Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (2 μέλη και 94 επισκέπτες)

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  25/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Σαμπρινα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Σαμπρινα - Nαταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Ρουσλανα - Ιρενα/Τζουλια - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Ελενα - Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Μαρινα - Μονικα/Ιζαμπελα/Τζενη/Μαρινα - Τζουλια/Ελιζα/Ιζαμπελα/Ελενα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ακόμη κλαις ρε βλάκα που δε σε στραπονιάσανε; Άντε στη Συγγρού να βρεις κάνα τραβέλι με προσόντα μπας και ηρεμήσεις.

μήπως σε έβαλε η Λάουρα να το πεις? τι ζόρι σε κόφτει? εγώ δεν έχω όφελος αν πω την απλή αλήθεια  :cum:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
23
Πόντοι
96
στην χαζο-Αλβανίδα Λάουρα Κωνσταντινουπόλεως 92, πεταμένα λεφτά, αλβανίδα σε όλα, δηλαδή κάτσε στο κρεβάτι, υπερβολική χρήση χεριού για να τελειώσω γρήγορα, μακριά! και δεν φτάνουν αυτά, μετά από μένα συζητάει με άλλον πελάτη τι έγινε με μένα!!!!!!!ΕΛΕΟΣ, και η τσατσά κρυμμένη πίσω από το κουρτινάκι, μαύρο από μένα

ρε φιλε και εγώ έχω αριστη εντύπωση από την κοπέλα και από της υπηρεσίες της και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια επίθεση μετά από τόσο καιρό ;;;
:think: :think: :think: :think:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
ρε φιλε και εγώ έχω αριστη εντύπωση από την κοπέλα και από της υπηρεσίες της και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια επίθεση μετά από τόσο καιρό ;;;

να πας κάθε μέρα τότε, απλά εγώ λέω την άποψη μου, δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο τα 50ρια! απλά αν κάποιος μου την φέρει του το κρατάω, αλήθειες λέω πάντως δεν λέω ψέμματα τι όφελος θα μπορούσα να έχω?

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.481
Πόντοι
506
Τωρα στο Βριλησσου 42  Παολα + Φριντα. βραδυ - Μονικα + Φριντα. Αυριο  Ρεγγινα + Παολα. Νταρια + Φριντα. Ζιζελ + Νατασσα.   :-* :-* :-* Το σταθερο τηλεφονο δεν λιτουργει για καπιεσ μερεσ. Παρτε στο κινιτο  6978 30 42 46  :-* :-* :-*

DPRES

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες έχει δοκιμάσει κανείς να μπει στα site των μαγαζιών γιατί εμένα μου φαίνονται σαν να έχουν πάθει κοκομπλόκο!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
23
Πόντοι
96
να πας κάθε μέρα τότε, απλά εγώ λέω την άποψη μου, δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο τα 50ρια! απλά αν κάποιος μου την φέρει του το κρατάω, αλήθειες λέω πάντως δεν λέω ψέμματα τι όφελος θα μπορούσα να έχω?

εδώ δείχνεις κόμπλεξ, και ότι κάτι άλλο είναι στην μέση
εγώ μια ερώτηση σου έκανα και μου την είπες
έεεε καλά κάνει ο px και στα χόνη

DPRES

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
τύπε αλλαξε συνδεση

Σε όλα τα υπόλοιπα site που μπαίνω δεν έχω θέμα! Ούτε με 3G απο το κινητό δεν μπαίνει! Άρα μάλλον δεν είναι θέμα δικτύου! Τεσταρε το αν θες και αν είσαι οκ μάλλον θα τα πάω όλα για απόσυρση.  

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
εδώ δείχνεις κόμπλεξ, και ότι κάτι άλλο είναι στην μέση
εγώ μια ερώτηση σου έκανα και μου την είπες
έεεε καλά κάνει ο px και στα χόνη

άποψη σου, τι άλλο να είναι?? ποτέ δεν χαρίστηκα σε studio

DPRES

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
Σε όλα τα υπόλοιπα site που μπαίνω δεν έχω θέμα! Ούτε με 3G απο το κινητό δεν μπαίνει! Άρα μάλλον δεν είναι θέμα δικτύου! Τεσταρε το αν θες και αν είσαι οκ μάλλον θα τα πάω όλα για απόσυρση.  

Έφτιαξε! Κομπλέ!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.946
Πόντοι
36.618

Και εγώ με τη Λάουρα πέρασα τέλεια!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μολις επεστρεψα απο το Ισμηνης 2 απο συναντηση με την Μονικα τη Σερβα

Η κοπελα εκτος απο πανεμορφη ειναι και αρκετα καλη στις υπηρεσιες της.
Χωρις να κανε το super κρεβατι, ηταν υπομονετικη, με καλη τεχνικη ευγενικη και ομηλιτικη.
Εμεινα αρκετα ευχαριστημεος.

Λεπτομεριεςς στην κριτικη που θα ακολουθησει

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Μολις επεστρεψα απο το Ισμηνης 2 απο συναντηση με την Μονικα τη Σερβα

Η κοπελα εκτος απο πανεμορφη ειναι και αρκετα καλη στις υπηρεσιες της.
Χωρις να κανε το super κρεβατι, ηταν υπομονετικη, με καλη τεχνικη ευγενικη και ομηλιτικη.
Εμεινα αρκετα ευχαριστημεος.

Λεπτομεριεςς στην κριτικη που θα ακολουθησει
Εγω ακομα την θυμαμαι με το κοκκινο σεξυ φορεμα στο X-BAR!!!  :thumbsup:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
στην χαζο-Αλβανίδα Λάουρα Κωνσταντινουπόλεως 92, πεταμένα λεφτά, αλβανίδα σε όλα, δηλαδή κάτσε στο κρεβάτι, υπερβολική χρήση χεριού για να τελειώσω γρήγορα, μακριά! και δεν φτάνουν αυτά, μετά από μένα συζητάει με άλλον πελάτη τι έγινε με μένα!!!!!!!ΕΛΕΟΣ, και η τσατσά κρυμμένη πίσω από το κουρτινάκι, μαύρο από μένα
Το οτι συνεχιζεις να ανφερεσαιστην Λαουρα με τον χαρακτηρισμο χαζο-Αλβανιδα, εκτος απο εμπαθεια και προκαταληψη δειχνει και ρατσισμο.....

θα μπορουσες να εξεφραζες διαφορετικα την δικιολογμενη να δεχτω αγανακτηση σου.
Η συναντηση σου εγινε στις 19/9 και παρολα αυτα μετα απο τοσο καιρο, χωρις καν να αναφερθειο καπου το ονομα της Λοαυρας επιτιθεσαι με τους ιδιους χαρακτηρισμους.
Ετσι (πιστευω) και το οποιο δικαιο εχεις το χανεις.

Ξαναδιαβασα την κριτικη σου, την οποια παραθετω και εχω καποιες ενστασεις :

[size=9pt]Λάουρα η ξανθιά-κουτοπονηριά
9 στους 25 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Μας έβγαλε ο δρόμος και από εδώ. Συνεννόηση με την τσατσά για 1 πρόγραμμα με λίγα δεσίματα-σφαλιαρίτσες..
Έρχεται η Λάουρα. Εμφάνιση καλή-αλλά δυστυχώς στα studio επικρατεί μια κουτοπονηριά, και εξηγούμαι.
Δεν βγάζει σουτιέν (ενώ της το ζήτησα από την αρχή-λέει σε λίγο, αν ήταν έτσι τι έδωσα τα λεφτά μου?), έπειτα 2 ενώ είχε φέρει ένα βαλιτσάκι μου λέει δονητή δεν χρησιμοποιεί αυτή (της λέω έστω λίγο να με φτιάξει αλλά δεν). Αρκετή χρήση χεριού (για να γλιτώσει χρόνο προφανώς). 3. Α για να την δέσω εγώ ούτε λόγος (τελοσπάντων δεν με έννοιαξε τόσο αυτό). Επίσης ενώ μπορούσε να κάνει λίγο κανένα παιχνιδάκι δεν έκανε (παρά μόνο όταν της το είπα να μου δώσει κανένα φιλάκι σε λαιμό-στήθος). Με λίγο λόγια 4/10 επιεικώς. Καθαρό δωμάτιο (αν και έλειπε κανένα αντισηπτικό μαντηλάκι ή λίγο Dettol). A και το κερασάκι στην τούρτα, της λέω 4 να με κάνει μπάνιο στο τέλος και κουτοπόνηρα απαντά έχω πελάτη. Λέω οκ, άλλωστε δεν περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες. Βέβαια αυτό που με χάλασε ήταν το ψέμα, καθώς κανένα δωμάτιο δεν είχε πελάτη (όλα ορθάνοικτες πόρτες). Δεν ξέρω τι πιστεύουν και κάνουν αυτά τα χαζο-αλβανίστικα κουτοπόνηρα τους

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 19-09-2012
Όνομα κοπέλας Λάουρα
Προκαταρκτικά Όχι
Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια) [/size]

1. προγραμμα με δεσιματα -σφαλιαριτσες σε ολα τα studio προσφερεται ΑΠΟ την κοπελα στον επισκεπτη και οχι αναποδα. Προφανως παρανοησες και ηθελες να την "χτυπησεις" εσυ κατι που δεν "παιζει" πουθενα

2. Οταν η κοπελα φαιρνει μαζι της στο δωματιο βαλιτσακι σημαινει οτι εχει "πληρωθει" για αυταρχικο προγραμμα.

3.Να δεσει ο πελατης την κοπελα δεν υπαρχει στα studio  τουλαχιστον. Και ειδικα με πελατη που συναντιεται πρωτη φορα.

4. Που το εχεις ξαναδει παλι αυτο. Να κανεται μαζι μπανιο, μπορει να γινει, αλλα να σε κανει μπανιο η κοπελα...........

Εν ολιγοις απο την αρχη η συναντηση σου "καηκε" μαις και αλλα -τουλαχιστον απο τα γραφομεννα σου- ειχες στο μυαλο σου και αλλα εγιναν.
Λογικο να εχεις απογοηυτευτει. Ομως το αν επανερχεσαι μετα απο 7 μηνες και με τετοιο τροπο νομιζω οτι χανεις και το οποιο δικιο σου.
Σταματαω εδω, γιατι αρκετα το κουρασαμε.

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Ρε μάγκες έχει δοκιμάσει κανείς να μπει στα site των μαγαζιών γιατί εμένα μου φαίνονται σαν να έχουν πάθει κοκομπλόκο!

Όντως δεν παίζουν τα site των studio. Αν θέλει κάποιος υπεύθυνος, ας το κοιτάξει...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Θα φτιάξουν σύντομα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom