Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26

Αυτη την Δευτέρα και την Τρίτη.....στο studio Οriental....

Mή χάσετε την 19 χρονη (ετος γενν 1994 ;)) , πρωτοεμφανιζόμενη σε studio, οικο ανοχης κτλ original Ελληνίδα ΒΑΝΕΣΑ  :smitten: :smitten: :smitten:

Οι fan των ντόπιων, teen ,skinny και goth κοριτσιών θα ξετρελαθειτε  ;)

Μη το αργειτε μονο....μιας και μαζι με το studio η Βανεσα εχει και την σχολη της οποτε....λιγες θαναι η βαρδιες της γενικα ;)

πςςς τι βομβα ηταν αυτη ρε αντζελα :rockon:πες της να αρχισει να γαμιεται ολες τις μερες και θα περασουμε για τεστ ντραιβ :fuck1:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
goth διαβάζω και ξεροχύνω!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.741
Πόντοι
506
Δευτερα στο Βριλησσου 42  :-*  Παολα + Αλεξια. Φριντα + Σασα. Σαμανθα + Ελλη  :-* :-* :-*

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1

αυτήν την τεταρτη  η dream team ομάδα του studio oriental ξαναχτυπά με πολλές εκπλήξεις μην το χάσετε......... :smitten: :smitten: :smitten:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Αυτη την Δευτέρα και την Τρίτη.....στο studio Οriental....

Mή χάσετε την 19 χρονη (ετος γενν 1994 ;)) , πρωτοεμφανιζόμενη σε studio, οικο ανοχης κτλ original Ελληνίδα ΒΑΝΕΣΑ  :smitten: :smitten: :smitten:

Οι fan των ντόπιων, teen ,skinny και goth κοριτσιών θα ξετρελαθειτε  ;)

Μη το αργειτε μονο....μιας και μαζι με το studio η Βανεσα εχει και την σχολη της οποτε....λιγες θαναι η βαρδιες της γενικα ;)

Πολυ αδυνατη για τα γουστα μου..........

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Πανω στο παθος μπορει να την "σπασω".......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δευτερα στο Βριλησσου 42   :-*  Παολα + Αλεξια. Φριντα + Σασα. Σαμανθα + Ελλη   :-* :-* :-*
Οπου Ελλη νεαρη μελαχρινη τσαχπινα με ωραιο σωματακι, και αρκετα sexy/επιθετικο  σαλονι.
Εχω την εντυπωση οτι ειναι η κοπελα που εργαστηκε στα Σαντυ/Σιντυ ή καπως ετσι για πολυ λιγο διαστημα στο Βρ. 55

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
"στυλιάρι" billy μου....μαζί με Βέρα είναι ο ορισμός των μοντελέ σωμάτων...θα πάω και θα σου πω... ;)
Θα παω εγω πρωτος που εχω ειδικοτητα στα πιπινια. Καινουργια ειναι η κοπελα, μην της τυχει και κανενας βιτσιοζος! :rolleyes:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Λοιπόν...

επειδή η περιέργεια είχε χτυπήσει κόκκινο, είπα να περάσω να δω τη Βαννέσα. Εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα και ασορτί stockings. Αδύνατη κοπελίτσα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του στούντιο, πολύ μελαχρινή, με πολλά piercing. Για τα γούστα μου όμορφη κοπέλα. Κανονική goth!

Έκανε ωραίο σαλονάρισμα, ακομπλεξάριστο, χαμογελαστή.  Βιαζόμουν απίστευτα, οπότε αποχώρησα.

Από τις υπόλοιπες κοπέλες, παρούσες ήταν η Αλίκη και η Τζούλι δωμάτιο.

Αφήνω τελευταία την Κέλυ, που σήμερα ήταν υποδοχή. Όση ώρα περίμενα και ενώ το στούντιο είχε κίνηση, διαχειρίστηκε τον κόσμο υποδειγματικά, με ευγένεια και χαμόγελο! Άντζελα νομίζω ότι πρέπει να την μονιμοποιήσεις στην υποδοχή.  Απλά η καλύτερη!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
Λοιπόν, παρατηρώντας τα μπάνερ των μαγαζιών της Κασσανδροαλυσίδας νομίζω πως υπάρχει ένα θεματάκι.
Καταρχήν βλέπω ότι στα προγράμματα εμφανίζεται πλέον μια Λάουρα. Το ότι δεν έχει φωτογραφίες με κάνει να πιστεύω ότι δεν πρόκειται για τη γνωστή  :tits:. Αν όντως πρόκειται για καινούργια κοπέλα, τότε το γεγονός ότι της έδωσαν το όνομα αυτό είναι σίγουρα κακό σημάδι για τυχόν επιστροφή της μελαχρινής μουνάρας.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανίζεται να εργάζεται ταυτόχρονα στις τρίτες βάρδιες του 4Α και του 8Γ. Θα μπορούσε κάποιος να μας διευκρινίσει τελικά σε ποιό από τα δυο θα τη βρίσκουμε; Δυστυχώς ο κατεξοχήν υπεύθυνος χρήστης (kassandrasgirls) φαίνεται να έχει σταματήσει να γράφει στο φόρουμ εδώ και πολύ καιρό.
:dunno:

βάρεσαν διάλυση ή απλά το κωλοβαράνε;  :think: :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom