Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Γρήγορο πέρασμα από Φραντζή47 χθες με ινδιάνο και είδαμε ότι η Αννούλα επέστρεψε στη θέση της μιας και τα φώτα και η πόρτα ήταν ανοιχτά....Γύρισε και η Φρίντα στο Β42 οπότε οι επιλογές μας πολλαπλασιάζονται!!! :rockon: :rockon: :rockon:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Γρήγορο πέρασμα από Φραντζή47 χθες με ινδιάνο και είδαμε ότι η Αννούλα επέστρεψε στη θέση της μιας και τα φώτα και η πόρτα ήταν ανοιχτά....Γύρισε και η Φρίντα στο Β42 οπότε οι επιλογές μας πολλαπλασιάζονται!!! :rockon: :rockon: :rockon:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Η Κλαιρη ειναι η Λαουρα........
Μπορεις να το διαπιστωσεις και στο banner

;) ;) ;) ;) ;) ;)

δεν αντιλεγω,αλλωστε το μπανερ γραφει λαουρα,απλα μου κανει εντυπωση για το φιλο που εγραψε οτι πηγε χτες και ζητησε τη λαουρα και του ειπε η υπηρεσια οτι δουλευει η κλαιρη και στη ουσια εχασε τον πελατη αφου ειναι η ιδια τελικα..ανοργανωσια.επισης επειδη εχω μηδενικη πειρα ως αναφορα τις κοπελες στα στουντιο,παρακολουθω τις ενημερωσεις σου ανελλειπως,στις 5 γεναρη ειχες αναφερει για την κλαιρη ,για ψηλη μελαχροινη με πλουσιο στηθος αλλα δεν ειχες επισημανει οτι ηταν η λαουρα,το δεσα και γω οτι ειναι αλλη :grin:..παντως χαρας το κουραγιο σου που  κανεις τοσο μεγαλες τσαρκες...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το έγραψα ξανά.
Εχθές πάλι έκανα τσάρκα στο Κασσανδρέικο.
Δεν διαφωνώ...ορισμένες κοπέλες προφανώς έχουνε σταθερή πελατεία και ενδεχομένως κάποιες ώρες να κάνουνε ουρά για αυτές.

Αλλά όταν είσαι για περίπου κανά μι΄σαωρο εκεί και βλέπεις πως δεν περνάει ούτε αρσενική μύγα, τότε δεν καταλαβαίνω την τακτική τους του...50ρικου στο βασικό πρόγραμμα βρέξει χιονίσει.
Για να μην είμαι άδικος, στη Λαουρίτα μου είπανε από την αρχή πως τα εμπλουτισμένα προγράμματα τα δίνανε με ένα 20ρικο λιγότερο...αλλά αυτή δεν με εμπνέει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το έγραψα ξανά.
Εχθές πάλι έκανα τσάρκα στο Κασσανδρέικο.
Δεν διαφωνώ...ορισμένες κοπέλες προφανώς έχουνε σταθερή πελατεία και ενδεχομένως κάποιες ώρες να κάνουνε ουρά για αυτές.

Αλλά όταν είσαι για περίπου κανά μι΄σαωρο εκεί και βλέπεις πως δεν περνάει ούτε αρσενική μύγα, τότε δεν καταλαβαίνω την τακτική τους του...50ρικου στο βασικό πρόγραμμα βρέξει χιονίσει.
Για να μην είμαι άδικος, στη Λαουρίτα μου είπανε από την αρχή πως τα εμπλουτισμένα προγράμματα τα δίνανε με ένα 20ρικο λιγότερο...αλλά αυτή δεν με εμπνέει.
ξεχασα να πω πως ακόμα και στη Λαουρίτα το πενηντάρικο πενηντάρικο...
απλά σου λέγανε πως θα έχεις και κάτι έξτρα...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
θα μας τρελλάνει η κυρά Λίτσα...η Λάουρα τώρα δουλεύει ως Κλαίρη.....τι θαγίνει ρε παιδιά??αποφασίστε....

:dunno: :dunno: :hmm: :hmm:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Η 2η επιχείρηση με Κέντυ (1η καλοκαιρινή ήταν) οδήγησε σε καυστική κριτική η οποία και θα ανέβει.

Μιλάμε για ορισμό της Ξ Ε Π Ε Τ Α Σ.

highlights:

The No song
Μη μου αγγίζεις τα βυζιά
_Στο 2ο λεπτό που είναι στο δωμάτιο_: -Άντε δεν έχουμε χρόνο!
Στα 4, έμοιαζε με καμήλα
Μετά από δυναμικές ενέργειες τελείωσα σε ρεκόρ για να τη διώξω.

Μακρυά και να μείνετε ακόμη πιο πέρα παιδιά, κοροϊδία είναι η Κέντυ.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.
Κάποια κορίτσια αποφασίζουν για χ, ψ λόγους να κάνουν αυτήν τη δουλειά.
ΟΚ, καταλαβαίνω ,είναι δύσκολη δουλειά, πάντα οι αναμνήσεις θα τις ακολουθούν σε όλη τη ζωή τους ακόμα και όταν σταματήσουν, είναι ο χώρος ζόρικος .
Γιατί δεν την κάνετε καλά τη δουλειά ?
Ή καντε τη καλά ή μην την κάνετε καθόλου !(δεν μιλάω προφανώς για εξαναγκασμένη πορνεία, it goes without saying)
Γιατί μπαίνετε σε αυτόν τον χώρο , χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα?
Δεν θα βγάλετε λεφτά και αργά ή γρήγορα θα υπάρξει πρόβλημα οικονομικό.
Δεν θα βρίσκετε θύματα να τους εξαπατάτε για πολύ.
Τελειώσαν οι χρυσές εποχές και πια μετράμε το κάθε ευρώ .
Δείτε πόσες κοπέλες μέτριας εμφάνισης , σαρώνουν και μαζεύουν όλο το μπαγιόκο με τις επιδόσεις τους στο δωμάτιο.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.
Κάποια κορίτσια αποφασίζουν για χ, ψ λόγους να κάνουν αυτήν τη δουλειά.
ΟΚ, καταλαβαίνω ,είναι δύσκολη δουλειά, πάντα οι αναμνήσεις θα τις ακολουθούν σε όλη τη ζωή τους ακόμα και όταν σταματήσουν, είναι ο χώρος ζόρικος .
Γιατί δεν την κάνετε καλά τη δουλειά ?
Ή καντε τη καλά ή μην την κάνετε καθόλου !(δεν μιλάω προφανώς για εξαναγκασμένη πορνεία, it goes without saying)
Γιατί μπαίνετε σε αυτόν τον χώρο , χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα?
Δεν θα βγάλετε λεφτά και αργά ή γρήγορα θα υπάρξει πρόβλημα οικονομικό.
Δεν θα βρίσκετε θύματα να τους εξαπατάτε για πολύ.
Τελειώσαν οι χρυσές εποχές και πια μετράμε το κάθε ευρώ .
Δείτε πόσες κοπέλες μέτριας εμφάνισης , σαρώνουν και μαζεύουν όλο το μπαγιόκο με τις επιδόσεις τους στο δωμάτιο.
:thumbsup: :thumbsup:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715

και τελικά είναι και πιο φιλότιμες με τη δραστηριότητά τους και προσφέρουν απόλαυση με θεμελιωμένη την καλή και σταθερή συνέχεια. Φυσικά και τις προτιμούμε από τις πλαστικούρες.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Δευτερα στο Βριλησσου 42 - Φριντα + Σασα. Σαμανθα + Παολα. Μαργκω + Τζενη  :-* :-* :-*
  :-* :-* :-*  Φριντα και Σασα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• PC040005.JPG
    PC040005.JPG
    62 KB · Εμφανίσεις: 59
  • PC230003.JPG
    PC230003.JPG
    69,2 KB · Εμφανίσεις: 18

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
:-* :-* :-*  Παολα και Τζενη  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• PC160007.JPG
    PC160007.JPG
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • P1040001.JPG
    P1040001.JPG
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 20

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Τι βλέπουν τα ματάκια μου; Η Μαρκέλα πήρε μεταγραφή για την αλυσίδα της Καρολίνας;

Να'ναι καλά η Παολάρα και τα κανόνια της.  :tits:
αναρωτιέμαι τι συμβόλαιο θα της έκανε...τύφλα να έχει η μεταγραφή του μπέιλ στη ρεάλ.... :grin: :grin: :grin:

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Η 2η επιχείρηση με Κέντυ (1η καλοκαιρινή ήταν) οδήγησε σε καυστική κριτική η οποία και θα ανέβει.

Μιλάμε για ορισμό της Ξ Ε Π Ε Τ Α Σ.

highlights:

The No song
Μη μου αγγίζεις τα βυζιά
_Στο 2ο λεπτό που είναι στο δωμάτιο_: -Άντε δεν έχουμε χρόνο!
Στα 4, έμοιαζε με καμήλα
Μετά από δυναμικές ενέργειες τελείωσα σε ρεκόρ για να τη διώξω.

Μακρυά και να μείνετε ακόμη πιο πέρα παιδιά, κοροϊδία είναι η Κέντυ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα σε όλους.
Φίλε μας καλέ, το θέμα θα ερευνηθεί και εάν είναι έτσι σου ζητάμε συγνώμη, όντως έαν συνέβησαν όλα αυτά δεν είναι καθόλου επαγγελματικό και πολύ καλά έκανες που το γνωστοποίησες γιατί τα 50άρικα δεν πετιούνται έτσι ειδικά αυτήν την εποχή.
Θα συζητήσουμε με την κοπέλα θα τις επισημάνουμε το λάθος της και θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί όπως έχουμε πει μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η δουλειά μας. Σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου και πάλι σου ζητάμε συγνώμη για την λάθος αντιμετώπιση σου.

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Τελικά η Κλαίρη είναι η Λάουρα ή οχι? Μάλλον πρώτη ευκαιρία θα πάω να δω μόνος μου. Πάντως αν είναι η ίδια, τα βαφτίσια ειναι μια αποτυχία.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
αναρωτιέμαι τι συμβόλαιο θα της έκανε...τύφλα να έχει η μεταγραφή του μπέιλ στη ρεάλ.... :grin: :grin: :grin:
η μεταγραφη της χρονιας λαγουδακο μου.η μαρκελα εχει φανατικο κοινο και σιγουρα θα τα βγαλει τα λεφτα της μεταγραφης

themisko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο μενα ειμαι αρκετο καιρο φανατικος του site αλλα εβλεπα χωρις να μπαινω στο κοπο να σχολιαζω πλεον θα προσπαθω και εγω με τη σειρα μου να βοηθαω οσο μπορω στις διαφορες ενημερωσεις!!!!!μετα απο περασμα στη Φυλης κατηφορησαμε με εναν φιλο προς το τιμημενο στενο Κασσανδρας ( 00:30-00:45 καπου εκει περιπου
Κυριακης Βραδυ).Εχουμε και λεμε :
Kασσανδρας 8 μολις που ειχε σβησει το φως,
κασσανδρας 3 πανω  η ιταλιδα του ομιλου Μαριλενα ψηλη μελαχρινη και αδυνατη με φουλ προγραμμα στα 40 ευρω...και η Μαρια κοντη με ωραια βυζακια θα ελεγα αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο και αυτη.
Κασσανδρας 6 η γνωστη σε ολους χρονια Ιρενα.
κασσανδρας 4 πανω κλειστο,
κασσανδρας 4 κατω αντζελινα και χρυσα ιδιαιτερα ζωηρες στο σαλονι αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο..
κασσανδρας 4Γ η λαουριτα και η Ελενα ιδιαιτερα προσχαρες και οι δυο και τελος
Κασσανδρας 3 κατω δεν ειχε κοπελα...
αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα!!παντως γενικο συμπερασμα στα κασσανδρας που παω πολυ συχνα,αν εξερεσουμε τα τοπ ονοματα Μαρινα,Μελινα κλπ εχει πεσει αρκετα το επιπεδο σε σχεση με  πιο παλια σε σημειο καποιες κοπελες να ειναι πολυ πιο κατω ακομα και απο μερικες στη Φυλης..  :huh:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τελικά η Κλαίρη είναι η Λάουρα ή οχι? Μάλλον πρώτη ευκαιρία θα πάω να δω μόνος μου. Πάντως αν είναι η ίδια, τα βαφτίσια ειναι μια αποτυχία.
Ναι φιλε μου, ειναι η ιδια κοπελα.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom