Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε παιδια, στο Κασσανδρας 4Β το απογευμα ειδα μια Μαντονα, αλλα ξανθια, οχι μελαχρινη αυτη δηλαδη για την οποια νομιζω εχουν γραφτει διθυραμβικες κριτικες...
Τι παιζει δηλαδη?Ποια ειναι αυτη η ξανθια?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε παιδια, στο Κασσανδρας 4Β το απογευμα ειδα μια Μαντονα, αλλα ξανθια, οχι μελαχρινη αυτη δηλαδη για την οποια νομιζω εχουν γραφτει διθυραμβικες κριτικες...
Τι παιζει δηλαδη?Ποια ειναι αυτη η ξανθια?
Η Μαντονα εδω και καποιο διαστημα εχει βαψει τα μαλλιά της και πάλι ξανθά.
Η γνωστη Μαντόνα ειναι.

Ξανθα μακριά μαλλια, πλούσιο ενισυμένο στθος, αδυνατη σωμα σχετικά, σατρκωδη χείλη, μεγάλα μαυρα ματια.
Σωστα ?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Η Μαντονα εδω και καποιο διαστημα εχει βαψει τα μαλλιά της και πάλι ξανθά.
Η γνωστη Μαντόνα ειναι.

Ξανθα μακριά μαλλια, πλούσιο ενισυμένο στθος, αδυνατη σωμα σχετικά, σατρκωδη χείλη, μεγάλα μαυρα ματια.
Σωστα ?
Σωστα,απλα με μπερδεψε πολυ σε σχεση με τις φωτος, ευχαριστω.

peny

Ιερόδουλη
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Like
2
ναι πληρωσα ακριβό πρόγραμμα αλλά προσωπικά ποτέ δεν έχω δει διαφορά ανάλογα τα χρήματα

σίγουρα συμβαίνει απ οτι λένε πολλοί εδώ μέσα,αλλά εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ

εγώ με αυτό που είδα κατάλαβα οτι την αντιγραφή τη στηρίζει και με το παραπάνω :fuck2: :fuck2:
Η κοπελα το εχει πολυ απλα..
Εγω οταν κανω παρτουζα μαζι της λεω( αυτη ειναι γεννημενη για να γαμιετε ΤΕΛΟΣ)
Αλλα δεν γινετε να ταιριαξεις με ολους!!
Και με εμενα δεν εχουν περασει καποιοι καλα και το δεχομαι γιατι πολυ απλα
δεν γινετε να αρεσεις σε ολους.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
οκ Πέννυ, το καταλαβαίνω να μην έχεις χημεία, σε όλους συμβαίνει, και εμένα μου έχει συμβεί, αλλά το να λες "πρέπει να τελειώσεις δεν έχουμε χρόνο" είναι αντιεπαγγελματικό  :huh:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ναι πληρωσα ακριβό πρόγραμμα αλλά προσωπικά ποτέ δεν έχω δει διαφορά ανάλογα τα χρήματα

σίγουρα συμβαίνει απ οτι λένε πολλοί εδώ μέσα,αλλά εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ

εγώ με αυτό που είδα κατάλαβα οτι την αντιγραφή τη στηρίζει και με το παραπάνω :fuck2: :fuck2:

καλά είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε την αρχόντισσα Πένυ με την Φαίη, έλεος να πούμε γελάνε και τα σεντόνια από τα κρεββάτια :grin:

το κορίτσι είπαμε δεν το έχει ακόμα ,θέλει πολύ δουλειά για να στρώσει και να γίνει μια σωστή επαγγελματίας ;)

καλά δεν είναι όλες το ίδιο, είτε πάρεις απλό των 50€, είτε πάρεις ακριβό πρόγραμμα των 80-100€ ;)

οκ Πέννυ, το καταλαβαίνω να μην έχεις χημεία, σε όλους συμβαίνει, και εμένα μου έχει συμβεί, αλλά το να λες "πρέπει να τελειώσεις δεν έχουμε χρόνο" είναι αντιεπαγγελματικό  :huh:

kerveras, τι ψάχνεις τώρα να βρεις....δεν ξέρεις ότι η ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται μπαλάκι, οπότε όλοι μας προσπαθούμε να αρνηθούμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και τα ρίχνουμε στις κακές καιρικές συνθήκες, στην κακή φυσική κατάσταση του πελάτη κλπ ;)

Για να το κλείσω το θέμα, γιατί εμένα με κούρασε, η Φαίη κατά την προσωπική μου γνώμη δεν το έχει και θέλει δουλειά πολύ.Αν έχει όρεξη να μάθει για να δουλέψει, έχει καλώς αλλιώς θα είναι θα είναι ένα ακόμα παλτό που πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά θα μπορεί να κόβει 50ευρα λόγω της κορμάρας που διαθέτει ;)

Αυτά είχα να πώ και τέλος :offtopic:

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παιδια για την KELLY ΠΟΥ ειναι σημερα πρωινη βαρδια στο geisa ξερει καποιος κατι , εχει παει μαζι της, ευχαριστω

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
καλά είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε την αρχόντισσα Πένυ με την Φαίη, έλεος να πούμε γελάνε και τα σεντόνια από τα κρεββάτια :grin:

το κορίτσι είπαμε δεν το έχει ακόμα ,θέλει πολύ δουλειά για να στρώσει και να γίνει μια σωστή επαγγελματίας ;)

καλά δεν είναι όλες το ίδιο, είτε πάρεις απλό των 50€, είτε πάρεις ακριβό πρόγραμμα των 80-100€ ;)

kerveras, τι ψάχνεις τώρα να βρεις....δεν ξέρεις ότι η ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται μπαλάκι, οπότε όλοι μας προσπαθούμε να αρνηθούμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και τα ρίχνουμε στις κακές καιρικές συνθήκες, στην κακή φυσική κατάσταση του πελάτη κλπ ;)

Για να το κλείσω το θέμα, γιατί εμένα με κούρασε, η Φαίη κατά την προσωπική μου γνώμη δεν το έχει και θέλει δουλειά πολύ.Αν έχει όρεξη να μάθει για να δουλέψει, έχει καλώς αλλιώς θα είναι θα είναι ένα ακόμα παλτό που πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά θα μπορεί να κόβει 50ευρα λόγω της κορμάρας που διαθέτει ;)

Αυτά είχα να πώ και τέλος :offtopic:

Δεν σύγκρινα καμία Πένυ με τη Φαίη.Απορώ που το είδες !!!!!

Απλώς είπα οτι την αντιγράφει σε πολλά πράγματα και την αντιγράφει πολύ καλά.

Και κάνω αυτή τη διαπίστωση έχοντας πάρει την Πένυ πάρα πάρα πάρα πολλές φορές

απο τα πρώτα της βήματα μέχρι και τώρα.

Ετσι με μια κατάθεση στη Φαίη κατάλαβα πολλά πράγματα όσο αναφορά την αντιγραφή και αυτό έγραψα.

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
παιδια για την KELLY ΠΟΥ ειναι σημερα πρωινη βαρδια στο geisa ξερει καποιος κατι , εχει παει μαζι της, ευχαριστω

φοβερό πιπινάκι. Ορεξη, κέφι, κώλος σούπερ, αλλά εντελώς άβυζο...Από τις καλές περιπτώσεις για τα γούστα μου!!

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
καλησπερα συναγωνιστες γνωριζει κανεις για τιν τζουλια ρουμανα μαυρομαλα με βυζαρες που δουλευει αποψε τριγγετα?απο υπηρεσιες τι λεει;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
καλησπερα συναγωνιστες γνωριζει κανεις για τιν τζουλια ρουμανα μαυρομαλα με βυζαρες που δουλευει αποψε τριγγετα?απο υπηρεσιες τι λεει;

φίλε παίζει μια κριτική εδώ, αν και δεν λέει και πολλά (για τις φωτό που λέει δεν είναι για τις καινούργιες οπότε μην σε επηρεάζει θετικά/αρνητικά).

νομίζω είχα δει και άλλη μία κριτική αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
ευχαριστω αν κ δεν ειναι κατατοπειστηκος ο τυπος που την εγραψε...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
:thumbsup: :thumbsup:  Πέστα ρε καυλαααααα   :grin:  

Δουλεύει κάπου η Φαιη απόψε?

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
καλησπερασε ολους, υπαρχει ευκολος τροπος να μαθουμε αν το Καρεα 30 ειναι ανοιχτο αποψε και αν παιζει Σαρα?

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  02/07    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Κλειστο - Σιλβανα/Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): ----------Κλειστο--------
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Βαλια - Σονια
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα - Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Σαμπρινα/Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα - Τζουλια/Βαλια 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

geo82

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζει κανεις που χαθηκε η μαρινα απο κασσανδρας 8γ?ειναι στην πατριδα της για διακοπες η το παρατησε το αθλημα?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
γνωριζει κανεις που χαθηκε η μαρινα απο κασσανδρας 8γ?ειναι στην πατριδα της για διακοπες η το παρατησε το αθλημα?
είναι στην πατρίδα της και από ότι ξέρω θα επιστρέψει στην ενεργό δράση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom