Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Και απο αλλη οπτικη γωνια !!!  :grin:

Συνημμένα

• Picture9 059.jpg
    Picture9 059.jpg
    120,7 KB · Εμφανίσεις: 19

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
κων/ως 80,92α και μεγ.αλεξανδρου πεσανε οι τιμες? γνωριζει κανεις?
Eπισημα οχι. Στο σαλονι ανακοινωνουν απο 50.
Αλλα αν ζητησεις να περασεις με 40 δυσκολα θα σου πουν οχι.
Ορισμενες δεχονται και με 30 αλλα με "πεσμενη" καπως την ποιοτητα των υπηρεσιων.
Και στο 50αρικο ολο και καποιο εξτραδακι παιζει.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
κων/ως 80,92α και μεγ.αλεξανδρου πεσανε οι τιμες? γνωριζει κανεις?
επίσημα όπως είπε και ο Ινδιάνος όχι, ανεπίσημα αν το ζητήσεις ναι... και να προσθέσω ότι η μείωση τιμών είναι με ότι αυτό συνεπάγετε, δηλαδή αφήνεσε στον επαγγελματισμό της κοπέλας αν θα σε ξεπετάξει ή όχι.
Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα για ένα δεκάρικο, αν δεν έχω τόσα πάω και στη Φυλής και με ένα 20άρικο περνάω μια χαρά

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
για παμε να δουμε τι θυμαμαι...
2η βαρδια κασ8:νικολετ,ξανθια,κοντουλα,ναζιαρικο σαλοναρισμα και πολυ ωραιο σωματακι
κασ 3ισογ:βαλια η νταρντανα μακρια απο τα γουστα μου
κασ 3οροφ:κλειστο
κασ6:ζτα σε μεγαλο προγραμμα δεν περιμεναμε
κασ4 πανω:αντζελα μελαχρινη,κοντουλα,ωραιο σωμα και αλλη μια που δεν θυμαμαι τ ονομα.τιποτα ο ιδιαιτερο
κασ4 κατω εχει2 μαγαζια στο ενα ηταν η ρια το καβλοπιπινο με τον απιστευτο κωλο και στο αλλο δυο ανθυπομετριες που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους
μεγ αλεξ 133:αντα μελαχρινη,μετριο προσωπο,ωραιο σωμα και δυναμικο σαλονι
κων80:δεν μας ανοιξαν και κοντεψα να σαλταρω γιατι ηθελα να γαμησω την πενυ
κων92α:μαρκελλα η υπερμουναρα.δεν μπορω να την περιγραψω με λεξεις,...ο φιλος μου περασε στο δωματιο και βγηκε με χαμογελο με αγκαλιασε και με ευχαριστησε που του την γνωρισα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ξερει κανεις που πηγε η Μαρινα η ελληνιδα ,που εφυγε απο το στουντιο της Φυλης 104 ?
πράγματι μετακόμισε στη "γερμανική" αλυσίδα....Τριγγέτα3, Συγγρού 144, Θησέως 35, Ισμήνης2, Ηρώων Πολυτεχνείου37, Κατεχάκη 8...Αυτήν την περίοδο και για 15 μέρες είναι Σαλόνικα στα εκεί παραρτήματα των γερμανών... ;)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
αφου μαλακιστηκαμε για λιγη ωρα στους δρομους συνεχισαμε την τσαρκα
ιερα οδ 66:αντζελινα η αντιγονη αν δεν κανω λαθος.γυμναστηριακη πουτανα με ξινισμενα μουτρα και τσατσος αγενεστατος
κασ3 πανω:συλβανα μελαχρινη,αδυνατη με ωραιο προσωπο και περιεργο τατου στο πισω μερος του ποδιου μαζι αντριαννα ανθυπομετρια σε ολα
κασ3 κατω:σαβινα εδω επαθα κοκομπλοκο και απορω πως δεν μπηκα.με μια λεξη μουναρα
κασ6:ιρενα αδυνατη,ωραια φατσουλα αλλα ξινισμενη
κασ4β:μελινα ξανθια,βυζαρες,κορμαρα την γαμησα με παθος και τρελα,μαζι της η μικη κορμαρα,ωραι φατσα και  δυνατο σαλοναρισμα
παραλιακη για φαγητο και καβλαντισμα στις πουτανες του δρομου.λιγα πραγματα και μια παλια γνωστη,η αννα  απο 3η σεπτεμβριου
συνεχεια στο αμαρτωλο τριγωνο και γενικα στο κεντρο.τιποτα αξιο αναφορας μονο μαυρουλες που ειναι για τα μπαζα.-

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αφου μαλακιστηκαμε για λιγη ωρα στους δρομους συνεχισαμε την τσαρκα
ιερα οδ 66:αντζελινα η αντιγονη αν δεν κανω λαθος.γυμναστηριακη πουτανα με ξινισμενα μουτρα και τσατσος αγενεστατος
κασ3 πανω:συλβανα μελαχρινη,αδυνατη με ωραιο προσωπο και περιεργο τατου στο πισω μερος του ποδιου μαζι αντριαννα ανθυπομετρια σε ολα
κασ3 κατω:σαβινα εδω επαθα κοκομπλοκο και απορω πως δεν μπηκα.με μια λεξη μουναρα
κασ6:ιρενα αδυνατη,ωραια φατσουλα αλλα ξινισμενη
κασ4β:μελινα ξανθια,βυζαρες,κορμαρα την γαμησα με παθος και τρελα,μαζι της η μικη κορμαρα,ωραι φατσα και  δυνατο σαλοναρισμα
παραλιακη για φαγητο και καβλαντισμα στις πουτανες του δρομου.λιγα πραγματα και μια παλια γνωστη,η αννα  απο 3η σεπτεμβριου
συνεχεια στο αμαρτωλο τριγωνο και γενικα στο κεντρο.τιποτα αξιο αναφορας μονο μαυρουλες που ειναι για τα μπαζα.-
Μαλακία δεν έχω πάει να την γαμήσω την Αντιγόνη.......γουστάρω τους κοιλιακούς της..........αν ήταν Φυλής θα την είχα πάρει 100%....... :2on1:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Aπο ποσο ξεκινουσαν τα προγραμματα στη κασσανδρας  bk1981?

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Aπο ποσο ξεκινουσαν τα προγραμματα στη κασσανδρας  bk1981?
αναλογα  την κοπελα.ακουσαμε και 30 για το απλο.τα δυνατα ονοματα(σαβινα,μελινα,μικη)απο 40
βασιλη σορρυ αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα,απιστευτους κοιλιακους το γκομενακι αλλα μ αυτον τον τσατσο δεν πας πουθενα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αναλογα  την κοπελα.ακουσαμε και 30 για το απλο.τα δυνατα ονοματα(σαβινα,μελινα,μικη)απο 40
βασιλη σορρυ αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα,απιστευτους κοιλιακους το γκομενακι αλλα μ αυτον τον τσατσο δεν πας πουθενα
Θα μεταφερθεί το παράπονο σου για τον τσα2,εκεί που πρέπει......... ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
για παμε να δουμε τι θυμαμαι...
2η βαρδια κασ8:νικολετ,ξανθια,κοντουλα,ναζιαρικο σαλοναρισμα και πολυ ωραιο σωματακι
κασ 3ισογ:βαλια η νταρντανα μακρια απο τα γουστα μου
κασ 3οροφ:κλειστο
κασ6:ζτα σε μεγαλο προγραμμα δεν περιμεναμε
κασ4 πανω:αντζελα μελαχρινη,κοντουλα,ωραιο σωμα και αλλη μια που δεν θυμαμαι τ ονομα.τιποτα ο ιδιαιτερο
κασ4 κατω εχει2 μαγαζια στο ενα ηταν η ρια το καβλοπιπινο με τον απιστευτο κωλο και στο αλλο δυο ανθυπομετριες που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους
μεγ αλεξ 133:αντα μελαχρινη,μετριο προσωπο,ωραιο σωμα και δυναμικο σαλονι
κων80:δεν μας ανοιξαν και κοντεψα να σαλταρω γιατι ηθελα να γαμησω την πενυ
κων92α:μαρκελλα η υπερμουναρα.δεν μπορω να την περιγραψω με λεξεις,...ο φιλος μου περασε στο δωματιο και βγηκε με χαμογελο με αγκαλιασε και με ευχαριστησε που του την γνωρισα

ωραίος  :rockon: :rockon:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Θα μεταφερθεί το παράπονο σου για τον τσα2,εκεί που πρέπει......... ;)

αστο δεν υπάρχει περίπτωση
δεν ιδρώνει με τίποτα το αφτί του ο άνθρωπος είναι ήταν και θα είναι αγενέστατος  :jerking: :jerking:
και εγώ όπως και πολλοί άλλοι δεν πατάμε στο μαγαζι οσο  δουλεύει αυτός
και ας έχει κοπέλες που θέλω να επισκεφτώ

έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως για την συμπεριφορά του αλλα αυτός τίποτα

δεν πειράζει  άστον και στο τέλος όταν δεν θα πηγαίνει κανένας που κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό εκεί να δω τι θα κάνει θα συνέχιση το υφάκι και την
ειρωνεία ;;;;;;;

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Την Σοφία την Ρουμάνα με την αρχοντική ομορφιά δεν την βλέπω τελευταία στις βάρδιες του Ελ.Βενιζέλου 40 , συνεχίζει εκεί ή έφυγε ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom