Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μια χαρά είναι μέσα, με μένα τουλάχιστον. Και η πίπα της είναι από τις καλύτερες στην πιάτσα.
Τώρα αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να τους πουλάνε αγάπες και λουλούδια οι κοπέλες, λογικό είναι να ξενερώνουν με τον επαγγελματισμό της Μιχαέλας που δεν έχει δώσει δικαιώματα σε κανέναν. 
Μα δεν θελουμε πιξι μου αγαπες και λοτλουδια εκτος δωματιου
Μεσα στο δωματιο τα θελουμε αυτα και για δεκαπεντε με εικοσι λεπτα
Ε δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο αυτο που ζηταμε απο τις κοπελες που κακα τα ψεμματα και ξερουν και εχουν συνηθισει να υποκρινονται

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Oχι, μονο στην αλυσιδα του Μεγαλεξανδρου.
(Βριλησσου 36-36Α, Κωνσταντινουπολεως 80-92Α, Μ. Αλεξανδρου 133)

;) ;) ;) ;) ;) ;)

ωραίος Ινδιάνε , ελπίζω να είναι καλά ... αλλιώς  :headbang: :headbang: :headbang:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
χθεσινή επίσκεψη στο 104 για να τσεκάρω τη βραδιά dream team...4  κορίτσια στη βάρδια, η Άντζελα(σέξυ στο μαύρο μίνι φόρεμά της και εμφανώς αδυνατισμένη κ γυμνασμένη), η Δέσποινα( σε ένα sexy outfit αποτελούμενο από κοντό λευκό σορτσάκι και ένα πολύχρωμο τοπ, στην πορεία έβαλε μαύρο see through μπλουζάκι και μάυρο στρινγκ) η Πωλίνα( με κοντό μαλλάκι πλέον, τζιν σορτσάκι κοντο και ωράια see through μαύρη μπλούζα) και η Τζούλι(ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΑΑΑ  ψηλά,χυτά,καλλιγραμμα πόδια, ωραίο πρόσωπο, με εκφραστικά μάτια και τσαχπινιά μέσα στο μαύρο μίνι φόρεμά της που ασφυκτιούσε από τις καμπύλες της  ). Παααααρα πολύς κόσμος, αναμονή αρκετή στο σαλόνι, τα δωμάτια γεμάτα και μου έκανε εντύπωση ο αυξημένος χρόνος παραμονής στα δωμάτια των κορασσίδων...μέτρησα πρόγραμμα απλό της Άντζελας, διάρκεια 32 λεπτά  Headbaning! Headbaning!..φαίνεται ότι θα μαζέψει πάλι όλο το χαρτί...και μεγάλο ατού ότι τα κορίτσια είναι ντυμένα με καλά κλασσάτα ρούχα και η φαντασία "τρέχει".

respect και στο μπάρμαν για τις εμπνεύσεις του στα ποτά!!!  Headbaning! Headbaning!

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Καλημέρα λαγε.Ελεγες θα αναστεναξουν οι σομιεδες χτες.Τελικά με ποια πέρασες;  :fuck2:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλημέρα λαγε.Ελεγες θα αναστεναξουν οι σομιεδες χτες.Τελικά με ποια πέρασες;  :fuck2:
έκανα μαλακία...είχα περάσει πριν με το απωθημένο μου τη Μάγια στο Φ84 και τον ήπια...Χάλια... :headbang: :headbang:

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
:pipa3:
έκανα μαλακία...είχα περάσει πριν με το απωθημένο μου τη Μάγια στο Φ84 και τον ήπια...Χάλια... :headbang: :headbang:

Λαγέ εχεις χαλάσει τώρα τελευταία με τα μπουρδέλα,εκεί που τα περιφρονούσες!Στουντιοκοριτσα σε μπουρδέλα δεν αποδίδουν.Διάλεξε καμιά αλλη που δεν ξερει τι εστι στούντιο!  :)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
:pipa3:
Λαγέ εχεις χαλάσει τώρα τελευταία με τα μπουρδέλα,εκεί που τα περιφρονούσες!Στουντιοκοριτσα σε μπουρδέλα δεν αποδίδουν.Διάλεξε καμιά αλλη που δεν ξερει τι εστι στούντιο!  :)
απλά την κυνηγούσα από τα στούντιο και μου άρεσε...λέω δεν γαμιέται....και γαμήθηκε...ο Δίας...καλύτερα που την πάτησα όμως στα 20 κ όχι  στα 50...

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
χθεσινή επίσκεψη στο 104 για να τσεκάρω τη βραδιά dream team...4  κορίτσια στη βάρδια, η Άντζελα(σέξυ στο μαύρο μίνι φόρεμά της και εμφανώς αδυνατισμένη κ γυμνασμένη), η Δέσποινα( σε ένα sexy outfit αποτελούμενο από κοντό λευκό σορτσάκι και ένα πολύχρωμο τοπ, στην πορεία έβαλε μαύρο see through μπλουζάκι και μάυρο στρινγκ) η Πωλίνα( με κοντό μαλλάκι πλέον, τζιν σορτσάκι κοντο και ωράια see through μαύρη μπλούζα) και η Τζούλι(ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΑΑΑ   ψηλά,χυτά,καλλιγραμμα πόδια, ωραίο πρόσωπο, με εκφραστικά μάτια και τσαχπινιά μέσα στο μαύρο μίνι φόρεμά της που ασφυκτιούσε από τις καμπύλες της   ). Παααααρα πολύς κόσμος, αναμονή αρκετή στο σαλόνι, τα δωμάτια γεμάτα και μου έκανε εντύπωση ο αυξημένος χρόνος παραμονής στα δωμάτια των κορασσίδων...μέτρησα πρόγραμμα απλό της Άντζελας, διάρκεια 32 λεπτά  Headbaning! Headbaning!..φαίνεται ότι θα μαζέψει πάλι όλο το χαρτί...και μεγάλο ατού ότι τα κορίτσια είναι ντυμένα με καλά κλασσάτα ρούχα και η φαντασία "τρέχει".

respect και στο μπάρμαν για τις εμπνεύσεις του στα ποτά!!!  Headbaning! Headbaning!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ωραια τα γραφεις ρε λαμογιο  :-* :-* :-*

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ε δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο αυτο που ζηταμε απο τις κοπελες που κακα τα ψεμματα και ξερουν και εχουν συνηθισει να υποκρινονται
Σωωωστος...!!!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
εγω για εξω τις θελω εξαλλου το τελευταιο που μ ενδιαφερει σε μια σχεση ειναι το σεξ

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:     
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 06.10.2013.

*KATEXAKI 8
10:00-20:00 EMANUELLA    20:00-06:00 KATERINA

*THISEOS 35
10:00-20:00 BIANKA    20:00-06:00 MONIKA

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    337,3 KB · Εμφανίσεις: 46

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο...
Δροσοπουλου 95!
Τζινα the bazo η οποια μου ειπε οτι αλλαξε ο αφεντικος και το απλο ξεκιναει απο 40ευρω!
Ο αφεντικος αλλαξε η Τζινα ομως δεν λεει να φυγει απο εκει μπας και δουμε καμια πουτανα της προκοπης!
Δροσοπουλου 97!
Ντιανα η γνωστη ξανθια μιλφ του οικου!
Το απλο στα 25!
Λελας Καραγιαννη 35!
Xρυσα η ξανθια κοντη μετριοτητα μαζι με την
Μπιανκα(πρωην Αλινα) η οποια οταν την ειχα πρωτοδει ειχε κοντο μαυρο μαλλι,φρεσκαδα και ορεξη!
Σημερα την ειδα με μαυρα εξτενσιον,μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια και βλεμμα χαπακωμενης!
Το απλο στα 30

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Αυτη την Δευτέρα και την Τρίτη.....στο studio Οriental....

Mή χάσετε την 19 χρονη (ετος γενν 1994 ;)) , πρωτοεμφανιζόμενη σε studio, οικο ανοχης κτλ original Ελληνίδα ΒΑΝΕΣΑ  :smitten: :smitten: :smitten:

Οι fan των ντόπιων, teen ,skinny και goth κοριτσιών θα ξετρελαθειτε  ;)

Μη το αργειτε μονο....μιας και μαζι με το studio η Βανεσα εχει και την σχολη της οποτε....λιγες θαναι η βαρδιες της γενικα ;)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
αν το προσωπάκι της είναι σαν το σωματάκι της τότε θα κάνει τρελό ταμείο το μωράκι

:smitten:

:knockinb:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Αυτη την Δευτέρα και την Τρίτη.....στο studio Οriental....

Mή χάσετε την 19 χρονη (ετος γενν 1994 ;)) , πρωτοεμφανιζόμενη σε studio, οικο ανοχης κτλ original Ελληνίδα ΒΑΝΕΣΑ  :smitten: :smitten: :smitten:

Οι fan των ντόπιων, teen ,skinny και goth κοριτσιών θα ξετρελαθειτε  ;)

Μη το αργειτε μονο....μιας και μαζι με το studio η Βανεσα εχει και την σχολη της οποτε....λιγες θαναι η βαρδιες της γενικα ;)

του 94 ε ??? .. παρθένα η κοπέλα ???  :P :P :P  ωραίο σώμα το μωράκι ...  :knockinb:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom