Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Για τον σεκιουριτά, δεν θέλω να θίξω τον ίδιο, την προσφορά του ή τον συμβολισμό του στο μαγαζί.
Αν και τόσα άλλα μαγαζιά που δεν έχουν ή δεν είναι φόρα παρτίδα , δεν ακούστηκε κάτι . .. .

Απλά εννοώ , ότι ήδη υπάρχουν άτομα στον χώρο που σε κοιτάνε/περιμένουν/χρονομετράνε/μετράνε κ.λ.π., γεγονός που κάποιους τους κομπλάρει.

Άλλο είναι να έρχονται/φεύγουν πελάτες και άλλο να ξέρεις ότι υπάρχει στο σαλόνι άσχετος με το "χώρο", που μπορεί και να ακούσει το "πρόγραμμα" που θες, άσε που πιθανόν να υπάρχουν και φίλοι του μαγαζιού που πίνουν το ποτάκι τους στο μπαρ. Κατ' εμέ, αυτά μετράνε τελικά αρνητικά σε κάποιους . . .. 

Πολύ απλά και ψυχολογικά.
Τυπε, οντως ειναι ενοχλητικο και ειναι ενας λογος που εχω κοψει τα μπουρδελα, αυτο να ακους την ανασα του αλλου απ'εξω, αλλα στο συγκεκριμενο στουντιο, μπορεις να ζητησεις να πας στο δωματιο 3 που ειναι οπανω και φυσικα, ησυχο...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως οταν θελω να γαμησω δεν μ ενοχλει τιποτα.σεκιουριτας,πελατες,φιλοι στα αρχιδια μου μπαινω και γαμαω

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
κατάθεση σήμερα το μεσημεράκι στο τριγγέτα 3 στη νικόλ. μικροκαμωμένη , αλλά κατά τα άλλα πολύ όμορφη και αρκετά ¨"συνεργάσιμη" στο κρεββάτι.ενδείκνυται.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΚΟΝΕΞΙΕΣ (Connecting people)

Απ έξω ο σεκιουριτάς,
την ώρα που εσύ γαμάς,
να΄σου και ο ντελιβεράς,
στη πόρτα, φάτσα κάρτα ανφάς!

Και σκάει μύτη ένας τυπάς,
που ήταν ερ-κοντισιονάς,
πέρασε κι ο υδραυλικός
κι ύστερα ο μηχανικός !

Καλό το βρίσκω ρε παιδιά,
είναι ας πούμε,... κονεξιά
και κόσμο πρέπει να γνωρίζεις,
στα στούντια, όταν γυρίζεις !

:grin:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ΚΟΝΕΞΙΕΣ (Connecting people)

Απ έξω ο σεκιουριτάς,
την ώρα που εσύ γαμάς,
να΄σου και ο ντελιβεράς,
στη πόρτα, φάτσα κάρτα ανφάς!

Και σκάει μύτη ένας τυπάς,
που ήταν ερ-κοντισιονάς,
πέρασε κι ο υδραυλικός
κι ύστερα ο μηχανικός !

Καλό το βρίσκω ρε παιδιά,
είναι ας πούμε,... κονεξιά
και κόσμο πρέπει να γνωρίζεις,
στα στούντια, όταν γυρίζεις !

:grin:
:rockon: :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Kαλησπερα  :cheesy:
τοχει η μοιρα μου τα διαφορα κουλα να γινονται οποτε εχω βαρδια  :cheesy:

σαν εισαγωγη ενα δικο μου προσωπικο παραπονο τοσο ασχετο και τοσο σχετικο με το θεμα....
με τις παρουσες οικονομικες συνθηκες ,την ανεργεια κοντα στο 20% και το 90% των επιχειρησεων να εχουν κανει περικοπες προσωπικου..
αν δεν ζουσαμε στην Ελλαδιτσα μας αλλα στην Ιαπωνια...ο αρμοδιος Ιαπωνας υπουργος εργασιας θα μας ειχε καλεσει στο γραφειο του για να βραβευσει και να φωτογραφηθει μαζι με αυτον τον περιφημο οικο ανοχης που πρωτοπορει στον κλαδο του και κατω απο αυτες τις συνθηκες ενω θα μπορουσε να λειτουργει κανονικα με 3 υπηρεσιες και 1 καθαριστρια, απασχολει 3 υπηρεσιες, 4 καθαριστριες, 1 σεκουριτι και 1 μπαρμαν συνολο 9 ατομα - 9 οικογενειες
δεν ειμαστε ομως στην Ιαπωνια τι να κανουμε  :dunno: :cheesy:
ελπιζω καποια στιγμη να γινουμε (χωρις ομως την φουκοσιμα :-)

στο θεμα σεκιουριτι...
Αυγουστο του 2012, τοτε τον ξεκινησαμε στο studio....
περασε κιολας ενας χρονος...χρονος δυσκολος για πολυ κοσμο, οχι τοσο στον οικονομικο τομεα οσο νομιζουμε ολοι (αλλωστε δεν θα τα παρουμε και μαζι μας) οσο σε θεματα υγειας, ευχομαι εσεις και οι οικογενειες σας να μην ειχατε τετοια θεματα/προβληματα και να εισασταν γεροι δυνατοι γιατι γενικα το 13 ηταν πολυ ασχημο :-

και περσυ τετοια εποχη λοιπον ειχε γινει θεμα εδω με τον σεκιουριτι μας, και απαντηση μου θα ειναι η ιδια με τοτε...
απλα καντε ενα search στο google τον ορο "ληστεια σε οικο ανοχης"  ;)
δεκαδες τα αποτελεσματα αλλα αν βαλουμε και τα περιστατικα που δεν δηλωνονται και αρα δεν φτανουν στην δημοσιοτητα ειναι 100αδες  ;)
και οχι τοσο σε "κακοφημες" περιοχες οπως ειναι η δικη μας οπως εγραψε καποιος που στην τελικη η φυλης και η γυρω περιοχη εχει ολο το 24ωρο την ομαδα ΔΙΑΣ να μας φυλαει, οσο σε περιοχες πιο "κυριλε" και συνηθος σε μερη με ευκολους δρομους διαφυγης

τι να κανουμε, γενικα ο κλαδος μας οπως τα βενζιναδικα τα ταξι και τα περιπτερα ειναι ο ευκολος στοχος για μια καλη, ευκολη και γρηγορη "μπαζα"

Πηραμε λοιπον πριν ενα χρονο αυτην την αποφαση να εχουμε εναν ανθρωπο επαγγελματια μεσα στο χωρο μας απο εταιρια φυλαξης για καθε ενδεχομενο, ξεραμε εξαρχης το κοστος (και το οικονομικο μη γελιωμαστε) και φυσικα τις οποιες αντιδρασεις ισως ειχατε εσεις
παρολα αυτα θεωρω ηταν μια σωστη αποφαση, και εμεις νιωθουμε καλυτερα και συνηθος ο κοσμος μας το εκτιμαει ολο αυτο και το θελει κιολας

καταλαβαινω οτι καποιος μπορει και να αισθανθει αβολα με το να μπει για 5 λεπτα τις νυχτερινες ωρες στο χωρο μας και να δει εναν "μαντραχαλο" με στολη να του ανοιγει την πορτα, το δεχομε
ποσο αβολα ομως θα πρεπει να αισθανομαστε εμεις που ειμαστε για 6-8 και 9 ωρες μεσα στο studio και αυτος ο "μαντραχαλος" μας βλεπει ημιγυμνες να πηγαινουμε 5-10-15 και 20 φορες στα δωματια για να κανουμε σεξ με αγνωστους αντρες?
θα μου πειτε εμεις ειμαστε "πουτανες" , επιλογη μας ειναι αυτη η δουλεια οποτε γιατι ντρεπομαστε, δεν ειναι ετσι απλα νιωθουμε οτι δεν χρωσταμε σε κανεναν και δεν εχουμε να απολογηθουμε και σε κανεναν, κανουμε αυτο που πρεπει να κανουμε γιατι αυτη ειναι η δουλεια μας

μηπως θα επρεπε να αρχισετε και εσεις που ενδεχομενος εχετε καποιο αναλογο θεμα να το βλεπετε αλλιως?
ουτε κλεβεται, ουτε χτυπατε κανεναν ουτε τιποτα, σεξ ερχεστε να κανετε οπως εχετε το δικαιωμα, στη τελικη και ο σεκιουριτι αντρας ειναι
τον οποιο επιτηδες τον διαλεξαμε διοτι ο ανθρωπος ολη του τη ζωη ζουσε σε μια επαρχιακη πολη της βορειου ελλαδος και μονο τα τελευταια χρονια ειναι στην αθηνα, επομενος αν δεν ειστε και εσεις σεκιουριτυ ή αν δεν εχετε την πιθανοτητα μια στο διςεκατομμυριο να μενετε στην ιδια πολυκατοικεια μαζι του δεν σας ξερει κιολας.

Τωρα αν νομιζετε οτι ολο το προβλημα του σεκιουριτι ειναι αν ο Α πελατης θα γαμησει, αν ο Β πελατης θα γαμηθει ή αν ο Γ πελατης θα κανει καμακι σε μια κοπελα στο μπαρ, ειστε λαθος, ο ανθρωπος κοιταει ποτε θα σχολασει και θα παει πισω σπιτι του στην γυναικα και στα παιδια του και αν στο τελος του μηνα οταν πληρωθει απο εμας και απο την πρωινη του δουλεια θα καταφερει να βγαλει τις υποχρεωσεις του.
Απλα καθημερινα πραγματα δηλαδη

Δε ξερω εγω ετσι το βλεπω, θεωρω οτι ο αγαοραιος ερωτας στη ελλαδα αργησε δεν αργησε οφηλει να εξιχρονιζεται μακρυα απο προκαταληψεις , "ηθικες" και ταμπου, και ισως καποια μερα καταφερουμε και να φτασουμε στο επιπεδο απο αναλογα μαγαζια της γερμανιας της αυστριας της ελβετιας κτλ
ντεμεκ καταστασεις παντως δεν υπαρχουν  ;)
ή πας μπροστα και πετας τα οποια βαριδια/προκαταληψεις του παρελθοντος ή μενεις στασιμος

ουτε ειναι λυση οπως γραφτηκε να βγαινει ο ανθρωπος για ενα μεροκαματο που ερχεται και να καθεται εξω απο το στουντιο στη ζεστη του καλοκαιριου ή στο κρυο του χειμωνα, και ανθρωπιστικα ειναι λαθος αλλα και ετσι ακυρωνεται και ο ρολος του

αυτα για το σεκιουριτυ
για τη Νανσυ, μαλακια της, λαθος της, δικαιωμα της ομως κιολας
θα μπορουσε να επαιρνε τον πελατη να του εκανε και ενα καλο πηδημα και να τον κερδιζε
ετσι ομως ενιωσε, ετσι φερθηκε, η κοπελα εχει καθε δικαιωμα να αρνηθει οτιδηποτε, απο το πιο φτηνο μεχρι το πιο ακριβο προγραμμα
και σαν επιλογο
παρατηρω παρα πολυ καιρο οτι γενικα υπαρχει μια λαθος αντιληψη στο θεμα κοπελες-μαγαζια
οι κοπελες ΔΕΝ ειναι υπαλληλοι των μαγαζιων (τουλαχιστον στο δικο μας, θεωρω και αλλου) οι κοπελες ειναι συναργατες, εχουν και δικαιωμα λογου, και αρνησης κτλ
δεν μπορουμε και δεν θελουμε να αναγκασουμε και καμια
γιαυτο και παντα λεω και στις κοπελες, αν καποια δεν νιωθει καλα για τον χ,ψ λογο ας με παρει ενα τηλ να ακυρωσω τουλαχιστον την βαρδια της στο νετ και ας μην κατεβει, για καλο της θαναι

για το παιδι που ειπε για την υπηρεσια με το προβλημα ακοης, εχει φυγει εδω και καιρο απο το στουντιο

αυτα τα λιγα/αυτα τα πολλα
σας αφηνω να τελιωσω τη βαρδια μου και να παω για φαγητο ;)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Προς παραπονούμενους η άποψή μου και το σκεπτικό:
Επειδή χρόνια δούλευα σε στριπ πόρτα και έχω δει γνωστούς μου αλλά και γνωστούς όλων μας (διάσημους ας πούμε) στο μαγαζί, θεωρώ πως ο τύπος εάν είναι και προσωπικά δεν έχω διαφορετική άποψη, σωστός επαγγελματίας, πως να το πω επιστημονικά..... στα παπάρια του ποιος γαμεί και ποιος πάει για αυταρχικό κλπ. ειλικρινά εγώ ειδικά που καθόμουν και στο ψωλόκρυο είχα μία φαγούρα ανάμεσα στα μπαλάκια για το ποιος είναι μέσα ή όχι τι να πω και θεωρώ όμοίως και ο συνάδελφος. Λίγο πιο σοβαρά τώρα. Επειδή γνωρίζω το χώρο φύλαξης αρκετά, θεωρώ πολύ σοβαρή επένδυση του καταστήματος την παροχή φύλαξης που λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας χτυπήματος και συνεπώς προστατεύει περισσότερο ακόμα και των παραπονιάρηδων, την διακριτική επίσκεψη. Δηλαδή περισσότερες πιθανότητες έχει ο πελάτης να αναγκαστεί να περιμένει αστυνομία για κατάθεση σε μαγαζί χωρίς ασφάλεια παρά σε μαγαζί με ασφάλεια λόγο του ότι επειδή φυλάσσεται οι πιθανότητες να γίνει στόχος είναι λιγότερες. όσο για το να μη σας δουν να περιμένετε να πάτε μπουρδέλο περίοδο απόκρεω για να κυκλοφορείτε με μάσκα.  :birdman:
υστ: καλή όρεξη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο σεκιουριτάς στο 104 δεν ενοχλεί..ασφάλεια είναι για όλους. Ενα, όμως, δεν καταλαβαίνω. Είμαι υπερβολικός όταν βλέπω ότι κορμάρα και γενικά εμφάνιση σαν της Νανσυ δεν υπάρχει ούτε εκεί ούτε και αλλού...Ομως πολύ λίγοι το παραδέχονται. Λένε καλά λόγια όλοι, αλλα μέχρι εκεί. Υπάρχει κάποιος λόγος? Γιατι το κορίτσι αυτό τα σπάει και άνετα στεκόταν σαν κορυφαίο ct για παράδειγμα.....Εχω πληρώσει 250 άρια σε πολλές χειρότερες...
σου αρέσει να πετάς λεφτά μου φαίνεται
και ναι, είσαι υπερβολικός
κάτω του μετρίου είναι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ τη Νάνσυ την έχω πάρει μια φορά μόνη της και μια φορά διπλό με τη Μαρίνα. Και τις 2 πέρασα πολύ καλά, η κοπέλα συμμετείχε, έκανε κόλπα, έβγαζε γούστα γενικά...υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας εκείνη την ώρα/ημέρα να μην ένιωθε καλά, να ήταν στις μαύρες της....και στο κάτω κάτω πιο τίμιο δεν είναι που δεν πήρε τα λεφτά με κίνδυνο να μην περάσει καλά ο αμαντέους και τον παρέπεμψε σε άλλη κοπέλα??
οχι δεν ειναι.
η συμμετέχει ή όχι.
αμα δεν ένιωθε καλά να μη δούλευε
ρε άει σιχτήρ που θα τις βλέπουμε και σαν γκομενές μας...σε λίγο θα μας λένε στο κρεβάτι πως έχουνε πονοκέφαλο και δεν μπορούνε

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
οχι δεν ειναι.
η συμμετέχει ή όχι.
αμα δεν ένιωθε καλά να μη δούλευε
ρε άει σιχτήρ που θα τις βλέπουμε και σαν γκομενές μας...σε λίγο θα μας λένε στο κρεβάτι πως έχουνε πονοκέφαλο και δεν μπορούνε

:tooth: :tooth: :tooth:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως οταν θελω να γαμησω δεν μ ενοχλει τιποτα.σεκιουριτας,πελατες,φιλοι στα αρχιδια μου μπαινω και γαμαω

α μπραβο.... και στην τελικη οταν βγαινεις απο το δωματιο και σε κοιτανε στο σαλονι.... σε καμαρωνουν... ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Kαλησπερα  :cheesy:
τοχει η μοιρα μου τα διαφορα κουλα να γινονται οποτε εχω βαρδια  :cheesy:

σαν εισαγωγη ενα δικο μου προσωπικο παραπονο τοσο ασχετο και τοσο σχετικο με το θεμα....
με τις παρουσες οικονομικες συνθηκες ,την ανεργεια κοντα στο 20% και το 90% των επιχειρησεων να εχουν κανει περικοπες προσωπικου..
αν δεν ζουσαμε στην Ελλαδιτσα μας αλλα στην Ιαπωνια...ο αρμοδιος Ιαπωνας υπουργος εργασιας θα μας ειχε καλεσει στο γραφειο του για να βραβευσει και να φωτογραφηθει μαζι με αυτον τον περιφημο οικο ανοχης που πρωτοπορει στον κλαδο του και κατω απο αυτες τις συνθηκες ενω θα μπορουσε να λειτουργει κανονικα με 3 υπηρεσιες και 1 καθαριστρια, απασχολει 3 υπηρεσιες, 4 καθαριστριες, 1 σεκουριτι και 1 μπαρμαν συνολο 9 ατομα - 9 οικογενειες
δεν ειμαστε ομως στην Ιαπωνια τι να κανουμε  :dunno: :cheesy:
ελπιζω καποια στιγμη να γινουμε (χωρις ομως την φουκοσιμα :-)

στο θεμα σεκιουριτι...
Αυγουστο του 2012, τοτε τον ξεκινησαμε στο studio....
περασε κιολας ενας χρονος...χρονος δυσκολος για πολυ κοσμο, οχι τοσο στον οικονομικο τομεα οσο νομιζουμε ολοι (αλλωστε δεν θα τα παρουμε και μαζι μας) οσο σε θεματα υγειας, ευχομαι εσεις και οι οικογενειες σας να μην ειχατε τετοια θεματα/προβληματα και να εισασταν γεροι δυνατοι γιατι γενικα το 13 ηταν πολυ ασχημο :-

και περσυ τετοια εποχη λοιπον ειχε γινει θεμα εδω με τον σεκιουριτι μας, και απαντηση μου θα ειναι η ιδια με τοτε...
απλα καντε ενα search στο google τον ορο "ληστεια σε οικο ανοχης"  ;)
δεκαδες τα αποτελεσματα αλλα αν βαλουμε και τα περιστατικα που δεν δηλωνονται και αρα δεν φτανουν στην δημοσιοτητα ειναι 100αδες  ;)
και οχι τοσο σε "κακοφημες" περιοχες οπως ειναι η δικη μας οπως εγραψε καποιος που στην τελικη η φυλης και η γυρω περιοχη εχει ολο το 24ωρο την ομαδα ΔΙΑΣ να μας φυλαει, οσο σε περιοχες πιο "κυριλε" και συνηθος σε μερη με ευκολους δρομους διαφυγης

τι να κανουμε, γενικα ο κλαδος μας οπως τα βενζιναδικα τα ταξι και τα περιπτερα ειναι ο ευκολος στοχος για μια καλη, ευκολη και γρηγορη "μπαζα"

Πηραμε λοιπον πριν ενα χρονο αυτην την αποφαση να εχουμε εναν ανθρωπο επαγγελματια μεσα στο χωρο μας απο εταιρια φυλαξης για καθε ενδεχομενο, ξεραμε εξαρχης το κοστος (και το οικονομικο μη γελιωμαστε) και φυσικα τις οποιες αντιδρασεις ισως ειχατε εσεις
παρολα αυτα θεωρω ηταν μια σωστη αποφαση, και εμεις νιωθουμε καλυτερα και συνηθος ο κοσμος μας το εκτιμαει ολο αυτο και το θελει κιολας

καταλαβαινω οτι καποιος μπορει και να αισθανθει αβολα με το να μπει για 5 λεπτα τις νυχτερινες ωρες στο χωρο μας και να δει εναν "μαντραχαλο" με στολη να του ανοιγει την πορτα, το δεχομε
ποσο αβολα ομως θα πρεπει να αισθανομαστε εμεις που ειμαστε για 6-8 και 9 ωρες μεσα στο studio και αυτος ο "μαντραχαλος" μας βλεπει ημιγυμνες να πηγαινουμε 5-10-15 και 20 φορες στα δωματια για να κανουμε σεξ με αγνωστους αντρες?
θα μου πειτε εμεις ειμαστε "πουτανες" , επιλογη μας ειναι αυτη η δουλεια οποτε γιατι ντρεπομαστε, δεν ειναι ετσι απλα νιωθουμε οτι δεν χρωσταμε σε κανεναν και δεν εχουμε να απολογηθουμε και σε κανεναν, κανουμε αυτο που πρεπει να κανουμε γιατι αυτη ειναι η δουλεια μας

μηπως θα επρεπε να αρχισετε και εσεις που ενδεχομενος εχετε καποιο αναλογο θεμα να το βλεπετε αλλιως?
ουτε κλεβεται, ουτε χτυπατε κανεναν ουτε τιποτα, σεξ ερχεστε να κανετε οπως εχετε το δικαιωμα, στη τελικη και ο σεκιουριτι αντρας ειναι
τον οποιο επιτηδες τον διαλεξαμε διοτι ο ανθρωπος ολη του τη ζωη ζουσε σε μια επαρχιακη πολη της βορειου ελλαδος και μονο τα τελευταια χρονια ειναι στην αθηνα, επομενος αν δεν ειστε και εσεις σεκιουριτυ ή αν δεν εχετε την πιθανοτητα μια στο διςεκατομμυριο να μενετε στην ιδια πολυκατοικεια μαζι του δεν σας ξερει κιολας.

Τωρα αν νομιζετε οτι ολο το προβλημα του σεκιουριτι ειναι αν ο Α πελατης θα γαμησει, αν ο Β πελατης θα γαμηθει ή αν ο Γ πελατης θα κανει καμακι σε μια κοπελα στο μπαρ, ειστε λαθος, ο ανθρωπος κοιταει ποτε θα σχολασει και θα παει πισω σπιτι του στην γυναικα και στα παιδια του και αν στο τελος του μηνα οταν πληρωθει απο εμας και απο την πρωινη του δουλεια θα καταφερει να βγαλει τις υποχρεωσεις του.
Απλα καθημερινα πραγματα δηλαδη

Δε ξερω εγω ετσι το βλεπω, θεωρω οτι ο αγαοραιος ερωτας στη ελλαδα αργησε δεν αργησε οφηλει να εξιχρονιζεται μακρυα απο προκαταληψεις , "ηθικες" και ταμπου, και ισως καποια μερα καταφερουμε και να φτασουμε στο επιπεδο απο αναλογα μαγαζια της γερμανιας της αυστριας της ελβετιας κτλ
ντεμεκ καταστασεις παντως δεν υπαρχουν  ;)
ή πας μπροστα και πετας τα οποια βαριδια/προκαταληψεις του παρελθοντος ή μενεις στασιμος

ουτε ειναι λυση οπως γραφτηκε να βγαινει ο ανθρωπος για ενα μεροκαματο που ερχεται και να καθεται εξω απο το στουντιο στη ζεστη του καλοκαιριου ή στο κρυο του χειμωνα, και ανθρωπιστικα ειναι λαθος αλλα και ετσι ακυρωνεται και ο ρολος του

αυτα για το σεκιουριτυ
για τη Νανσυ, μαλακια της, λαθος της, δικαιωμα της ομως κιολας
θα μπορουσε να επαιρνε τον πελατη να του εκανε και ενα καλο πηδημα και να τον κερδιζε
ετσι ομως ενιωσε, ετσι φερθηκε, η κοπελα εχει καθε δικαιωμα να αρνηθει οτιδηποτε, απο το πιο φτηνο μεχρι το πιο ακριβο προγραμμα
και σαν επιλογο
παρατηρω παρα πολυ καιρο οτι γενικα υπαρχει μια λαθος αντιληψη στο θεμα κοπελες-μαγαζια
οι κοπελες ΔΕΝ ειναι υπαλληλοι των μαγαζιων (τουλαχιστον στο δικο μας, θεωρω και αλλου) οι κοπελες ειναι συναργατες, εχουν και δικαιωμα λογου, και αρνησης κτλ
δεν μπορουμε και δεν θελουμε να αναγκασουμε και καμια
γιαυτο και παντα λεω και στις κοπελες, αν καποια δεν νιωθει καλα για τον χ,ψ λογο ας με παρει ενα τηλ να ακυρωσω τουλαχιστον την βαρδια της στο νετ και ας μην κατεβει, για καλο της θαναι

για το παιδι που ειπε για την υπηρεσια με το προβλημα ακοης, εχει φυγει εδω και καιρο απο το στουντιο

αυτα τα λιγα/αυτα τα πολλα
σας αφηνω να τελιωσω τη βαρδια μου και να παω για φαγητο ;)
το θέμα του σεκιούριτι δε ντο σχολιάζω, δεν με αφορά
αλλά στο θέμα της κοπέλας ... εκείνη μπορεί να έχει όποιο δικαίωμα θέλτε... εσείς δεν έχετε όμως το δικαίωμα να παραπλανείτε τον κόσμο με αυτά που γράφετε στα προωθητικά σας

τόσο απλά.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Mια η αλλη παει η δουλεια ρε αντζελα με τον σεκιουριτα
Απο την μια του δινεται χρηματα για να συντηρησει την οικογενεια του και απο την αλλη θα του χαλασετε το σπιτι μ αυτες που βλεπει,οπως τις βλεπει
Ελπιζω τουλαχιστον φευγοντας απο τη δουλεια στο 104 τη δουλεια που παιρνει για το σπιτι,να την απολαμβανει για τη γυναικα του
Οσον αφορα τη νανσυ,θα πρεπει να της πεις οτι εχασε τα πιο ξεκουραστα χρηματα σημερα το απογευμα
Ο αμαντεους ειναι μετρ του 69,και για ενα δεκαλεπτο τουλαχιστον,οχι μονο δεν θα κουραζοτανε αλλα
θα το απολαμβανε κιολας :)
Υ.Γ Εννοειται οτι οταν μια κοπελα δεν θελει να μπει για οποιοδηποτε λογο μ ενα πελατη,ειναι προτιμοτερο να μην το κανει,παρα να το κανει με βαρια καρδια
Ισως το πιο απλο θα ηταν ν αναφερει ο αμαντεους οτι αυτη η κοπελα τελικα δεν δεχεται πελατη μ εκπτωση,και απο την αλλη απο τη στιγμη που το στουντιο εχει εκπροσωπο,καλυτερα θα ειναι προτου παρουν θεση καποια μελη,να περιμενουμε την εκπροσωπο ν απαντησει

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εγώ τη Νάνσυ την έχω πάρει μια φορά μόνη της και μια φορά διπλό με τη Μαρίνα. Και τις 2 πέρασα πολύ καλά, η κοπέλα συμμετείχε, έκανε κόλπα, έβγαζε γούστα γενικά...υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας εκείνη την ώρα/ημέρα να μην ένιωθε καλά, να ήταν στις μαύρες της....και στο κάτω κάτω πιο τίμιο δεν είναι που δεν πήρε τα λεφτά με κίνδυνο να μην περάσει καλά ο αμαντέους και τον παρέπεμψε σε άλλη κοπέλα??
Sorry, αλλα δεν ειναι ετσι λαγουδακο μου.

Εαν η Νανσυ (οπως κάθε εργαζομενος εχει το δικαιωμα) δενε νοιωθ καλά ή ειχε τις μαυρες της 9ειδικα στην συγκεκριμενη δουλεια) θα επρεπε να καθησει σπιτι της.
Και αυτο γιατι 9εαν ηταν) σε τετοια κατασταση και στο προγραμμα των 50 και σε ακομα μεγαλυτερα προγραμματα δεν θα ηταν αποδοτικη και ο επισκεπτης της -δικιολογημενα- θα ειχε παραπονα.

Αδυνατω να πιστεψω πως τα 10 ευρω θα της ανεβαζαν την ψυχολογια ή θα της ελυναν τα προβληματα.........

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Παρασκευη πρωι στο Βριλησσου 42  :-* Αλεξια και Εβα ( νεα κοπελα )  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• P9050006.JPG
    P9050006.JPG
    75,8 KB · Εμφανίσεις: 16

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Απολυτα σωστη η τοποθετηση της Αντζελας και ο καθενας μας, ας κανει τις επιλογες του!!!Με τα λεφτα μας, οπου θελουμε παμε!θα ψαξουμε για στουντιο που συντηρουν λιγοτερες οικογενειες να εχουμε καλυτερες τιμες!!!!Εκτιμω ομως οτι η αρνηση της εργαζομενης, εφοσον ειχε αναλαβει υπηρεσια προβληματιζει!!!Αν δεν ενιωθε καλα να μην επιανε υπηρεσια!!!Αλλα να επιλεγω τους πελατες, ετσι τουλαχιστον το ερμηνευσα εγω απο αυτα που εγραψε ο Αμαντεους, δεν ειναι επαγγελματικο!!

Επισκέπτης
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom