ladiesterminator
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μια Σαρα η Σαντρα δεν θυμαμαι καλα απο τατοιου 58 ξερεται π ειναι ? δν νομιζω να δουλευει εκει. εχει κανονικη εμφανιση κ κωλαρα
thanksΣταμάτησε για προσωπικούς λόγους.
Ξερει κανείς η Αντρέα απο τους γερμανούς που χάθηκε ;
Θυμάται κάποιος αν είχε η Αντρέα τατου στο δεξί χέρι ψηλά ; Είδα μια και της έμοιαζε παρα πολυ !
εχει σταματησει καιρο? ξερουμε αν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισει?Σταμάτησε για προσωπικούς λόγους.
Γιατί ποιά άλλη εμεινε εγκυος?αν εμεινε κ αυτη εγκυος θα τραβηξω τα βυζια μου!!
αν εμεινε κ αυτη εγκυος θα τραβηξω τα βυζια μου!!
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά για να λέγονται όλες οι απόψεις: σύμφωνα με τον συναγωνιστή Heelover ο οποίος σε περίμενε στο σαλόνι, και του οποίου η αντικειμενικότητα δεν αμφισβητείται, η κοπέλα έκατσε στο δωμάτιο μαζί σου τουλάχιστον ένα τέταρτο.
εχει σταματησει καιρο? ξερουμε αν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισει?
Πληροφορίες αναφερουν πως ισως εργαζεται στο Σ. Πατση 40-Πειραιως 121 με αλλο ονομα, το οποιο δεν γνωριζω (ακόμα )μια Σαρα η Σαντρα δεν θυμαμαι καλα απο τατοιου 58 ξερεται π ειναι ? δν νομιζω να δουλευει εκει. εχει κανονικη εμφανιση κ κωλαρα
Εισαι και διακριτικος βλεπω...............αν εμεινε κ αυτη εγκυος θα τραβηξω τα βυζια μου!!
Εισαι και διακριτικος βλεπω...............
επειδη αναφερθηκε το ονομα μου, θα πω τι ακριβως ειπα.
Απο τη στιγμη που ο Μακης εφυγε απο το σαλονι που καθομασταν ολοι μεχρι τι στιγμη που τον ξαναειδαμε εξω απο το μαγαζι, βγηκαμε μετα απο αρκετη ωρα για να μην πιανουμε το σαλονι τσαμπα, περασαν περιπου 20'+ !!!
Το τι εγινε σε αυτα τα 20'+ δεν μπορω να το γνωριζω οπως επισης ουτε αν η κοπελα πηγε σε αλλον πελατη πριν τον Μακη, αποτε ειπα αυτο που ειδα.... απλα πραματα να μην παρεξηγουμαστε και να μην αναφερομαστε σε 3ους ;)
Βραδυνή καλοκαιρινή τσάρκα συντροφιά με τους [size=20pt]CHEYENNE,px75 και Crazy Ivan[/size] στα εξής ιδρύματα...
Ακολουθεί[size=20pt] κριτική[/size],η τσάρκα έλαβε τέλος...!
Aυτα τα κοριτσακια σου πανε βασιληΒραδυνή καλοκαιρινή τσάρκα συντροφιά με τους CHEYENNE,px75 και Crazy Ivan στα εξής ιδρύματα...
Κασσάνδρας 4Β:Μίκυ,όμορφη κοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Εντυπωσιακά εσώρουχα σε ροζ απόχρωση,που της πήγαιναν αρκετά σε σημείο που δεν μπόρεσα να αντισταθώ και πέρασα στο δωμάτιο...Πολύ καλή συνεύρεση...!
Ακολουθεί κριτική,η τσάρκα έλαβε τέλος...!