Τόσο χάλια είναι ρε παιδιά...;Θα περάσω να την δω... ;)
Πέρασες Βασίλειε,να δεις...; Ελπίζω να μην φρίκαρες...
Τόσο χάλια είναι ρε παιδιά...;Θα περάσω να την δω... ;)
μια πολυ καλη επιλογη, με ωραια συυμμετοχη....με ανεση χρονου και διαθεση να σε ικανοποιησει...Καλησπέρα και καλές γιορτές,
Μελινάκι από Κασσάνδρας 3 πάνω όροφος, έχει δοκιμάσει κανείς;
Δεν ειναι αλλη απο την κοπελα που δουλευε παλια στον ομιλο Κασσανδρας με το ονομα Νινα/Σουεντυ και αργοτερα στον ομιλο Μελαντιας 50 σαν Μελινα πλεον.Καλησπέρα και καλές γιορτές,
Μελινάκι από Κασσάνδρας 3 πάνω όροφος, έχει δοκιμάσει κανείς;
Εργαζεται και στο Βριλησσου 46 σαν Γκλόρια.Γνωρίζει κανείς αν η Ζιζελ από Αθανασίας δουλεύει αυτόν τον καιρό και κάπου αλλού? Την επισκέφτηκα για πρώτη φορά σήμερα με άριστες εντυπώσεις και ήθελα να δω αν παίζει και σε κανένα άλλο studio με καμιά...έξτρα υπηρεσία!
Σε ευχαριστώ πολύ!Εργαζεται και στο Βριλησσου 46 σαν Γκλόρια.
Τρελό εργαλείο η Ζιζέλ...φουλ διάθεση,απίστευτο στοματικό,καμία βιασύνη,επικοινωνιακή...μόνο πολύ μεγάλο πλαστικό το στήθος της αλλά νομίζω ότι 'συγχωρείται'!!
Πάλι !!!!!Συμφωνώ και επαυξάνω καί εγώ εκανα την.....περατζάδα μου το πρωί απο Αθανασίας ;) ;) ;) !!
Συμφωνώ και επαυξάνω καί εγώ εκανα την.....περατζάδα μου το πρωί απο Αθανασίας ;) ;) ;) !!
Πάλι !!!!!
Κι εγώ ευτυχώς παρασύρθηκα από την τελευταία φορά που είχες γράψει για την Ζιζέλ πριν από καμιά δεκαριά σελίδες!! ;)
Δεν ειναι αλλη απο την κοπελα που δουλευε παλια στον ομιλο Κασσανδρας με το ονομα Νινα/Σουεντυ και αργοτερα στον ομιλο Μελαντιας 50 σαν Μελινα πλεον.
Με περασμα καια πο Γερανους και λιγο απο το Φ104
Κριτικες πολλες γι΄αυτη.
Διειστανται αρκετα.
Εγω την εχω τιμησει τρεις φορες με καλες μεχρι πολυ καλές εντυπωσεις.
μια πολυ καλη επιλογη, με ωραια συυμμετοχη....με ανεση χρονου και διαθεση να σε ικανοποιησει...
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσπαθήσω να την τιμήσω.
Οι Γερμανοί ποιοι ή τι είναι;
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσπαθήσω να την τιμήσω.
Οι Γερανοί ποιοι ή τι είναι;