You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Eπισημα οχι. Στο σαλονι ανακοινωνουν απο 50.κων/ως 80,92α και μεγ.αλεξανδρου πεσανε οι τιμες? γνωριζει κανεις?
Αλλα αν ζητησεις να περασεις με 40 δυσκολα θα σου πουν οχι.
Ορισμενες δεχονται και με 30 αλλα με "πεσμενη" καπως την ποιοτητα των υπηρεσιων.
Και στο 50αρικο ολο και καποιο εξτραδακι παιζει.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
επίσημα όπως είπε και ο Ινδιάνος όχι, ανεπίσημα αν το ζητήσεις ναι... και να προσθέσω ότι η μείωση τιμών είναι με ότι αυτό συνεπάγετε, δηλαδή αφήνεσε στον επαγγελματισμό της κοπέλας αν θα σε ξεπετάξει ή όχι.κων/ως 80,92α και μεγ.αλεξανδρου πεσανε οι τιμες? γνωριζει κανεις?
Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα για ένα δεκάρικο, αν δεν έχω τόσα πάω και στη Φυλής και με ένα 20άρικο περνάω μια χαρά
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Συνημμένα
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
για παμε να δουμε τι θυμαμαι...
2η βαρδια κασ8:νικολετ,ξανθια,κοντουλα,ναζιαρικο σαλοναρισμα και πολυ ωραιο σωματακι
κασ 3ισογ:βαλια η νταρντανα μακρια απο τα γουστα μου
κασ 3οροφ:κλειστο
κασ6:ζτα σε μεγαλο προγραμμα δεν περιμεναμε
κασ4 πανω:αντζελα μελαχρινη,κοντουλα,ωραιο σωμα και αλλη μια που δεν θυμαμαι τ ονομα.τιποτα ο ιδιαιτερο
κασ4 κατω εχει2 μαγαζια στο ενα ηταν η ρια το καβλοπιπινο με τον απιστευτο κωλο και στο αλλο δυο ανθυπομετριες που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους
μεγ αλεξ 133:αντα μελαχρινη,μετριο προσωπο,ωραιο σωμα και δυναμικο σαλονι
κων80:δεν μας ανοιξαν και κοντεψα να σαλταρω γιατι ηθελα να γαμησω την πενυ
κων92α:μαρκελλα η υπερμουναρα.δεν μπορω να την περιγραψω με λεξεις,...ο φιλος μου περασε στο δωματιο και βγηκε με χαμογελο με αγκαλιασε και με ευχαριστησε που του την γνωρισα
2η βαρδια κασ8:νικολετ,ξανθια,κοντουλα,ναζιαρικο σαλοναρισμα και πολυ ωραιο σωματακι
κασ4 πανω:αντζελα μελαχρινη,κοντουλα,ωραιο σωμα και αλλη μια που δεν θυμαμαι τ ονομα.τιποτα ο ιδιαιτερο
κασ4 κατω εχει2 μαγαζια στο ενα ηταν η ρια το καβλοπιπινο με τον απιστευτο κωλο και στο αλλο δυο ανθυπομετριες που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους
κων92α:μαρκελλα η υπερμουναρα.δεν μπορω να την περιγραψω με λεξεις,...ο φιλος μου περασε στο δωματιο και βγηκε με χαμογελο με αγκαλιασε και με ευχαριστησε που του την γνωρισα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Κασσάνδρας4α Ρία, 4β Πάολα, Σαμπρίνα, 4γ, τζοβάννα, Κων/πόλεως 80 Λολίτα.....και σε αρκετά άλλα/...Καταστήματα ? Κοπέλες ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
πράγματι μετακόμισε στη "γερμανική" αλυσίδα....Τριγγέτα3, Συγγρού 144, Θησέως 35, Ισμήνης2, Ηρώων Πολυτεχνείου37, Κατεχάκη 8...Αυτήν την περίοδο και για 15 μέρες είναι Σαλόνικα στα εκεί παραρτήματα των γερμανών... ;)Ξερει κανεις που πηγε η Μαρινα η ελληνιδα ,που εφυγε απο το στουντιο της Φυλης 104 ?
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
αφου μαλακιστηκαμε για λιγη ωρα στους δρομους συνεχισαμε την τσαρκα
ιερα οδ 66:αντζελινα η αντιγονη αν δεν κανω λαθος.γυμναστηριακη πουτανα με ξινισμενα μουτρα και τσατσος αγενεστατος
κασ3 πανω:συλβανα μελαχρινη,αδυνατη με ωραιο προσωπο και περιεργο τατου στο πισω μερος του ποδιου μαζι αντριαννα ανθυπομετρια σε ολα
κασ3 κατω:σαβινα εδω επαθα κοκομπλοκο και απορω πως δεν μπηκα.με μια λεξη μουναρα
κασ6:ιρενα αδυνατη,ωραια φατσουλα αλλα ξινισμενη
κασ4β:μελινα ξανθια,βυζαρες,κορμαρα την γαμησα με παθος και τρελα,μαζι της η μικη κορμαρα,ωραι φατσα και δυνατο σαλοναρισμα
παραλιακη για φαγητο και καβλαντισμα στις πουτανες του δρομου.λιγα πραγματα και μια παλια γνωστη,η αννα απο 3η σεπτεμβριου
συνεχεια στο αμαρτωλο τριγωνο και γενικα στο κεντρο.τιποτα αξιο αναφορας μονο μαυρουλες που ειναι για τα μπαζα.-
ιερα οδ 66:αντζελινα η αντιγονη αν δεν κανω λαθος.γυμναστηριακη πουτανα με ξινισμενα μουτρα και τσατσος αγενεστατος
κασ3 πανω:συλβανα μελαχρινη,αδυνατη με ωραιο προσωπο και περιεργο τατου στο πισω μερος του ποδιου μαζι αντριαννα ανθυπομετρια σε ολα
κασ3 κατω:σαβινα εδω επαθα κοκομπλοκο και απορω πως δεν μπηκα.με μια λεξη μουναρα
κασ4β:μελινα ξανθια,βυζαρες,κορμαρα την γαμησα με παθος και τρελα,μαζι της η μικη κορμαρα,ωραι φατσα και δυνατο σαλοναρισμα
παραλιακη για φαγητο και καβλαντισμα στις πουτανες του δρομου.λιγα πραγματα και μια παλια γνωστη,η αννα απο 3η σεπτεμβριου
συνεχεια στο αμαρτωλο τριγωνο και γενικα στο κεντρο.τιποτα αξιο αναφορας μονο μαυρουλες που ειναι για τα μπαζα.-
Καύλα φαίνεται μύστη μου............που να το γαμήσεις κι' όλας....
Μαλακία δεν έχω πάει να την γαμήσω την Αντιγόνη.......γουστάρω τους κοιλιακούς της..........αν ήταν Φυλής θα την είχα πάρει 100%.......αφου μαλακιστηκαμε για λιγη ωρα στους δρομους συνεχισαμε την τσαρκα
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
αναλογα την κοπελα.ακουσαμε και 30 για το απλο.τα δυνατα ονοματα(σαβινα,μελινα,μικη)απο 40Aπο ποσο ξεκινουσαν τα προγραμματα στη κασσανδρας bk1981?
βασιλη σορρυ αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα,απιστευτους κοιλιακους το γκομενακι αλλα μ αυτον τον τσατσο δεν πας πουθενα
Θα μεταφερθεί το παράπονο σου για τον τσα2,εκεί που πρέπει......... ;)αναλογα την κοπελα.ακουσαμε και 30 για το απλο.τα δυνατα ονοματα(σαβινα,μελινα,μικη)απο 40
βασιλη σορρυ αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα,απιστευτους κοιλιακους το γκομενακι αλλα μ αυτον τον τσατσο δεν πας πουθενα
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
για παμε να δουμε τι θυμαμαι...
ωραίος
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Θα μεταφερθεί το παράπονο σου για τον τσα2,εκεί που πρέπει......... ;)
αστο δεν υπάρχει περίπτωση
δεν ιδρώνει με τίποτα το αφτί του ο άνθρωπος είναι ήταν και θα είναι αγενέστατος
και εγώ όπως και πολλοί άλλοι δεν πατάμε στο μαγαζι οσο δουλεύει αυτός
και ας έχει κοπέλες που θέλω να επισκεφτώ
έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως για την συμπεριφορά του αλλα αυτός τίποτα
δεν πειράζει άστον και στο τέλος όταν δεν θα πηγαίνει κανένας που κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό εκεί να δω τι θα κάνει θα συνέχιση το υφάκι και την
ειρωνεία ;;;;;;;
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Την Σοφία την Ρουμάνα με την αρχοντική ομορφιά δεν την βλέπω τελευταία στις βάρδιες του Ελ.Βενιζέλου 40 , συνεχίζει εκεί ή έφυγε ?
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Μας εκαβλωσες πρωινιατικα, τυπε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K