Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Παιδες Paris απο Τριγγετα 3 αξιζει για σκισιμο???

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
ΚΑΛΗΜΕΡΑ αν πήγες γράψε σε παρακαλούμε μια κριτική ή πόσταρε την εμπειρία σου γιατί σε εμάς η πλειονότητα του κόσμου μας δηλώνει ότι εκτός απο πολύ όμορφη είναι και πολύ καλή.
Εδώ διαπιστώνω όμως ότι δυο διακεκριμένα μέλη έχουν μια άποψη κάπως διαφορετική και θα θέλαμε και την δική σου κριτική, αν πήγες και είναι θετική μάλλον με τους προηγούμενους να ήταν θέμα ημέρας, διάθεσης ή χίλια-δυο αν όμως είναι αρνητική πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό και να συζητήσουμε την ιζαμπέλα να δούμε τι μπορεί να διορθώσει γιατί ομολογουμένως είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και πρέπει και οι υπηρεσίες της να είναι αντίστοιχες της ομορφιάς της.
Σε ευχαριστούμε όπως επίσης και τον φίλο cheyenne και aris.

Ανεξάρτητα από την Ιζαμπέλα, δουλείά κάνουν κι αυτά τα έρμα τα κορίτσια, κάποια στιγμή μπορεί να μην είναι και στα καλά τους. Συμβαίνει με όλους τους επαγγελματίες. Αλλά να δώσει κάποιος 50 ευρώ για σεξουαλικές υπηρεσίες και να μην μείνει ευχαριστημένος, προκαλεί στεναχώρια και γκρίνια το λιγότερο... Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σπάσιμο...Όσο για την Ισαβέλα, από τις φωτό τουλάχιστον την έχω στα υπόψιν μου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έκανα ένα γρήγορο πέρασμα από Φυλής 104...αφού ήμουν στην περιοχή με redmanftw,είδαμε Νεφέλη
Bέρα - Αντριάνα.......και αφού είχαμε μια σύντομη κουβέντα με τα κορίτσια αποχωρήσαμε...... :sunglasses:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Περιληπτική ενημέρωση από Σαββατιάτικη μεταμεσονύκτια τσάρκα, μιας και για πολλά από τα κορίτσια που είδαμε έχω αναφερθεί σε παλιότερες ενημερώσεις, συντροφιά με τους px75, lagonisian και mpouzoklido :

Ιεροφαντών 9 : Γιούλη, μελαχρινή αφρατούλα ντυμένη με λευκό μίνι φόρεμα που δεν άφηνε σε κοινή θέα πολλές λεπτομέρειες του –μπαμπάτσικου- σώματος της. Ντανιέλλα. Ξανθιά με σπαστά μακριά μαλλιά γλυκό πρόσωπο  και αφράτη περιφέρεια σε φουλ πρόγραμμα. Οι αρκετά έμπειροι θα την θυμούνται και σαν Ρωξάνη από τον όμιλο Κασσάνδρας 3-4 χρόνια πριν.

Ευνειδών 5 : Χριστίνα. Αδύνατη ανορεξία νεαρή με κοκκινωπά μαλλιά. Από 20 το απλό στα 40 το πρωκτικό.

Μ. Αλεξάνδρου 133 : Μιχαέλλα.

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια

Κωνσταντινουπόλεως 92Α: Λίζα

Κωνσταντινουπόλεως 92 : Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως 94 : Εμιλυ και Φαιη. Νέα κάπελα καστανή με ίσια μαλλιά, γλυκό προσωπάκι και αρμονικές αναλογίες.

Κασσάνδρας 4 : Κλειστό

Κασσάνδρας 4Β : Χρύσα. Νεαρή ξανθιά με καρέ χτένισμα, απλά συμπαθής αλλά μέχρι εκεί. Αντζελίνα. Μελαχρινή, με σπαστά ελαφρώς μαλλιά, σώμα χωρίς κάποια ατέλεια, ωραίο πίσω συστημα αλλά και δίχως το κάτι που θα με ενθουσιάσει.

Κασσάνδρας  4Γ :  Κλειστό

Κασσάνδρας  6: Ιρένα

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Λουΐζα

Κασσάνδρας 3 (πάνω): Ανίτα. Ξανθιά συμπαθής  χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό άξιο αναφοράς. Μαριλενα. Η ψηλή αδύνατη με το φουλ πρόγραμμα που επέστρεψε στον όμιλο μετά από πέρασμα στο Μελαντιας 50 κλπ σαν Μίκυ

Κασσάνδρας  8Α: Κλειστό

Κασσάνδρας  8Β: Κλειστό

Κασσάνδρας 8Γ: Μαρίνα, η μελαχρινή γυναικάρα του ομίλου και όχι μόνο.

Ι. Οδός 66 : Ανίτα και Αντιγόνη κλασσικά.

Σ. Πάτση 40 : Κλειστό

Σ. Πάτση 27 : Τζούλια

Κροκεών 6 (πάνω): Κλειστό.

Κροκεών 6 (κάτω): Μάγια. Ψηλή ξανθιά με μακριά μαλλιά και ωραίο πίσω σύστημα. Νταίιζυ. Νεαρή μελαχρινή ψηλή, έχοντας  κοτσίδα τα μαλλιά της. Topless εμφάνιση με ενδιαφέρουσα περιφέρεια.

Λ. Αθηνών 204 : Μάγια, νεαρό μελαχρινό μικροκαμωμένο πιπίνι. Ιζαμπέλλα. Ξανθιά με ίσια μαλλιά ενισχυμένο στήθος σε κοινή θέα, κορμάρα. Κλαούντια. Νεαρή γλυκιά, με κάποια love handles με πλούσιο στήθος και αφράτη περιφέρεια να διακρίνονται μες από το μαύρο fish net που φορούσε.

Λ. Αθηνών 318 : Αλεξία, νεαρή συμπαθής ξανθιά, αλλά μέχρι εκεί και Αντζελινα, αδύνατη μελαχρινή, με όμορφο ναζιάρικο μουτράκι,  αλλά υπερβολικό αδύνατη για τα γούστα μου. Αντίθετα ο λαγός ενθουσιάστηκε.

Λ. Αθηνών 373 : Χρύσα. Κοπέλα αρκετά γνωστή στον όμιλο και Χριστίνα.  Νεαρή με μακριά σκούρα μαλλιά, τσαχπίνικο πρόσωπο, πλούσιο φυσικό στήθος ντυμένη με μπικίνι και λεύκες μπότες. Με πέρασμα και από το Βουρβαχη 19 σαν Χριστιάννα.

Κηφισού 30 : Ξενια. Νεαρή ξανθιά με κορμί λαμπάδα. Στο ισόγειο του κτιρίου ετοιμάζεται να ανοίξει νέο ίδρυμα, με όνομα CAGE. Από τον τίτλο και πληροφορίες που πήραμε αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για νέο dungeon χώρο, με ειδικά προγράμματα για τους λάτρεις του είδους.

Αντιοχείας 64 : Αλεξία. Ψηλή ξανθιά αδύνατη με ίσια μαλλιά, γνωστή και σαν Σάρα από Φραντζή 47, Πειραιώς 109Α,Σ. Πάτση 40.

Θεσσαλονίκης 96 : Δάφνη η γνωστή ξανθιά εντυπωσιακή Ελληνίδα Milf, Αλεξάνδρα, νεαρή μελαχρινή με ίσια μαλλιά,  ωραίο πίσω σύστημα ,με αρκετό νάζι στο σαλόνι . Σε κοινή θέα το εντυπωσιακό της στήθος

Τατοίου 58 (πάνω): Ναταλι. Η γνωστή milf των studio. Μαζί της η Λάουρα. Η ψηλή ξανθιά απο την αλυσιδα του Μεγαλέξανδρου με  πολύ όμορφο πρόσωπο, τα μεγάλα εκφραστικά μάτια, ωραίο σώμα χωρίς περιττά κιλά.

Τατοίου 58 (κάτω): Νάνσυ. Ψηλή ξανθιά νταρντάνα, με μέτριο πρόσωπο. Εμμανουέλλα. Όμορφη νεαρή μελαχρινή με καρέ χτένισμα πλέον στα μέχρι πρότινος ίσια μακριά μαλλιά της  και καλό σώμα

Τατοίου 71 : Βίκυ. Νεαρή μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου. Ωραίο πρόσωπο, καλό σώμα, δεν είχε το sex appeal που χρειάζεται για να σε πείσει.

Βούρβαχη 19 : Λουΐζα. Νέα άφιξη. Νεαρή μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο, πλούσιο φυσικό στήθος και φουλ πρόγραμμα. Με παλιότερη θητεία στο Βουρβαχη 19 και το Φυλής 104 σαν Εύα. Ορνελλα. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή Milf.Δεν είναι άλλη από την  γνωστή σε πολλούς Ζιζελ/ Αριάδνη/ Αγγελική από αρκετά studio. Μια άψογη κατάθεση έλαβε χώρα και η τσάρκα τέλειωσε εδώ.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ανεξάρτητα από την Ιζαμπέλα, δουλείά κάνουν κι αυτά τα έρμα τα κορίτσια, κάποια στιγμή μπορεί να μην είναι και στα καλά τους. Συμβαίνει με όλους τους επαγγελματίες. Αλλά να δώσει κάποιος 50 ευρώ για σεξουαλικές υπηρεσίες και να μην μείνει ευχαριστημένος, προκαλεί στεναχώρια και γκρίνια το λιγότερο... Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σπάσιμο...Όσο για την Ισαβέλα, από τις φωτό τουλάχιστον την έχω στα υπόψιν μου.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Αν και εγω δεν περασα καλα μαζι της, ωφειλω να παραδεχτω οτι ειναι πολυ ομορφη.
Μακάρι εσύ να περάσεις καλα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Περιληπτική ενημέρωση από Σαββατιάτικη μεταμεσονύκτια τσάρκα, μιας και για πολλά από τα κορίτσια που είδαμε έχω αναφερθεί σε παλιότερες ενημερώσεις, συντροφιά με τους px75, lagonisian και mpouzoklido :

Λ. Αθηνών 204 : Μάγια, νεαρό μελαχρινό μικροκαμωμένο πιπίνι.
Βούρβαχη 19 : Λουΐζα. Νέα άφιξη. Νεαρή μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο, πλούσιο φυσικό στήθος και φουλ πρόγραμμα. Με παλιότερη θητεία στο Βουρβαχη 19 και το Φυλής 104 σαν Εύα. Ορνελλα. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή Milf.Δεν είναι άλλη από την  γνωστή σε πολλούς Ζιζελ/ Αριάδνη/ Αγγελική από αρκετά studio. Μια άψογη κατάθεση έλαβε χώρα και η τσάρκα τέλειωσε εδώ.

Ωραίος ο ινδιάνος....να υποθέσω ότι η Μάγια είναι πάλι η γνωστή Μπάρμπαρα/Λάουρα από Φυλής κτλ...?
Μάλλον ναι...το βρήκα στο σάιτ... :sunglasses:

www.athinon204.com/maya]http://www.athinon204.com/maya[/url]

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Γυρισε η Βικυ, Viki, Vickey, Vicky πειτε την οπως θελετε! Απο αυριο στις βαρδιες του στουντιο 12 :) Εγω θα πω γυρισε επιτελους η ΚΑΥΛΑΑΑ...ΑΑΑ!!!

Συνημμένα

• 179955559_IMG_1718_123_909lo-1.jpg
    179955559_IMG_1718_123_909lo-1.jpg
    299,3 KB · Εμφανίσεις: 35

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ωραίος ο ινδιάνος....να υποθέσω ότι η Μάγια είναι πάλι η γνωστή Μπάρμπαρα/Λάουρα από Φυλής κτλ...?
Μάλλον ναι...το βρήκα στο σάιτ... :sunglasses:

www.athinon204.com/maya]http://www.athinon204.com/maya[/url]
Αυτη ειναι φιλε Billy.  ;)
Πολυ κεφατη στο σαλονι, μας ελεγε κουνιστη και λυγιστη ........."Kαλο Πασχα" !!!!!
:grin: :grin: :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτη ειναι φιλε Billy.  ;)
Πολυ κεφατη στο σαλονι, μας ελεγε κουνιστη και λυγιστη ........."Kαλο Πασχα" !!!!!
:grin: :grin: :grin: :grin:

Έχει φάση η μικρούλα....αλλά τελικά δε μπορώ να σας πω να περάσετε μαζί της,διότι έχουν φάει πολλά παιδιά φόλα (εγώ Φυλής πέρασα τέλεια...ο λαγός όχι)...... :thumbsup: :cool2:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.695
Πόντοι
506
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Σαμανθα + Μαργκω  :-* :-* :-*
Αυριο - Ρεγγινα + Λαιμα. Σαμανθα + Παολα. Μαργκω + Τζενη  :-* :-* :-*

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114

ΚαλυληςπερΑααα σε όλους σας!!!!
Σήμερα,Δευτέρα και Τρίτη ... νύχτα 00:00 με 07:00!!!

Και η Αλεξάνδρα  :tits2:
Δευτέρα και Τρίτη 11:30 με 23:30

Κασσανδρασ 8Γουστάρω   ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    117,1 KB · Εμφανίσεις: 35

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
Μετά από 3πλο τσεκάρισμα από Cheyenne, mpouzoklido, και λαγό,  στην Τζούλια των Γερμανών,  ότι δηλαδή δεν έχει θέμα χρόνου εντός του δωματίου,  και έχει άψογο σέρβις,  αποφάσισα να την επισκεφτώ σήμερα στο Συγγρού 144. Πολύ καλές εντυπώσεις. Δεν την περίμενα τόσο καλή.  Κορμαρα, με 4αρι στήθος ενισχυμένο και ίσως το πιο όμορφο οπτικά αιδοίο που εχω δει. Θα ακολουθήσει κριτική.

Αγαπητό xbar. Όπως βλέπεις συνεχίζω να είμαι αντικειμενικος και να γράφω αυτά που βλέπω και βιώνω. Η Τζούλια είναι φοβερή.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η πληροφορια της σημερινης τσαρκας :

Επιστροφη της Μαρίας της επονομαζώμενης "ψηλής" στην αλυσιδα του Μεγαλέξανδρου, μετα απο μεγάλο σχετικά διάστημα απουσίας της στην Ιταλία.

Εχει παρει καποια κλάκια που της πανε παρα πολυ, δεν ειναι πλεον τοσο αδυνατη, με ωραια πιασηματακια στο κωλαράκι.
Κοντα μαλλια΄σε κοκκικοπες/πορτοκαλ ανταυγεις, γελαστη και ευδιαθετη και αρκετα επιθετκη στο σαλόνι...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Η πληροφορια της σημερινης τσαρκας :

Επιστροφη της Μαρίας της επονομαζώμενης "ψηλής" στην αλυσιδα του Μεγαλέξανδρου, μετα απο μεγάλο σχετικά διάστημα απουσίας της στην Ιταλία.

Εχει παρει καποια κλάκια που της πανε παρα πολυ, δεν ειναι πλεον τοσο αδυνατη, με ωραια πιασηματακια στο κωλαράκι.
Κοντα μαλλια΄σε κοκκικοπες/πορτοκαλ ανταυγεις, γελαστη και ευδιαθετη και αρκετα επιθετκη στο σαλόνι...
ευκαιρια να την τιμησω αλλα φοβαμαι μην μπερδεψω την οικειοτητα να δω τι αλλη μλκ θα ακουσουμε

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μετά από 3πλο τσεκάρισμα από Cheyenne, mpouzoklido, και λαγό,  στην Τζούλια των Γερμανών,  ότι δηλαδή δεν έχει θέμα χρόνου εντός του δωματίου,  και έχει άψογο σέρβις,  αποφάσισα να την επισκεφτώ σήμερα στο Συγγρού 144. Πολύ καλές εντυπώσεις. Δεν την περίμενα τόσο καλή.  Κορμαρα, με 4αρι στήθος ενισχυμένο και ίσως το πιο όμορφο οπτικά αιδοίο που εχω δει. Θα ακολουθήσει κριτική.

Αγαπητό xbar. Όπως βλέπεις συνεχίζω να είμαι αντικειμενικος και να γράφω αυτά που βλέπω και βιώνω. Η Τζούλια είναι φοβερή.
ξέχασες τον Μπαρούχο ρε κέρβερα που ήταν ο πρώτος που την ανακάλυψε και έκανε τον κασκαντέρ... :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

η αρρώστεια σου έχει προχωρήσει πολύ το ξέρεις εεε??? τωρά μιλάς και με τα μπαρ?? σε λίγο θα αρχίσεις να μιλάς και με τα τραπέζια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
η αρρώστεια σου έχει προχωρήσει πολύ το ξέρεις εεε??? τωρά μιλάς και με τα μπαρ?? σε λίγο θα αρχίσεις να μιλάς και με τα τραπέζια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξέρει αυτός για ποιόν το λέω, και αφού σαν xbar υπογράφει και μιλάει, έτσι τον λέω και εγώ. Είπαμε η αλήθεια νε λέγεται πάντα. Και μια που το ανέφερε η κουβέντα, το αρνητικό που έχω να τους προσάψω είναι το σαλονάρισμα τους. Ψυχρό, άχρωμο και χωρίς καθόλου καυλάντισμα. Τους το έχω ξαναπεί. Έχουν σαλονάρες με μπαρ μέσα και θα έπρεπε για μένα τουλάχιστον να το εκμεταλευτούν. Λέμε τα καλά λέμε και τα κακά.
Εννοείται αν δεν είχα διαβάσει τις κριτικές σας για την Τζούλια δεν θα έμπαινα στο δωμάτιο και φυσικά ούτε θα την περίμενα κανένα 20λεπτο στο σαλόνι να βγει από μεγάλο πρόγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom