Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τωρα την ανακάλυψες  :think:
Απο το 2008 δουλέυει......

Τέτοιο μωρό,πρέπει να έχει νέες φωτό... :-*

Τι δεν κατάλαβες... :think: Ξέρω όλη την πορεία της (και πριν τα στούντιο  :) ),την έχω δει με τον λαγό Βριλησσού...μετά πήγε Καλαμάτα... :)
Δεν την έχω δει στο 104..... :sunglasses:
Απλά για νέες φωτο....έγραψα....από που προκύπτει ότι την ανακάλυψα τώρα... :boobies:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι δεν κατάλαβες... :think: Ξέρω όλη την πορεία της (και πριν τα στούντιο  :) ),την έχω δει με τον λαγό Βριλησσού...μετά πήγε Καλαμάτα... :)
Δεν την έχω δει στο 104..... :sunglasses:
Απλά για νέες φωτο....έγραψα....από που προκύπτει ότι την ανακάλυψα τώρα... :boobies:
Για να ζηταει καποιος  φωτο μιας κοπελας, συμπεραινω οτι δεν την ξερει..........

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για να ζηταει καποιος  φωτο μιας κοπελας, συμπαιρεαινω οτι δεν την ξερει..........

Μάλλον δεν κατάλαβες...για νέες φωτό έγραψα,που είχαν πει ότι θα βγάλει η κορασίδα...  ;)

Τέτοιο μωρό,πρέπει να έχει νέες φωτό... :-*

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
kαλημερα παιδια θα ηθελα να αναφερθω σε μια κοπελα που πραγματικα ειδα μετα απο πολυ καιρο σε στουντιο και ηταν πραγματικο τουμπανο σε σωμα και εμφανιση οι φωτο την αδικουν απο κοντα ειναι ακομα πιο μουναρος αναφερομαι στην Σονια αριστοτελους6,Κατεχακη8,

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ωραία τα λύσαμε όλα........ :rolleyes:

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Εκει ειδικευομαι .......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Σαν Καρινα στην Ιασωνος  ;)

Ναι, ρε σαν Καρίνα.Πολύ κάβλα.Ειδικά τον 1ο χρόνο στην Ιάσωνος ...
Αγγελούδι πανέμορφο, στεγνό, πίπα Hoover, μουνί δαχτυλήθρα, παθιασμένο γαμήσι με 20 ευρώ, μόνο.

Studios ...  :grin:  Ωραία το έγραψα, εεε;

Πέρα από την πλάκα πρέπει να βγάλει καινούριες φωτογραφίες.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.004
Πόντοι
26.470
Πρωινές "υποχρεώσεις" με ανάγκασαν να περιφέρομαι στους δρόμους της Αθήνας...  :zombie: και έτσι δεν έχασα την ευκαιρία...  :cool2:

Συγγρού144:Ίνγκριντ: Μαύρα μακριά μαλλιά, ελαφρώς μπουκλωτά, πανέμορφα πράσινα μάτια, ωραίο ευμεγέθες στήθος και αρμονικό κορμί με ωραία περιφέρεια και πόδια...Αποτελεί μια από τις μεγάλες μου συμπάθειες και να πω την αλήθεια στο τσακ ήμουν για επαναληπτική...

Τριγγέτα3: Λίλυ: Μαύρα μακριά μαλλιά, αδιάφορο πρόσωπο με ελαφρώς αλλήθωρα μάτια, ωραίο κορμί χωρίς όμως να μου βγάζει τα απαραίτητα "γούστα" για τα περαιτέρω...

Αριστοτέλους6:Ρομπέρτα: Μια κοπέλα που τη γνωρίζω από τη θητεία της στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου. Ξανθά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο στήθος και το highlight ένας κώλος που κολάζει και άγιο....

Αριστοτέλους5: Πρωτοφανές....δεν μου έκαναν την τιμή να μου ανοίξουν....  :dunno::

Βριλησσού42: Ρεγγίνα: Μελαχροινή μιλφ, με μαλλιά μέχρι τους ώμους, πρόσωπο καλοδιατηρημένο για την ηλικία της και πολύ ωραίο, θηλυκό κορμί...Μαζί της η Φρίντα: Πράσινα μάτια, κατσαρά μαύρα μαλλιά, φυσικό στήθος 2άρι, ωραίο σφιχτό σώμα και κωλαράκι σούπερ και ωραία πόδια. Μιας και είχα καιρό να περάσω μαζί της, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και έτσι για 4η φορά μου χάρισε υπέροχες στιγμές όπως εκείνη ξέρει, με νάζι και με χαλαρότητα...

Βριλησσού36: Αννίτα: Πρόκειται για μια από τις πιο "φρέσκες" παρουσίες του ομίλου. Μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, με εκφραστικά μάτια, φυσικό στήθος όμορφο και ωραίο κορμί με αξιοσημείωτο την περιφέρειά της...Μαζί της η Στέλλα: Μελαχροινή, με "κλεοπατρέ" χτένισμα, αδιάφορο πρόσωπο, ωραίο αδύνατο κορμί και επιθετικό σαλονάρισμα....

Βριλησσού36α: Αλίνα: Η άτιμη...ενώ μόλις είχα καταθέσει, κατάφερε και με :erection:...αντιστάθηκα όμως και χαιρετηθήκαμε και ανανεώσαμε για κάποια άλλη φορά. Μάυα μακριά μαλλιά, πονηρό πρόσωπο, στήθος σε κοινή θέα και προστυχόλογα στο σαλόνι...

Βριλησσού55: Κλειστό...  :dunno:

Δοξάτου 2α:Μου ανοίξανε επιτέλους...  :rockon: :rockon: Έλενα: Καστανόξανθο, συμπαθητικό μιλφ, με αρκετά "σπασμένη" φάτσα, και κορμί με μεσογειακές καμπύλες. Γλυκύτατη και ομιλητική δεν είχε πρόβλημα που δεν πέρασα μαζί της...

Λ. Αθηνών 204: Μαρίνα: η μελαχροινή πιτσιρίκα του ομίλου...πλούσιες καμπύλες ιδιαίτερα στην περιφέρεια, μικρό στήθος, και ωραία πόδια και έξυπνη φάτσα...Μαζί της η Ντόρα...για τους μερακλήδες....  :boff: :boff:

αυτά από μένα...η ζέστη αφόρητη και την έκανα με ελαφρά...  :bounce-glasses: :bounce-glasses:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
:rockon: :rockon: Λαγε αυτη δεν ηταν περιφορα στους δρομους της Αθηνας  .....ξεναγηση με το λεωφορειο που μεταφερει τουριστες ηταν....και ασε τα "πρωινες υποχρεωσεις"..την δοση σου ηθελες  :dancing: :dancing: :dancing:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.004
Πόντοι
26.470
:rockon: :rockon: Λαγε αυτη δεν ηταν περιφορα στους δρομους της Αθηνας  .....ξεναγηση με το λεωφορειο που μεταφερει τουριστες ηταν....και ασε τα "πρωινες υποχρεωσεις"..την δοση σου ηθελες  :dancing: :dancing: :dancing:
:zombie: :zombie: :zombie: κάπως έτσι περπατούσα.... :rolleyes: :rolleyes:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.741
Πόντοι
506
Πεμπτη στο Βριλησσου 42 - Φριντα + Ρεγγινα. Φριντα + Ρεγγινα. Σαμανθα + Σασα  :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom