DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Ρεγγινα + Λιλιαν. Λανα(νεα μογγολορωσιδα ). Μαριαννα :-* :-* :-*
Καλημέρα καμμιά φωτογραφία δεν παίζει ? δεν νομίζω πάντως να είναι κάτι τέτοιο . :
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Ρεγγινα + Λιλιαν. Λανα(νεα μογγολορωσιδα ). Μαριαννα :-* :-* :-*
Εννοει Ρωσιδα με Ασιατικα χαρακτηριστικά ρε φίλε ........Καλημέρα καμμιά φωτογραφία δεν παίζει ? δεν νομίζω πάντως να είναι κάτι τέτοιο . :
όντως Τόνυ ο Θεός βοηθός, θα πάω έχοντας λιγότερες απαιτήσεις, γιατί το μωρό είναι πανέμορφο. Και που ξέρεις μπορεί να γίνει και κανένα θαύμαΣου το περασε το μνμ ο Κερβερας, αλλα δεν το επιασες. Εγραψε "......ο Θεος βοηθος"
Κανε το Θεο και βοηθα.....
Εννοει Ρωσιδα με Ασιατικα χαρακτηριστικά ρε φίλε ........
FAKE!Γνώμες για την εικονιζόμενη Εμανουέλα της Μπουζιάνη έχουμε ?
Πάντως μιας και το συζητάμε, και για μένα εντελώς της πλάκας είναι η περίπτωση Λίντα. Όπως και άλλα αρχιμπάζα άλλωστε που έχουν αποθεωθεί κατά καιρούς.
η ίδια κοπέλα είναι, απλά δουλεύει και στα 2 στούντιο. Οι φωτογραφίες είναι όπως είπαν fake.Τώρα μπερδεύτηκα!!!
Αυτή η Εμμανουέλα που πήρα στη Βούρβαχη και ο φίλος μου πριν από λίγο καιρό στη Μπουζιάνη ποια είναι;;;
Οποιος πιστευει οτι οι πουτανες γουσταρουν την παρεα του(εν ωρα εργασιας τουλαχιστον) , εχει πολυ πολυ πολυ βαθια μεσανυχτα. Δε διανοειστε τι βρισιδι τρωτε κυριοι
Υποτιθεται οτι στα μπουρδελα παμε για να αποφυγουμε το "μπλα μπλα". Γι αυτο πληρωνουμε.
Και εσεις πατε για το αντιθετο;;
η ίδια κοπέλα είναι, απλά δουλεύει και στα 2 στούντιο. Οι φωτογραφίες είναι όπως είπαν fake.
τίποτα να είσαι καλάΕίπα κι εγώ...Τόσο πολύ έχω γεράσει και ήρθε το αλτσχάιμερ;
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
τίποτα να είσαι καλά
πολύ καλές οι ενημερώσεις σου by the way...
για bianca θα συμφωνήσω 100% μαζί σου...την είδα και τρόμαξα....να την αναγνωρίσω...Για Σόνια που λες...πολύ όμορφο κορίτσι, συναντάς αυτό που βλέπεις στις φωτός, ωραία φάτσα...στα ενδότερα φίλος που πέρασε ανέφερε ότι θέλει δουλίτσα ακόμα. Το προσπαθεί πάντως...Συναγωνιστες καλημερα αυτη η σονια απο αριστοτελους,ηρωων πολυτεχνειου κτλ λεει τπτ?Εχει δοκιμασει κανεις?Παρεμπιπτοντως οποιος θελει να δει τον ορισμο του photoshop να παει στην bianca απο πειραιως 193