Τελευταία μέρα "ελευθερίας" χθες, έστω και για λίγο μιας και το "χαρτί" το παίρνω η Δευτέρα και το γιόρτασα με πια άλλη...την Άννα... :headbaning3: :headbaning3: Μια γυναίκα που κάθε φορά που είμαι δίπλα της, συγκλονίζει κάθε κύτταρο του κορμιού μου...Στο νέο της χώρο αυτή τη φορά στο Φραντζή 47, ήρθε στο δωμάτιο φορώντας κόκκινα εσώρουχα. Τα μαλλιά της όπως πάντα ίσια μαύρα μακριά...Ξεκινήσαμε με φιλιά σε όλο μας το σώμα, μου έκανε κ ένα μίνι σεξ σόου χορεύοντας προκλητικά...Γλύψιμο στο στήθος, στην κοιλιά της, επικεντρώθηκα στο μουνάκι της για ώρα, που μοσχομύριζε!! Στοματικό από πλευράς της ΑΨΟΓΟ για μια ακόμη φορά, περιποίηση της γύρω περιοχής, μούλιασμα, χτυπήματα της γλώσσας της πάνω στο κεφαλάκι του, μετά όρθιος εγώ να τη γαμάω στο στόμα...κάτι που την ξάφνιασε...Στο σεξ, ξεκίνημα με ιεραποστολικό και παραλλαγή καθώς ήταν ανασηκωμένη η λεκάνη της κ στηριζόταν στα χέρια, cowgirl μετά στα 4, όπου με είχε κολλήσει στην λα΄τη του κρςβατιού κ όλη την κίνηση την έκανε εκείνη... :doggy_style: Ξανά ιεραποστολικό με τα υπέροχα πατουσάκια της με το γαλλικό πεντικιούρ στο στόμα μου, κατέθεσα τα υγρά μου βαθι'ά μέσα της...Με έκανε να λαχανιάσω η ρουφιάνα... :laie:
Η Άννα για μια ακόμη φορά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, με τρέλανε με τα κόλπα της....είναι ένα κορίτσι που πάντα με απογειώνει, ξέρει τα κουμπιά μου, είναι πανέμορφη και υπομονετική..Και όπως χαιδευτικά την αποκαλώ είναι η επαγγελματική μου σύζυγος...