ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Πολύ ωραία παρουσία την είδα στο x-bar και ενθουσιάστηκα...Είναι στα υπόψιν...!
Η Μαντονα εδω και καποιο διαστημα εχει βαψει τα μαλλιά της και πάλι ξανθά.Ρε παιδια, στο Κασσανδρας 4Β το απογευμα ειδα μια Μαντονα, αλλα ξανθια, οχι μελαχρινη αυτη δηλαδη για την οποια νομιζω εχουν γραφτει διθυραμβικες κριτικες...
Τι παιζει δηλαδη?Ποια ειναι αυτη η ξανθια?
Σωστα,απλα με μπερδεψε πολυ σε σχεση με τις φωτος, ευχαριστω.Η Μαντονα εδω και καποιο διαστημα εχει βαψει τα μαλλιά της και πάλι ξανθά.
Η γνωστη Μαντόνα ειναι.
Ξανθα μακριά μαλλια, πλούσιο ενισυμένο στθος, αδυνατη σωμα σχετικά, σατρκωδη χείλη, μεγάλα μαυρα ματια.
Σωστα ?
Η κοπελα το εχει πολυ απλα..ναι πληρωσα ακριβό πρόγραμμα αλλά προσωπικά ποτέ δεν έχω δει διαφορά ανάλογα τα χρήματα
σίγουρα συμβαίνει απ οτι λένε πολλοί εδώ μέσα,αλλά εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ
εγώ με αυτό που είδα κατάλαβα οτι την αντιγραφή τη στηρίζει και με το παραπάνω
οκ Πέννυ, το καταλαβαίνω να μην έχεις χημεία, σε όλους συμβαίνει, και εμένα μου έχει συμβεί, αλλά το να λες "πρέπει να τελειώσεις δεν έχουμε χρόνο" είναι αντιεπαγγελματικόΗ κοπελα το εχει πολυ απλα..
Εγω οταν κανω παρτουζα μαζι της λεω( αυτη ειναι γεννημενη για να γαμιετε ΤΕΛΟΣ)
Αλλα δεν γινετε να ταιριαξεις με ολους!!
Και με εμενα δεν εχουν περασει καποιοι καλα και το δεχομαι γιατι πολυ απλα
δεν γινετε να αρεσεις σε ολους.
ναι πληρωσα ακριβό πρόγραμμα αλλά προσωπικά ποτέ δεν έχω δει διαφορά ανάλογα τα χρήματα
σίγουρα συμβαίνει απ οτι λένε πολλοί εδώ μέσα,αλλά εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ
εγώ με αυτό που είδα κατάλαβα οτι την αντιγραφή τη στηρίζει και με το παραπάνω
οκ Πέννυ, το καταλαβαίνω να μην έχεις χημεία, σε όλους συμβαίνει, και εμένα μου έχει συμβεί, αλλά το να λες "πρέπει να τελειώσεις δεν έχουμε χρόνο" είναι αντιεπαγγελματικό
παιδια για την KELLY ΠΟΥ ειναι σημερα πρωινη βαρδια στο geisa ξερει καποιος κατι , εχει παει μαζι της, ευχαριστω
καλά είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε την αρχόντισσα Πένυ με την Φαίη, έλεος να πούμε γελάνε και τα σεντόνια από τα κρεββάτια
το κορίτσι είπαμε δεν το έχει ακόμα ,θέλει πολύ δουλειά για να στρώσει και να γίνει μια σωστή επαγγελματίας ;)
καλά δεν είναι όλες το ίδιο, είτε πάρεις απλό των 50€, είτε πάρεις ακριβό πρόγραμμα των 80-100€ ;)
kerveras, τι ψάχνεις τώρα να βρεις....δεν ξέρεις ότι η ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται μπαλάκι, οπότε όλοι μας προσπαθούμε να αρνηθούμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και τα ρίχνουμε στις κακές καιρικές συνθήκες, στην κακή φυσική κατάσταση του πελάτη κλπ ;)
Για να το κλείσω το θέμα, γιατί εμένα με κούρασε, η Φαίη κατά την προσωπική μου γνώμη δεν το έχει και θέλει δουλειά πολύ.Αν έχει όρεξη να μάθει για να δουλέψει, έχει καλώς αλλιώς θα είναι θα είναι ένα ακόμα παλτό που πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά θα μπορεί να κόβει 50ευρα λόγω της κορμάρας που διαθέτει ;)
Αυτά είχα να πώ και τέλος
παιδια για την KELLY ΠΟΥ ειναι σημερα πρωινη βαρδια στο geisa ξερει καποιος κατι , εχει παει μαζι της, ευχαριστω
καλησπερα συναγωνιστες γνωριζει κανεις για τιν τζουλια ρουμανα μαυρομαλα με βυζαρες που δουλευει αποψε τριγγετα?απο υπηρεσιες τι λεει;
Πέστα ρε καυλααααααΗ κοπελα το εχει πολυ απλα..
Εγω οταν κανω παρτουζα μαζι της λεω( αυτη ειναι γεννημενη για να γαμιετε ΤΕΛΟΣ)
Αλλα δεν γινετε να ταιριαξεις με ολους!!
Και με εμενα δεν εχουν περασει καποιοι καλα και το δεχομαι γιατι πολυ απλα
δεν γινετε να αρεσεις σε ολους.
είναι στην πατρίδα της και από ότι ξέρω θα επιστρέψει στην ενεργό δράσηγνωριζει κανεις που χαθηκε η μαρινα απο κασσανδρας 8γ?ειναι στην πατριδα της για διακοπες η το παρατησε το αθλημα?
ευχαριστω αδερφεείναι στην πατρίδα της και από ότι ξέρω θα επιστρέψει στην ενεργό δράση