Μικρή τσάρκα χτες με τον μπουζόκλειδο και έταιρο φίλο, καβάλα σε πορνοτυφώνα και κινέζικη αποβολή.
Κασσάνδρας 4: Ελένη κοντούλα με όμορφο σώμα συμπαθητική παρουσία, Μαριλένα η ψηλή του ομίλου, μελαχρινή αδύνατη μακριά από τα γούστα μου.
Κασσάνδρας 4Β: Χρύσα + Αντζελίνα, δύο κοπέλες η πρώτη ξανθιά η δεύτερη μελαχρινή, ωραία σώματα και ωραίοι κώλοι, η Αντζελίνα πιο κοντά στο γούστο μου. Ψηνόμασταν για παρτούζα αλλά λόγω του ότι δεν γνωρίζω τις υπηρεσίες τους, δεν το διακινδυνέψαμε.
Κασσάνδρας 4Γ: Λαουρίτα.... να σας την περιγράψει ο μπουζόκλειδος που την δοκίμασε πρόσφατα, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά :free-indifferent-smileys-746:
Κασσάνδρας 3 Δεν άνοιξαν αλλά μέσα ήταν η Λάουρα
Κασσάνδρας 8 δεξί: Δεν άνοιξαν αλλά ήταν μέσα η Τζούλια και η Μόνικα γνωστές
Κασσάνδρας 8 μεσσαίο η Βάλια
Κασσάνδρας 8 αριστερό: Η Μαρίνα και τα μυαλά μας στα κάγκελα. Αυτό που κάνει να βγαίνει απότομα στο σαλόνι ολόγυμνη καμιά μέρα θα με στείλει αδιάβαστο και είμαι και σε κρίσιμη ηλικία
Κων/πόλεως 92Α: Φαίη η κορμάρα, τέτοιο κορμί τέτοιο στήθος και κώλος, είναι θείο χάρισμα. Τιμήθηκε από τον φίλο μας και από εμένα με άριστες εντυπώσεις. Λεπτομέρειες στην κριτική
Συνέχεια στο xbar για μπυρίτσα με λαγό, ινδιάνο, px75, Μπαρούχο, μπουζό, όλος ο καλός ο κόσμος.
Τα υπόλοιπα ανήκουν στον λαγό (όταν ξυπνήσει)