Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Σύντομη μικρή τσάρκα αρχικά  στο "αμαρτωλό βουνό" με συντροφιά τον Έναν και Μοναδικό Πρόεδρο!!!!! και στη συνέχεια μονάχος σε κάποια άλλα

Βριλησσού36Α: Στέλλα: Mελαχροινή κοπέλα, με άγριο πρόσωπο, φυσικό 2.5άρι στήθος και μεγάλα μπούτια. Μαζί της η Βίκυ: Kαστανόξανθη, με καρέ μαλλί, αδύνατο κορμί, μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια. όσο και να χτυπούσα το κεφάλι μου :headbang: :headbang: δεν μπορώ να θυμηθώ από που την ξέρω.... :headbang: :headbang:

Βριλησσού36: Nικόλ: Δε θυμίζει σε τίποτα πια το άχαρο κορίτσι που είχα δει προ διμήνου με τον μέγιστο PIATSAS....Κοκκινομάλλα πλέον, με ωραίο χτένισμα, γλυκό κοριτσίστικο πρόσωπο, φυσικό στήθος 1.5άρι, ωραία περιφέρεια(ο πρόεδρος είπε ΚΩΛΑΑΑΑΡΡΡΑΑΑΑ) και καταπληκτικό καυλάντισμα, με τριψίματα, με χάδια και φιλιά...Δεύτερη φορά που την είδα κ με κόλασε....την τρίτη δε θα τη γλυτώσει....

Βριλησσού42: Φρίντα: Mια από τις αδυναμίες μου γύρισε από τις διακοπές της...Μελαχροινή με σγουρά μαλλιά, όμορφα πράσσινα μάτια, μες στο χαμόγελο, φυσικό 2άρι στήθος, ωραία περιφέρεια και πόδια. Τζένη: Mελαχροινή παρουσία, με μακριά μαλλιά και ωραίο αδύνατο κορμί με δυνατό σημείο την περιφέρειά της....

Βριλησσού46: Δεν μας κάνανε την τιμή να μας ανοίξουν....

Βριλησσού55:Τζένη: To μελαχροινάκι, που πρόσφατα πέρασα όμορφα μαζί του, με ωραίο μουτράκι, μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκο. Ο ορισμός του κοντοπούτανου....

Φραντζή 47: H βαριεστημένη υπηρεσία μου ανακοίνωσε ότι η Αννούλα απουσίαζε από το πόστο της και περίμενε νέα κοπέλα....

Συγγρού144: Πάολα: Mελαχροινή, με μακριά μαλλιά, σκουρόχρωμη αρκετά, ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί γενικά αλλά φόραγε μια βράκα, λες και ήταν γιαγιά....Κάλυπτε όλην την περιφέρεια και έφτανε μέχρι τον αφαλό...

Κηφισού30: Ξένια: ξανθιά, με πολύ ωραίο πρόσωπο και μάτια, φυσικό στήθος 2.5άρι, με δυνατό σημείο στο κορμί της την περιφέρειά της. Αρκετή συζήτηση στο σαλόνι μιας και ανταλλάξαμε απόψεις για την πρόσφατη εμπειρία μου μαζί της...

Κηφισού60: Ρομπέρτα: η κοντή μελαχροινή Ρουμάνα, με τα τεράστια :tits2: :tits2: και ωραία περιφέρεια. Με θητεία και σε Αριστοτέλους5 και Φυλής 104.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα σε όλους.
Φίλε μας καλέ, το θέμα θα ερευνηθεί και εάν είναι έτσι σου ζητάμε συγνώμη, όντως έαν συνέβησαν όλα αυτά δεν είναι καθόλου επαγγελματικό και πολύ καλά έκανες που το γνωστοποίησες γιατί τα 50άρικα δεν πετιούνται έτσι ειδικά αυτήν την εποχή.
Θα συζητήσουμε με την κοπέλα θα τις επισημάνουμε το λάθος της και θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί όπως έχουμε πει μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η δουλειά μας. Σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου και πάλι σου ζητάμε συγνώμη για την λάθος αντιμετώπιση σου.

καλά δεν είμαι κι ο μόνος, αρκετοί έχουν ''πετάξει'' 50άρικα, καλύτερα να της δώσετε εξιτήριο της κοπελίτσας και πάρτε καμμιά από τις δυνατές μεταγραφές του χειμώνα αφού προσέχετε τη δουλειά σας.

Πελάτης σας είμαι κι από τους παλιούς καλούς, αλλά όχι άλλη τέτοια φόλα.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Πέρασμα απ'το βουνό και στο 36 τράκαρα τη Φαίη. Μ'έφτιαξε με το καβλοσαλονάρισμα και παραδόθηκα στα χέρια και το στόμα της. Άξια μαθήτρια της Πενοσχολής αν και λιγότερο performance (ευτυχώς για μένα). Κριτική δεν γράφω όταν μου το ζητούν. 2 λόγια για την απαράδεκτη.... Χτύπησε στο 15λεπτο την πόρτα!!! :jerking: Καλά, δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι γίνεται αντιπαθής; Btw έτυχε να μιλήσω με άλλον παίχτη την επόμενη και μόλις ανέφερα τ΄όνομά της μου είπε "ποιά αυτή που λέει σε όλους σε ξέρω που έρχεσαι και δεν περνάς;" Κυρά απ'αυτούλα μου άλλαξε το τροπάρι, σε πήραμε χαμπάρι. Σε τέτοιες εποχές συμπεριφορές όπως η δική σου είναι τουλάχιστον αντιεπαγγελματικές. Αν θες να μας διώχνεις πες το εξαρχής. Το υφάκι 100 καρδιναλίων δεν περνάει πλέον. Αλλιώς βάλε ταμπέλα απόξω "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΑΜΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ". Μένω σ'αυτά για να μην πω κι άλλα.....
Και (ευτυχώς) η συγκεκριμένη είναι η παραφωνία της αλυσίδας. Οι υπόλοιποι στο πόστο αυτό είναι απλά άψογοι.
Η φάση με τη Φαίη πήγε καλά και ίσως ξανατολμήσω. Φτάνει να μη δουλεύει η απ'αυτούλα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πέρασμα απ'το βουνό και στο 36 τράκαρα τη Φαίη. Μ'έφτιαξε με το καβλοσαλονάρισμα και παραδόθηκα στα χέρια και το στόμα της. Άξια μαθήτρια της Πενοσχολής αν και λιγότερο performance (ευτυχώς για μένα). Κριτική δεν γράφω όταν μου το ζητούν.

Τι εννοείς...?
(Πάντως με Φαίη είχα κάνει ένα από τα καλύτερα SEX του 2013......)... :rockon:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Καλησπέρα πρόγραμμα για αύριο 23/ 1/ 2014

9.30 - 17.00 Σαμάνθα - Μόνικα
17.00 - 00.00 Φρίντα - Σάσα
00.00 - 6.00 Μαρκώ - Τζένη

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
10
Like
332
Πόντοι
291
ρε παιδια την σαντρα απο λ. αθηνων 318 πειραιως 193 desire,την εχει παρει κανεις?εντυπωσεις?συστασεις κλπ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δε γράφω "κατά παραγγελία". Με πιάνεις;;; ;)
Ωστόσο έμεινα με πολύ καλές εντυπώσεις από τη νεαρά. :pipa1:

Σε έπιασα φίλε....απλά μερικοί άλλοι όχι............. ;) Πρέπει να τα αναλύεις..... ;)

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα γνωριζει καποιος προγραμμα απο το κασσανδρας 8? Μηπως ξερετε ποτε δουλευει η νικολετα η ξανθια με το ενισχυμενο στηθος? Λογο δουλειας πηγαινα μονο πρωι και δεν την εβρισκα σημερα ρεπαρω λετε να την πετυχω αμα παω?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλησπερα γνωριζει καποιος προγραμμα απο το κασσανδρας 8? Μηπως ξερετε ποτε δουλευει η νικολετα η ξανθια με το ενισχυμενο στηθος? Λογο δουλειας πηγαινα μονο πρωι και δεν την εβρισκα σημερα ρεπαρω λετε να την πετυχω αμα παω?
θα κάνεις καιρό να την δεις την κορασίδα.... ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom