Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Για το αν είμαι η όχι το ίδιο πρόσωπο ή όχι φτάνει μόνο τοποθέτηση Αντισθένη και θα ξεκαθαριστεί, εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι καμμιά φορά, κατέφευγαν τα μέλη σχολιαστές σε ύβρεις και ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς, εντάξει τώρα φρέσκα κουλούρια όλα καλά, καμμιά φορά οι δυνατές σχέσεις και φιλίες ξεκινάνε από μεγάλες συγκρούσεις.
Αυτό που γράφεις για τις ουγγαρέζες, τι να πω? ότι δεν είναι έτσι? όχι βέβαια μην τρελαθούμε? αλλά όταν έχουμε πόρνοσταρ άλλες καλές και άλλες όχι, που λένε ερχόμαστε Ελλάδα για δουλειά, τι να κάνω, να πω όχι μην έρθετε, γιατί δεν ξέρω τις υπηρεσίες σας, το ρισκάρω και με φόβο να γίνει αυτό που γράφεις, λες εμείς να θέλουμε να έρθουν όλοι μια φορά και μετά τέλος, εδώ έχει συμβεί με τις αφίξεις από εξωτερικό, να έχουν στείλει φώτο που είναι θεές και μόλις σκάνε μύτη εδώ, να τραβάμε τα μαλλιά μας να είναι καμμιά εικοσαριά κιλά βαρύτερες και 10έτια μεγαλύτερες, θες και άλλα να σου πω? Η κοπέλα που είναι υπεύθυνη για αυτές έχει δώσει αγώνα να τις στρώσει, για αυτό από ότι βλέπεις πολύ λίγες επιστρέφουν ξανά, δεν ξέρουμε και εμείς από πριν τι υπηρεσίες προσφέρουν, όποιες βλέπουμε ότι πληρούν τα κριτήρια τις προσκαλούμε, αν θέλουν, να έρθουν ξανά.

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
σε προτιμάμε του σαλονιού πάντως...πολιτισμός ρε παιδί μου και διάλογος με ανταλλαγές απόψεων...αναφορικά με την κριτική...πράγματι μου έκανε εντύπωση το θέμα του πάρκινγκ  μιας και το πςζοδρόμιο μοιάζει με αλάνα μπροστά...αλλά μάλλον τα πήρε όλα "μπάλα" η κακή συνεύρεση που είχε ο φίλος...τέλοσπάντων στα υπόλοιποα με κάλυψε ο 911...

για τη Σόνια τι έχεις να πεις??πρέπει να της μιλήσετε νομίζω...απανωτά τα κρούσματα... >:( >:(
Της έχουμε μιλήσει στο παρελθόν από τις πρώτες φορές, θα της ξαναμιλήσουμε και αν δεν αλλάξει το μοναστήρι να είναι καλά ;)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
μιλάμε για κομοδίνο, ή μάλλον για έκθεμα ενυδρείου, σταθερό, όπως φύκια, κοράλια και συναφή.
Μάλλον θα τη νουθετήσουν κι αυτή στο μιλητό το γνωστό.
Διακρίνω μια απαξίωση ή μου φαίνεται? Εγώ είμαι εδώ και απαντώ και το πιο σημαντικό παραδέχομαι και προσπαθώ να διορθώσω τα κακώς κείμενα, πρωτίστως για το δικό μας καλό σαν επιχείρηση και εν συνεπεία και για τους ανθρώπους που επισκέπτονται τα στούντιο μας να πιάνουν τα χρήματα τους τόπο και να μην αισθάνονται εξαπατημένοι.
Για την συγκεκριμένη απάντησα στον λαγό παραπάνω ΠΙΣΤΕΎΩ να σε κάλυψα, πες μου όμως μια και είσαι καιρό στο φόρουμ, έχεις συναντήσει κάναν άλλο εκπρόσωπο, να απαντά όπως εγώ και να έχει το θάρρος όταν το θέμα είναι αρνητικό ,να τα λέει με το όνομα τους, σε αυτό απάντησε μου αν θέλεις και από εκεί και πέρα όλα δεκτά και σεβαστά.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Αφού συναντήθηκα για καφέ/φαί με τον μέγιστο 911 Toninno, αφού η συζήτηση πήρε ώρα, αφού του έδειξα τα τεκταινόμενα στο Γκάζι και η αλήθεια είναι ότι του άρεσαν...διάφορα... :grin: :grin:(ας πει και ο ίδιος), ο αλητήριος μου "έφαγε" την τσάρκα προς τα βόρεια και τελικά δεν τίμησα την Πολωνεζάρα μιλφάρα την Αννίτα... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: και πουθενά αλλού...

ευτυχώς η πρόταση του cheyenne πιο αργά για κάθοδο για ποτάκι μετά από καιρό στο X BAR με έβγαλε από το ανιαρό αδιέξοδό μου...Με "διπλάρωσε" χωρίς να το καταλάβω :tits2: :tits2: :tits2: η Ελληνοταυλανδέζα :rockon: Βανέσσα(γιατί ρε πούστη μου έρχονται όλες σε μένα??  :dunno:) και μετά από πολύ καλό social, καλή διάθεση και χαβαλέ...έκανα...το βήμα προς το κενό και ανεβήκαμε δωμάτιο. Λοιπόν, η Βανέσσα είναι ακριβώς όπως στις φωτός, ωραίο κορμί, αδύνατο, με ενισχυμένο στήθος σκληρό αλλά με ρώγα κάγκελο, μελαχρινή, ωραίο πρόσωπο με αρκετά έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά της(μια από τις κύριες αιτίες που πέρασα) ωραία περιφέρεια και πόδια...Στα του δωματίου, έδειξε διάθεση, ήταν ιδιαίτερα χαλαρή σε θέμα χρόνου κλπ, από υπηρεσίες πάνω από το μέσο όρο, με καλό στοματικό, ωραία στησίματα και καλή συμμετοχή. έκανα πραγματικότητα μια φαντασίωσή μου να συνευρεθώ με μια σχιστομάτα, ωραίο κορίτσι και κοντούλα, γελάσαμε και γενικά πέρασα ευχάριστα. Λεπτομέρειες....που αλλού...στην κριτική... :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Διακρίνω μια απαξίωση ή μου φαίνεται? Εγώ είμαι εδώ και απαντώ και το πιο σημαντικό παραδέχομαι και προσπαθώ να διορθώσω τα κακώς κείμενα, πρωτίστως για το δικό μας καλό σαν επιχείρηση και εν συνεπεία και για τους ανθρώπους που επισκέπτονται τα στούντιο μας να πιάνουν τα χρήματα τους τόπο και να μην αισθάνονται εξαπατημένοι.
Για την συγκεκριμένη απάντησα στον λαγό παραπάνω ΠΙΣΤΕΎΩ να σε κάλυψα, πες μου όμως μια και είσαι καιρό στο φόρουμ, έχεις συναντήσει κάναν άλλο εκπρόσωπο, να απαντά όπως εγώ και να έχει το θάρρος όταν το θέμα είναι αρνητικό ,να τα λέει με το όνομα τους, σε αυτό απάντησε μου αν θέλεις και από εκεί και πέρα όλα δεκτά και σεβαστά.

Λεγεται Αντζελα απο Φυλης 104.  ;)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό και ότι θες να το γράφεις εδώ,που μπορώ να απαντήσω.... :idiot: :uglystupid:
Μαζέψου..................... :idiot: :uglystupid:
Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι σημαίνει...αυτό που έγραψες και σου επιστρέφω... :idiot: :uglystupid:

:idiot: :uglystupid:
για να μην ξεφτιλιστείς και άλλο από αυτό που ήδη έχεις, και επειδή αυτά καλά είναι να λύνονται κατ ιδίαν, θα σου απαντήσω σε πμ.
Για τον χαρακτηρισμό στα παπάρια μου μιας και μου τον λες εσύ, έχω ακούσει και χειρότερα και δεν μασάω

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
για να μην ξεφτιλιστείς και άλλο από αυτό που ήδη έχεις, και επειδή αυτά καλά είναι να λύνονται κατ ιδίαν, θα σου απαντήσω σε πμ.
Για τον χαρακτηρισμό στα παπάρια μου μιας και μου τον λες εσύ, έχω ακούσει και χειρότερα και δεν μασάω

Είδα το πμ...μιλάμε δεν ξέρεις τι σου γίνεται...αυτά που γράφεις είναι για γέλια... :rolleyes:

Τέλος πάντων,επειδή φαίνεσαι λογικό άτομο......σταματώ εδώ..
Τον αν πάω τσάρκα σε στούντιο - και αν γαμάω εκεί - και με ποιους,δεν αφορά εσένα ούτε κανέναν...
Δεν με ξέρεις...δεν σε ξέρω...αλλά μαθαίνω την κάθε βλακεία που λέτε όταν μαζεύεστε...δεν έχετε στεγανά... ;)

Όσο για τον λαγό...δεν είσαι πατέρας του να του λες τι να κάνει...ούτε να σου δίνει αναφορά,αλλά θα σου απαντήσω και σε αυτό!

Έχω να κάνω τσάρκα με αυτόν ή τον οποιονδήποτε - της παρέας - σε στούντιο κτλ...εδώ και μήνες...
Το ότι δεν τα γράφω είναι δικό μου θέμα....ούτε για Φυλής γράφω...παρά μόνο για Μεταξουργείο!  ;)

Οτιδήποτε θες,στείλε μου πμ...και να μην ξανα-αναφερθείς σε εμένα σε άλλο σάιτ που δεν μπορώ να απαντήσω....

Ένα παράδειγμα είναι ο φίλος errikos...που τον βρίζατε...αλλά τώρα του φέρεστε κανονικά....
Ρώτα αυτόν να σου πει 2-3 πράγματα...
Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω...το κλείνω εδώ... :helpplea:

P.S:

Τέλος πάντων,δεν έχει P.S....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
X BAR με έβγαλε από το ανιαρό αδιέξοδό μου...Με "διπλάρωσε" χωρίς να το καταλάβω :tits2: :tits2: :tits2: η Ελληνοταυλανδέζα :rockon: Βανέσσα(γιατί ρε πούστη μου έρχονται όλες σε μένα??  :dunno:) και μετά από πολύ καλό social, καλή διάθεση και χαβαλέ...έκανα...το βήμα προς το κενό και ανεβήκαμε δωμάτιο. Λοιπόν, η Βανέσσα είναι ακριβώς όπως στις φωτός, ωραίο κορμί, αδύνατο, με ενισχυμένο στήθος σκληρό αλλά με ρώγα κάγκελο, μελαχρινή, ωραίο πρόσωπο με αρκετά έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά της(μια από τις κύριες αιτίες που πέρασα) ωραία περιφέρεια και πόδια...Στα του δωματίου, έδειξε διάθεση, ήταν ιδιαίτερα χαλαρή σε θέμα χρόνου κλπ, από υπηρεσίες πάνω από το μέσο όρο, με καλό στοματικό, ωραία στησίματα και καλή συμμετοχή. έκανα πραγματικότητα μια φαντασίωσή μου να συνευρεθώ με μια σχιστομάτα, ωραίο κορίτσι και κοντούλα, γελάσαμε και γενικά πέρασα ευχάριστα. Λεπτομέρειες....που αλλού...στην κριτική... :rockon: :rockon:

Τελικά καλά πέρασες με το Βανεσάκι... :zfuck:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
χτες βράδυ περι τις 10:00
είδον:

Κασάνδρας 8Γ δεξιά η Βάλια
>>>>>>>>>>>> αριστερά η Κωνσταντίνα (πιπίνι με φουλ+πρωκτικό στα 100).
Κασάνδρας 4β η Λαουρίτα (μουνάρα πιπίνι με φουλ+πρωκτικό στα 80) και η Έλενα από Θησέως 40.

Κων/πόλεως 94 η Άντζυ το στυλιάρι που δούλευε Κασάνδρας με φουλ και πρωκτικό στα 100
Κων/πόλεως 92 η Μαντόνα, δεν περίμενα γινόταν χαμός
Κων/πόλεως 92α η Μαρκέλλα (νο κόμεντ)

Κηφισού 30 η Αφροδίτη με μαλλί αλα σολωμού και Μέλανυ πολωνέζα ξανθιά

Μελαντίας 50 η Λυδία, ελληνίδα πιπινάκι με πήρσινγκ στα χείλη, ωραίο χαμόγελο, μακρύ καστανόξανθο μαλλί, ωραίο μοντελέ σώμα και Τζοάνα μελαχρινό κοντοπούτανο. Δεν ενθουσιάστηκα για να αφήσω 50 ευρώ. Η τσατσά μου είπε μην κάνω βολτες γιατί κουράζω τις κοπέλες. Σημειωτέον έχω να περάσω από Μελαντίας κανα τρίμηνο.

Και απήλθον

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ρε τη Μαντόνα!χαμος όπου παει.στην είπε η τσατσα;; Βρε ουστ!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Είδα το πμ...μιλάμε δεν ξέρεις τι σου γίνεται...αυτά που γράφεις είναι για γέλια... :rolleyes:

Τέλος πάντων,επειδή φαίνεσαι λογικό άτομο......σταματώ εδώ..
Τον αν πάω τσάρκα σε στούντιο - και αν γαμάω εκεί - και με ποιους,δεν αφορά εσένα ούτε κανέναν...
Δεν με ξέρεις...δεν σε ξέρω...αλλά μαθαίνω την κάθε βλακεία που λέτε όταν μαζεύεστε...δεν έχετε στεγανά... ;)

Όσο για τον λαγό...δεν είσαι πατέρας του να του λες τι να κάνει...ούτε να σου δίνει αναφορά,αλλά θα σου απαντήσω και σε αυτό!

Έχω να κάνω τσάρκα με αυτόν ή τον οποιονδήποτε - της παρέας - σε στούντιο κτλ...εδώ και μήνες...
Το ότι δεν τα γράφω είναι δικό μου θέμα....ούτε για Φυλής γράφω...παρά μόνο για Μεταξουργείο!  ;)

Οτιδήποτε θες,στείλε μου πμ...και να μην ξανα-αναφερθείς σε εμένα σε άλλο σάιτ που δεν μπορώ να απαντήσω....

Ένα παράδειγμα είναι ο φίλος errikos...που τον βρίζατε...αλλά τώρα του φέρεστε κανονικά....
Ρώτα αυτόν να σου πει 2-3 πράγματα...
Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω...το κλείνω εδώ... :helpplea:

P.S:

Τέλος πάντων,δεν έχει P.S....
και για να σου απαντήσω εν μέρει και εδώ, όντως αυτά που σου είπα και εχεις κάνει είναι για γέλια, καμία αντίρρηση και είναι όλα αλήθεια. Το κόβω και εγώ εδώ. Τα υπόλοιπα αν θες σε πμ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
και για να σου απαντήσω εν μέρει και εδώ, όντως αυτά που σου είπα και εχεις κάνει είναι για γέλια, καμία αντίρρηση και είναι όλα αλήθεια. Το κόβω και εγώ εδώ. Τα υπόλοιπα αν θες σε πμ

Καλά οτι πεις...τέλος από εμένα...- εκτός της περίπτωσης που ασχοληθείς πάλι μαζί μου ιντερνετικα - και αναγκαστώ να σε καραμουζιάσω...
Να'σαι καλα... :rolleyes:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Καλά οτι πεις...τέλος από εμένα...- εκτός της περίπτωσης που ασχοληθείς πάλι μαζί μου ιντερνετικα - και αναγκαστώ να σε καραμουζιάσω...
Να'σαι καλα... :rolleyes:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
γελάει το σύμπαν

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Στην Κηφισού 30 , σύμφωνα  με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα τους , ξεκινάει βάρδιες ή Αλεξάνδρα  :tits2: :tits2: ( γνωστή απο την παρουσία της  σε Φυλής 104 , Αντιοχείας 64 , Κασσάνδρας 8γ κ.λ.π. ) , την Παρασκευή 10,00 - 17,00 & την Κυριακή 10,00 - 20,00 !!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Στην Κηφισού 30 , σύμφωνα  με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα τους , ξεκινάει βάρδιες ή Αλεξάνδρα  :tits2: :tits2: ( γνωστή απο την παρουσία της  σε Φυλής 104 , Αντιοχείας 64 , Κασσάνδρας 8γ κ.λ.π. ) , την Παρασκευή 10,00 - 17,00 & την Κυριακή 10,00 - 20,00 !!
φοβόσουν μη μείνει άνεργη??? :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Αυτό λέω (για σενα ομως  ;) )...κοφτο εδώ... :zfuck:

τώρα έχει P.S...:

Όπως σου έχουν πει πράγματα για μένα...μου έχουν πει και για σένα....τα στόματα δεν είναι κλειστά...και όντως γελάει το σύμπαν,με κάτι σκηνικά που έχω μάθει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Για το αν είμαι η όχι το ίδιο πρόσωπο ή όχι φτάνει μόνο τοποθέτηση Αντισθένη και θα ξεκαθαριστεί,
Δεν εχει πολυ σημασια, τωρα εχουμε εσενα εδω και ειμαστε ΟΚ με αυτα που γραφεις και με τον τροπο που τα γραφεις!!
Για την ιστορια, ΔΕΝ υπαρχει τροπος να αποδειχθει αν εχουν τους κωδικους πανω απο 2 ατομα και γραφουν με το ιδιο νικ.
Οι IP αλλαζουν, οι Η/Υ αλλαζουν, μονο ο τροπος γραφης και η χρηση της γλωσσας προδιδει. Εγω προσωπικα εχω την ΑΙΣΘΗΣΗ οτι πριν κανα χρονο εγραφε καποιος/α που δεν ειχε την Ελληνικη ως μητρικη γλωσσα, ηταν ΜΑΛΛΟΝ γυναικα και απο "σαλονια" ειχε περασει μονο απ' εξω. Τελος εδω, οπως ειπα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ!!

εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι καμμιά φορά, κατέφευγαν τα μέλη σχολιαστές σε ύβρεις και ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς, εντάξει τώρα φρέσκα κουλούρια όλα καλά, καμμιά φορά οι δυνατές σχέσεις και φιλίες ξεκινάνε από μεγάλες συγκρούσεις.  Ετσι :thumbsup:

Αυτό που γράφεις για τις ουγγαρέζες, τι να πω? ότι δεν είναι έτσι? όχι βέβαια μην τρελαθούμε? αλλά όταν έχουμε πόρνοσταρ άλλες καλές και άλλες όχι, που λένε ερχόμαστε Ελλάδα για δουλειά, τι να κάνω, να πω όχι μην έρθετε, γιατί δεν ξέρω τις υπηρεσίες σας, το ρισκάρω και με φόβο να γίνει αυτό που γράφεις, λες εμείς να θέλουμε να έρθουν όλοι μια φορά και μετά τέλος, εδώ έχει συμβεί με τις αφίξεις από εξωτερικό, να έχουν στείλει φώτο που είναι θεές και μόλις σκάνε μύτη εδώ, να τραβάμε τα μαλλιά μας να είναι καμμιά εικοσαριά κιλά βαρύτερες και 10έτια μεγαλύτερες, θες και άλλα να σου πω? Η κοπέλα που είναι υπεύθυνη για αυτές έχει δώσει αγώνα να τις στρώσει, για αυτό από ότι βλέπεις πολύ λίγες επιστρέφουν ξανά, δεν ξέρουμε και εμείς από πριν τι υπηρεσίες προσφέρουν, όποιες βλέπουμε ότι πληρούν τα κριτήρια τις προσκαλούμε, αν θέλουν, να έρθουν ξανά.

Οπως τα γραφεις ειναι τα πραγματα, δεν μπορεις να εχεις πληρη ελεγχο. Αντιμετωπιζεις οτι καθε επιχ/ας στον τομεα των υπηρεσιων, ο οποιος ειναι "εντασεως ανθρωπινου δυναμικου". Χωρις να θελω να κανω το ξυπνιο, λεω οτι ισως ολη αυτη η "αρνητικη δημοσιοτητα" σας κανει κακο στο βαθος του χρονου, γιατι ειναι φανερο οτι δεν εισαστε περαστικοι απο τη δουλεια, ηρθατε για να μεινετε. Το δειχνουν τα επενδεδυμενα κεφαλαια στους χωρους σας(Το ρημαδι το Κ8 φτιαξτε λιγο, αν και οσφραινομαι τα θεματακια που εχετε εκει).
Θα μου πεις "και πως να γεμισουν 50 βαρδιες καθημερινα χωρις εισαγωγες ρε φιλε;" Σωστο κι' αυτο. Τομπολα!!!!.
Μια λυση ισως να ηταν να ριξετε μια ματια στα Γερμανικα πολυκαταστηματα. Εκει οι κοπελες ξερουν πως δουλευει ο πελατης ενος στουντιο, ο οποιος διαφερει ΠΟΛΥ απο εναν που επιλεγει αποκλειστηκα CG ή CTουριστριες. Εντελως αλλη ψυχολογια και των εργαζομενων και των πελατων. Αλλα λεφτα, αλλα ωραρια, αλλες συνθηκες εργασιας.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
χτες βράδυ περι τις 10:00
είδον:

Κασάνδρας 8Γ δεξιά η Βάλια
>>>>>>>>>>>> αριστερά η Κωνσταντίνα (πιπίνι με φουλ+πρωκτικό στα 100).
Κασάνδρας 4β η Λαουρίτα (μουνάρα πιπίνι με φουλ+πρωκτικό στα 80) και η Έλενα από Θησέως 40.

Κων/πόλεως 94 η Άντζυ το στυλιάρι που δούλευε Κασάνδρας με φουλ και πρωκτικό στα 100
Κων/πόλεως 92 η Μαντόνα, δεν περίμενα γινόταν χαμός
Κων/πόλεως 92α η Μαρκέλλα (νο κόμεντ)

Κηφισού 30 η Αφροδίτη με μαλλί αλα σολωμού και Μέλανυ πολωνέζα ξανθιά

Μελαντίας 50 η Λυδία, ελληνίδα πιπινάκι με πήρσινγκ στα χείλη, ωραίο χαμόγελο, μακρύ καστανόξανθο μαλλί, ωραίο μοντελέ σώμα και Τζοάνα μελαχρινό κοντοπούτανο. Δεν ενθουσιάστηκα για να αφήσω 50 ευρώ. Η τσατσά μου είπε μην κάνω βολτες γιατί κουράζω τις κοπέλες. Σημειωτέον έχω να περάσω από Μελαντίας κανα τρίμηνο.

Και απήλθον
Ν ασυμπληρώσω ότι στο 8γ επίσης ήταν η Άντζυ, όμορφη, ξανθιά,με ωραίο κορμί και η Αλίνα, μελαχροινό κοριτσάκι πρώτη μέρα στη δουλειά...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Λοιπόν, η Βανέσσα είναι ακριβώς όπως στις φωτός, ωραίο κορμί, αδύνατο, με ενισχυμένο στήθος σκληρό αλλά με ρώγα κάγκελο, μελαχρινή, ωραίο πρόσωπο με αρκετά έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά της(μια από τις κύριες αιτίες που πέρασα) ωραία περιφέρεια και πόδια...Στα του δωματίου, έδειξε διάθεση, ήταν ιδιαίτερα χαλαρή σε θέμα χρόνου κλπ, από υπηρεσίες πάνω από το μέσο όρο, με καλό στοματικό, ωραία στησίματα και καλή συμμετοχή. έκανα πραγματικότητα μια φαντασίωσή μου να συνευρεθώ με μια σχιστομάτα, ωραίο κορίτσι και κοντούλα, γελάσαμε και γενικά πέρασα ευχάριστα. Λεπτομέρειες....που αλλού...στην κριτική... :rockon: :rockon:
πόσα έδωσες στην Ρουμάνα μίλφ???
εμείς στο Μεταξουργείο την πέρναμε με 15 ευρώ πάντως  ;)
όλα καλά στο δωμάτιο ή έιχες κανένα απρόοπτό????

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom