Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820
Επίσης καμιά άποψη για την Ada από τους γερμανούς??/ Φαίνεται καύλα, αλλά φοβάμαι ότι θα είναι σαν τα γνωστά έπιπλα...
αυτο το καυλα ξεχνα το,συν 15 κιλα ολα στον κωλο,που σερνοτανε στο πατωμα δυστυχως,και τουλαχιστον 35 ετων

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Λιλιαν  :-*

Τεταρτη - Παολα + Φριντα. Παολα + Ρεγγινα. Λιλιαν  :-* :-* :-*

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
Γνωριζει κανεις αν εργαζεται ακομα η κορασιδα και που μπορω να την βρω?

μου θυμιζει πολυ το σωμα της,το πουτανι που παιζει στις τσοντες του sirinaΚη την κοντουλα με την κωλαρα...

πωπω σου θυμίζει...

εμένα και σε καμμιά 10αριά νοματέους να δεις τι μας θυμίζει, το έργο λεγόταν:

''Το κλάμα της ορφανής τσέπης''
και οι συνέχειες:
''Η ετυμηγορία του χαμένου 50άρικου''
...
''Ο αυλός που ποτέ δε λάλησε''

Τέτοια πρεμούρα πάντως να βρεις το νο1 κομοδίνο που κυκλοφορεί και να φας τη φόλα, μπράβο σου.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
εγώ έχω άλλη ερώτηση.
Η Άντζυ ''Ελληνίς'' του ομίλου Ιεροφάντων/ Πειραιώς κ Σία...τι είναι;
Ντεμπούτο κάνει από call girl ή είναι επαναβαπτιζόμενη κορασίς;

Αναγνωρίζει κανένας;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χθεσινοβραδυνή ανάβαση στο "αμαρτωλό βουνό" παρέα με τονcheyenne και τον kerveras και συγκεκριμένα στο Β36 για χάρη της Σόνιας. Την είίχα βάλει καιρό στο μάτι και χθες ήταν η τέλεια ευκαιρία....Αδύνατη, με μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, μικρό στήθος, πεταχτό κωλαράκι, ωραία ίσια πόδια και όμορφα δαχτυλάκια. Πλήρως gfe στο δωμάτιο, πολύ καλή συμπεριφορά, αληθοφανής, με ησυχία, ωραία προκαταρτικά και στο σεξ ότι ζήτησα το είχα...Πολλές στάσεις, διάρκεια, ζωντάνια....Λεπτομέρειες στην κριτική!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Χτες το βράδυ... Μπουζιάνη, όπου ήταν ήδη 2 η ώρα και είπα ΑΝ μας άνοιγαν και ΑΝ η Λίντα δεν είχε κόσμο να πέρναγα δωμάτιο.
Όπερ και εγένετο.
Τι να πω για την Λίντα, 1 ώρα σχεδόν δωμάτιο, με έκανε και παραπάταγα σαν αρχάριος και έτρεμα ολόκληρος.
Ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι πάνω μου, και εκείνη φώναζε κιάλλο. Με έβγαλε νοκάουτ με συνοπτικές διαδικασίες, και με επανέφερε στο τέλος με ένα φοβερό μασάζ b2b
Ήταν λέει και κουρασμένη, που να μην ήταν.  :tooth:

λεπτομέρειες στην κριτική

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα και βραδινή βολτίτσα για «ευχές» σε κάποιες φίλες   :grin: συντρόφια με τους kervera, mpouzoklido  και φυσικά τον lagonisian

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Λάουρα. Η μελαχρινή που έχει για στήθος ένα θαύμα της φύσης. Μεγάλο, στητό, με άψογες καμπύλες. Αλλά και το υπόλοιπο σύνολο αρκετά εντυπωσιακό.  Ψηλή με ίσια μακριά μαλλιά, άκρως λάγνο και εκφραστικό πρόσωπο, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια.

Κασσάνδρας 3 (πάνω): Μελινάκι. Νεαρή μελαχρινή με πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Αρκετά αδυνατισμένη από το πρόσφατο παρελθόν, όταν ακόμα εργαζόταν στον όμιλο Μελαντιας 50. Οι παλιότεροι σίγουρα θα την θυμούνται και σαν Νίνα/Σουεντη από το πέρασμα της στον όμιλο Κασσάνδρας παλιότερα.

Κασσάνδρας  8Α: : Μόνικα. Η νεαρή Βουλγάρα που επέστρεψε επίσης εδώ και κάποιες ημέρες. Αδύνατη με μαύρα ίσια αυτή την φορά μαλλιά, με λίγες ανταύγειες, ενισχυμένο στήθος, Kinky πρόσωπο, ιδανική για pse καταστάσεις. Αρκετά ομιλητική με χιούμορ στο σαλόνι. «Είμαι η Μόνικα Τσιμπούκοβα» μας είπε χαρακτηριστικά. Μαριλένα. Καμία σχέση με την ψηλή κοπέλα που εργαζόταν στον όμιλο παλιότερα. Νεαρή αδύνατη με ίσια μακριά μαύρα μαλλιά, απλό καθημερινό πρόσωπο, συμπαθής παρουσία σε γενικές γραμμές, αλλά μέχρι εκεί.

Κασσάνδρας  8Β: Βάλια Νεαρή καστανομάλλα πλεον νταρντάνα, με πολύ γλυκό πρόσωπο, ισια μακριά μαλλιά και φουλ πρόγραμμα. Φιλική και χαμογελαστή μας χαιρέτησε εγκάρδια μιας και γνωριζόμαστε από την θητεία της στο Amnezia σαν Ρωξάνη. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, την πετύχαμε στο 8Γ μιας και είχε ένα special αυταρχικό….

Κασσάνδρας 8Γ: : Μαρίνα. Η μελαχρινή ψηλή  καλλονή, γνωστή από την μεγάλη θητεία της στο Φυλής 104. Ίσια μακριά μαλλιά, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, λαχταριστή περιφέρεια. Πρόσωπο και αέρας έμπειρης γυναίκας, σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας  6: Ιρένα. Η μελαχρινή Τσέχα που μονοπωλεί τις βάρδιες του ιδρύματος.

Κασσάνδρας 4Γ: Λαουρίτα. Ο λόγος της τελευταίας αντιπαράθεσης μεταξύ mpouzo και kervera  :grin:  Νεαρή αδύνατη μελαχρινή με φουλ πρόγραμμα.Εγώ δεν την θεωρώ κακή, αλλα ουτε και super. Μαζί και η Νεφέλη. Νέα άφιξη, Αδύνατη μελαχρινή με πρόσωπο «σκυλέ» θα έλεγα, αδιάφορο για τους τρεις μας, ενώ ο λαγός στο τσακ συγκρατήθηκε για να μην περάσει. Γούστα……

Κασσάνδρας 4Β:  Ελένη. Μικροκαμωμένη αδυνατούλα, με συμπαθητικό πρόσωπο. Ίσια καστανά μαλλιά, με άριστες αναμνήσεις από τον λαγό. Με θητεία και στο ελαιοτριβείο της R.I.P. Φορμίωνος 212 αλλά και το Χ-Bar. Άντζελα. Νεαρή καστανή σγουρομάλλα, αδύνατη σχετικά χωρίς κάτι τι απωθητικό, αλλά και κάτι το αξιοσημείωτο για να αναφέρω.
Κασσάνδρας 4: Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως 61: Δανάη. Νεαρή μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου. Ευδιάθετη ομιλητική, με πλούσιο φυσικό στήθος, με ταυτόχρονη θητεία στο Κηφισού 30, και παλιότερη προϋπηρεσία στο Κροκεων 6, Θεσσαλονίκης 96, Βριλησσου 60, Τατοίου 58 με το ίδιο όνομα, αλλά και σαν Μαρίνα για λίγο διάστημα στο Φ104.

Μ. Αλεξάνδρου 133 : Μιχαέλλα. Επέστρεψε μετά από διακοπές στην πατρίδα της. Νεαρή αδύνατη σχετικά αν και τελευταία έχει πάρει κάποια κιλά που της πηγαίνουν, μιας και ήταν υπερβολικά skinny μέχρι πρότινος. Πλούσιο φυσικό στήθος που είναι και το μεγάλο της προσόν, γλυκό πρόσωπο, σκουρόχρωμα μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες. Γνωστή από την θητεία της στο Amnezia. Κέλλυ. Νεαρή καστανόξανθη με ωραίο σώμα, φυσικό  στήθος, καλλίγραμμη περιφέρεια και μόνιμα χαμογελαστή και με θετική αύρα, αλλά και άριστες επιδόσεις κατά κοινή ομολογία όλων των φίλων που την έχουν τιμήσει, που δεν είναι και λίγοι, μεταξύ αυτών και ο γράφων….

Κωνσταντινουπόλεως 80: Βικτώρια. Νεαρή ξανθιά με ίσια μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος  γλυκό πρόσωπο

Κωνσταντινουπόλεως 9Α: Πέννυ και τα λόγια είναι περιττά για την διάθεση και το sex appeal αυτής της κοπέλας.

Κωνσταντινουπόλεως 94: : Βίκυ. Νεαρό γλυκύτατο πιπίνι με καστανά σγουρά μαλλιά σε καρέ χτένισμα. Σωστές αναλογίες όμορφη φατσουλα με καυλάντισε αρκετά και στο «τσάκ» ήμουνα να κάνω  την δεύτερη κατάθεση της ημέρας. Σύντομα όμως…..

Λ. Αθηνών 204 : Βίκυ. Η γνωστή κοπέλα εξ αλλαγής φύλλου. Πολύ ψηλή μελαχρινή, με πλούσιες καμπύλες (ενισχυμένες σαφως0 αρκετά απαξιωτική στο σαλόνι  :(  Μαζί της η Γκαμπριέλλα. Νεαρή μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, σώμα με σωστές αναλογίες, αξιοπρόσεκτη,  αρκετά ομιλητική και κοινωνική.

Βριλησσού 55: Κλειστό.

Βριλησσού 36: Μαρκέλα. Η γνωστή νεαρή ξανθιά του ομίλου που δεν χρειάζεται συστάσεις. Μαζί της η Σόνια. Πιο πολλές λεπτομέρειες στην κριτική του λαγού που την τίμησε. Εμείς συνεχίσαμε αφήνοντας τον στην ησυχία του….

Βριλησσού 36Α: : Κλαούντια, Ψηλή αδύνατη ξανθιά, νεαρή Ρουμάνα. Έχει πλέον ωριμάσει, και έχει ομορφύνει αρκετά. Ντυμένη με μαύρα εσώρουχα και δικτυωτό καλσόν. Με θητεία στο μέγαρο της πλατείας Βάθη. Ελένη. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, αδύνατη και ωραία περιφέρεια, μικρό σχετικά στήθος σε topless εμφάνιση  Με θητεία στο Τατοίου 58 σαν Νικόλ, αλλά και σαν Βαρβάρα στο ολιγοήμερο πέρασμα της από το Πειραιώς 121.Με προσφατη θητεία και στο Βριλησσου 55/Κων. 94 με το ίδιο ονομα (Ελένη)

Βριλησσού 42: Λίλιαν. Όμορφη μελαχρινή με ίσια μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, και καλό σώμα.

Βριλησσού 46: Κλεοπάτρα. Το μόνο κοινό με την βασίλισσα της Αιγύπτου είναι τα μαύρα της μαλλιά. Κατά τα άλλα, αδιάφορο πρόσωπο ντυμένη με  μαύρο φόρεμα, που δεν άφηνε να φανού πολλά, από τα επιπλέον κιλά της. Σίγουρα ο kerveras θα είναι πιο καυστικός στα σχόλια του……

Βριλησσού 60: Μπιάνκα. Μελαχρινή νεαρή με ίσια μαλλιά, αφράτη περιφέρεια που κέντρισε τα βλέμματα και των τριών μας. Από τις πλέον αξιοπρόσεκτες παρουσίες της βραδιάς.

Αποχώρηση του κατάκοπου lagonisian για να συνεχίσουμε οι τρεις μας με τον τυφώνα και την Κινέζικη αποβολή

Βούρβαχη 19 : Κάρλα. Η γνωστή και και επονομαζόμενη  "καύλα" από τα μπουρδέλα της Φυλής και του Μεταξουργείου. Ξανθιά, ευτραφής, με πλούσιες καμπύλες, σαρκώδη χείλη, ντυμένη με μαύρο κολλητό μίνι φόρεμα.

Βουλιαγμένης 68: Πάολα. Ξανθιά με πλούσιο φυσικό στήθος, χυμώδης, συμπαθητικό πρόσωπο.

Μελαντίας 50: Μελίντα. Νεαρή ξανθιά με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα, καθημερινό πρόσωπο, με πέρασμα και από την Γερμανική αλυσίδα με το ίδιο όνομα.

Μπουζιάνη 2 : Λίντα. Η γνωστή.  :grin: Αφού ξεπεράστηκαν τα «εμπόδια» ο kerveras είχα μια άψογη συνεδρία μαζί της, που τις λεπτομέρειες της θα τν διαβάσουμε στην κριτική του.

Ισμήνης 2 : Ρεβέκκα. Νεαρή αδύνατη σχετικά, καστανή με ίσια μαλλιά, συμπαθητικό/γλυκό πρόσωπο. Πάρις. Νεαρή μελαχρινή με ίσια μαλλιά και σωστές αναλογίες σώματος.

Η. Ηλιού 82 : Μίκυ. Νεαρή με πλούσιο φυσικό στήθος, ίσια κοκκινωπά μαλλιά με θητεία στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου και το Κωνσταντινουπόλεως 92

ΥΓ: Για την ιστορία εγώ είχα καταθέσει νωρίτερα στο Βουλιαγμένης 68, στην Λένα. Δεν κρατιόμουνα μέχρι το βράδυ. :dunno: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ούτε ο Διακογιάννης τέτοια αναλυτική περιγραφή...Εύγε φίλτατε Ινδιάνε...πιστέυω ότι σιγά σιγά βρίσκεις το στυλ σου και μαθαίνεις....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν κατάλαβα δηλαδίς....Μια χαρά ήταν το Νεφελάκι...σκυλέ όσο πρέπει και είμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι μέσα βγάζει γούστα....Άψογη η Σόνια, τι να λέμε... η Λίλιαν είναι μια από τις μελλοντικές μου καταθέσεις...εξαιρετική κορασίδα....

Μπράβο Κέρβερα...αφού άντεξες!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
καλησπερα παιδες παιζει κατι σε κινεζακι σε μπουρδελο αθηνα η στουντιο το οποιο να μην μηλα κ ελληνηκα????

zurlomandias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδες, ξερει κανεις που χαθηκε η ερατω/ραμονα απο το κηφισου30 και παλιοτερα ηλια ηλιου 82?
ευχαριστω  :sunglasses:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
παιδες, ξερει κανεις που χαθηκε η ερατω/ραμονα απο το κηφισου30 και παλιοτερα ηλια ηλιου 82?
ευχαριστω  :sunglasses:
Ειναι κανονικά στο ροστερ του Κηφισου 30.
Ισως αυτο τον καιρό να μην εργαζεται λογω Πασχα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλησπερα παιδες παιζει κατι σε κινεζακι σε μπουρδελο αθηνα η στουντιο το οποιο να μην μηλα κ ελληνηκα????
Σε studio τουλαχιστον οχι.
Μονο καποιες ελαχιστες κοπελες καζακσατανες με Ασιατικα χαρακτηριστικά.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
κανας αλλος ρε παιδια ....

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
υπάρχουν κάποιες, αλλά σε μασατζίδικα. Πρόχειρα μου ήρθε στο μυαλό το Μάρνη 28. Αλλά από service δεν γνωρίζω. Σε αυτά καλύτερα να σου απαντήσουν οι ειδήμονες στα μασάζ, στο ανάλογο θρεντ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
ν στ καλα .....παιδες κατι ειναι κ αυτο

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
ούτε ο Διακογιάννης τέτοια αναλυτική περιγραφή...Εύγε φίλτατε Ινδιάνε...πιστέυω ότι σιγά σιγά βρίσκεις το στυλ σου και μαθαίνεις....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν κατάλαβα δηλαδίς....Μια χαρά ήταν το Νεφελάκι...σκυλέ όσο πρέπει και είμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι μέσα βγάζει γούστα....Άψογη η Σόνια, τι να λέμε... η Λίλιαν είναι μια από τις μελλοντικές μου καταθέσεις...εξαιρετική κορασίδα....

Μπράβο Κέρβερα...αφού άντεξες!!!

Η Λίλιαν...
πολύ αξιόλογη κοπέλα. Στα ενδότερα τιμά το παρουσιαστικό της;
Την έχω κι εγώ στο πέναλτι αν και το βουνό είναι λίγο μακρυά μου.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πέρασμα πάλι απόψε από Κασσάνδρας 8γ καί ακόμα μια καλή κατάθεση στην σιγουριά που λέγεται Αλεξάνδρα  :tits: :tits: ! απλά περιμένοντας στο σαλόνι έσκασε μύτη καί ή Βάλια καί σκίρτησε ή καρδιά μου με την νταρντανορουμάνα  :new_shocked: :new_shocked: που την είχα τιμήσει πρίν 3 μήνες στο Κασσάνδρας 3 αλλά έχει βελτιωθεί πολύ ειδικά στο μαλλί  :rockon: :rockon: !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom