ8 φτιαξτε λιγο, αν και οσφραινομαι τα θεματακια που εχετε εκει).
Θα μου πεις "και πως να γεμισουν 50 βαρδιες καθημερινα χωρις εισαγωγες ρε φιλε;" Σωστο κι' αυτο. Τομπολα!!!!.
Μια λυση ισως να ηταν να ριξετε μια ματια στα Γερμανικα πολυκαταστηματα. Εκει οι κοπελες ξερουν πως δουλευει ο πελατης ενος στουντιο, ο οποιος διαφερει ΠΟΛΥ απο εναν που επιλεγει αποκλειστηκα CG ή CTουριστριες. Εντελως αλλη ψυχολογια και των εργαζομενων και των πελατων. Αλλα λεφτα, αλλα ωραρια, αλλες συνθηκες εργασιας>>.
Βασικά, σε ευχαριστώ πολύ, για την καλή σου πρόθεση και το επίπεδο διάλογου που έχουμε, να ξέρεις ότι θα προτιμούσαμε, να μην έχουμε αυτήν την αρνητική διαφήμιση, τι καλύτερο από την θετική διαφήμιση και να είναι και οι πελάτες ευχαριστημένοι, το κ8 έχει ήδη δρομολογηθεί να ανακαινιστεί. Αυτήν την στιγμή, ανακαινίζεται, το ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37, με δύο επιπλέον δωμάτια-σουίτες και θα είναι έτοιμα αρχές Οκτωμβρίου για να υπάρχουν τέσσερα δωμάτια για τον κόσμο των νοτιών προαστίων .
Για την Γερμανία , μιας και κάποιοι από εμάς έχουν ιστορία εκεί, να ξέρεις ότι το προσπαθήσαμε τα μάλα αλλά όταν τα γερμανικά μ.μ.ε. βομβαρδίζουν εκεί για την Ελλάδα της κρίσης και της ανέχειας που να πάνε οι κοπέλες? Επίσης, τα μεγάλα f.k.k. έχουν γεμίσει όλα με Ρουμάνες που δουλεύουν σε όλη την Ευρώπη - δεν έχουμε τίποτα με την καταγωγή των κοριτσιών- να σκεφτείς ότι η τόνια τώρα , παλιότερα η κιάρα ,η λάρα και μια φουρνιά από αυτές τις κοπέλες είχαν εργαστεί σε Ισπανία και Βέλγιο, διεθνώς υπάρχει πτώση τιμών αυτό συνεπάγεται αυτόματα πτώση υπηρεσιών και πάει λέγοντας.
Τις αμιγώς Γερμανίδες, δύσκολα να τις βρεις γιατί τις έχει εκτοπίσει το νέο κύμα. Αυτά τα λίγα από μένα καλό απόγευμα να έχετε.
τι θες να μας πεις ρε μάστορα??? φυσικά και δεν πλήρωσα 15 ευρώ...και η κοπέλα ούτε η πρώτη είναι αλλά ούτε και η τελευταία είναι που από τα αλόνια του Μεταξιού προσπαθεί να φτιάξει την τύχη της και να επιδιώξει κάτι καλύτερο για εκείνην στα σαλόνια των στούντιο...τουλάχιστον να πούμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους τη "βοήθησαν" κατά τη "θητεία" της στο Μετάξι να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τις καλές υπηρεσίες ώστε να περνάμε καλά πλέον και στη θητεία της στα στούντιο...καλά άσε μέχρι να απαντήσεις.....32 χρονών
πές μάς πόσα πλήρωσες όμως
τι θες να μας πεις ρε μάστορα??? φυσικά και δεν πλήρωσα 15 ευρώ...και η κοπέλα ούτε η πρώτη είναι αλλά ούτε και η τελευταία είναι που από τα αλόνια του Μεταξιού προσπαθεί να φτιάξει την τύχη της και να επιδιώξει κάτι καλύτερο για εκείνην στα σαλόνια των στούντιο...τουλάχιστον να πούμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους τη "βοήθησαν" κατά τη "θητεία" της στο Μετάξι να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τις καλές υπηρεσίες ώστε να περνάμε καλά πλέον και στη θητεία της στα στούντιο...
και για να σου φύγει η...περιέργεια...το λέω ξεκάθαρα...πρόγραμμα69=70 ευρώ... ;) ;)
Καλησπέρα .... ;) ;) ;) ;) ;)!!!!!!!!!!!
Ελ.Βενιζέλου(Θησέως)40 18:00-23:00....... "στο δεύτερο"......
δεν ξέρω...τι να πω???δηλαδή πόσο είναι?? ΄πάντως πλέον κάνει 69 και είναι μούρλια....Η ηλικία της είναι αυτή που λέει ο ψηλός...αλλά είναι και γαμώ τα μουνιά...αν και δεν μας άφηνε να της γλείφουμε το μουνάκι,ούτε για πλάκα... :S
Βασικά,κάποιος μου έχει πει ότι είναι 1/2...Κορεάτισσα...
δεν ξέρω...τι να πω???δηλαδή πόσο είναι?? ΄πάντως πλέον κάνει 69 και είναι μούρλια....
κορμάρα, σφιχτή, είναι και κοντή, έχει ωραία τατού με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ένα ωραίο τατού στο πέλμα...ένα μάτι...και κάποια κινέζικα ιδεογράμματα σε πλάτη και στήθος...Πάνω από 30,αλλά δεν της φαίνεται...είναι κούκλα...
Το είδα ότι κάνει 69...
ναι και είναι πολύ καλή όπως διαπίστωσα τόσο στο....καυλάντισμα....όσο και...στο κυρίως έργο... και ας πούμε επειδή ο Σμύρνης καταλαβαίνω τι θέλει να πει, στο Μετάξι δεν έκανε 69...τώρα κάνει και το προσφέρει απλόχερα για περιποίηση....Για να μην κουράζουμε,απλά να πω ότι άξιζε να ανέβει επίπεδο...έχει τον τρόπο της να καυλαντίζει...
σαν τους γιατρούς...πρώτα στην παραμεθώριο και στις αγροτικές περιοχές...και μετά στα γραφεία και στις πολυκλινικές!!!ετσι εκανε το αγροτικο και τωρα διαπρεπει