Προηγούμενη Παρασκευή στο Λ. Αθηνών 318. Άννα, ψηλή, λευκό δέρμα που όμως τώρα έχει μαυρίσει, μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, ωραίο σώμα και ειδικά πίσω σύστημα, πολύ μικρό αλλά στητό στήθος (μόνη παραφωνία) στανταράκι για εμένα, έγινε συνεύρεση, κάποια στιγμή θα ανεβάσω κριτική γιατί μία που της έχω είναι πολύ παλιά. Μαζί της η Κατερίνα, Ελληνίδα, ωραίο σώμα, όχι πολύ αδύνατη, κανονική, μαλλί μέχρι τους ώμους καστανό ανοιχτό, ωραία μάτια. Είχα περάσει παλιά μαζί της και είχα περάσει καλά.
Στοχοθετημένη επίσκεψη εχτές το απόγευμα στο Τατοίου 58 πάνω για συνεύρεση με την Αγνή. Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η κοπέλα είναι στο πρόγραμμα σε 2η απογευματινή και δεν είναι στο μαγαζί. Σημειωτέον το τηλέφωνο μιλούσε για κάνα 20λεπτο συνεχώς. Η δεύτερη κοπέλα ήταν η Εμμανουέλα, κανονική προς ψηλή, μελαχρινή με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, ωραίο σώμα και στήθος και ναζιάρικη φωνή.
Αργότερα την ίδια μέρα επίσκεψη το Λ. Αθηνών 318. Η Σάντρα, εμφάνισης κάτω του μετρίου, ξανθιά, με μέτριο σώμα και χαλάρωση ειδικά στην κοιλιά. Επειδή όμως πάντα το ζητούμενο δεν είναι η εμφάνιση πέρασα μαζί της γνωρίζοντας την και ξέροντας όπως και έγινε ότι θα παίξει gfe με πάθος, βλέμματα αγκαλιές σφιχτές κ.λπ. και ξέροντας ότι θα κάνω παιχνίδι όπως θέλω εγώ. Κριτική δεν ανεβάζω γιατί έχω πρόσφατη, μέτρια εμφάνιση υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Μαζί της η Ζέτα πρώτη μέρα στο μαγαζί. Πολύ μελαχρινή, μαύρα μαλλιά μαζεμένα, πολύ κοντή, αδύνατη, κλασσική περίπτωση petite - μινιον, με ωραίο σφιχτό σώμα. Στύλ με βραχνή φωνή, μάγκικο, και ένα χαμηλής αισθητικής τατουάζ στην κοιλιά. Θα την πρότεινα σε όσους γουστάρουν στυλ μάγκικο κ.λπ. σε συνδυασμό με μικρόσωμο σωματότυπο.