The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.190
- Πόντοι
- 25.467
Πάντως, έχει αρκετά σκούρα χροιά δέρματος για Κινέζα.
και εγω αυτο παρατηρησα ασυνήθιστο για κινεζα....Πάντως, έχει αρκετά σκούρα χροιά δέρματος για Κινέζα.
Πάντως, έχει αρκετά σκούρα χροιά δέρματος για Κινέζα.
μια αυτοψία θα μας πείσει...μπορεί να μαύρισε στην Ελλάδα ρε παιδιά...Μπορεί να προέρχεται απο περιοχή της Κίνας που έχει πολλές μέρες τον χρόνο.....ηλιοφάνεια !!!!!
Μπορεί να προέρχεται απο περιοχή της Κίνας που έχει πολλές μέρες τον χρόνο.....ηλιοφάνεια !!!!!
μια αυτοψία θα μας πείσει...μπορεί να μαύρισε στην Ελλάδα ρε παιδιά...
καοι στη χίο να ερχόταν το κορίτσι θα μαύριζε....ψηνόμαστε σου λέω...Είναι πολύ πιθανό σκέψου ότι π.χ. στην Ιεράπετρα έχουν ηλιοφάνεια 360 μέρες τον χρόνο ! οί δε ντόπιοι ? μαύροι της ζούγκλας δείχνουν ! άσε που υπάρχουν καί τα σολάριουμ για πιο ριζικές λύσεις !!!
καοι στη χίο να ερχόταν το κορίτσι θα μαύριζε....ψηνόμαστε σου λέω...
ρκεί να μην "παίζει" 3η εθνική....Πάντως κίτρινη φυλή ( Κινέζα ) καί μαυρισμένη μου κάνει κάτι σε.....Α.Ε.Κ. !!!
ρκεί να μην "παίζει" 3η εθνική....
Καί όπως λέει το γνωστό τραγουδάκι " κτύπα τα πόδια σου Κινέζα να μην κόψει ή μαγιονέζα " !
καντυ...ρουμανα,τσιγγανουλα κλασσικα,σε 2-3 χρονια θα ειναι 25 χρονων περιπου,ομορφουλα,βασικα οχι τοσο ομορφη αλλα αρκετα σεξυ κοριτσι,μετριοκοντη(θα το καταλαβεις οταν φυγουν τα τακουνια),ευχαριστη και κυριως αυθορμητο ατομο( η για αλλους λιγο τρελλαμενη και αλλοπροσαλη ),σε τεχνικη καταρτιση στεκεται πολυ καλα αμα γουσταρει,εχει ευαισθητες ρογες και ειναι στενομουνα.αρκετα αγχωμενη οσο αφορα το θεμα χρονου...και οταν ηταν στο κροκεων,ακομη χειροτερα στους γερμανους.απο τα αγαπημενα στανταρακια :-*στις τσαρκες των προηγουμενων ημερων τα κοριτσια που μου ''κεντρισαν'' το ενδιαφερον για στενωτερη γνωριμια ηταν τα εξης: η καντυ(γερμανοι), η ρουμπυ(βριλησσου 42), παολα(ηλια ηλιου, για την ακριβεια εντυπωσιαστηκα), μπιανκα(γερμανοι) και απο το xbar η αντραντα κ η φιλη της η αναστασια. Απο ολα τα παραπανω ονοματα, οποιος εχει εμπειρια θα ηταν ευχαριστο να τη μοιραστει μαζι μας.
και λιγο pse το αντεχει,ασχετα αν δε το κατεχει. βασικα ειναι μια μετριοτητα ως περιπτωση.το καλο της ...ειναι θετικη,δε τα παρατα ευκολα,την ιδρωνει τη φανελα που λεει και ο μεγιστοτατος θειος μου babyΜου χε πει ο μεγαλος cheynne οτι ειναι οτι πρεπει η νικολ για gfe κ ειπα επιτελους να παω κ να το μαυρο
Σε κατι τετοια εχω μνημη ελέφαντα.........Δεν πιστευω να ειναι η ιδια? Την Νανα την ειχα γνωρισει αλλα οχι στα εντος. Που την θυμηθηκες