Χτεσινοβραδυνή καταδρομική με τον μέγιστο Piatsas μετά το ματσάκι της Βραζιλίας. Αν και τα είπε ο φίλος μου ο Ερρίκος ας κάνω μια μικρή αναφορά.
Μ. Αλεξάνδρου 133: Μιχαέλα κοκκινομάλα πλέον, με φυσικό στήθος 3άρι και ωραίο κορμί. Μαζί της η Τζέσυ, η οποία είχε δουλέψει και πριν 2 χρόνια στην ίδια αλυσίδα, τότε μελαχρινή, τώρα ξανθιά με ωραίο κορμί και περιφέρεια που κολάζει. Εμφανίστηκε με γυαλιά και τα είδα όλα καθότι μεγάλο φετίχ μου
Κων/πόλεως 80: Κλαούντια, ξανθιά με ωραίο κορμί τα είπε ο Ερρίκος
Κων/πόλεως 92Α: Σόνια, αδύνατη καστανή με πολύ όμορφο πρόσωπο, και η Αμαλία η μελαχρινή με τον ωραίο κώλο που μοιάζει στην Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Λ. Αθηνών 204: 3 κοπέλες, Μάγια και Αϊντα μελαχρινές ωραίες παρουσίες σχετικά, αδύνατες και μαζί τους η Έμμα ψηλή κοπέλα μελαχρινή με 3+ στήθος ωραία κορμοστασιά
Λ. Αθηνών 373: Μαρίνα, την είδα πρώτη φορά και έχασα την μπάλα, η έννοια της προστυχόφατσας, μελαχρινή, με κωλάρα σε κανονικό εσώρουχο και όχι στρινγκ που πάλι με κόλασε, μικρό στήθος και κορμάρα. Άμεσα στις προτεραιότητες
Σπύρου Πάτση 40: Ανοιχτό και δούλευε μια Λάουρα μελαχρινή με μικρό ως ανύπαρκτο στήθος, φάτσα πιο άσχημη από την Μορφονιού και σαλονάρισμα 1 βήμα/λεπτό. Ήθελαν και 50 το απλό 70 ακα και 100 φούλ, δεν διευκρίνησαν όμως, να τους δώσουμε ή να μας δώσουν?
Κασσάνδρας 8: Μαρίνα η γνωστή πλέον σε όλους, ήταν σε αυταρχικό πρόγραμμα μοίραζε πόνο και δεν περιμέναμε
Ευνηδών 5: Δεν νομίζω να έκαναν ρ/β χτες, είχε πανηγύρι απέξω