CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οποτε βολτα στο βουνο το βραδυ για αυτοψια............Σημερα βραδυ - Ελλη :-* :-* :-*
Οποτε βολτα στο βουνο το βραδυ για αυτοψια............Σημερα βραδυ - Ελλη :-* :-* :-*
Μα δεν θελουμε πιξι μου αγαπες και λοτλουδια εκτος δωματιουΜια χαρά είναι μέσα, με μένα τουλάχιστον. Και η πίπα της είναι από τις καλύτερες στην πιάτσα.
Τώρα αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να τους πουλάνε αγάπες και λουλούδια οι κοπέλες, λογικό είναι να ξενερώνουν με τον επαγγελματισμό της Μιχαέλας που δεν έχει δώσει δικαιώματα σε κανέναν.
Oχι...η ¨Βενεζουελα¨ ειναι αλλη!
Αυτη ειναι μιση μιση....μιση απο ¨Κυπρο¨ και η αλλη μιση απο ¨Βραζιλια¨...
Oχι, μονο στην αλυσιδα του Μεγαλεξανδρου.
(Βριλησσου 36-36Α, Κωνσταντινουπολεως 80-92Α, Μ. Αλεξανδρου 133)
;) ;) ;) ;) ;) ;)
να μου φιλησεις την αγαπη μουΟποτε βολτα στο βουνο το βραδυ για αυτοψια............
έκανα μαλακία...είχα περάσει πριν με το απωθημένο μου τη Μάγια στο Φ84 και τον ήπια...Χάλια...Καλημέρα λαγε.Ελεγες θα αναστεναξουν οι σομιεδες χτες.Τελικά με ποια πέρασες;
έκανα μαλακία...είχα περάσει πριν με το απωθημένο μου τη Μάγια στο Φ84 και τον ήπια...Χάλια...
απλά την κυνηγούσα από τα στούντιο και μου άρεσε...λέω δεν γαμιέται....και γαμήθηκε...ο Δίας...καλύτερα που την πάτησα όμως στα 20 κ όχι στα 50...
Λαγέ εχεις χαλάσει τώρα τελευταία με τα μπουρδέλα,εκεί που τα περιφρονούσες!Στουντιοκοριτσα σε μπουρδέλα δεν αποδίδουν.Διάλεξε καμιά αλλη που δεν ξερει τι εστι στούντιο!
χθεσινή επίσκεψη στο 104 για να τσεκάρω τη βραδιά dream team...4 κορίτσια στη βάρδια, η Άντζελα(σέξυ στο μαύρο μίνι φόρεμά της και εμφανώς αδυνατισμένη κ γυμνασμένη), η Δέσποινα( σε ένα sexy outfit αποτελούμενο από κοντό λευκό σορτσάκι και ένα πολύχρωμο τοπ, στην πορεία έβαλε μαύρο see through μπλουζάκι και μάυρο στρινγκ) η Πωλίνα( με κοντό μαλλάκι πλέον, τζιν σορτσάκι κοντο και ωράια see through μαύρη μπλούζα) και η Τζούλι(ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΑΑΑ ψηλά,χυτά,καλλιγραμμα πόδια, ωραίο πρόσωπο, με εκφραστικά μάτια και τσαχπινιά μέσα στο μαύρο μίνι φόρεμά της που ασφυκτιούσε από τις καμπύλες της ). Παααααρα πολύς κόσμος, αναμονή αρκετή στο σαλόνι, τα δωμάτια γεμάτα και μου έκανε εντύπωση ο αυξημένος χρόνος παραμονής στα δωμάτια των κορασσίδων...μέτρησα πρόγραμμα απλό της Άντζελας, διάρκεια 32 λεπτά Headbaning! Headbaning!..φαίνεται ότι θα μαζέψει πάλι όλο το χαρτί...και μεγάλο ατού ότι τα κορίτσια είναι ντυμένα με καλά κλασσάτα ρούχα και η φαντασία "τρέχει".
respect και στο μπάρμαν για τις εμπνεύσεις του στα ποτά!!! Headbaning! Headbaning!
και που να δεις πόσο ωραία τα κάνω...ωραια τα γραφεις ρε λαμογιο :-* :-* :-*
Σωωωστος...!!!Μα δεν θελουμε πιξι μου αγαπες και λοτλουδια εκτος δωματιου
Μεσα στο δωματιο τα θελουμε αυτα και για δεκαπεντε με εικοσι λεπτα
Ε δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο αυτο που ζηταμε απο τις κοπελες που κακα τα ψεμματα και ξερουν και εχουν συνηθισει να υποκρινονται
εγω για εξω τις θελω εξαλλου το τελευταιο που μ ενδιαφερει σε μια σχεση ειναι το σεξΜα δεν θελουμε πιξι μου αγαπες και λοτλουδια εκτος δωματιου
Μεσα στο δωματιο τα θελουμε αυτα και για δεκαπεντε με εικοσι λεπτα
Ε δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο αυτο που ζηταμε απο τις κοπελες που κακα τα ψεμματα και ξερουν και εχουν συνηθισει να υποκρινονται
αν το προσωπάκι της είναι σαν το σωματάκι της τότε θα κάνει τρελό ταμείο το μωράκι
Αυτη την Δευτέρα και την Τρίτη.....στο studio Οriental....
Mή χάσετε την 19 χρονη (ετος γενν 1994 ;)) , πρωτοεμφανιζόμενη σε studio, οικο ανοχης κτλ original Ελληνίδα ΒΑΝΕΣΑ
Οι fan των ντόπιων, teen ,skinny και goth κοριτσιών θα ξετρελαθειτε ;)
Μη το αργειτε μονο....μιας και μαζι με το studio η Βανεσα εχει και την σχολη της οποτε....λιγες θαναι η βαρδιες της γενικα ;)