Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Απ ότι δημοσίευσε η Μαρίνα στο fb, είχαμε ληστεία στο Κασσάνδρας 8Γ... Έχει βάλει και photo του μουνόπανου από κάμερα ασφαλείας.
γιατι ρε τυπε βριζεις εσενα εκλεψαν ?το γαμημενο παρακρατος να υποστει τις συνεπειεςΑπ ότι δημοσίευσε η Μαρίνα στο fb, είχαμε ληστεία στο Κασσάνδρας 8Γ... Έχει βάλει και photo του μουνόπανου από κάμερα ασφαλείας.
γιατι ρε τυπε βριζεις εσενα εκλεψαν?το γαμημενο παρακρατος να υποστει τις συνεπειες
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη κοπέλα: [URL unfurl="true"]http://goldenstudiogr.com/girls/sylvia[/url] ;;
Γιατί ειλικρινά θέλω να ακουσω εντυπώσεις πέρα από τις φωτογραφίες!
Αντιθετα εγω ειχα περασει παρα πολυ καλά μαζι της και σκεφτομαι μια επανναληπτικη........Την είχα δοκιμάσει πριν κάμποσους μήνες, σε άλλη αλυσίδα, με μέτριες εντυπώσεις. Εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά στο δωμάτιο είναι τεμπέλα.
Αντιθετα εγω ειχα περασει παρα πολυ καλά μαζι της και σκεφτομαι μια επανναληπτικη........
Αν δεν βαριεσαι εχουν γραφτει αρκετα για την συγκεκριμενη κοπελα λιγες σελιδες πιο πισωσ το thread
Την είχα δοκιμάσει πριν κάμποσους μήνες, σε άλλη αλυσίδα, με μέτριες εντυπώσεις. Εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά στο δωμάτιο είναι τεμπέλα.
Θα συμφωνησω και με τους δυο προλαλησαντες(δε σε βοηθαω φιλε Πανο.... ) Την πρωτη φορα ηταν εντυπωσιακα καλη και σε συνδυασμο με τα "προσοντα" της ειχα περασει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Τη δευτερη φορα ηταν βαριεστημενη και τεμπελα. Ηταν η τελευταια της βαρδια στη Γερμανοαλυσιδα. Δεν την ξαναειδα στα μαγαζια τους.
Μεγαλη φρεγατα παντως(1,80 ξυπολητη με 5αρια), αμα βαριεται δεν μπορεις να τη κουμανταρεις ......
Ισως στη νεα αλυσιδα τα πραγματα ειναι αλλιως! Το εχω δει πολλες φορες, κοπελες να μεταμορφωνουν το σερβις τους απο μαγαζι σε μαγαζι.
Γνωρίζουμε τίποτα για την κορασίδα...???Φαίνεται τρελό τούμπανο,ήθελα να περάσω σήμερα να την τιμήσω και δεν πρόλαβα....
Άν είχα βάλει και το lnk ο μαλάκας μπορεί και να την έβλεπες!!!
Άν είχα βάλει και το lnk ο μαλάκας μπορεί και να την έβλεπες!!!
Οκ να'σαι καλά!ωραίος
εγώ δεν έχω άποψη φιλε είναι μακριά από τα γούστα μου
Νομίζω ότι η Ζωή βαράει 2 νούμερα μεγαλύτερα σουτιέν...!!διακρίνετε μια κάποια ομοιότητα με αυτές τις φωτογραφίες;;
Νομίζω ότι η Ζωή βαράει 2 νούμερα μεγαλύτερα σουτιέν...!!
Που είναι οι νέες φωτό................?