Επισκέπτης
Υπαρχει ασυμμετρη απειλη στο Φ104 για τους πελατες που πηγαινουν;;;...
Βεβαίως! Ἐκ τῶν μετηλλαγμένων!
Υπαρχει ασυμμετρη απειλη στο Φ104 για τους πελατες που πηγαινουν;;;...
ξέρεις τώρα πως είναι η περιοχή εκεί...αλλοδαποί, μεθυσμένοι, γενικά σκοτεινό σοκάκι...Συγνωμη γραφεις για την ασφαλεια των πελατων και αναγκαζομαι να ρωτησω το εξης....κινδυνευουν οι πελατες στο Φ104;;; Και αν κινδυνευουν απο τι κινδυνευουν;;;Υπαρχει ασυμμετρη απειλη στο Φ104 για τους πελατες που πηγαινουν;;;...Μετα γραφεις για την ασφαλεια των εργαζομενων;;; Απο τι κινδυνευουν οι εργαζομενες;; Τα αλλα στουντιο και μπουρδελα οι εργαζομενες δεν κινδυνευουν;;;Γι αυτο και εγραψα αν επιθυμει η Αντζελα για δικους της λογους να εχει σεκιουριτα..... να τον εχει σε κοντινη αποσταση αλλα εξω απο το μαγαζι!!!Δεν νιωθει ο πελατης ανετα εκτιμω αν τον εχει στο σαλονι, καθοτι το μαγαζι εχει μικρους χωρους(το γνωριζω αυτο προσωπικα, καθοτι εχω παει στο παρελθον) !!!
ο σεκιουριτάς είναι για την ασφάλεια των πελατών αλλά και των κοριτσιών...καλό είναι που παρευρίσκεται εκεί...άλλωστε σε μια γωνία κάθεται και εκτελεί κ χρέη πορτιέρη...
ξέρεις τώρα πως είναι η περιοχή εκεί...αλλοδαποί, μεθυσμένοι, γενικά σκοτεινό σοκάκι...
εγώ τη Νάνσυ την έχω πάρει μια φορά μόνη της και μια φορά διπλό με τη Μαρίνα. Και τις 2 πέρασα πολύ καλά, η κοπέλα συμμετείχε, έκανε κόλπα, έβγαζε γούστα γενικά...υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας εκείνη την ώρα/ημέρα να μην ένιωθε καλά, να ήταν στις μαύρες της....και στο κάτω κάτω πιο τίμιο δεν είναι που δεν πήρε τα λεφτά με κίνδυνο να μην περάσει καλά ο αμαντέους και τον παρέπεμψε σε άλλη κοπέλα??ο σεκιουριτάς στο 104 δεν ενοχλεί..ασφάλεια είναι για όλους. Ενα, όμως, δεν καταλαβαίνω. Είμαι υπερβολικός όταν βλέπω ότι κορμάρα και γενικά εμφάνιση σαν της Νανσυ δεν υπάρχει ούτε εκεί ούτε και αλλού...Ομως πολύ λίγοι το παραδέχονται. Λένε καλά λόγια όλοι, αλλα μέχρι εκεί. Υπάρχει κάποιος λόγος? Γιατι το κορίτσι αυτό τα σπάει και άνετα στεκόταν σαν κορυφαίο ct για παράδειγμα.....Εχω πληρώσει 250 άρια σε πολλές χειρότερες...
Ἐὰν δώσητε τὸ κάτι τις σας δὲν κινδυνεύετε, μανθάνομεν ὅμως ὅτι τελευταίως ἀποδεικνύεσθε λίαν φιλάργυρος.
μην πιστεύετε ό,τι σκούγεται...οι φήμες είναι σαν τις κλανιές...άμα την αμολήσεις...βρωμάει πολύ...Ἐὰν δώσητε τὸ κάτι τις σας δὲν κινδυνεύετε, μανθάνομεν ὅμως ὅτι τελευταίως ἀποδεικνύεσθε λίαν φιλάργυρος.
μην πιστεύετε ό,τι σκούγεται...οι φήμες είναι σαν τις κλανιές...άμα την αμολήσεις...βρωμάει πολύ...
Ενας ανδρας μπαινει πλαι(ξερεις που) και απανταει!!!Αν ειναι ψεμματα, γιατι δεν τους γραφεις μια δημοσια απαντηση να το βουλωσουν;;;μην πιστεύετε ό,τι σκούγεται...οι φήμες είναι σαν τις κλανιές...άμα την αμολήσεις...βρωμάει πολύ...
Ενας ανδρας μπαινει πλαι(ξερεις που) και απανταει!!!Αν ειναι ψεμματα, γιατι δεν τους γραφεις μια δημοσια απαντηση να το βουλωσουν;;;
Αντε γεια σου...αυτο λεω και εγω....πιο χρησιμος θα ειναι εξω(μεσα σε αυτοκινητο) και οχι μεσα στο στουντιο!!!Εκτος αν δεν ειναι σεκιουριτας και ειναι τιποτα αλλο;;;ξέρεις τώρα πως είναι η περιοχή εκεί...αλλοδαποί, μεθυσμένοι, γενικά σκοτεινό σοκάκι...
Διπλο με την Μαρινα;;; Δηλαδη τις μαμησες και τις δυο;;;;Εχεις ανεβασει κριτικη να την διαβασω;;;εγώ τη Νάνσυ την έχω πάρει μια φορά μόνη της και μια φορά διπλό με τη Μαρίνα. Και τις 2 πέρασα πολύ καλά, η κοπέλα συμμετείχε, έκανε κόλπα, έβγαζε γούστα γενικά...υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας εκείνη την ώρα/ημέρα να μην ένιωθε καλά, να ήταν στις μαύρες της....και στο κάτω κάτω πιο τίμιο δεν είναι που δεν πήρε τα λεφτά με κίνδυνο να μην περάσει καλά ο αμαντέους και τον παρέπεμψε σε άλλη κοπέλα??
ναι φυσικά...Διπλο με την Μαρινα;;; Δηλαδη τις μαμησες και τις δυο;;;;Εχεις ανεβασει κριτικη να την διαβασω;;;
Εγω προσωπικα δυο φορες που ειχα παει σε εκπτωτικη βραδυα, η γνωστη "μυστηρια" υπηρεσια που εχει προβλημα ακοης απο ο,τι καταλαβαινω, εκανε πως δεν καταλαβαινε και δεν μπορεσα να συννενοηθω, οποτε για εμενα ειναι σα να μην υπαρχει αυτη η προσφορα, αφου δυο φορες δεν μορεσα να κανω...θα σου την πεσουν τωρα τα κλωναρια να σε φανε!!!!Απο μενα RESPECT για την τολμη σου, που το εγραψες!Δεν ευθυνεται ομως η Αντζελα, οπως και δικαιωμα της, να εχει φουσκωτο(πορτιερη) και γυναικα-υπηρεσια.Αλλα το συμβαν με την εργαζομενη και αυτα που γραφει η Αντζελα θα πρεπει να εξεταστει, ωστε να γνωριζουμε.... αν αυτα που γραφει η Αντζελα στην ιστοσελιδα της, για μειωμενες τιμες σε καποιες βαρδιες ειναι ενημερωμενες και οι εργαζομενες;;
ξέρεις τώρα πως είναι η περιοχή εκεί...αλλοδαποί, μεθυσμένοι, γενικά σκοτεινό σοκάκι...
σωστά...και κλεφτες...αλλά δύσκολο να παίξει τετοιο περιστατικό με τόσες κάμερες εκεί μέσα...[size=10pt]ΚΛΕΦΤΕΣ[/size], γιατί τους ξέχασες τους κλέφτες;
Αρα συμφωνεις μαζι μου, οτι ο σεκιουριτας ειναι χρησιμος εξω απο το στουντιο παρα μεσα στο στουντιο!!!σωστά...και κλεφτες...αλλά δύσκολο να παίξει τετοιο περιστατικό με τόσες κάμερες εκεί μέσα...
σωστά...και κλεφτες...αλλά δύσκολο να παίξει τετοιο περιστατικό με τόσες κάμερες εκεί μέσα...
εγώ τη Νάνσυ την έχω πάρει μια φορά μόνη της και μια φορά διπλό με τη Μαρίνα. Και τις 2 πέρασα πολύ καλά, η κοπέλα συμμετείχε, έκανε κόλπα, έβγαζε γούστα γενικά...υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας εκείνη την ώρα/ημέρα να μην ένιωθε καλά, να ήταν στις μαύρες της....και στο κάτω κάτω πιο τίμιο δεν είναι που δεν πήρε τα λεφτά με κίνδυνο να μην περάσει καλά ο αμαντέους και τον παρέπεμψε σε άλλη κοπέλα??