Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η μεγαλυτερη καυλα του πλανητη γη
συμφωνω κι επαυξανω για τζενη....απολυτη καυλα και απλα πανεμορφη...κι ας ειναι απο την αλβανια την ουγκαντα η δεν ξερω κι εγω που.....

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Σήμερα μέχρι τις 20:00 στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α δουλεύει η Κάτια. Σύμφωνα με δήλωση της αρκούδας, είναι αρκετά τσαχπίνα στο κρεβάτι. Από τις 11:46 μέχρι τις 12:38 βρέθηκα στο συγκεκριμένο στούντιο. Πέρασα τέλεια (για άλλους λόγους βέβαια).

Ελάτε για εισιτήρια.
ΣΥΡΟ - ΠΑΡΟ - ΝΑΞΟ - ΙΟ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Blue Star.

Ωραίος...Εγώ βρέθηκα στο 42 και πέρασα πολύ όμορφα με την Εμυ...Κορμί θάνατος και service καλό!!! Τη συστήνω!

adando

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες ξερει κανενας που εχει χαθει η Μονικα η Σερβα????Δεν την βλεπω πουθενα...Την βλαγαν και απο το geek ladies,μηπως εφυγε οριστικα???? :'( :'( :'( :'( :'(

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
συμφωνω κι επαυξανω για τζενη....απολυτη καυλα και απλα πανεμορφη...κι ας ειναι απο την αλβανια την ουγκαντα η δεν ξερω κι εγω που.....
εγω τις παω με 1000 γιατι μ αρεσει να γαμαω τις γκομενες των αλλων
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
εχει κανεις αποψη για ΕΒΕΛΙΝΑ απο Γ.ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ

Την είδα σήμερα σε πέρασμά μου από το ίδρυμα...Γλυκιά κοπέλα με όμορφο σώμα και πρόσωπο.Μικρό στήθος και μαλλιά μέχρι τους ώμους,πιασμένα πίσω...Η επιλογή μου όμως σε κατάθεση δεν ήταν άλλη από τη Λάουρα...!Λεπτομέρειες στη κριτική που ακολουθεί... :rockon:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Ρε μαγκες ξερει κανενας που εχει χαθει η Μονικα η Σερβα????Δεν την βλεπω πουθενα...Την βλαγαν και απο το geek ladies,μηπως εφυγε οριστικα???? :'( :'( :'( :'( :'(
μαλλον καμμια αδεια..αν και τετοιο μουνι μαλλον θα συνδυαζει δουλεια με διακοπες σε κανα κοτερο καλοκαιριατικα.ο εκπροσωπος του στουντιο γραφει εδω,αρα αν θελει θα απαντησει.

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
μαλλον καμμια αδεια..αν και τετοιο μουνι μαλλον θα συνδυαζει δουλεια με διακοπες σε κανα κοτερο καλοκαιριατικα.ο εκπροσωπος του στουντιο γραφει εδω,αρα αν θελει θα απαντησει.
Καλησπέρα δεν είμαι ο εκπρόσωπος,είμαι η εκπρόσωπος κατι μεταξύ μαριλίζας ξενογιαννακοπούλου και λόλας νταιφά.
Ναι η μόνικα λείπει Σερβία θα επανέλθει στις επάλξεις και θα σας πληροφορήσουμε πότε θα έρθει μερικές ημέρες πριν μέχρι τότε σας ευχόμαστε να περνάτε καλά και να μας επισκέπτεστε συχνά αν θέλετε για το καλό σας :2funny:. καλό σας βράδυ και σας ευχαριστούμε ΌΛΟΥΣ μα ΌΛΟΥΣ.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
... με τρέλανε με τα κόλπα της....είναι ένα κορίτσι που πάντα με απογειώνει, ξέρει τα κουμπιά μου,... είναι η επαγγελματική μου σύζυγος...
Λαγέ έχεις ξεφύγει...Έχεις απογειωθεί τελείως...
Moving-animation-uncle-sam-riding-rocket-4th-of-july.gif
ΕΥΓΕ !!!!!!!!!!!

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  08/08  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βαλια - Σαμπρινα - Σαβινα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κατερινα/Παολα - Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): ---------Κλειστο---------
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Μαντονα - Κλαουντια/Μαριλενα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Μαριλενα - Κατερινα/Παολα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Βαλια/Ιρενα - Ιρενα/Μικη
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα - Τζουλια 

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Σοφια/Τανια/Αννα Μαρια - Ελενα/Σοφια/Τανια/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Την είδα σήμερα σε πέρασμά μου από το ίδρυμα...Γλυκιά κοπέλα με όμορφο σώμα και πρόσωπο.Μικρό στήθος και μαλλιά μέχρι τους ώμους,πιασμένα πίσω...Η επιλογή μου όμως σε κατάθεση δεν ήταν άλλη από τη Λάουρα...!Λεπτομέρειες στη κριτική που ακολουθεί... :rockon:
Τη λυπαμαι την κακομοιρα που κανει βαρδια μαζι με τη Λαουρα. Σαλοναρει τσαμπα ολη τη βαρδια.....
Θα μου πεις, μπορει να μπει και κανας τυφλος. Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.....

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:     
PROGRAMMA GIA PEMPTI 08.08.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 PAOLA      20:00-06:00 ELISA

*THISEOS 35
10:00-20:00 KATERINA      20:00-06:00 MAYA & DARIA

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    258,6 KB · Εμφανίσεις: 38

angel pap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2013
Κριτικές
4
Like
41
Πόντοι
1
να κανω μια ερωτηση ? η φαιη απο την γνωστη αλυσιδα της βριλησσου ξερουμε αν δουλευει καπου αλλου ή ειναι διακοπες ? 

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
ρε τύπε δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεις κάτι χωρίς να έχεις τσεκάρει....μου αρέσει που είσαι και στουντιακός....
λοιπόν στο ξαναγράφω για να το καταλάβεις...το στούντιο άνοιγε κάποιες μέρες και δεν είναι σερί κλειστό απο πέρσι
όπως φυσικά λάθος έγραψες, ενώ τις τελευταίες 5 μέρες λειτουργεί.....αλλά απο την άλλη εγώ είμαι ένας μικρός ταπεινός μπουρδελάς , που να ξέρω...
ρώτα  και κανέναν που πραγματικά ξέρει(ευτυχώς έχεις κάποιους έγκυρους ενημερωτές φίλους όπως ο μέγιστος ινδιάνος)και αν δεν γνωρίζεις να μην είσαι
απόλυτος...άντε καλή εβδομάδα.
Ο νέος φίλος μας (ξέρεις ποιος) μου μετέφερε ότι είναι κλειστό μονίμως και αν οι στουντιάκηδες
περνούν από εκει τακτικά αυτός περνάει συνέχεια από εκεί.
Παραδέξου και μια φορά κάτι μικρέ ταπεινέ μπουρδελά....... :2funny:

(τι κακό έχει να είναι κάποιος μπουρδελάς;)  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
η φαιη για το φιλο που ρωταει παραπανω ειναι ακομα διακοπες....αστην να ξεκουραστει να γυρισει δριμυτερη...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Όπως έγραψα κι'αλλού, πέρασα την περασμένη Τετάρτη και ήταν για μια ακόμη φορά θεόκλειστο. Ο ινδιάνος, που τουλάχιστον παραδέχεσαι, πέρασε σήμερα το μεσημέρι και μάντεψε, πάλι κλειστό ήτανε.
Τώρα αν ανοίγει για μια ώρα τη μέρα ή μόνο για γνωστούς και φίλους, λυπάμαι αλλά έχω δουλειά και αδυνατώ να στήσω καραούλι απ'έξω να δω τι γίνεται.

Και στο κάτω-κάτω αυτοί που πήγαν και το είδαν ανοικτό γιατί δεν το γράφουν να ανοίξουν τα μάτια και σε μας;  
Πιξι μου περασα σημερα απο ιακχου 7 μονο και μονο για να δω αν ειναι ανοιχτο
Τον τελευταιο χρονο,εχω περασει απειρες φορες απο εκει,και ηταν μονιμως κλειστο μ εξαιρεση ενα διαστημα που εκαναν  καποια βαψιματα,παλι δηλαδη ηταν εκτος λειτουργιας
Και παμε στο κυριο ερωτημα,τ οποιο απευθυνω προσωπικα στον κυριο smirni..
Γιατι κυριε σμυρνη δεν ασχολειστε με το βασικο σας αντικειμενο(α) που ειναι τα μπουρδελα και τα μασαζ,και δεν αφηνετε  τους αυθεντικους στουντιακηδες οπως ειμαστε εγω  και ο πιξι να ενημερωνουμε σωστα τον κοσμο?
Υ.Γ Επειδη ο smirni μου ειπε οτι την τελευταια εβδομαδα ηταν ανοικτο,απλα να επισημανω οτι διπλα απο το ιακχου 7 υπαρχει ενα πολυ δυνατο χοτ ντογκαδικο τ οποιο επειδη εχει ισχυρο φωτισμο ,ισως να τον μπερδεψε,πολυ περισσοτερο αν πειναγε εκεινη τη στιγμη

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γιατι κυριε σμυρνη δεν ασχολειστε με το βασικο σας αντικειμενο(α) που ειναι τα μπουρδελα και τα μασαζ,και δεν αφηνετε  τους αυθεντικους στουντιακηδες οπως ειμαστε εγω  και ο πιξι να ενημερωνουμε σωστα τον κοσμο?

Welcome to the club !!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  09/08  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βαλια - Σαμπρινα - Σαβινα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Κλειστο - Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): ---------Κλειστο---------
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Βαλια - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Κατερινα/Παολα - Κατερινα/Παολα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα - Τζουλια 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εφη - Σοφια/Τανια/Αννα Μαρια - Σοφια/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Smirni δεν ειπε κανεις οτι ειπες ψεμματα η' οτι εκανες λαθος
Τη τελευταια εβδομαδα το ειδες ανοιχτο,αφου το ειδες ετσι θα ειναι
Απλα εδω και παρα πολλους μηνες οποτε εχω περασει,οπως και ο πιξι προφανως ΗΤΑΝ κλειστο
Εμεις αναφερωμαστε σε παρελθωντα χρονο,εσυ μιλας σ ενεστωτα χρονο
Οχι να μαλωνουμε και για τετοια θεματα,κριμα ειναι

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Επίσκεψη εχτές στο πρωί στο Κων/πόλεως 80 για στοχοθετημένη επίσκεψη σην Τζένη (πριν δω τις σχετικές ενημερώσεις) οπότε βλέπω την Σύλβια η οποία είναι πολύ καλή περίπτωση, επιθετικό σαλονάρισμα, πολύ κοντά στις φωτογραφίες, γλυκό πρόσωπο. Συνέχισα στο 92Α όπου είδα την Τζένη και αυτή πολύ κοντά στις φώτο, πολλύ ωραίο πρόσωπο, χαμογελαστή και  επιθετική στο σαλόνι. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και θα ανέβει κριτική. Εντύπωση μου έκαναν και στα δύο μαγαζιά στα οποία πήγα πρώτη φορά οι πολύ ευγενικές και αναλυτικές κυρίες στην υπηρεσία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom