Χτεσινοβραδυνή τσάρκα, με mpouzoklido & bk1981 και έτερο συναγωνιστή καβάλα στον τυφώνα και στην κινέζικη αποβολή. Είδαμε και ακούσαμε τα εξής:
Μελαντίας 50: Σάσα, ξανθιά κοπέλα με ωραίο σώμα με έμφαση στο πίσω σύστημα
Μπουζιάνη 2: Δεν άνοιξαν, προφανώς δούλευε η Λάουρα και τα δωμάτια θα ήταν φουλ
Ισμήνης 2: Πάολα, από τις πιο όμορφες παρουσίες, μελαχρινή με ωραίο σώμα και φοβερό πίσω σύστημα
Συγγρού 108: Η Τζοβάννα, κόντεψε να μου πέσει το νερό από τα χέρια, κόντινε το μαλλί της και το κορμί της είναι το δυνατό της σημείο, λίγο Γκμόχ στο πρόσωπο, αλλά στο δωμάτιο είναι Μουρίνιο...
Αριστοτέλους 5: Όλγα μελαχρινή αδιάφορη για τα γούστα μου, Δανάη ξανθιά όμορφη κοπέλα, και Μπέλλα η Αγγλίδα κατά δήλωσή της με 2,5άρι στήθος και άπταιστα Αγγλικά μπήκε στα υπόψιν για 40€
Αριστοτέλους 6: κλειστά
Τριγγετά 3: Μορένα μελαχρινή κοπέλα, όμορφη με ωραίο σώμα
Θησέως 79: Δεν μας άνοιξαν
Θησέως 35: Ελίζα η ξανθιά πρώην στριπτιτζού, μιλάμε για κορμάρα, και όμορφο πρόσωπο, μας πέσανε τα σαγόνια. Παραφωνία ο τσάτσος ο οποίος είχε παραγγήλει σουβλάκια, ενώ τον χαιρετήσαμε ευγενικά εκείνος χωρίς να μας απαντήσει μας κοπάνησε την πόρτα στα μούτρα. Και ρωτώ τον αγαπητό υπεύθυνο που τα λέμε εδώ και καιρό... Αν ήθελα να πάω και απέναντι να δω και μετά να επιστρέψω, μετά από αυτή την συμπεριφορά θα το έκανα?? Όχι βέβαια, ας προσέξουν λίγο την συμπεριφορά τους ορισμένοι
Μ. Αλεξάνδρου 133: Η Μαρκέλλα, πανέμορφη κοκκινομάλλα πλέον, ευγενέστατη, γλυκιά, ομηλιτική, τα είπαμε για αρκετή ώρα, μιας και γνωριζόμαστε. Τιμήθηκε από τον bk1981 και τον έτερο φίλο μας
Κων/πόλεως 92Α: Μαριάννα, έλειπε στο περίπτερο κατά δήλωση της υπηρεσίας, και από ότι φένεται μετά, καλύτερα να μην γύρναγε. Τιμήθηκε αργά τα ξημερώματα κατά τις 4, καμία σχέση με την Μαριάννα που τίμησε ο mpouzoklidos πριν λίγες μέρες, νυσταγμένη, άβαφτη, έκανε αγγαρεία, έκανα την μαλακία και πέρασα γιατί σκέφτηκα ότι είχαμε ησυχία και ότι θα ξυπνήσει αρκετά πριν έρθει. Χάλια μαύρα, από εμένα δεν αξίζει 2η ευκαιρία καθότι έδειξε αντιεπαγγελματισμό. Νυστάζεις κούκλα μου γιατί κανεις 2πλοβάρδιες? Σπίτι σου και ύπνο τότε. Το φταίξιμο είναι και δικό μου
Κων/πόλεως 80: Άντα, η κοπέλα τα έδωσε όλα για να περάσουμε, τι καυλάντισμα, τι χουφτώματα, αλλά έκανα μαλακία που δεν μπήκα
Κασσάνδρας 4Β: Μαριλένα η αδύνατη ψηλή, και η Τζούλια το πολωνικό τανκς
Κασσάνδρας 4Γ: Κλαούντια και Κατερίνα, αδιάφορες για τα γούστα μου
Κασσάνδρας 6: Ιρένα η Τσέχα και η Μίκη, πιό όμορφη από ποτέ
Κασσάνδρας 3 κάτω: Αλεξάνδρα ακα Σαβίνα, στο δωμάτιο και είχε και 2ο αναμονή
Κασσάνδρας 3 πάνω: Λογικά η Ζωή
Κασσάνδρας 8: κλειστά
Φυλής 104: Επιτέλους γνώρισα από κοντά την Κέλλυ. Τα είπαμε και λύσαμε την όποια μικρή παρεξήγηση είχαμε πριν καιρό. Απίστευτο χιούμορ και διάθεση. Αν και δεν είναι του γούστου μου της υποσχέθηκα μια στενότερη γνωριμία γιατί ξέρω ότι από υπηρεσίες σκίζει. Βέρα: η άλλη κοπέλα, πιπινακι γάλακτος, κορμάρα, μελαχρινή και αυτή μπήκε στα υπόψιν. Δοκιμάστηκε από mpouzoklido λεπτομέρειες στην κριτική του
Αποχώρηση bk και του άλλου φίλου και συνέχεια με Mpouzoklido
Βριλλησού 46: Κλειστά
Βριλλησού 42: Μάργκο, εμφανίστηκε με το στήθος έξω και χαζέψαμε, όμορφη παρουσία, και η Έμμυ, με μάγεψε, μελαχρινή κούκλα με ωραίο σώμα στα υπόψιν.
Βριλλησού 55: Εδώ είχαμε καυλάντισμα, από Τζούλια και Εμμανουέλα, ορμήσανε να μας φάνε, αμφότερες μιλφ ξανθιές
Βριλλησού 36: Λίζα ξανθιά με όχι τόσο ωραίο πρόσωπο για τα γούστα μου, αλλά κορμάρα που μας τούρλωνε το κωλί της και εμείς την χουφτώναμε
Βριλλησού 36Α: Λολίτα η νέα παρουσία, ωραίο κωλαράκι και 1,5 νούμερο βυζάκι, αδιάφορη κατεμέ
Επίσης offtopic, αλλά...
Κων/πόλεως 166 η Εύα, ξανθιά αδύνατη ίδια η κόρη του Φλωρινιώτη η Αννούλα
Φυλής 56 Σίσσυ, ξανθιά ψηλή κορμάρα
Φώκαιας 27, μια πολωνέζα μόνο στα λόγια, μελαχρινή μετριότητα
η ώρα είχε φτάσει 5, άλλη μια τσάρκα είχε τελειώσει....