Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Μάθε πρώτα να κάνεις παράθεση ρε βλάκα και μετά άρχισε τους χαρακτηρισμούς, στραπονιάρη.
Τι εγινε ρε κατσικαρέα??? δε σου κατσε παλι η γυναικα κι εχουμε νευρακια???
Μάθε πρώτα να κάνεις παράθεση ρε βλάκα και μετά άρχισε τους χαρακτηρισμούς, στραπονιάρη.
εχει την παολα απο το στουντιοΤι εγινε ρε κατσικαρέα??? δε σου κατσε παλι η γυναικα κι εχουμε νευρακια???
Κλαίω ρε...........Μάθε πρώτα να κάνεις παράθεση ρε βλάκα και μετά άρχισε τους χαρακτηρισμούς, στραπονιάρη.
Κλαίω ρε...........
Οσο ασχημα και να περασες με την Λαουρα, το να μπαινεις μετα απο δυο μηνες στο thread της ενημερωσηις για να της "επιτεθεις" και μαλιστα για κριτικη που δεν τηνα φορα, μετα απο τοσο καιρο, και μαλιστα για κριτικη που δεν την αφορα, μονο εμπαθεια και προκαταληψη δειχνει.
Ολοι εχουμε φαει φολες, αλλα δεν κανουμε ετσι.
Αποψη μου.........
εχει την παολα απο το στουντιο
Ειναι τωρα λίγες μέρες που η Μαρία έχει βάλει extensions Μακη μου.ανεξάρτητα με το πως πέρασες το οποίο δεν το αμφισβητώ,έχω μια απορία....πριν λίγες ημέρες που είδα την Μαρία την Ψηλή,το μαλλί της ήταν αρκετά κοντό κοινώς έχει αγορίστικο κούρεμα,πότε πρόλαβε και τα μάκρυνε(εκτός αν έβαλε εξτένσιον)??
respectΕιναι τωρα λίγες μέρες που η Μαρία έχει βάλει extensions Μακη μου.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Θείε,δεν το γνώριζα ότι έχει γίνει τέτοια αλλαγή στην κόμη τηςΕιναι τωρα λίγες μέρες που η Μαρία έχει βάλει extensions Μακη μου.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Να εισαι καλα ;)Θείε,δεν το γνώριζα ότι έχει γίνει τέτοια αλλαγή στην κόμη της
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση
Γνωρίζει κανείς για Μάγια ? δεν βρήκα κριτικές
Την ειδα το περασμενο Σαββατο σε επι τουτου επισκεψη στο θεσσαλονικης 96.
Η αποψη μου ειναι οτι "απο κοντα" δεν μειναι και τοσο εντυπωσιακη.
Ισια καστανοκόκκινα μαλλια, καλο σχετικα σωμα, προσωπο ψιλοαδιαφορο για τα γουτσα μου, ελαφρα κυρατιριδα στην περιφερεια, οχι ομως αντιαισθητικη.
Κοπελα του εμσου ορου και οχι κατι το ξεχωριστο.
Προσωπικα δυσκολα θα περνουσα μαμζι της.
Οσο ασχημα και να περασες με την Λαουρα, το να μπαινεις μετα απο δυο μηνες στο thread της ενημερωσηις για να της "επιτεθεις" μετα απο τοσο καιρο, και μαλιστα για κριτικη που δεν την αφορα, μονο εμπαθεια και προκαταληψη δειχνει.
Ολοι εχουμε φαει φολες, αλλα δεν κανουμε ετσι.
Αποψη μου.........
Αλήθεια ?τσέκαρε την Μάγια από τους Γερμανούς, είναι η πρώην Μπάρμπορα από Φυλής 71Α
ρε φιλε για πια αναφερεσαι??το γεγονός ότι μαζί σου μίλησε αναλυτικά για το τι έγινε με μένα στο δωμάτιο δεν δείχνει μέγιστο
αντι-επαγγελματισμό? αυτό σε μάρανε?? προστατεύω τον κόσμο από το να πετάει τα λεφτά του απλά! ευχαριστώ έπρεπε να
μου λέγατε? ΥΓ στο Cheyenne πήγαινε.
ρε φιλε για πια αναφερεσαι??