Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
αυτή η σαντρα απο ηρωων πολυτεχνειου που ειναι και στο μπανερ, λεει τπτ ?? έχει παντως ωραίες τρύπες
Σημερα βραδυ - Μαριαννα + Σασα :-* :-* :-*Πεμπτη στο Βριλησσου 42 - Φριντα + Ρεγγινα. Φριντα + Ρεγγινα. Σαμανθα + Σασα :-* :-* :-*
τι ώρα πήγες??Συναγωνιστές το Ιωαννίνων 3 έχει κλείσει; Γιατί πήγα δύο μέρες να πετύχω την σασα αλλά τζίφος.
Το Golden studio στην Μεταμόρφωση πότε άνοιξε πότε έκλεισε , προσωρινά , λόγω εργασιών ?
Να προσθέσω και την δική μου πρωινή εμπειρία από το Αριστοτέλους 6 δίπλα σε εκείνη του τρισμέγιστου λαγού.Πριν λίγο...
Τριγγέτα3: Πάολα: Μαύρα μακριά μαλλιά, στήθος ενισχυμένο 3άρι σε κοινή θέα, πανέμορφο πρόσωπο και γαλανά μάτια, εμφανίστηκε με μαύρες ζαρτιέρες αρκετά χαμογελαστή ενώ μου τούρλωσε το κωλαράκι της. Το σκέφτομαι αν και ξέρω ότι δεν ακούγονται τα καλύτερα...
Αριστοτέλους6: Σάντρα: Καινούριο απόκτημα του ομίλου. Ακριβώς ότι βλέπετε στις φωτός, απίστευτα ψηλή κοπέλα, με μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο κορμί με "πιασίματα"...αρκετά χαμογελαστή...
Συγγρού144: Τζένη: Καστανόξανθα μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, ωραία περιφέρεια. Η πρόσφατη εμπειρία μου μαζί της δεν μου άφησε θετικές εντυπώσεις...
Ιεροφαντών9: Μαριάννα: Πολύ γοητευτική μιλφ, με καστανόξανθα μαλλιά, φυσικό στήθος, ωραίο κορμί για την ηλικία της. Θα την ξανατιμήσω σύντομα...Αναστασία:Μελαχροινό κορίτσι, με αρκετά μακριά μαλλιά και καθημερινό πρόσωπο και σώμα,αρκετά βλοσυρή δεν "έσκασε" ούτε ένα χαμόγελο...
Κων.πόλεως94: Συνέχιζε από χτες η Αλίσια: Μακριά μαλλιά καστανόξανθα, ωραίο πρόσωπο και αρμονικό σώμα με ωραίο στήθος και περιφέρεια. Μαζί της και η Βίκυ η οποία ήταν στο δωμάτιο σε μεγάλο πρόγραμμα...
Κων/πόλεως 92Α: Τζέσικα: άλλη μια κοπέλα που συνεχίζει από χθες βράδυ...Ωραίο μούτρο πονηρό, με γυαλιά που την κάνουν ακόμα πιο kinky, ωραίο φυσικό στήθος και όμορφο κορμί αδύνατο με ωραία περιφέρεια. Μαζί της και η Βανέσσα η οποία σαλονάρισε σαν αστραπή καθώς πήγαινε σε συναγωνιστή και δεν πρόλαβα μες στο μισοσκόταδο να την παρατηρήσω...
Κων/πόλεως 80: Τζούλια: Μαύρα μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, αδύνατο κορμί...
Μεγ. Αλεξάνδρου133: Τζένη: Η γνωστή κούκλα του ομίλου σε πρωινή εμφάνιση. Ξανθά μακριά μαλλιά, το στήθος φυσικό πανέμορφο σε κοινή θέα για μια ακόμη φορά και περιφέρεια που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο....
Λ.Αθηνών 204: Λίλυ: Γνωστή αρκετά κοπέλα, Γερμανίδα, με μαύρα πλέον μακριά μαλλιά και όμορφο αδύνατο κορμί και αρκετά περίεργο πρόσωπο..
Κηφισού30: Κέλλυ: Μελαχροινή, νταρντάνα, με όμορφο και χαμογελαστό πρόσωπο, σώμα με καμππύλες και πολύ θετική αύρα...
Βούρβαχη 19: Ιβάνα: Μελαχροινό μιλφ, καλοδιατηρημένο, με συμπαθητικό και χαμογελαστό πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, αδύνατο κορμί. Μιας και είχε περάσει η ώρα, πέρασα δωμάτιο με πρόγραμμα 70 ευρώ...Δεν μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα, αλλά ούτε και ότι ενθουσιάστηκα...μια τίμια επιλογή, με αρκετά προκαταρτικά, πολύ μα πάρα πολύ κουβέντα, σε σημείο να σπάει @@, και καλή συμμετοχή στην πράξη. Λεπτομέρειες στην κριτική...
Χθες βραδυ γυρω στις 20: ηταν κλειστό.Συναγωνιστές το Ιωαννίνων 3 έχει κλείσει; Γιατί πήγα δύο μέρες να πετύχω την σασα αλλά τζίφος.
πολύ ωραίες οι καινούριες φωτός της Χρυσας από τον όμιλο της Καρολίνας...πολύ underground...
κατ εμέ ναι....ακούγονται θετικά λόγια...Η τσάρκα τους αποκλείεται να διήρκεσε όσο ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα!!
Αλλά, μπράβο τους για την ενημέρωση.
Αξίζει λοιπόν η Τζέσσυ το πενηντάευρω;