Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ξέρει αυτός για ποιόν το λέω, και αφού σαν xbar υπογράφει και μιλάει, έτσι τον λέω και εγώ. Είπαμε η αλήθεια νε λέγεται πάντα. Και μια που το ανέφερε η κουβέντα, το αρνητικό που έχω να τους προσάψω είναι το σαλονάρισμα τους. Ψυχρό, άχρωμο και χωρίς καθόλου καυλάντισμα. Τους το έχω ξαναπεί. Έχουν σαλονάρες με μπαρ μέσα και θα έπρεπε για μένα τουλάχιστον να το εκμεταλευτούν. Λέμε τα καλά λέμε και τα κακά.
Εννοείται αν δεν είχα διαβάσει τις κριτικές σας για την Τζούλια δεν θα έμπαινα στο δωμάτιο και φυσικά ούτε θα την περίμενα κανένα 20λεπτο στο σαλόνι να βγει από μεγάλο πρόγραμμα.
το ξέρω ρε συ ότι αναφέρεσαι στον εκπρόσωπο...αλλα έχει πλάκα έτσι όπως το είπες... :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Οπως το λεει και ο τιτλος αγαπητοι φιλοι. Η Ναταλι απο τα Κασσανδρας. Ηταν Μεγαλυτερη Μαλακια της Ζωης μου που εχω κανει ποτε μου. Χαμενα 100 Ευρω. Το κοριτσι δεν κανει τιποτε , απολυτη ψυχροτητα , βαριωταν και ισα εκατσε στο δωματιο 10 λεπτα. Μακρυα αγαπητοι φιλοι μου για να μην κλαιτε τα λεφτα σας , το κοριτσι δεν κανει τιποτε και η τσατσα κοροιδευει. Επισης με ενημερωσαν τα αλλα κοριτσια απο τα στουντια Βριλλησου οτι εχουν ακουσει και απο αλλους πελατες αυτα τα παραπονα και οτι ειναι μουφα εκει η κατασταση. Δεν θα αναφερω τα ονοματα των κοριτσιων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εδωσες 100 ευρω σε στουντιο? Γιατι?

Επισκέπτης
Εδωσες 100 ευρω σε στουντιο? Γιατι?

Που λες επαιρνα συνεχεια τηλεφωνο τον Μαριο για κλεισω ραντεβου με την Φαιη Call girls αλλα κανενας δυστηχως δεν σηκωνε το γαμημενο για τηλεφωνο. Στοχος μου ηταν να βγω με την Φαιη κατω στην Γλυφαδα. Χθες ειχα τα γενελθια μου γινομαι 36 χρονων και ηθελα να το κανω δωρο στον εαυτο μου.

tampalouka

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ΑΝ είναι η ιδια που νομιζω, θα συμφωνησω..πεταμενα λεφτα!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Σκανδαλώδες!

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
μαυροοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
μαυροοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο την πρωτη στιγμη που μπηκε στο δωματιο βαριοταν και μουρμουραγε. Τα συμπερασματα δικας αγαπητοι φιλοι μου. Θα κοιταξω να πουλησω κανεναν φακο Nitecore στο ebay και θα παρω πισω τα χρηματα μου. Αλλα πρωτα πρεπει να δωσουμε ενα πολυ καλο μαθημα σε αυτες τις γαμημενες ξεπετες- κομωδινα. Να μην την επισκεφτει κανενας απο εσας αγαπητοι φιλοι μου ουτε για χαβαλε η για ματι. Το παθημα μου να μου γινει μαθημα και να ενημερωθηκε εσεις για να μην πεσετε στην ιδια παγιδα και κλαιτε τα λεφτα σας σαν εμενα.

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
539
Πόντοι
360
Ρε παιδιά συγνώμη που θα το πω αλλά εφόσον δεν κάνει τίποτα γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ????

Δε λέμε να βγάλετε τα μπράτσα έξω και να αρχίσετε να δέρνετε....

Αλλά 100€ είναι αυτά. Άμα σπβαρέψεις ντυθείς γρήγορα, βγεις στην τσατσά, ζητήσεις τον υπεύθυνο και αρχίζει να διαμαρτύρεσαι έντονα και φωνάξεις αστυνομία (ή κάνεις πως φωνάζεις) λύνεται το πρόβλημα. Απλά μην πατε μόνοι σας γιατί θα σας βγάλουν τρελό και μη χάσετε την ψυχραιμία γιατί θα "πατήσουν εκεί" και θα πάει το δίκιο περίπατο....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε παιδιά συγνώμη που θα το πω αλλά εφόσον δεν κάνει τίποτα γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ????

Αλλά 100€ είναι αυτά. Άμα σπβαρέψεις ντυθείς γρήγορα, βγεις στην τσατσά, ζητήσεις τον υπεύθυνο και αρχίζει να διαμαρτύρεσαι έντονα και φωνάξεις αστυνομία (ή κάνεις πως φωνάζεις) λύνεται το πρόβλημα. Απλά μην πατε μόνοι σας γιατί θα σας βγάλουν τρελό και μη χάσετε την ψυχραιμία γιατί θα "πατήσουν εκεί" και θα πάει το δίκιο περίπατο....
Τα λεφτα για να την γαμησει δεν τα εδωσε;Την γαμησε η δεν την γαμησε;Υπαρχει κανα συμβολαιο πουθενα οτι περα απο αυτο η πουτανα πρεπει να σας κανει κωλοτουμπες,χορους και πανηγηρια;Αν ζητατε κατι παραπανω,να βρειτε γκομενα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τα λεφτα για να την γαμησει δεν τα εδωσε;Την γαμησε η δεν την γαμησε;Υπαρχει κανα συμβολαιο πουθενα οτι περα απο αυτο η πουτανα πρεπει να σας κανει κωλοτουμπες,χορους και πανηγηρια;Αν ζητατε κατι παραπανω,να βρειτε γκομενα.
Alexίζεις.  :thumbsup:

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
539
Πόντοι
360
100 ευρώ δεν είναι μόνο για απλό γαμήσι από όσο ξέρω... αλλά για φουλ πρόγραμμα.

Ο φίλος λέει ότι δεν τον άφησε να κάνει τίποτα και οι υπηρεσίες της ήταν μόνο πίπα και απλό σεξ...

Αν εσύ master21 και εσύ alex71 δίνεις 100€ για απλό τότε πολύ ακριβά πληρώνετε το λίγο καθαρότερο σεντόνι από τα απλά μπουρδέλα των 10-20 ευρώ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
100 ευρώ δεν είναι μόνο για απλό γαμήσι από όσο ξέρω... αλλά για φουλ πρόγραμμα.

Ο φίλος λέει ότι δεν τον άφησε να κάνει τίποτα και οι υπηρεσίες της ήταν μόνο πίπα και απλό σεξ...

Αν εσύ master21 και εσύ alex71 δίνεις 100€ για απλό τότε πολύ ακριβά πληρώνετε το λίγο καθαρότερο σεντόνι από τα απλά μπουρδέλα των 10-20 ευρώ...
100 σε στουντιο γενικως, ποτέ. Για να αποφευγω ακριβως τετοιες ηττες.
Κατοσταρικα μονο με ανεση χρονου σε ξενοδοχειο.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Στούντιο μέχρι 50αρικο για όποιον δε μπορεί να διαθέσει για call girl 'η θέλει να τον δέσουν/δείρουν/πηδήξουν κτλ..
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για πλάκα..+20 ευρώ για 69, +20 για 71,+10 +84 κτλ..

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81

Τα "μαγαζάκια" της οδού Κασσάνδρας πάνε γυρεύοντας για ένα ΧΟΝΤΡΟ μποϊκοτάρισμα διότι με τη συμπεριφορά κάποιων κοριτσιών (όχι όλων) μας έχουν φέρει στο όριο... Ορισμένες την έχουν δει κάπως!  >:( >:( >:(

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Το παθημα μου να μου γινει μαθημα και να ενημερωθηκε εσεις για να μην πεσετε στην ιδια παγιδα και κλαιτε τα λεφτα σας σαν εμενα.
Αλλη φορα  μονο με στανταρακι που ξερεις οτι θα περασεις καλα.
Δοκιμες με 100ευρα δεν κανουμε. 
Κριμα που δεν το ευχαριστηθηκες...

Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0

η μόνη λύση....

Τα "μαγαζάκια" της οδού Κασσάνδρας πάνε γυρεύοντας για ένα ΧΟΝΤΡΟ μποϊκοτάρισμα διότι με τη συμπεριφορά κάποιων κοριτσιών (όχι όλων) μας έχουν φέρει στο όριο... Ορισμένες την έχουν δει κάπως!  >:( >:( >:(

:tickedoff: :helpplea:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Που κολλάνε τα Κασσάνδρας ρε παλικάρια; Αφού στο Βριλησσού 60 πήγε ο τύπος.  :think:

μπράβο στον PX75 που κατάφερε και έσεισε τον γρίφο  :rockon:

εγώ για να είμαι ειλικρινής στο πρώτο post κόλλησα λίγο και λέω αφού δεν δουλεύει καμια Ναταλι τώρα στα κασσάνδρας τι λέει ο τύπος  :think:

καλά κανεις και το διευκρινίζεις γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσεις  όπως ο τύπος πριν που έριξε μαύρο στα μαγαζιά χωρίς να φταίνε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom