Σύντομη μικρή τσάρκα αρχικά στο "αμαρτωλό βουνό" με συντροφιά τον Έναν και Μοναδικό Πρόεδρο!!!!! και στη συνέχεια μονάχος σε κάποια άλλα
Βριλησσού36Α: Στέλλα: Mελαχροινή κοπέλα, με άγριο πρόσωπο, φυσικό 2.5άρι στήθος και μεγάλα μπούτια. Μαζί της
η Βίκυ: Kαστανόξανθη, με καρέ μαλλί, αδύνατο κορμί, μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια. όσο και να χτυπούσα το κεφάλι μου
δεν μπορώ να θυμηθώ από που την ξέρω....
Βριλησσού36: Nικόλ: Δε θυμίζει σε τίποτα πια το άχαρο κορίτσι που είχα δει προ διμήνου με τον μέγιστο PIATSAS....Κοκκινομάλλα πλέον, με ωραίο χτένισμα, γλυκό κοριτσίστικο πρόσωπο, φυσικό στήθος 1.5άρι, ωραία περιφέρεια(ο πρόεδρος είπε ΚΩΛΑΑΑΑΡΡΡΑΑΑΑ) και καταπληκτικό καυλάντισμα, με τριψίματα, με χάδια και φιλιά...Δεύτερη φορά που την είδα κ με κόλασε....την τρίτη δε θα τη γλυτώσει....
Βριλησσού42: Φρίντα: Mια από τις αδυναμίες μου γύρισε από τις διακοπές της...Μελαχροινή με σγουρά μαλλιά, όμορφα πράσσινα μάτια, μες στο χαμόγελο, φυσικό 2άρι στήθος, ωραία περιφέρεια και πόδια.
Τζένη: Mελαχροινή παρουσία, με μακριά μαλλιά και ωραίο αδύνατο κορμί με δυνατό σημείο την περιφέρειά της....
Βριλησσού46: Δεν μας κάνανε την τιμή να μας ανοίξουν....
Βριλησσού55:Τζένη: To μελαχροινάκι, που πρόσφατα πέρασα όμορφα μαζί του, με ωραίο μουτράκι, μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκο. Ο ορισμός του κοντοπούτανου....
Φραντζή 47: H βαριεστημένη υπηρεσία μου ανακοίνωσε ότι η Αννούλα απουσίαζε από το πόστο της και περίμενε νέα κοπέλα....
Συγγρού144: Πάολα: Mελαχροινή, με μακριά μαλλιά, σκουρόχρωμη αρκετά, ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί γενικά αλλά φόραγε μια βράκα, λες και ήταν γιαγιά....Κάλυπτε όλην την περιφέρεια και έφτανε μέχρι τον αφαλό...
Κηφισού30: Ξένια: ξανθιά, με πολύ ωραίο πρόσωπο και μάτια, φυσικό στήθος 2.5άρι, με δυνατό σημείο στο κορμί της την περιφέρειά της. Αρκετή συζήτηση στο σαλόνι μιας και ανταλλάξαμε απόψεις για την πρόσφατη εμπειρία μου μαζί της...
Κηφισού60: Ρομπέρτα: η κοντή μελαχροινή Ρουμάνα, με τα τεράστια
και ωραία περιφέρεια. Με θητεία και σε Αριστοτέλους5 και Φυλής 104.