Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Την Σοφία την Ρουμάνα με την αρχοντική ομορφιά δεν την βλέπω τελευταία στις βάρδιες του Ελ.Βενιζέλου 40 , συνεχίζει εκεί ή έφυγε ?
Εχει φυγει στην Πατριδα της, εδω και ενα μηνα τυπε, απο ο,τι ειχε πει, θα αργησει να γυρισει...

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
78
Πόντοι
6
Τριγέτα 3, Ισμήνης 2, Ηρώων Πολυτεχνείου 37, Κατεχάκη 8, Συγγρού 144, Θησέως 35

Δυστυχως μιλαμε για διαφορετικη κοπελα ,εγω λεω για την Ελληνιδα Μαρινα που δουλευε στο Φυλης 104 και εφυγε πριν μερικες μερες ,στα παραπανω στουντιο δεν υπαρχει ,εχει χαρακτηριστικο της τον μεγαλο κωλο.

Συνημμένα

• 84.jpg
    84.jpg
    241,4 KB · Εμφανίσεις: 32

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δυστυχως μιλαμε για διαφορετικη κοπελα ,εγω λεω για την Ελληνιδα Μαρινα που δουλευε στο Φυλης 104 και εφυγε πριν μερικες μερες ,στα παραπανω στουντιο δεν υπαρχει ,εχει χαρακτηριστικο της τον μεγαλο κωλο.
φίλε ΤΖΟΤΖΟ μιλάμε για την ίδια κοπέλα, αλλά έχει υποστεί εξωφρενική επεξεργασία στις νέες φωτός με photoshop... :jerking:. Θα δουλεύει στα συγκεκριμένα στούντιο αλλά μετά από καμιά 20αριά μέρες πάλι μιας και όπως σου έγραψα παραπάνω έφυγε για Σαλόνικα στα εκεί παραρτήματα της αλυσίδας. με το όνομα Βανέσσα θα την ψάξεις...

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Σημερα απογευμα στο Βριλησσου 42  Λαιμα + Παολα.  βραδυ  Σασα + Ελλη  :-* :-* :-*

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
78
Πόντοι
6
φίλε ΤΖΟΤΖΟ μιλάμε για την ίδια κοπέλα, αλλά έχει υποστεί εξωφρενική επεξεργασία στις νέες φωτός με photoshop... :jerking:. Θα δουλεύει στα συγκεκριμένα στούντιο αλλά μετά από καμιά 20αριά μέρες πάλι μιας και όπως σου έγραψα παραπάνω έφυγε για Σαλόνικα στα εκεί παραρτήματα της αλυσίδας. με το όνομα Βανέσσα θα την ψάξεις...
ok αν ειναι ετσι ευχαριστω και θα περιμενω το 20ημερο να το διαπιστωσω

striker99

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, θέλω τη γνώμη σας, ενδιαφέρομαι για μία κοπέλα σωματότυπου Σάντυ του Αθανασίας, την Πάμελα των γερμανών π.χ.
Δεν με νοιάζει ξανθιά ή μελαχροινή, προτείνετέ μου, προσόν οι βυζάρες με ωραίο σώμα.
Έχω ξεχωρίσει την Ελίζα από Κασσάνδρας, αλλά δεν τη βρίσκω.
Η Μαρκέλλα που γράφετε κάποια πιο πάνω καλή; Φωτό;
Ρίξτε καμιά γνώμη, δεν είμαι φαν των γερμανών, γ αυτό θέλω κάτι άλλο πλην Πάμελας...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Την Σοφία την Ρουμάνα με την αρχοντική ομορφιά δεν την βλέπω τελευταία στις βάρδιες του Ελ.Βενιζέλου 40 , συνεχίζει εκεί ή έφυγε ?
Εχει σταματησει προς το παρον.
Η επιστροφη της θα καθυστερησει για καποιο διαστημα.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
υπάρχει πτώση τιμών σε κάποιο σπίτι?γιατί με 40 έμπαινες και προ κρίσης

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Παίδες, θέλω τη γνώμη σας, ενδιαφέρομαι για μία κοπέλα σωματότυπου Σάντυ του Αθανασίας, την Πάμελα των γερμανών π.χ.
Δεν με νοιάζει ξανθιά ή μελαχροινή, προτείνετέ μου, προσόν οι βυζάρες με ωραίο σώμα.
Έχω ξεχωρίσει την Ελίζα από Κασσάνδρας, αλλά δεν τη βρίσκω.
Η Μαρκέλλα που γράφετε κάποια πιο πάνω καλή; Φωτό;
Ρίξτε καμιά γνώμη, δεν είμαι φαν των γερμανών, γ αυτό θέλω κάτι άλλο πλην Πάμελας...
η Μαρκέλα είναι πολύ καλή, συνδιάζει εμφάνιση και υπηρεσίες, επίσης καλή είναι και η Αλίνα από την ίδια αλυσίδα.
Εγώ σου προτείνω και Μελίνα από Κασσάνδρας

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
η Μαρκέλα είναι πολύ καλή, συνδιάζει εμφάνιση και υπηρεσίες, επίσης καλή είναι και η Αλίνα από την ίδια αλυσίδα.
Εγώ σου προτείνω και Μελίνα από Κασσάνδρας
και Μίκη πάλι από Κασσάνδρας...αλλά και Άντρεα από Γερμανούς... :tits: :tits:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
στα 20 η Μίκη ήταν σούπερ, στα 40 δε νομίζω Τάκη...
χωρίς να θέλω να σου επιβάλλω τη γνώμη μου, προσωπικά μιλώντας είχα περάσει παααααρα πολύ όμορφα μαζί της σε συνάντησή μου στην Κασσάνδρας...χθες πάντως κατέγραψες απουσία....σε ψάχνανε οι κορασσίδες... ;) ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ένα ακόμη άξιο τέκνο της στουντιακής σκηνής φαίνεται έριξε τίτλους τέλους...Νάνσυ από Φ104 φαίνεται ότι αποφάσισε να αλλάξει ρότα στη ζωή της...μακάρι να τα καταφέρει...ήταν από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και με πολύ καλές υπηρεσίες...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
χωρίς να θέλω να σου επιβάλλω τη γνώμη μου, προσωπικά μιλώντας είχα περάσει παααααρα πολύ όμορφα μαζί της σε συνάντησή μου στην Κασσάνδρας...χθες πάντως κατέγραψες απουσία....σε ψάχνανε οι κορασσίδες... ;) ;)
εμένα ψάχνανε? ποιές για πες...  :think:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ένα ακόμη άξιο τέκνο της στουντιακής σκηνής φαίνεται έριξε τίτλους τέλους...Νάνσυ από Φ104 φαίνεται ότι αποφάσισε να αλλάξει ρότα στη ζωή της...μακάρι να τα καταφέρει...ήταν από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και με πολύ καλές υπηρεσίες...

Μακάρι αλλά επειδή ώς γνωστόν είχε γίνει ήδη μια φορά με την συγκεκριμένη μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πείς  :dunno: :dunno: !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom